Islam: Vliegende ezels en licht uitstralende baarmoeders

Screenshot_9

(Door: “Lucky 9”)

Er is echt niet veel meer nodig dan de koran en de Hadith om de stichter van de islam, de perfecte mens, het zegel (de laatste) der profeten, Mohammed, te ontmaskeren als een een leugenaar en een fantast.

Er is echt niet meer nodig om een mohammedaan razend kwaad te krijgen dan commentaar geven op hun profeet Mohammed, diens fantasmes en misdaden.

Er is geen betere manier om een mohammedaan schrik te doen krijgen dan door aan te tonen dat jij veel meer weet over zijn doctrine dan dat hij er zelf over weet. Nu is dat echt niet zo moeilijk want de meeste van de 1,6 miljard mohammedanen zijn analfabeet.

Ze kunnen niet lezen of schrijven en zijn daarom afhankelijk van wat de islamitische clerus hen vertelt en van jongs af wijsmaakt, terwijl ze minderjarig en dus mentaal uiterst kwetsbaar zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Geronimo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

30 reacties op Islam: Vliegende ezels en licht uitstralende baarmoeders

 1. BertG. zegt:

  Nee, over het water lopen, water in wijn veranderen, brood vermeerderen, opstaan uit de dood.
  Dat komt zeker dan wel echt over.
  Het is toch allemaal fantasie, elk geloof.
  Je moet het maar aannemen dat het zo is, anders twijfel je, en geloof je dus niet echt.

  Geliked door 3 people

  • elisah zegt:

   Het verschil is dat de moslims alles letterlijk MOETEN nemen, er is geen discussie, twijfel of andere uitleg mogelijk omdat dat bestraft wordt met de dood.
   Christenen mogen zelf nadenken, interpreteren of twijfelen, men hoeft niet alle verhalen letterlijk te nemen, omdat ook veel verhalen symbolisch bedoeld zijn.

   Geliked door 2 people

  • Asgard zegt:

   Bert,..wij weten de mogelijkheden niet tot wat wij eigenlijk zijn als mens zijnde,..de echte kennis word ons niet gegeven tot wie wij echt zijn, wat we zijn, en wie wij werkelijk zijn,…ons word de massa consumptie opgedrongen, het slaafs volgen van bevelen, en de mind control van ons brein,…weet jij wie jij werkelijk bent in dit leven?? Er worden ons zoveel dingen onthouden die van invloed zijn om ons te ontwikkelen tot een hoger bewustzijn, alleen maar omdat er een groep bestaat die ons onze vrijheid wilt afnemen en wilt domineren,…Bert ik ben er van overtuigd dat wij zoveel meer zijn als alleen maar jij en ik die het gezicht zien smorgens tijdens het wassen in de spiegel kijkend,….dit Universum Bert zit zo perfect in elkaar dat er gewoon een Intelligente scheppende kracht moet bestaan,…hou gewoon alle opties open ook al lijken het sprookjes in jou geval,…als ik ga opschrijven dat ik vandaag het vliegtuig van Amsterdam naar New York heb genomen en een mooie Amerikaanse auto heb gehuurd,..en het word gelezen over 3000 jaar, dan weten ze in feite ook niet hoe het gelezen moet worden,…onze tijdsgeest is weer een hele andere tijdsgeest wat betreft het verleden,….probeer je eerste herinnering voor je geest te halen terug naar je kleutertijd,..wellicht dat je nu ergens in de 40 of 50 ben, maar die herinnering naar jou kleutertijd heb je in 2 seconden te pakken of wellicht in een 100se seconde,…dan ga je ff razendsnel terug van wellicht 50 jaar naar je 3e levensjaar,..dat is 30.000 x de lichtsnelheid waar het licht, tel daarbij op dat er mensen op de wereld bestaan die overledenen kunnen zien, die andere dimensie kunnen waarnemen,..kennis is macht Bert, en dat weten veel ingewijden ook van de Occulte gemeenschappen die zij liever voor hen zelf houden dan willen delen met de wereld,….kom je uit op de Koran en de Bijbel dan moet je de verschillen niet gaan vergelijken,..de bijbel kent het nieuwe testament waarin voornamelijk de handelingen van de apostelen en de leer van Jezus (Yeshua) worden verkondigd, wat vooral uit liefde voor de medemens gepredikt werd/word,..je kan onmogelijk Mohammed met Jezus vergelijken,….Jezus predikte vooral naastenliefde en hoop,….en ja Bert water in wijn veranderen dat kan zeker wel,…je kan ook water in Bier veranderen,..maar net zoals je water in wijn kan veranderen gaat daar ook een procedure aan vooraf, zo simpel is het Bert.
   En ik weet Bert je hebt niets met het geloof maar laat het toch een opening voor je blijven waarin je niets uitsluit, het kan je altijd ten goede komen.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    He, je begon zo goed.
    En dan toch weer vervallen in evangelie.
    Laat die onzin achterwege, en ik vind je een beste kerel.

