CDU-Hessen wettigt pervers leerplan van de Groenen (!)

Screenshot_39

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

CDU onder Merkel uiterst linkse partij geworden

Nog niet eens door haar totaal onnodige beslissing om na Fukushima de veiligste kernreactoren ter wereld – de Duitse – te laten uitschakelen, bewijst Merkel dat ze de Groenen allang links heeft ingehaald. Ook, en dan in het bijzonder, haar ongrondwettelijke politiek van massale immigratie van mannelijke moslims, die, gesteund door Saoedi-Arabië, Soros en talrijke westerse NGO’s als veroveraars naar Duitsland kwamen, is de doorzetting van pure Groene politiek.

Michael Mannheimer Blog

Welnu, Merkel zou dit niet kunnen doen als de CDU en haar 500.000 partijleden het haar niet zouden toestaan. Dat Merkel bij de laatste partijdag van de CDU met bijna 100% van de stemmen werd gekozen (dit kreeg Honecker niet eens voor elkaar), raakt de CDU als stigma niet meer kwijt. Uiterlijk sinds déze verkiezingen zijn de twee grootste Duitse partijen – SPD en CDU – ware partijen van het volksverraad.

Wie tegenwoordig op de CDU stemt, is erger dan diegenen die destijds op de NSDAP hebben gestemd

Thans zet een CDU-regering de perverse, wetenschappelijk onhoudbare en linkse gender-politiek door op de scholen en in de kinderopvang van de deelstaat Hessen. Daar moeten de kinderen voortaan de onzin aanhoren dat iedereen zelf zijn geslacht kan kiezen, dat er geen biologisch gedetermineerde gebondenheid aan de sekse bestaat, en ze mogen al op de leeftijd van 7 jaar spreekbeurten over fellatio en cunnilingus houden.

Dit is niets anders dan een brute en criminele verkrachting van de zielen van onze kinderen, die geïnitieerd werd door de Groenen (die willen immers ook seks met kinderen wettelijk toestaan), maar er door de CDU werd doorgedrukt.

Wie nu nog bij de volgende Bondsdagverkiezingen feitelijk op de CDU stemt, is in mijn ogen erger dan degenen die in 1933 op de NSDAP stemden. Want de toenmalige kiezers konden niet weten dat de NSDAP zich zou ontwikkelen tot een partij van genocide tegen de Joden – en de aanzet zou geven tot de Tweede Wereldoorlog.

Maar Merkel heeft inmiddels genoegzaam bewezen wat voor desastreuze – en voor ons, Duitsers, dodelijke politiek ze bedrijft. Er is maar één keuze: de AfD. Of deze ons nu in alle opzichten bevalt of niet.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Groenen, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op CDU-Hessen wettigt pervers leerplan van de Groenen (!)

 1. Merkel de perverse dochter van een dominee. Heeft die vrouw zoveel gemist in haar leven dat zij nu zo hitsig is?

  Like

 2. Marlies zegt:

  Vreselijk. Waar moet je met je kinderen naartoe? Verhuizen naar een andere deelstaat is ook niet eenvoudig. En toch stemt een meerderheid straks weer op die CDU ellendelingen.

  Like

 3. Driek zegt:

  “Want de toenmalige kiezers konden niet weten dat de NSDAP zich zou ontwikkelen tot een partij van genocide tegen de Joden – en de aanzet zou geven tot de Tweede Wereldoorlog”

  Welnu, als de toenmalige kiezers het “Mein Kampf”van Adolf Hitler hadden gelezen, dan hadden ze het geweten. En indien de mensen de koran eens zouden gaan lezen, dan weten ze wat hun met de islam te wachten staat. Maar ja, lezen, liever naar ‘Boer zoekt vrouw’ kijken. En stemmen op Groen Links.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Ach ja Driek.
   Klinkt als gelul achtetaf’ want Ik Weet niet of je mein kampf gelezen hebt maar dat is nmm het meest onleesbare boek van de laatste eeuw.
   Daarom kan Ik maar al te goed begrijpen dat niemand het wilde lezen
   En diegenen die er indertijd aan begonnen zijn zouden inderdaad dat kladschrift snel in de hoek geflikkerd hebben lijkt me.

   Like

   • Driek zegt:

    Henk der Niederlànder zegt: En diegenen die er indertijd aan begonnen zijn zouden inderdaad dat kladschrift snel in de hoek geflikkerd hebben lijkt me.

