Het racisme van de “antiracisten”

Screenshot_28

(Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Zogenaamde “antiracisten” zijn bezeten van het idee dat er overal racisten te vinden zouden zijn en dat al het mogelijke een racistische achtergrond heeft. Niets past hier beter bij dan de spreuk: Als je maar een hamer hebt, ziet alles eruit als een spijker.

De westerse standaard “antiracist” ziet overal racistisch gemotiveerde benadelingen van donker gekleurde mensen door blanken, zodat blanken zijn vijand zijn en hij de donker gekleurde mensen compenserende privileges en voordelen probeert te verschaffen. Alleen al de gelijke behandeling van donker gekleurde mensen en blanken voelt hij als onrechtvaardig.

Daarom zijn z´n gedachtegangen objectief beschouwt zelf racistisch, vaak nog racistischer en kwaadaardiger dan die van de ingebeelde vijand, van de zogenaamde racist.

Bijna exact hetzelfde gedachtepatroon vind je ook bij het feminisme, alleen gaat het daarbij om geslachten.

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Auteur: “Querdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het racisme van de “antiracisten”

  1. Thom zegt:

    Die antiracisten hebben groot gelijk. Hier in het dorp gaan de witte mannen het liefst naar de zwarte hoeren. Moet je nagaan hoe ze daarmee blanke vrouwen discrimineren?

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    “…….alleen gaat het daarbij om geslachten.”
    EN eveneens om rassen èn om religies/ideologieën. Tenminste één.

    Like

  3. delamontagne zegt:

    HOE ONDERSCHEIDT MEN EEN RACIST ?

    Alleen de laatste, 6e figuur, de blanke is een racist.
    Alle anderen mogen “trots” zijn op hun afkomst en dat ook verkondigen………..

    Geliked door 2 people

    • delamontagne zegt:

      Een campagne van de Fr Regering op TV….

      Allen verenigd tegen Racisme.
      Het begint met woorden maar eindigt met spuwen, slaan en bloed……

      Antwoord van de FN hierop…….

      ( linksboven, de wijk waar v.n. allochs wonen in Parijs: “maak jacht op de blanken”)
      ((de middelste onder:”jullie Franse klootzakken, we gaan jullie ras neuken ))
      ENFIN de andere plaatjes verklaren zichzelf

      Geliked door 1 persoon

  4. delamontagne zegt:

    Manuel Macron, de waarschijnlijk nieuwe President van Frankrijk, een soort Pechtold maar dan rijker. Is aantal malen millionaire.
    ZIJN UITSPRAAK:

    “Het kolonialisme maakt deel uit van de Franse gescheidenis.
    Het is een misdaad tegen de mensheid, het is een ware wreedheid en dat maakt deel uit van ons verleden waar wij ons mee moeten laten confronteren en onze excuses voor maken”.

    Like

  5. Marc zegt:

    Racisme bestaat alleen als de eind 19e eeuwse pseudo-wetenschappelijke theorie, waarin gesteld wordt dat de kwaliteiten van een volk in de genen opgeslagen zouden liggen. Er bestaat geen theorie die makkelijker te weerleggen is: dagelijks vele miljoenen malen. Ergo: racisme bestaat niet. Dit impliceert dat zg. antiracisten feitelijk de theorie van het racisme, die ze in de praktijk zeggen te bestrijden, als reëel bestaand maatschappelijk fenomeen kwalificeren. Omdat dit eigenlijk onmogelijk is, zijn antiracisten feitelijk degenen die het racisme propageren!

    Ook Hitler was, in weerwil wat hij zelf hierover beweerde, geen racist maar een gigantisch megalomane psychopaat. Historici, psychologen en gewone buitenlui zijn nog steeds niet in staat deze anomalie in de wereldgeschiedenis te duiden.

    Iedereen kent de vernietigingen die Hitler heeft aangericht. Een type vernietiging blijft nog steeds onbekend, namelijk dat van het maatschappelijk begrippenapparaat, waarlangs zowel politieke als maatschappelijke discussies hadden moeten plaatsvinden. Zo noemde hij zich socialist, nationalist en racist. Alle drie was hij aantoonbaar niet. Toch meent Jan en Alleman, met name in de politiek, heel precies te weten dat hij dat wel was, en dat daarom die drie zaken dienen te worden bestreden.

    Bestrijding van racisme lijkt opportuun maar is, zoals boven aangetoond, een buitengewoon ijdele bezigheid. Het bezorgt de ‘bestrijders’ slechts een volkomen ten onrechte gevoel een beter mens te zijn. Tegelijkertijd maskeren ze wat, mocht er sprake zijn van ongelijke behandeling, wat er werkelijk maatschappelijk gaande is. Meestal is wat het meest dicht in de buurt hiervan ligt dat wat we ‘xenofobie’ noemen. Maar ook dat is niet altijd het geval.

    Verder was Hitler, aantoonbaar, nationalist noch socialist.

    Het blijft een buitengewoon kwalijke zaak dat politiek-correcte politici en goedmensen door gebrek aan historisch inzicht het maatschappelijk debat zo blijven bepalen!

    Like

Plaats een reactie