Caritas geeft “asielzoekers” nu sekstips

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

Met een interactieve tentoonstelling informeert de Caritas in Beieren rondom het thema “gezonde seks”. De tentoonstelling zou de “thema´s vrouwen- en mannengezondheid, HIV en andere seksueel overdraagbare ziektes evenals relaties en de geslachtsrollen” dekken, staat er op de website van Caritas.

De tentoonstelling werd ontwikkeld onder de titel “Only Human. Leven. Houden van. Mens zijn” door het psychosociale AIDS-adviesbureau van Caritas. Ze moet zich “cultuurgevoelig met taboethema´s” bezighouden.

Condooms uitdelen is niet voldoende

“Volgens het devies ´kennis beschermt´ worden in de tentoonstelling zo sensibel en zo concreet mogelijk inhouden waarop een taboe rust met illustraties, in films en Apps getoond”, zegt men van de kant van Caritas. Regina Lange van het AIDS-adviesbureau van de omstreden katholieke organisatie legt over de achtergronden uit:

“Gewoon alleen maar condooms uitdelen, dat zou niet voldoende zijn.”

In plaats daarvan wil men door middel van beelden en interactieve leersituaties aan “vluchtelingen” uitleggen hoe ze zich tegen Aids en andere seksueel overdraagbare ziektes kunnen beschermen.

Standaardcondooms functioneren niet

De belangrijkste begrippen en zinnen worden in tien talen, waaronder Duits, uitgelegd. Vooral over de in verschillende groottes verkrijgbare condooms bestaat blijkbaar een verhoogde vraag bij de “asielzoekers”.

“Bijvoorbeeld de verschillende groottes van condooms was een idee van de asielzoekers. Zij hebben gezegd dat we dit moeten laten zien, omdat de standaardgrootte niet functioneert. Het zou immers een grove nalatigheid zijn om daar niet op te wijzen”

benadrukte Lange tegenover de website mk-online.de.

Kerkvertegenwoordigers ondersteunen de tentoonstelling

Ook vicaris-generaal Peter Beer van het aartsbisdom München en Freising ondersteunt de tentoonstelling:

“We moeten een keer voor kennisgeving aannemen dat de mensen die naar ons land komen niet allemaal katholieken zijn, maar het zijn mensen uit heel andere cultuurkringen, met andere gewoontes. Ze ontmoeten een andere cultuur, die gekenmerkt wordt door grote seksuele vrijheid. Nu gaat het erom om vanuit het christelijk geloof het thema verantwoordelijkheid en de daarvoor noodzakelijke kennis ook te creëren en door te geven.”

Voor de tentoonstelling, die nu op reis gaat in Opper-Beieren, zouden zich al veel groepen uit asielonderkomens aangemeld hebben.

Flirtcursus zorgde al voor ophef

In 2016 had een flirtcursus, die o.a. werd gehouden in de ruimtes van de “arbeidersliefdadigheid” in Essen, opzien gebaard. Veel Duitsers stuitte het tegen de borst dat de cursus van een flirtcoach uitgerekend na de seksaanvallen door “asielzoekers” met Oud & Nieuw 2015/2016 in Keulen heeft plaatsgevonden.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Caritas geeft “asielzoekers” nu sekstips

 1. danny zegt:

  Wordt steeds gekker!
  Had de grenzen dichtgegooid, dan was deze onzin nooit nodig geweest.
  De ‘gasten’ uit de zandbak en die zwarten zijn al verknipt, die ga je echt geen besef bijbrengen. ‘
  Hoe naief kan je zijn.
  Dr uit gooien, goedschiks of kwaadschiks is de enige oplossing.

  Liked by 1 persoon

 2. Het kwaad is al geschiedt, overdraagbare ziektes hebben al de kans gehad. Het is mosterd na de maaltijd.

  Liked by 2 people

 3. BertG. zegt:

  Wat een geouwehoer weer vanuit de kerk daar.
  “Ze ontmoeten een andere cultuur, die gekenmerkt wordt door grote seksuele vrijheid. ”
  Het is juist 1 en al geremdheid, vrijwel geen 1tje heeft ooit z’n eigen zus in een bikini gezien.
  Dat zou de doodstraf voor zo’n meisje betekenen, of op ze minst overgoten worden met zuur.
  Het is dat gefrustreerde wat juist naar boven komt, omdat ze hun ogen niet kunnen geloven hier, wat ze aan vrijheid meemaken.
  Een gedrag als een hitsige hond die tegen alles en iedereen oprijd, is het juist wat ze laten zien.

