Zweden: Migrantenfamilie slaat en trapt dieren op boerderij – één dier sterft

Screenshot_26

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In Ösarp in de buurt van Laholm (Zweden) bezit Jessica Wendel de Engel-boerderij met verschillende soorten dieren zoals dwergvarkens, geiten en kippen. De binnenplaats is een populaire plek voor gezinnen, die hun bezoek van tevoren boeken. Vorige week zaterdag bezocht een onsympathieke immigrantenfamilie de Engel-boerderij; een man, een vrouw en een jongen. De jongen begon plotseling met een stok op de kop van de geit Lucas te slaan, daarna sloeg hij het dwergvarken Jorgen en de haan Elvis. Toen Jessica Wendel de vader verzocht hiermee te stoppen, schopte hij lachend de haan tegen de muur. Ondertussen schreeuwde de moeder tegen Jessica, echter niet in het Zweeds, en spuwde haar in het gezicht. Later ontdekte Jessica dat een van haar kippen door het geweld was gestorven.

politikstube

Na de gebeurtenis sprak Jessica Wendel met meerdere kranten, maar alleen de krant “Expressen” zou de citaten van de moeder, die geen Zweeds zou hebben gesproken, hebben opgenomen. Ook in het politiek-correcte Zweden mag de waarheid niet uitgesproken worden. Wie dat desondanks waagt, zoals Jessica Wendel, wordt onmiddellijk van racisme beschuldigd. Op Facebook maakte Jessica Wendel een regelrechte shitstorm tegen haar uitspraken mee, alleen omdat ze de waarheid vertelde: het waren geen Zweden.

Nu wil Jessica Wendel op de Engel-boerderij bewakingscamera´s installeren. Niet alleen omdat zij zich sinds de gebeurtenis niet prettig voelt en zichzelf wil beschermen, maar vermoedelijk ook als bewijsmiddel mocht er nogmaals zo´n gewelddadige gebeurtenis plaatsvinden.

Bron: “FriaTider

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

36 reacties op Zweden: Migrantenfamilie slaat en trapt dieren op boerderij – één dier sterft

 1. troubadour zegt:

  Zweden zijn voor een groot deel hun verstand olv de linkse gutmenschen en het media kartel

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die waren bij mij niet het erf afgekomen zonder bijzonder ernstig lichamelijk letsel…!

   Like

   • rony stokart zegt:

    Wie één van mijn dieren (of een dier in mijn omgeving) vrijwillig pijnigt komt er gewoon niet levend mee weg. Muslim of geen muslim. Zeker weten en hartsgrondelijk beloofd ! Met garantie.

    Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Al kijken ze bij maar met ’n boosaardige blik naar mijn beestjes dan bind ik ze al voor de tractor.
    IS bond ze achter de tractor, kost mij te veel diesel.
    Laat ze die tractor maar trekken.

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Dit móéten wel mohammedanen zijn geweest; die vinden het heerlijk om hun zieke, sadistische lusten te botvieren op onschuldige, weerloze dieren.

  Lachend een haan tegen de muur schoppen… 😦

  Wat zou ik het kruis van die smeerlap graag met een moker bewerken. Ik zou zijn puddingbuks tot moes slaan. Net zolang tot zijn klok-en-hamerspel veranderd is in rode brij.

  Liked by 1 persoon

 3. mahoog zegt:

  Verbaast me niets…..zie hun manier van halal slachten,en hun huisdieren haat.Het zit er in gebakken.

  Liked by 2 people

 4. Flo zegt:

  Liefdeloos volk ,en maar importeren.al ben je geen racist ,als je werkelijk volgt wat dat volk uitvreet ,wordt je het vanzelf.

  Like

 5. Jean zegt:

  Wedden dat het moslims betreft……, geweld zit ze in de genen en wij die rotzooi maar aan de vreet houden….

  Liked by 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  Is dat hun idee van leuk dieren kijken ? Wat hebben die mensen alleen dood en verderf zaaien, laten ze elkaar de hersens inslaan, wat een walgelijke mensen zijn het vuile vieze dierenbeulen

  Liked by 1 persoon

  • danny zegt:

   Het zijn zielepoten en dierenbeulen die niet weten wat respect is voor dieren, vrouwen, homo’s en andersdenkenden.
   Gaat ze binnen nu en 5 jaar flink de kop kosten.
   Er zijn natuurlijk grenzen.