    Like

   • danny zegt:

    Toch blijven wetenschappelijke bewijzen achter wege als het gaat om het bestaan van god, alah en Jahweh.
    gebruik je gezonde verstand en sta boven religies en blijf vooral kritisch.
    Beste kerel.
    Ga niet zweven a.u.b.
    Wij hier vinden de islam allemaal verderfelijk .

    Like

   • oeps48 zegt:

    @ Asgard

    Ik heb zojuist ook een antwoord aan Bert gegeven (zie ergens hieronder). Wellicht vind je mijn betoog interessant.
    Verder zou ik je een boek willen aanraden van Willam Bramley, The Gods of Eden. William Bramley heeft een nogal diepgaande studie gemaakt over het onstaan van de mensheid, de Goden uit de oudheid, en hedendaags en alles wat ermee te maken heeft. Dat is ook inclusief de aard van UFO’s en Aliëns. Alhoewel ik hier en daar wat vraagtekens wil plaatsen, werden, zoals hij het beschrijft, veel fenomenen voor mij opeens veel duidelijker. Ook het hele illuminatiegebeuren valt daardoor op zijn plaats. Toegegeven dat het boek hele zware kost is, maar wel hoogstelijk interessant. Zeker in deze tijd, waarin geloof, religies en dogma’s aan het wankelen zijn geraakt. Nadat ik dit boek had doorgeworsteld, ben ik heel anders gaan kijken naar kunst (schilderkunst, literatuur, beeldhouwkunst, architectuur en muziek). Wat begrepen de makers, dat ons niet is geleerd? Het boek is verkrijgbaar bij Bol.com. Er is ook in een Duitse vertaling uitgebracht, die Götter von Eden.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Maar toch……..!, dit artikel beschrijft het weer
   eens: “Alle geleuven zijn achterlijk, MAAR de islam slaat alles in achterlijkheid”.
   Predikers zul je altijd houden, die zul jij ook nog wel meer ontmoeten, dus niet schrikken……………….

   Geliked door 2 people

  • danny zegt:

   Geheel met je eens BertG.
   Daarom ben ik al van kinds af aan bewust atheist.
   Tuurlijk zullen mensen zeggen, maar communisme en facisme zijn ook atheistisch.
   In mij beleving niet. Hitler geloofde in germaanse goden, een vorm van paganisme.Het communisme heeft het atheisme gebruikt om de democratische rechtsorde af te schaffen en andersdenkenden te vervolgen. Niks atheistisch aan .

   Religie bestaan allemaal uit broodje aap verhalen. Er is tot op de dag van vandaag geen enkel wetenschappelijk bewijs gevonden voor het bestaan van god, allah of jahweh. ik vind geloven een vorm van geestelijke tekortkoming.
   Ik vind zelfstandig denken toch wel een pre.
   Mensen die geloven in sprookjesverhalen kan ik echt niet serieus nemen.
   En dat is in met name de islam.
   Alleen joden en christen moorden niet zomaar moslims wel, met bomgordels.
   Ooit wel eens jood en een christen gezien met een bomgordel?
   Joden en christenen accepteren de seculiere samenleving, moslims niet.
   Heb overigens niets tegen christenen en joden die geloven, maar de SGP gaat wel wat ver in het beleven van het christendom.
   Maar dat is vrijheid van religie,die Westers is en het Jodendom idem.