  Liked by 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Ik heb mijn vraagtekens hierbij. Ik vraag me af of deze ‘goed bedoelde’ aktie niet juist het tegenovergestelde veroorzaakt. Dus: met een pakje condooms (op ‘maat’) op zak nog meer vrijheid om vrouwen te ‘nemen’.
  Ik ga er nog steeds vanuit dat opvang van deze wereldvreemde kerels tijdelijk is, dus verreweg de meesten moeten terug naar hun thuislanden. Daar moet op ingezet worden. Niet op de bestrijding van SOA’s. Geef ze maar een pilletje zodat hun ‘ jongeheer’ zich koest houdt. Man man, wat een moeite wordt er gedaan om die lui in toom te houden!
  Stuur ze toch eindelijk eens terug!

  Liked by 3 people

  • paulzwueste zegt:

   En daarbij, ze weten niet eens waar ze zo’n condoom overheen moeten schuiven.
   Sommigen trekken ‘m over hun kop.
   Anderen over hun duim, omdat de juffrouw dat voordeed.
   Weer anderen knippen de onderkant er van af, omdat ze ’n te lange klabanus hebben…

   Tsja, zo blijven we bezig…
   Enfin over negen maanden kijken we wel verder!

   Like

   • Cathja zegt:

    De juffrouw had het ook vóór moeten doen! Niet over de duim schuiven natuurlijk…..!
    Zet ze maar voor ’t blok. Als je voorlichting wilt geven werkt aanschouwelijk onderwijs toch het beste. Bovendien: die zwarten hebben nooit moeite om hun leuter ergens in te stoppen, dus dan kan een condoom ‘passen’ geen probleem zijn. En nee, niet het reservoir er afknippen natuurlijk…

    Like

   • danny zegt:

    lol.
    Maar je hebt wel gelijk Paul.

    Like

 5. Steven zegt:

  Tja, beetje dubbelzijdig…
  Eerst laten we gewoon half Africa hier naartoe stromen, zonder te kijken wie ziektes heeft.
  We laten ze gewoon los in onze samenleving met het gevolg dat anderen ook ziek worden, uitgeroeide ziektes HIER weer tot leven komen, en er overal vrouwen worden verkracht door die monsters en haatkoppen.
  Vervolgens proberen we dan de ziektes weer te bestrijden door “sex les”te geven en die apen te laten zien hoe je een condoom moet gebruiken. (wacht even mevrouw, ik ga u nu verkrachten maar moet nog even mijn condoom omdoen)
  Dream ON!!

  Dit soort acties kan je alleen maar verwachten van de “zweverige” samenleving onder ons zoals de PVDA en Groen Links.
  Dit soort mensen zouden ze moeten behandelen en OPSLUITEN om van hun psychische REALITEITSWAANZIN af te komen!!

  Liked by 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Ik hoop dat ze er dan ook geleerd krijgen respectvol met vrouwen, kinderen en homofielen/lesbiennes om te gaan en ze niet behoren te verkrachten, mishandelen, vermoorden etc. uit hun onbetamelijke seksuele, veelal door hun ‘religieuze’ geloofsovertuiging, gedreven abnormale drang en gedrag. En dat een informatief lesfilmpje over het voorkomen van soa’s en het overmatig uitdelen van condooms, niet als toestemming en vrijbrief bedoeld is om dat juist wel te doen.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam toch.
   Respectvol…
   We hebben het hier over smerige dierlijke barbaren die respect verwarren met ontzag en bewondering
   Als de een de ander doodslaat verdient de winnaar respect.
   Dat alléén houdt respect in voor die primitieve honden.
   En voor ’n vrouw hebben ze dus in beginsel al helemaal en totaal géén enkel respect.
   Dat verandert dus óók niet als je ze ’n doosje condooms in de hand drukt.

