Merkel: “vluchteling” integreert beter in dorp

Screenshot_15

BERLIJN – De Duitse bondskanselier Angela Merkel adviseert “vluchtelingen” niet in grote steden neer te strijken, maar een toekomst in landelijke gebieden op te bouwen. In een zaterdag verspreide videoboodschap legt Merkel uit dat integratie in een dorp vaak makkelijker is.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Merkel: “vluchteling” integreert beter in dorp

 1. Steven zegt:

  Dat rare wijf wil nu ook zo snel mogelijk de dorpen en kleine steden VOL laten lopen met die HAATKOPPEN en STRAATROVERS

  Liked by 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Duitsland gaat nog niet snel genoeg ten onder !!! Dus nu nog even de dorpen verzieken denkt dat linkse kreng !!

  Liked by 2 people

 3. danny zegt:

  Puur zieltjes winnen van de moslims en linkse domme duitsers.
  Deze heks wordt met de hele EU voor het tribunaal te staan.
  Van mij part voor het vuurpeleton of doodmartelen.

  Deze ‘nuttige idioten’ hebben wel veel doden, berovingen en verkrachtingen op hun geweten met hun open deur politiek.

  Like

 4. hebben de Duitsers OOK 1 april grappen ??????

  Like

 5. het beste is om nooit asielzoeker toe te laten

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  vluchtelingen krijgen een rustiger en beschermder leven, tuurlijk, en de dorpelingen een onrustiger en gevaarlijker leven , dat maakt het juist zo gezeliig in je dorpje, niets omarmen , eruit , denk je een fijn leven opgebouwd te hebben en hoppa krijgen ze zomaar van Merkel vluchtelingen
  rood jasje heeft ze al aan , nu nog 2 hoorntjes uit dat intens slechte gezicht van die vrouw

  Like

 7. Dat is nog het enige zinvolle wat ze er over kan zeggen. Liever hebben wij ze helemaal niet.

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Nu gaat ze ook nog het platteland verzieken. Wie stopt dit ongeleide projectiel nu eens voor dat ze onze buren naar de afgrond c.q. slachtbank leidt?

  Liked by 2 people

 9. ReaGluurder zegt:

  Zo komen daar uiteindelijk ook wel, als er in de de grote steden geen woonruimte meer is en overbevolkt zijn met soortgenoten. Het is niet meer te stoppen. En ze weten het!!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Weet je wat je moet doen; rode stasimadam: neem al die vluchtelingen mee naar Verweggistan, ga zelf mee rode idiote, en kom nooit meer terug. Win- win situatie.

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Als dat gore islam-wijf van een Angela Merkel denkt dat haar onzalige plannen in dorpen beter werken dan heeft ze vast nooit hier in Nederland gevolgd dat dorpelingen en inwoners van kleine steden zoals Heesch, Geldermalsen enz. absoluut NIET zitten te wachten op de “vluchtelingen, asielzoekers etc.” die soms zelfs de inwonersaantallen van de dorpen overtroffen en de meningen van de inwoners van de desbetreffende stadjes werd vaak nog niet eens gevraagd ook! De dorpelingen zullen juist er halsoverkop vandoor gaan als deze groeperingen komen waardoor de laatsten geen kans krijgen om op de autochtoonse inwoners te gaan parasiteren omdat ze niet hebben geleerd om voor zichzelf te zorgen.
  Het lijkt me daarom beter dat Angela Merkel gewoon al de “vluchtelingen” bij haar thuis hartelijk gaat ontvangen met cadeau’s, brood, taarten, bonbons en alcoholvrije wijn en vraagt of zij bij haar willen “integreren”! Mocht dat eventueel een “succes” worden dan ga ik ervan uit dat Merkel dolgraag door hen wil worden aangerand, verkracht, in elkaar wordt geslagen en dat ze haar hele huis van binnen in een complete zwijnenstal veranderen! En zodra de “vluchtelingen” daar weggaan zal Merkel hen hartelijk gaan uitwuiven met een zakdoek herijk haar hele gezicht door hen is “verbouwd” door middel van blauwe ogen, een bult op het hoofd, bloedneus, gekneusde kaak, uitgeslagen tanden, kniesoren en dat haar hele lichaam in het gips en verband zit zoals je dat ook in strips als Paling & Ko, Suske & Wiske, Donald Duck, Lucky Luke etc. leest! Overigens komt dat geregeld voor in tekenfilms zoals de Looney Tunes , Hanna & Barbera en Inspector Gadget.
  Als ze daar elkaar proberen te doden door middel van neerschieten, opblazen, in afgronden gooien, verpletteren enz. mislukt dat altijd omdat de verkeerde personages hier het slachtoffer van worden, de valstrikken nooit dodelijk zijn en iedereen wonderbaarlijk snel weer geneest! En dat zal de afschuwelijke Merkel beslist niet snel overkomen!