    Ja, beste Henk, indien de mensen onbegrijpelijke boeken in de hoek flikkeren, dan kom je ook niet bijster veel te weten, dus dan moet je ook niet zeuren verder. Maar ik vond Mein Kampf weliswaar een worsteling om door te komen, evenals de koran, maar ik weet nu wel van de hoed en de rand. Ik neem aan dat U de koran ook niet in de boekenkast heb staan? Welnu, onze bewindslieden hebben de koran ook nimmer gelezen, dat merk je aan hun uitspraken. Ja, vooral lekker dom blijven.

    Geliked door 1 persoon

 4. Ron zegt:

  Off-topic
  Worden de reaguurders van Joop.nl misschien ook een klein beetje wakker?

  Opinie Darshan Vigneswaran: Open brief van een immigrant aan Mark Rutte
  http://www.joop.nl/opinies/open-brief-immigrant-aan-mark-rutte

  Like

 5. elisah zegt:

  Wat een perverse verloedering, de waanzin heerst in het land dat zichzelf ten gronde aan het richten is en daarbij gewetenloos onschuldige mensen gijzelt en meesleept in hun obscene verderf.

  Like

 6. Jean zegt:

  De enige echte redding bestaat maar moet nog uitgevoerd worden.
  A- Het politiek gespuis dat handelt tegen de wil van de bevolking uitschakelen.
  B- Alle NGO’s droogleggen want ze hebben geen enkel nuttig doel, doen aan zelfverrijking.
  C- De groene rotzooi heeeeeel kort knippen en er voor zorgen dat ze zichzelf opruimen.
  D- De EU instelling totaal uitschakelen.
  E- De grenzen sluiten.
  F- De islam over de hele lijn verbieden en de aanhangers verdrijven.
  Resultaat: Een prachtig veilig welvarend leefbaar Europa waarin Onafhankelijke landen onderling afspraken maken (na de goedkeuring gekregen te hebben van de burgers via referenda) wat ze samen willen doen want Europa is van de Europeanen en niet van Afrikanen en zeker niet van islamieten, vreemdelingen die naar Europa komen respecteren de Seculiere Europese Wetten en nooit andersom.

  Like

 7. beschouwer zegt:

  Die linksen zijn errug vies. Vanuit de geheime genootschappen is men door en door pervers. Er zijn afschuwelijke duivelse pedofielennetwerken. Satanisch ritueel kindermisbruik bestaat binnen de neopaganische satanische geheime genootschappen. Ze hebben een bondgenootschap in de islam die kindhuwelijken heeft en waarvan de profeet Mohammed met een 6 jarig meisje trouwde. Echt vies en ziek.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  en ze mogen al op de leeftijd van 7 jaar spreekbeurten over fellatio en cunnilingus houden.

  Je kan in ieder geval niet zeggen dat de kinderen niet goed worden voorbereid op hun toekomstige heersers.

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  Wat mij steeds meer op valt is dat linkse mensen geen zelf denkers zijn, maar enkel volgers. Deze nemen veel makkelijker dingen aan en stellen eigenlijk nooit kritische vragen. De realiteit willen linkse mensen niet (in)zien, ze willen enkel door hun rosse bril blijven kijken daar waar alles zogenaamd in harmonie leeft. Daarom zien zij ook niet dat de islam een groot gevaar voor onze samenleving is, ook al worden ze zelf slachtoffer van deze moslims. Die rosse bril wordt met geen beding afgezet. Iedereen die niet door zo’n rosse bril kijkt, wordt aangevallen en bij voorbaat veroordeeld door hen. Voor de realisten en de zelf denkers is het bijna een onmogelijke opgave om die rosse brildragers hun bril eens af te zetten en een keer de echte realiteit te laten bekijken. Die rosse brildragers verzinnen de meeste belachelijke ideeën die ze ook nog uit willen voeren op iedereen, want door de tijd zijn ze steeds arroganter en zelf ingenomen geworden en denken dat zij alleen de ware harmonische toekomst in pact hebben. Daar zijn de realisten en zelf denkers in dat toekomst plaatje van hen een sta in de weg. Want die verpesten hun zogenaamde harmonische toekomst.

  Like

 10. De islamisering van Europa snelt met rasse schreden door, vraag mij wel eens vaker af wanneer is de islamisering van Europa compleet, wanneer de sharia wetgeving is ingevoerd?

  Like

 11. scheermes zegt:

  Op zijn zachts gezegd zou je toch echt aan het verstandelijke vermogen van de duitsers gaan twijfelen ,aangezien er nog VEEL te veel op dat mens stemmen !! Ze zien NU toch HOPELIJK dat zij hun land ten gronde richt ??Hoe duidelijk wil je het hebben !!