   Typisch voorbeeld van westers wegkijken van de realiteit…
   Er uit met die primitieve klerezooi…!!!

   Like

 7. …….iets in de trent van ‘als je verkracht, gaarne een condoom’ ofzo?

  Liked by 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Gezonde seks? Wat een kolder om te denken dat je deze asielzoekers gezonde seks kunt aanpraten. Hoe groot is de kans dat een Groen Links aanhanger ooit in zijn leven op de PVV gaat stemmen?

  Die “asielzoekers” melden zich alleen maar aan omdat ze na de “cursus” lekker kunnen trekken op de cursusleidster of ze denken te horen te krijgen met welk commando een westerse vrouw gepakt kan worden.

  Liked by 1 persoon

 9. Eerst verdacht ik de christenen ervan dat ze de invasietroepen ondersteunden en ze ook zelf op gingen halen. Dat ze de definitief uitgestudeerden opvingen in hun gebedsruimtes en welkomstmeisjes ter beschikking stelden vanuit hun zondagsscholen. Nu weet ik dat ’t anders is.

  Het Vaticaan is de Grote Satan die eerst hun arabische afdeling met een andere Jesus onder de veel leukere handelsnaam Islam hebben opgericht en toen dat redelijk gelukt was een paar paters wat A4-tjes op kerkdeuren lieten spijkeren waarmee de Protestanten aan hun volksmennerij begonnen.

  Even later werd van daar uit de modernere versie, met zonder God, opgericht die onder de projectnaam van het Socialisme hoge ogen ging gooien naar het wereldkampioenschap ZieltjesOmhoogSturen.

  Dus zoals ik altijd al dacht dat de politieke verscheidenheid slechts de koppen waren van een en dezelfde Hydra zo zie ik nu dat die religieuze verschillen slechts de stijve plassers zijn van een vent in een jurk.

  Liked by 2 people

  • Sterk dat de Afdeling Goddelozen van het Vaticaan weer iemand Jesse hebben genoemd naar een van hun eerste lijsttrekkers. De geschiedenis herhaalt zich.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, en dan moet je weten dat die Jesse als mocro er ook eentje heeft van 21 dwars X 29,7 centimeter overlangs….!
    Vandaar die overvolle sporthallen, waar tussendoor door de jeugd enorm heftig werd gesport… zodat Het Leger Des Heils de zaal regelmatig moest schoonspuiten om het uitglijden tegen te gaan.

    Like

   • Goh, petje achterstevoren voor die #Jesse met z’n bladlul in A4-formaat. En bedank dat ze ‘m ook nog 4 keer gehalveerd hebben. Als dat bekend zou zijn kon je het schuim niet alleen uit de sporthallen spuiten maar ook nog eens het wonder aanschouwen van de wonderbaarlijke visgeurvermeerdering, zoals zo prettig geschreven door die andere #GroenLinkerT Johannes die vaak wordt verward met Johannus die eigenlijk weer Johannes heette, van de #Spektruien.

    Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Die visgeur.
    Komt vanzelf opzetten als je maar lang genoeg leden bij Groen Links inbrengt.

    Like

   • Na #AnneGeur kan ik echt geen vis meer zien, laten staan of ruiken.

    Like

  • Excuses voor de naamverhaspeling #AnneGeur gelieve te ruiken als #AnneMeur

   Liked by 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Ziek zooitje !!

  Liked by 1 persoon

 11. Elena zegt:

  Dodelijke ziekte door luizen.
  In Oostenrijk en Zeist.

  Fijn om eens een nachtje in hotel te slapen waar die viezeriken gewoond hebben.

  http://not100.nl/dodelijke-ziekte-bij-asielzoekers-geconstateerd-in-zeist/

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wat hebben die gasten toch met de dood…!
   Overal waar ze komen verstommen na enige tijd de jonge-meisjes-stemmetjes die welkomstliedjes zingen.
   Zo hoor je nog: “Welkom, Welkom, lieve vluchteling.
   Lief, lief bokje kom maar in mijn hokje…”

   Even later hoor je alléén nog maar ’n akelig gerochel en het smakken van luizen die ’n meisje hebben gevonden dat nog niet helemaal leeg gezogen was.