  Liked by 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Ik vermoed dat je hoogsensitief bent Jules, klopt dat?

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Republikein, ik geloof inderdaad van wel en dat zou misschien kunnen komen door de lichte geestelijke beperking die ik bezit. Welke dat is benoem ik hier liever niet uit vrees dat dit door mensen, die daar geen verstand van hebben, verkeerd wordt begrepen.
    Zo had ik mij bijvoorbeeld in 2004 een week lang ongerust gemaakt over mijn oma, zij was een week na mij jarig in april, daar zij toen dement en opgeleefd was en 90 jaar zou worden. Ik vreesde dat zij dat niet zou halen maar het lukte haar toch daar mijn oma een heel sterk hart bezat, zo taai als een prairiewolf was en je kreeg haar haast niet kapot! Tijdens WO II had zij een hond die waarschuwde voor luchtaanvallen in Helmond waar ze woonde, moest ze een jonge Duitser van de Hitlerjugend uit haar huis werken, werden zowel zij als mijn moeder (toen nog een peuter) bijna door een Duitser gedood maar gered door een andere Duitser en na de oorlog kreeg mijn oma een geweldige hekel aan bepaalde groepen Turken, Marokkanen en andere kleurlingen die daar in Helmond rotzooi trapten al was mijn oma wel dol op mijn vader, een mulat!
    en nou nog even onder Merkel: stel dat zij in de jaren ’30 door Berlijn had gewandeld en moest toekijken hoe de SA en de SS daar communisten, socialisten en joden aftuigden, zou ze die eerstgenoemden soms hierna ook allemaal hebben gevraagd of ze beter in Duitsland hadden geïntegreerd? Ik ben toch bang van niet!

    Liked by 1 persoon

 12. Thom zegt:

  En ze zijn zo vreselijk welkom in de dorpen. Een dorp in The Middle of Nowhere in Nederland met minder dan 1000 inwoners kreeg een paar jaar geleden Somalische vluchtelingen., Het waren vrouwen van rond de veertig en zogenaamd twee zusters met een massa kinderen. Er liepen dikwijls wel vier tot vijf verschillende vrouwen door het dorp in hun pinguinkledij en zogenaamd hadden ze geen man. Die was er wel maar liet zich niet zien. Ik denk, dat er een man woonde met zijn vrouwen. Het klopte voor geen meter en het was gewoon bijstandsfraude. Ze liepen heel de dag met een mobiele telefoon aan hun oren. En welkom dat ze waren! Er waren inwoners die als ze die vrouwen in hun islampak tegenkwamen het gebaar voor hun keel maakten. Na twee jaar zijn ze gevlucht, want ze werden gepest, zegt men. Wat waren die lui welkom. Als er niet een paar inwoners tegen in waren gegaan, dan hadden Ze het dorp volgestopt met dat soort lui, vrees ik.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Leuk verhaal maar ook hier blijkt weer eens te meer hoe diep wij gezonken zijn.
   Na twee jaar waren ze weggepest.
   Normaliter moet een week voldoende zijn.
   Oké, je moet rekening houden met wat administratieve details, zoals welk kaliber we zullen gebruiken en wat doen we met al die lichamen. Laten we ze liggen of gebruiken we ze nog voor medisch onderzoek..
   Maar normaliter moet je een maand nemen alvorens je aan de stofwolk, die zich snel in de verte verwijdert, bemerkt dat ze de boodschap hebben begrepen en op de vlucht geslagen zijn..