   Like

   • elisah zegt:

    Omdat het niet makkelijk te bewijzen is, noemt men het GELOVEN, anders zou het ZEKER WETEN heten…. 😉

    Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    @ Danny
    Je hebt het volste recht, om atheïst te zijn. Dat respecteer ik ook.
    Je betoogt, dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs is gevonden voor het bestaan van God . Dat klopt. Maar zo simpel en rechtlijnig is het helaas niet.
    De wetenschap probeert fenomenen, die we waarnemen te verklaren. Echte wetenschap ontstaat, wanneer de wetmatigheid van een fenomeen is aangetoond. Bij de meeste zaken, die wij wetenschap noemen, is de wetmatigheid nog lang niet aangetoond. Na gedegen onderzoek komt men niet verder dan veronderstellingen. Die worden dan in theorieën en hypotheses vastgelegd. Merk op, dat het wetenschappelijke bewijs niet is geleverd. Ik noem hier bijv. de evolutieleer van Darwin en de big bang theorie. Beiden zijn echter niets meer dan veronderstellingen. En er rijzen steeds meer twijfels over de juistheid ervan.
    Zo oud als de mensheid is, heeft de mens geprobeerd de fenomenen, die worden waargenomen te verklaren. Wanneer er geen logische verklaring voor handen is, spreken we van een mysterie. En op een mysterie heeft de mens maar één antwoord en wel “het werk van God”. Als je diep in jezelf gaat kijken loop je tegen een aantal vragen op. Wat is de zin van het leven? Waar komt het leven vandaan? Waar komt al het bestaan vandaan? Waar komt alle (oer)materie vandaan? Is de dood het einde? Op dit soort essentiële vragen hebben we helaas geen exact antwoord. Hooguit enkele veronderstellingen. Het zijn dus nog steeds mysteries. En daarop is nog steeds ons beste antwoord: “het werk van God”. Pas zodra wij in een laboratorium leven kunnen maken uit dode materie, is het mysterie opgelost. Maar ik heb zo’n flauw vermoeden, dat er nog heel veel water door de Rijn zal stromen, eer we zover zijn. We kunnen het leven doorgeven, we kunnen met het leven knoeien, we kunnen het leven manipuleren, we kunnen het leven beëindigen, maar we kunnen geen leven maken. Dus bij gebrek aan beter, moeten we ons beperken met de opmerking: “het werk van God”.
    Het is in deze essentiële vragen dat wij God ervaren c.q. waarnemen. Inderdaad, het is geen wetenschappelijk bewijs. Het is slechts een veronderstelling. Het mysterie is nog helemaal niet opgelost. Bij gebrek aan beter, behelpen we ons slechts met een geloof in “het werk van God”. We weten het niet, we geloven slechts. En geloven is een onzekerheid.
    Deze Godservaring en dit geloof in God moet je niet verwarren met een religie. Een religie wordt vaak een geloof genoemd. Maar een religie is slechts een door mensen geïnstitutionaliseerd systeem of organisatie, waarin religieuze leiders God presenteren aan het grote publiek. Veelal is een religie tot een doel op zichzelf is verworden. Maar voor heel veel mensen is het wel een steun, een leidraad en een houvast. En daar is natuurlijk niets mis mee.
    Als bewust atheïst ben je natuurlijk geen praktiserend lid van een religie. Maar kun je om de hierboven beschreven Godservaring heen? Kun je het enig beschikbare antwoord op de mysteries zomaar opzij leggen? Als je dat doet, kom je volgens mij, in een groot vacuüm terecht.

    Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   – In Nederland schaatsen we zelfs wel over het water.
   – Ik heb ooit een hypnotiseur gezien, die mensen een glas water gaf en ze liet geloven, dat het wijn was.
   – Mensen nemen wel eens uit voorzorg een boterham mee, als ze ergens naar toe gaan.
   – Opstaan uit de dood is de 72-urige, oftewel 3 dagen initiatie, Dit is zowel Indiaas, als oud Egyptisch, dateert nog uit de tijd van de Godin Isis. Zij was 2000 jaar geleden erg populair, zelfs in West Europa. (Parijs, Paris, Par Isis, Door Isis gesticht)

   Je mag het Nieuwe Testament niet letterlijk nemen. Het is geschreven in een tijd van dubbele bezetting, Herodes en Romeinen. Men moest heel voorzichtig zijn, met wat men zei. Om het minst of geringste kon je gearresteerd en geëxecuteerd worden. Men sprak daarom in dubbelzinnige termen en alles kreeg een religieus tintje. Men liet niet het achterste van de tong zien en men vertelde nooit de details. Zij die het moesten weten, begrepen het toch wel.
   De Meester, Jezus, was niet van plan een nieuw geloof te stichten. Hij was een troonpretendent en maakte aanspraak op het koningschap van zijn vader, Gabriël/Zacharias, de Zadokpriester, die een niet gekroonde Hasmonese koning was en door Herodes de Grote werd vermoord. Het Christendom is tussen 50 en 70 n.Chr. gesticht door Paulus en de Esseense hoge-priesters (bisschoppen). Paulus was een Joodse theoloog en protegé van de hogepriester Annas, die door zijn schoonzoon Kajafas is afgezet. Essenen waren een nogal extreme Joodse sekte, waarvan velen zelfs samen met de Zeloten massaal zelfmoord gepleegd bij de val van Massada 15 april 73 n.Chr. De Zeloten waren verzetsstrijders, (ondergrondsen, vrijheidsstrijders, patrioten, moordenaars). Hun leider was Bar(n)abas (betekent zoon van vader). Hij werd vrijgelaten door Pilatus in het proces tegen Jezus. Jezus was een Nazarener. De Nazareners waren een profane sekte, geliëerd aan de Essenen, een constructie die vergelijkbaar is met de Derde Orde van de Franciscanen. Nazareners leefden in communes vergelijkbaar met de huidige kibboets in Israël.

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Oeps,…Bramley daar heb ik 1 boek van,..hij is in 1 lijn met Zacharia Sitchin en ook met Erich von Daniken,..ik bedoel in 1 lijn ze hebben het alle 3 over dezelfde fenomenen en begrippen van buitenaardsen.
    Ik kan niet liken,..maar een mooi stuk wat je er hebt neergezet van de Essenen/Zeloten en Nazereners,…en je hebt gelijk wat betreft dat Jezus geen nieuw geloof wilde stichten,..Jezus zie ik zelf los van de Bijbel, weliswaar staat ie in de Bijbel maar ik heb niets met kerken die in naam van Jezus spreken en uit zijn naam smerige daden verrichten om het geloof op hem (Jezus) te zegenen te rechtvaardigen, dan heb ik het voornamelijk over priesters en bisschoppen die door de Jezuiten zijn onderricht.

    Geliked door 1 persoon

 2. Asgard zegt:

  Het is zoals E.J Bron al in eerdere topic er aandacht aan besteedde, namelijk van Adam Weishaupt (de Illuminatie).
  Wij worden als burgers gebruikt en misbruikt door deze zelfgenoemde lichtdragers,, zij hebben een draaiboek die al eeuwen functioneert, het systeem wat zij hebben is als een geoliede machine, om niet te kunnen achterhalen wie er eigenlijk echt de macht bezitten, de wetten die zij voor ons gemaakt hebben zijn idd ook onze valkuilen,…het is tergend en tenenkrommend wanneer je ziet hoe zij hun duivelse plannen geheimzinnig sluimerend in de slapende samenleving gooien als bijvoorbeeld, de verlichters (Illimunatie) weten hoe zij olie op het vuur moeten gooien om de burgers die wel wakker zijn toch onderdeel te laten zijn van hun plan,…want de immigratiestroom van etnische Islamitische gelukszoekers richting Europa speelt ook de wakkere burgers parten, onbewust worden we meegezogen in een tot standkoming gereedmakende confrontatie met deze burgers die haaks op op lijn staan met alles wat Westers is, dit alles om het NWO tot een succes te laten zijn wat na de oorlog zijn intrede kan gaan doen,..de kaarten zijn al lang geschud, zonder dat de overgrote meerderheid van het wereldse volk er ook maar enig idee van hebben,….de protocollen zijn ook van hen,…alles waar een goed mens voor staat daar zorgen zij voor diversiteit/ genocide/ cultuurvernietiging/oorlogen alles om het doet te kunnen heiligen,….Dit is niet uit te leggen aan de middeleeuwse volksverrijkers die massaal uit Moslimlanden en Afrikaanse landen richting Europa komen, dat er een groep bestaat die geheim achter gesloten gordijnen opereren om een cultuurclash tot ontploffing te brengen en zo de wereld in lichter laaie te zetten,…..ze (Illinunatie) heeft het volk bij de ballen, het volk heeft geen beschikking tot wapens om zich te mogen verdedigen, dat is de grootste truc dat zij hun plannen zonder tegenwerking hun gang kunnen laten gaan, een tegenstand door een demonstratie daar lachen zij om ( zetten ze gewoon de politie/ME of het leger in), zij hebben alle wapens tot hun beschikking en het volk kan de tyfes krijgen. Hoe dan ook zij zullen hun doel bereiken met of zonder de wakkere burgers.