   Like

 7. abouneenee zegt:

  Het is natuurlijk vreselijk dat deze dieren geweld moeten ondergaan omdat de Zweedse samenleving democratisch besloten heeft ‘leiders’ te benoemen die de vrijheid van misdragende vreemdelingen belangrijker achten dan die van mensen en dieren die zich niet misdragen.

  De Zweden zelf zullen ook niet heilig zijn, maar dat is een Zweedse aangelegenheid. Het is een pure kamikaze-actie om ellende, in casu voor dieren, te importeren. Volgende keer is de agressie gericht op de autochtone Zweden en is het niet zo’n overzichtelijk gezin.

  Is de Zweedse regering dan blij?

  Like

  • danny zegt:

   Zweden is al verloren. Net als Duitsland.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Niets is verloren als niet alles verloren is. Werelddominantie is natuurlijk wel het doel der rechtgeaarde volgers van de doctrine die islam heet, ik hoor vele Nederlanders (grote meerderheid was te zwak om voor de PVV te kiezen) zeggen dat het nooit zover zal komen. Door daarvan uit te gaan laat je jouw schild zakken en laat je jezelf naar de slachtbank leiden ten overstaande van anderen die niet het beste met je voor hebben. Links is naïef, maar vraag niet aan de gemiddelde Groenlinkser of je z’n telefoon mag hebben. Dan komt de realiteit wel erg dichtbij… Diezelfde Groenlinkser vindt het de normaalste zaak van de wereld om met andermans geld Sinterklaas uit te hangen en Nederland structureel naar de kolere te helpen. Hij zal dus een (belasting)aanslag op de Nederlandse samenleving accepteren, maar zijn telefoon inleveren zal niet tot de mogelijkheden behoren.

    Natuurlijk hoop ik niet op narigheid, maar de overheid heeft een zorgplicht richting haar burgers. Die houdt in dat de overheid niet weg mag kijken als er potentieel gevaren de kop opsteken. Diezelfde overheid heeft decennialang de gevaren onderschat.
    De opkomst en verdere groei van Wilders is mogelijk gemaakt door de overheid, die haar zorgplicht jegens haar burgers heeft verzaakt. De overheid zit in een fase van ontkenning, zie haar als een puber die door de jeugdpuistjes alle zicht op de realiteit is kwijtgeraakt. Alleen werken er bij die overheid gewoon meerderjarige pubers, mensen die vastzitten in een permanente midlife-crisis, die hun frustraties botvieren op onschuldige burgers.

    Met de kennis van nu hadden we het anders gedaan met die vluchtelingen…

    Deze zin die in de toekomst zonder twijfel een keer zal worden uitgesproken, gaat helaas voor de tweede kamer niet op nu achtereenvolgens Janmaat, Fortuyn en Wilders gewaarschuwd hebben voor de vreemde instroom. Zij zijn zeker niet de enigen, iedereen mag aanvullen, maar wel verdienen zij het met naam genoemd te worden. Janmaat deed het allerminst politiek correct voor zijn tijdsgeest, Fortuyn was professor en homo en had dus een morele vrijbrief van links (daarom moest hij ook verdwijnen), maar Wilders is een probleem dankzij beveiliging en intelligentie. Overeenkomst van deze mannen is dat ze, en hun kiezers, op enig moment Nederland een prettiger plek wilden maken voor autochtonen om in te leven.

    Omdat een meerderheid in de TK nu de geestelijke kracht nog niet bezit om uit de comfort-zone te breken en te doen wat nodig is om de zorgplicht niet een loos woord te laten zijn, terwijl Wilders al wel door dit proces gegaan is, lijkt het mij een verkortte leercurve om de door Geert Wilders en de zijnen geformuleerde wijsheden in de praktijk te brengen. Nood breekt wet. Wel vind ik het ongelofelijk jammer dat die idee weliswaar begint te dagen bij o.a. VVD en CDA, maar dat zij een kinderachtig spelletje spelen met als enige doel het uitsluiten van Geert Wilders, we zitten toch potverdorie niet meer in de kleuterklas met z’n allen. Of bedoelt men dat met een afspiegeling willen zijn van de samenleving.

    Wie kan die wijsheden beter in de praktijk brengen dan Wilders zelf, omdat hij de geest van de uitspraken kent en de uitspraken die hijzelf gedaan heeft dus ook niet verkeerd kan interpreteren.

    Waarom vormt de PVV samen met Forum voor de Democratie geen minderheidskabinet?

