Corrupte Jos van Rey is weer verkiesbaar in Roermond

Screenshot_6

(Door: Bas Paternotte)

Gevallen VVD’er lijstduwer van ‘zijn’ Liberale Volkspartij

De omstreden oud-wethouder Jos van Rey (foto) is weer verkiesbaar in zijn Roermond. Hij is lijstduwer van zijn Liberale Volkspartij Roermond (LVR), net als bij de verkiezingen van 2014. Dré Peters is lijsttrekker. Dat meldt De Limburger donderdagavond.

Post online

De LVR is verreweg de grootste partij in Roermond, met tien zetels in de gemeenteraad. Van Rey is één van de raadsleden. De LVR zit als enige in de oppositie, alle andere partijen vormen samen het college.

Begin deze maand begon het hoger beroep dat Van Rey instelde tegen zijn veroordeling voor corruptie die hem 240 uur taakstraf opleverde.

Dossier Jos van Rey

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", corruptie, establishment, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Corrupte Jos van Rey is weer verkiesbaar in Roermond

 1. Dat is géén reclame voor de VVD. Die partij hangt van list en bedrog aan elkaar.

  Liked by 1 persoon

 2. oeps48 zegt:

  Als de Liberale Volkspartij Roermond (LVR) Jos van Rey op de lijst zet en nog wel als lijstduwer, geeft de partij toch wel overduidelijk aan een partij van corruptie te zijn. De juiste vertaling van “iberaal” is dus kennelijk corruptie. Deze partij verdient geen enkele stem te krijgen !!!

  Like

  • ruben zegt:

   Ik ken jos van rey niet persoonlijk. We wonen in dezelfde gemeente. Maar als hij alleen maar corrupt zou zijn, is jij nog een brave koorknaap in vergelijking met ontelbare politici, zowel de landelijke als de regionale.

   Liked by 2 people

 3. Zonder dossierkennis is het lastig oordelen, lijkt mij.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Het zou een goed ding zijn als politici van onbesproken gedrag zouden moeten zijn en geen strafblad mogen hebben. Bij D66 alleen al zou dat vele vacatures opleveren.

  Like

 5. somigge mensen kunnen alles en de meeste niet

  Like

 6. Soms worden oppositionele politici, zoals bijvoorbeeld GW, net zo lang verdacht gemaakt tot iedereen denkt dat hij/zij fout was terwijl de zaak nog steeds onder de rechter is. Aanvankelijk was er een miljoeneneis met zeer langdurige detentie voor Van Reij en nu is er vooralsnog alleen maar een taakstrafje, terwijl er nog altijd hoger beroep loopt. Uiteindelijk zullen ze van Rey tot iets onbenulligs als 3 weken plantjes water geven in een bejaardenhuis veroordelen, want anders krijgt het OM bij totale vrijspraak uiteraard een miljoenenclaim aan hun broek. Jaarlijks draait het OM overigens al op voor vele tientallen miljoenen schadevergoeding vanwege gerechtelijke dwalingen en buitensporige vonnissen. Dus niet te snel stigmatiseren met ‘corrupt’ e.d. svp !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s