  Geliked door 3 people

  • oeps48 zegt:

   Het is de waarheid. Helaas zit de wereld zo in elkaar. Maar het middellandse poldervolk begrijpt het niet. Als het straks te laat is, zul je ze wel horen jammeren en mekkeren. Onze kleinkinderen zullen zich afvragen, hoe het toch zo ver is kunnen komen en waarom wij anno heden toch zo oerdom waren en het maar lieten gebeuren.

   Geliked door 1 persoon

 3. H J zegt:

  Jammer. Krijg dit als ik de link open

  Forbidden
  You don’t have permission to access /wp/ on this server.
  Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  Like

 4. Jackholland zegt:

  Dit is de manier om islam aan te pakken.Sla de moslim met hun eigen achterlijke bullshit rond hun oren. Laat ze daadwerkelijk kennis maken met de kolder van vliegende ezels, een licht dat mijlenver uit de doos scheen van mo s moeder, van de duivel die volgens mo in je neus slaapt en in je oren pist enz enz. En laat ze mr weten dat ze op dezebullshit geen commentaar mogen leveren dus ook niet als dit door kufars publiekelijk wordt gemaakt.Deze ongekuiste versies Vd Koran moeten publiekelijk worden gemaakt zodat moslims eens recht toe recht aan lezen wat deze achterlijkheid werkelijk inhoudt zonder dat de imam er een uitleg over heen gooit om de onzin te vergoelijken. Ook nog zoiets onlogisch uit de islam. Allah wist dat het volk destijds niet kon lezen of schrijven hij zoekt dan een analfabeet op die zijn leer moet gaan verspreiden doet dat op zo n moeilijke manier dat je volgens islamgeleerden eerst 10 jr deze bullshit moet bestuderen voor dat je het begrijpt.lekker slim bedacht van allah. volgens mij is de de tienjarige studie inderdaad nodig om de volslagen bullshit zodanig om te kunnen buigen datniet al te slimme mensen het als waarheid aan kunnen nemen.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   De koran tegen hen gebruiken, door de regels die zij voor ongelovigen hebben omgekeerd voor de moslims zelf te gebruiken, dat is de meest eerlijke methode.

   Geliked door 2 people

  • danny zegt:

   Beargumenteren en kritisch denken is aan moslims niet besteed, zolang de islam geen verlichting door maakt.
   Wat naar mijn mening nooit zal gaan gebeuren.
   Met de islam gaan we regelrecht terug naar de middeleeuwen.
   Uitroeien die islam. Zo snel mogelijk.