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  (…) „Daar is meer woonruimte en daar kunnen de mensen zich vaak beter om vluchtelingen bekommeren”, aldus Merkel. (…)

  Als ik een kerel was, zou ik zeggen: “Je kunt mijn kloten kussen!”
  Een mohammedaanse “vluchteling” WIL NIET INTEGREREN, lelijke ouwe zeug!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet alleen, dat ze niet willen integreren, ze willen immers ook niet naar het platteland!
   Toen dat een tijd geleden in Zweden geprobeerd werd, weigerden die lui, uit de bus te stappen, als je je herinneren kunt: Ze wilden naar de stad.
   Logisch ook, want daar tiert de criminaliteit en het coke-dealen weliger.
   Die mossels weten echt wel, wat ze willen, beter dan dat Merkel het weet.

   Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nee, willen te echt niet, ze weigeren ook in Duitsland vele malen zelfs uit de bus te stappen als ze naar de opvang in een dorpje op het platteland worden gebracht, Ze willen zich allemaal aansluiten bij hun stamgnoten en die zitten niet op het platteland. Bovendien krijgen die uit de oneindige woestijn opgeraapte migranten depressies van het platte land, omdat ze zoals ze beweren helemaal niets is. In ieder geval wel meer als in de grotte kattenbak van hun.

    Like

 14. Wachteres zegt:

  De moslims roepen al jaren ‘eerst de steden en dan het platteland’ en warempel, Merkel helpt hen de droom werkelijkheid te maken..

  Liked by 1 persoon

 15. Pietersen zegt:

  Welja, binnen de kortste keren in elk dorp een moskee, hoofddoeken en baardapen. Zo verspreid je de pest sneller.

  Like

 16. Anna zegt:

  Merkel nou toch……. hoe kom je er bij…… daar zijn niet genoeg vrouwen…….om na te fluiten te roepen te verkrachten……. te………..vul maar in bovendien kun je daar niet zo makkelijk tasjes roven inbreken auto’ jatten ………..Merkel wat ben en blijf je toch naief…….

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wir schaffen es nicht mehr im Grossen Stadt…
  das ist vorbei mein freund, es war einmal
  wir haben es zu lang, zu gut gehabt,
  aber in die Dorfen ist kein dokter in de zaal…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 18. Cathja zegt:

  Ik hoop dat de plattelanders de rijen gesloten houden en geen vreemd gespuis zullen verwelkomen. Ons kent ons in kleine dorpjes, en zwarten met hun eigenaardigheden en zeer afwijkend gedrag zullen zich daar echt niet welkom voelen. Merkel kan zovéél willen, maar uiteindelijk is het de bevolking die vreemdelingen accepteert of buiten sluit.

  Like

 19. Fred zegt:

  Niet . in . mijn . dorp.

  Like

 20. Jean zegt:

  Moet ik daaruit opmaken dat dat smerig wijf in landelijk gebied wil gaan wonen?
  In onze straat/gemeente is ze “NOOIT WELKOM”.

  Like

 21. Claudia M. zegt:

  Gezien het feit dat ik een fiks aantal artikelen heb mogen lezen, waarin duidelijk naar voren kwam dat meer landelijke locaties niet bepaald het beoogde doel was en daarop de nodige stampij uitbrak, kan ik vermoeden dat Merkel de rimboe in kan met d’r integratie in dorpen.

  Like

 22. toetssteen zegt:

  https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2016/02/02/politie-vorig-jaar-138-incidenten-azc-overloon

  De realiteit is nog wel een paar haartjes erger en al helemaal na de komst van nog meer alleenstaande jongemannen.
  Top idee echt waar! Rellen voor huizen, want daar hebben ze op de een of andere curieuze wijze recht op, ook op de vrouwen, dus moeders, pas op uw dochters (vaders natuurlijk ook).
  Weg met die COA gekte/idem in Duitsland. Maak ruimte voor echte vluchtelingenfamilies. Maar ja, die blijven in de regio hè, want als de rust is weergekeerd willen ze naar huis.

  Like

 23. scheermes zegt:

  Waarom zegt zij niet eerlijk dat de grote steden al OVERBEVOLKT zijn ,en dat DAAROM nu de dorpen aan de beurt zijn ?? Overigens ;in de dorpen zijn ook al te veel !! VEEL te veel !!

  Like

 24. Bas zegt:

  Van de stad naar het dorp en van het dorp naar het platteland, und so weiter..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s