    Like

   • danny zegt:

    Ik heb het over Zweden en Duitsland niet Nederland.
    Nederland valt nog te redden, maar niet met de laatste verkiezingsuitslag en al helemaal niet als die linkse bandieten gaan regeren.
    Hoe dom kan je zijn door op rutte, pechtold, klaver, asscher , seegers en roemer te stemmen.
    Daar moet je toch echt levensmoe voor zijn.

    Like

   • rony stokart zegt:

    Doe er heel West-Europa maar bij. We zullen nog smeken om Russenhulp !

    Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Sterk is ook, dat die klootzakken klaarblijkelijk met voorbedachte rade een bezoek aan de boerderij hadden geboekt, om dit te gaan doen!
  Een geplande actie dus.
  Maar het heeft er nu al alle schijn van, dat er niet verder opgetreden zal worden “omdat dit alle immigranten zou stigmatiseren.”
  Ongelofelijk? Nee. Níet in Zweden.

  Liked by 1 persoon

 9. danny zegt:

  Hoe mensen met dieren omgaan, zegt veel over ze.
  De meeste moslims hebben geen enkel respect voor dieren.
  zie de rituele slachting van dieren.
  Deze moslims zouden ook zo geslacht moeten worden.
  De woestijnratten!

  Liked by 2 people

 10. Mirjam zegt:

  Dat die Zweden er niets tegen doen, hè? Het is toch ongelooflijk…

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  WAAR ZIJN AL DIE DIERENACTIVISTEN?

  Liked by 1 persoon

  • danny zegt:

   Die proberen Wilders en anderen mensen die voor de Westerse wereld opkomen, te bedreigen met laffe tweets.
   Tot ze zelf slachtoffer worden van de islam.
   Ik hoop het.
   Ik heb deze no nos al opgegeven.

   Like

 12. Afknallen die klote moslim familie. Nooit géén moslims daar meer toelaten.

  Liked by 1 persoon

 13. Pietersen zegt:

  Een familie met een belangrijke onmisbare cultuurverrijking voor Zweden zeker ?

  Like

 14. joga zegt:

  De partij van de dieren vindt de multicuturele samenleving ook uitstekend en honderdduizenden Nederlanders vinden dit geen enkel probleem, gezien de zetelwinst bij de verkiezingen van de k@t-partij.

  Like

 15. kruisridder zegt:

  Dan hoor en zie je Links niet………

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Nog zo’n taboe, dat zich in de blinde vlek van linx bevindt: moslims genieten van dierenleed. In ons land krijgt de mishandeling van dieren door Dengk-aanhangers nooit de aandacht, die het zou moeten hebben, omdat onze media fout zijn. Maar langzamerhand wordt toch algemeen bekend dat de islam en beschaving niet hetzelfde zijn.
  Triest dat linxe partijen allemaal het welzijn van dieren hebben ingeruild voor moslimstemmen.

  Like

  • danny zegt:

   Die linkers zouden hun moeder nog verkopen om hun verknipte idealen te bereiken.
   Links, communisme en islam horen met wortel en tak uitgeroeid te worden.

   Like

 17. delamontagne zegt:

  Voor arabs = moslims hebben dieren geen waarde. Het zijn DINGEN, om te gebruiken.
  Wat ook geen waarde heeft in de islam is een Niet-moslim.
  En dan in op/aflopende volgorde; man/vrouw, Christen/Hindu gelovig/ongelovig etc.
  Afrikanen staan ook heel laag en dan natuurlijk de vrouwen nog lager.
  Een Kuwaytaise, inwoonster van Kuweit, vond het “grappig” om te filmen hoe één van haar huishoudelijk personeel/= SLAVEN [ misschien bij het ramenwassen ] van de 7e verdieping naar beneden viel.
  Ze stak geen poot uit maar filmde het wel.

  https://www.liveleak.com/view?i=d97_1490871173

  https://i2.wp.com/suavelos.eu/wp-content/uploads/2017/03/3ECE11CD00000578-0-image-a-62_1490957614886.jpg?zoom=4&resize=611%2C544

  Like

 18. Maria zegt:

  Tja eigen schuld he moet nog meer op links stemmen en binnen EU bende blijven

  Like

 19. Flo zegt:

  Mijn pcp ligt er voor klaar….

  Like

 20. beschouwer zegt:

  Als ik de waarheid op facebook had gezet en ik werd uitgescholden dan daagde ik de persoon uit om te vertellen waar die woont zodat ik even de tent kort en klein kwam slaan. Zo gaar ben je dan wel wanneer je beesten door rotmigranten kapot worden geschopt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s