   Geliked door 2 people

  • danny zegt:

   Allah was ook geen snuggere dat hij dat aan een analfabeet heeft overgelaten.
   Zegt wat over de nonsense figuur allah.
   De moslimwereld bestaat voornamelijk uit inteelt mensen.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Allah was dan wel geen snuggere, maar in ieder geval snugger genoeg om de halve wereld naar die BULLSHIT te doen laten geloven.
    En als ik naar de westerlingen kijk die dan het snuggerste volk zouden moeten wezen, dan kom ik ook tot de conclusie dat dat ze hier met een plank hout geslagen zijn.
    Moedwillig een héél continent naar de KLOTEN helpen, dan ben je in mijn optiek niet goed bij je hoofd!
    En wat daar dan het doel van moet wezen begrijp ik dan reeds nog steeds niet. Het enige wat er van terecht gaat komen zijn miljoenen doden, uitroeien van het blanke ras en verder zal Europa één groot slagveld worden voor mossels die elkaar gaan afmaken om macht…net zoals in die KLOTE LANDEN waar ze vandaan zijn gekomen.
    Héél Europa is over een paar jaar naar de AFGROND getrokken…en het tempo neemt steeds snellere vormen aan.
    Dan nog maar niet te spreken of er binnen korte tijd geen oorlog gaat komen met Rusland..want het gaat ze schijnbaar niet snel genoeg.
    Maar als die oorlog er komt, dan halen de veertigers van nu hun pensioen ook niet meer…en je kids en kleinkinderen gaan al helemaal niet meer oud worden.

    Geliked door 2 people

   • H J zegt:

    @Steven. Je schrijft: “En wat daar dan het doel van moet wezen begrijp ik dan reeds nog steeds niet”.
    Dat begrijp ik dan weer niet of je hebt de vele artikelen van Bron nooit gelezen of andere informatie nooit opgedaan.
    En zo zit het met veel Nederlanders, Amerikanen, Duitsers, feministen en progressievelingen.
    Sorry, niet persoonlijk bedoelt hoor, maar lees maar eens wat meer.

    Geliked door 1 persoon

 5. oeps48 zegt:

  Wat handig zeg, die lichtuitstralende baarmoeders. Dus als de islamieten hun boerkawijven voor zich op de vliegende ezel zetten, kunnen ze ook in het donker de weg naar moslimland vinden. Wel even de rokken optillen, anders geven de lampen geen licht.

  Like

 6. louis portugal zegt:

  Vliegende ezels enz. plus een IQ van 60 tot 80 door de eeuwige inteelt.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Ik vind het spijtig dat de, overigens geachte atheïsten onder ons, er weeral niet in slagen om vanuit hun anti-godsdienst fanatisme of noem het paardenbril, de essentie van de boodschap in het artikel in kwestie in te zien, maar nog liever onze superieure westerse beschaving met haar ontegensprekelijk joods-christelijke wortels, op één en hetzelfde hoopje gooien met de vunzigheid van een misdadig achterlijk mohammedanisme. Want die laatste term horen de lieverdjes van allah, de (w)vredevolle, niet graag. Hoe zou dat komen?

  De essentie is dat de islam geen religie is, maar een politieke ideologie, vervat in de Mekkaanse koran, waarin de hersenspinsels ontsproten aan het ziekelijke brein van de roverhoofdman en psychopaat Mohammed staan opgeschreven. Naast deze Mekkaanse koran, is er ook nog de imperialistische Medinese koran. Kortom, de hele mohammedaanse doctrine is in feite ontworpen als een soort handleiding om te onderwerpen en te heersen. Dit is het werkelijke fundament van dit ronduit misdadige systeem. De biografie van Mo en de ‘aHadith’ (de overleveringen over de uitspraken en het handelen van ‘profeet’ Mohammed) steken vol met voorbeelden van werkelijk extreme misdadigheid. Deze hele smeerlapperij is niet alleen nu, maar ook naar vroegere normen extreem imperialistisch en misdadig tout court. Het is dan ook GEEN religie, maar een pure politieke ideologie van een ordinaire, hallucinerende roverhoofdman om te blijven heersen en te onderwerpen.

  Tekenend bij dit alles is het feit dat ook de volgelingen van massamoordenaar Mo, op een bepaald ogenblik geen mohammedanen meer wilden genoemd worden. In 1928 verzon de moslimbroederschap dan ook een nieuwe benaming, nl. ‘moslim’, duidend op de aanbidding van een god en niet van Mo. En het westen trapte in deze ‘moslimval’.