   Liked by 3 people

 12. boorzalf zegt:

  Gewoon castreren die boys.

  Liked by 1 persoon

 13. Nemesis zegt:

  “een andere cultuur, die gekenmerkt wordt door grote seksuele vrijheid” …..

  Nu, die grote vrijheid hebben ze in die cultuur net zo weinig als in onze cultuur. Ze NEMEN zich die vrijheid, net als apen dat doen als die er plotseling zin in krijgen. Ga maar eens naar de dierentuin en ga een tijdje rustig staan kijken bij zo’n grote horde apen. Zo gaat het ook met de donkerzwart gepigmenteerden. Dat deden ze hun thuisland en dat doen ze nu ook hier. Daar kan de Caritas honderden avonden aan besteden, het zal niet helpen. Naar die voordrachten gaan ze wel heen, maar alleen omdat ze het buitengewoon lollig vinden, zie ook de opmerkingen over de grote van de condooms. Die Caritas lui worden gewoon voor de gek gehouden. Als het donkere publikum eenmaal weer buiten staat, lachen ze zich een bult.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Caritas.
   Gat in de markt.
   Verdienen tonnen-salarissen per jaar aan het steeds weer opnieuw constateren dat
   de nieuwe golven vluchtelingen nog steeds die grote seksuele vrijheid mee brengen,
   en dat daar condooms tegen helpen die de nobele wilden over hun hoofd moeten trekken zodat ze geen besmettelijke ziektes kunnen inademen als ze hun volkomen natuurlijke seksuele vrijheden beleven…

   Liked by 1 persoon

   • danny zegt:

    Gat in de markt over de ruggen van gewone burgers. Die gasten ook maar castreren en naar een islamitisch land sturen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Die zwarte wilden daar zijn wel veel achtelijker als hun zwarte apenbroeders. Maar hier zullen ze die lui van de Caritas vierkant uitlachen. Ze zullen er hoogsten mee gaan spelen zoals wilde apen nu eenmaal doen.

    Like

 14. scheermes zegt:

  Sextips?? Een KNOOP erin Dat is de oplossing ,en dan terug de woestijn in !!!!!

  Liked by 1 persoon

 15. oeps48 zegt:

  Zucht….. zucht…… en nogmaals zucht……
  Caritras, waar zijn jullie helemaal mee bezig? Ja, jullie zijn van die goedgelovige zielen en jullie bedoelen het allemaal zo goed. Maar dit gaat echt niet werken. Sexuele voorlichting is echt niet meer nodig. Deze vredelievende cultuurverrijkers weten echt alles al van de bloemetjes en de bijtjes. Ze doen het immers al lang zelf. Ze weten precies hoe het piemeltje in het kutje moet. Condoompjes gebruiken, nee, dat is niet de bedoeling. Ze hebben juist opdracht om kindjes te maken. Erdogan heeft het onlangs nog gezegd. En als er hier dan veel kindjes van moslim papa’s rondlopen, dan hebben ze een legitieme eis op ons land. Dan beweren ze dat het hun land is. Hun kindjes wonen er en Allah heeft hun dus ons land gegeven. En als ons land eenmaal van hun is, blijft het voor altijd hun land. Dat is de islamitische logica.

  Liked by 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Caritas Internationalis steunt terroristen, is antisemitisch en wordt gesteund door het Vaticaan


  Caritas Internationalis serves as an umbrella organization that coordinates and supports member activities, provides a platform for interaction between the Vatican and member organizations, but allows individual Caritas members to implement activities in their areas of interest and influence.

  Caritas Internationalis holds Canonical Legal Status, which grants the Pontifical Council the right to appoint an “Ecclesiastical Advisor” to a four-year term. This Ecclesiastical Advisor has full speaking rights in all Caritas meetings, but no voting rights
  ….
  Eleven of Caritas Internationalis’ 164 world-wide chapters demonstrate serious partiality against Israel in their consistent funding of radicalized anti-Israel NGOs and other activities related to the Arab-Israeli conflict.

  The organization formally supports the annual International Day of Solidarity with the Palestinian People.

  http://www.ngo-monitor.org/ngos/caritas/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s