  Like

 12. Henk.V zegt:

  En nu maar hopen dat er genoeg verstandige ouders in die deelstaten die in actie gaan komen tegen het verstrekken van seksuele informatie waar jonge kinderen nog op geen stukken na lichamelijk, emotioneel en geestelijk aan toe zijn.
  Het gevolg daarvan zou namelijk zijn dat kinderen deze nieuwe ideeën op elkaar gaan uitproberen EN ook nog aan een ander gevaar worden blootgesteld, namelijk overgegeven worden aan pedofielen en incestplegers.

  Met dit zogenaamde vooruitstreven plan komt de linkse ingeboren neiging tot seksuele ontsporingen weer eens voor het zoeklicht! Links probeert al jaren minderjarige kinderen vroegtijdig seksueel wakker te maken en het mogelijk te maken dat kinderen al op jonge leeftijd geslachtsgemeenschap met volwassenen hebben.
  De parallel met een bepaalde ideologie blijkt weer eens opvallende groot.

  Dat de Bundnis/ die GrÚnen voor de seksuele bevrijding zijn hoeft ons niet te verbazen, maar dat de oorspronkelijk behoudende CDU partij ook om is, maakt duidelijk dat Duitsland eigenlijk niet meer is te redden.
  Het ”wir-schaffen- das- wijf’-‘ kan echt trots zijn op zichzelf.

  Zij zal er mogelijk in slagen Duitsland totaal te verzieken, of het zou al moeten zijn dat er nog voldoende Duitsers overblijven die met doorslaggevende buitenparlementaire ingrepen het tij in Duitsland kunnen keren.

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich net zolang tot de linksen ook in seksueel opzicht hun zin krijgen.

  In de vorige eeuw probeerden ze al er een wet door te krijgen die volwassenen toestemming zou geven om met 12-jarigen seks te hebben. In o.m. Berlijn was een ‘moderne’ school die het normaal vond dat jongetjes van 4-6 of ouder in het toilet de meisjes ‘onderzochten’ en eventueel één en ander probeerden.

  Als de ouders protesteerden dan werd hun verteld dat ze ouderwets waren en de kinderen ‘frustreerden’. In Nederland werd geadviseerd om kinderen de seksuele contacten van de ouders te laten observeren en als er een kind bij zou komen dan moest dat eerst met de al aanwezige kinderen worden overlegd.

  Links is decadent en zal net zolang doorgaan tot de maatschappij naar hun beeld is gevormd.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het rare is wel, dat het “oude” Links, waar het allemaal mee begon, zo vanaf de 19de Eeuw, helemaal niet decadent wás:
   De achterliggende gedachte bij het oorspronkelijke socialisme/communisme was, dat het volk zich diende te ‘verheffen,’ dus ‘streng’ moest zijn voor zichzelf. Geen luxe, maar ook geen seksuéle uitspattingen, en sex was er voor de tijd, dat men door het huwelijk een économische eenheid stichtte – wat in de regel erg laat was, doordat er in ‘revolutionaire’ staten aan alles tekort was, onder meer aan woonruimte. In China bv. heb je dat heel lang gezien, dat afzien van alles, ook van sex omdat ‘het er de tijden niet naar waren,’ maar in het voormalig Oostblok eveneens. Je zag het trouwens ook in de Kibboetsen in het toenmalige Palestina, na 1918 meestal gesticht door jonge, Joodse intellectuelen, oorspronkelijk uit Europa, die hun woongemeenschappen vestigden op “socialistische” grondslag en heel rigoureus àlles met elkaar gingen delen…..maar juist de sex aan banden legden, ‘opschortten,’ “voor de goede zaak.” De Amerikaanse mini-serie uit de jaren ’80, “Dreamers,” (met o.a. Kelly McGillis) laat dat bv. duidelijk zien.
   Het keerpunt moet ontstaan zijn, toen met name de mei ’68-generatie zelf dácht, het oude, Linkse ideaal weer op te pikken, maar juist dat éne aspect, de zelfdiscipline, erbuiten liet. Of misschien werden ze hierin voorgegaan door de representanten van de Frankfurter Schule, en dan doelbewust omdat die juist wilden, dat de oude, Europese maatschappij zichzelf kapot zou maken. (Moet erbij zeggen, dat ikzelf die oude discipline evenmin zie zitten en van mening ben, dat een beetje decadentie op zijn tijd geen kwaad kan, mits je op cruciale momenten jezelf en je eigen belangen maar niet onderschoffelt; ik zie nog steeds niet in, waarom dat niet zou kunnen samengaan.)

   Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    Het kán uiteraard heel goed samengaan, mits je door opvoeding, educatie en/of zelf-ontwikkeling kritisch leert denken. En aan dat kritisch denken, beide zijden van de medaille onderzoeken en de redenen daarvoor, daar ontbreekt het ten enenmale aan bij de meeste mensen tegenwoordig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s