  Nochtans, alle misdaden en handelingen van deze psychopaat blijken onverminderd tot voorbeeld te moeten dienen van alle gelovigen, zoals uit onderstaande tekst moge blijken. De islam overigens, waar men zichzelf constant in tegen spreekt.
  “En het gehoorzamen van Mohammed (Allah’s zegeningen en vrede zijn met hem) is gelijk aan het gehoorzamen van God: “Wie de boodschapper (Mohammed) gehoorzaamt, gehoorzaamt dan werkelijk Allah…” (Koran 4:80.)

  Waarlijk, al wat Allah’s boodschapper uitspreekt is niet uit zijn eigen begeerte, maar een openbaring geïnspireerd aan hem. Verhaaltd door Aboe Hoerayrah (moge Allah tevreden zijn met hem): “Allah’s boodschapper (Allah’s zegeningen en vrede zijn met hem) heeft gezegd: ‘Eenieder die mij gehoorzaamt, hij gehoorzaamt Allah; en eenieder die ongehoorzaam is jegens mij, is ongehoorzaam jegens Allah; en eenieder die gehoorzaam is jegens de leider die ik aanstel, hij gehoorzaamt mij; en eenieder die ongehoorzaam is jegens hem, is ongehoorzaam jegens mij.’” (Sah’ieh’ al-Boekhaarie, 9/7173.)

  Aboe Hoerayrah (moge Allah tevreden zijn met hem) verhaalde ook: “Allah’s boodschapper (Allah’s zegeningen en vrede zijn met hem) heeft gezegd: ‘Al mijn volgelingen zullen het Paradijs binnengaan behalve die weigeren.’ Zij (zijn metgezellen) zeiden: ‘O boodschapper van Allah! Wie zal weigeren?’ Hij zei: ‘Eenieder die mij gehoorzaamt zal het Paradijs binnengaan, en wie mij niet gehoorzaamt is degene die weigert (het binnen te gaan).”

  Uit: (http://www.uwkeuze.net/Islaam Christendom/Een overeenkomstig woord/Moslim of Mohammedaan.html)

  Daarom ook zien mohammedanen b.v. pedofilie niet als een misdaad, gezien hun goddelijke ‘profeet’ het hen zelf heeft voorgedaan. Pedofilie en alle andere misdadige handelingen van roverhoofdman Mohammed, zoals het afslachten van tegenstanders, afkeuren, zou daardoor meteen gelijk staan met een afkeuren van Mohammed zelf, wat dan op zijn beurt weer het einde van deze grootste leugen ooit, die het mohammedanisme ontegensprekelijk is, zou inhouden. Mohammedanen zitten bijgevolg als ratten gevangen in deze handige en uitermate listige ‘Mohammed-val’, met al zijn spitsvondigheidjes om ze erin te houden.

  Een lange aanloop in een nederige, niet belerend bedoelde poging om het immens verschil inzake leer tussen enerzijds het christendom (volgelingen van Jezus Christus) en anderzijds het mohammedanisme (volgelingen van Mohammed) enigszins te schetsen.

  De misdaden ooit door christenen begaan, gebeurden allemaal ondanks de bijbel (N.T.), de misdaden begaan door mohammedanen integendeel allemaal dankzij de koran. Met andere woorden, de misdaad staat als goddelijke opdracht in dat laatste, allesbehalve heilige boek, dat bovendien zogezegd ook nog eens het eigenste woord van ‘allah’ bevat, waaraan om die reden nooit mag getwijfeld of iets worden geïnterpreteerd. Dit opnieuw in tegenstelling tot de bijbel, dat een door mensen neergeschreven verhaal is, waarin alles mag worden geïnterpreteerd en in zijn tijd gezien. Dit verschil is meteen ook de hoofdoorzaak voor het al 1400 jaar ter plaatse trappelen van de islam, symbool voor onwetendheid door stagnatie. Al 1400 jaar is het mohammedanisme wereldwijd in strijd met de niet-mohammedanen, met honderden miljoenen, jawel, slachtoffers tot gevolg. In strijd met u en ik.

  Dit is naar mijn bescheiden mening meteen het grootste verschil tussen beide ‘geloven’.

  Geef mij als atheïst dan maar liever de leer van naastenliefde van Christus. Of niet?

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk zegt:

  Ja ehm 1 vraag wtf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s