Londonistan: 423 nieuwe moskeeën; 500 kerken worden gesloten

Screenshot_45

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens Maulana Syed Raza Rizvi, een van de vooraanstaande islamitische predikers in “Londonistan” – zoals de Britse hoofdstad genoemd wordt door de journaliste Melanie Phillips – is “Londen islamitischer dan veel islamitische landen bij elkaar”. En nee, Rizvi is geen rechts-extremist. Wole Soyinka, de winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur, was minder vriendelijk; hij noemde GB “een poel en broeinest voor radicale islamieten”.

Gatestone Institute

“Terroristen kunnen het multiculturalisme van Londen niet uitstaan”, aldus de Londense burgemeester Sadiq Khan na de dodelijke terreuraanslag van Westminster. Het tegendeel is waar: de Britse multiculturalisten voeren het islamitisch fundamentalisme. En ten overvloede is Londonistan met zijn 423 nieuwe moskeeën gebouwd op de treurige ruïnes van het Engelse christendom.

De Hyatt United Church werd gekocht door de Egyptische gemeenschap om veranderd te worden in een moskee. St. Peter´s Church is veranderd in de Madina-moskee. De Brick Lane Mosque werd gebouwd op een voormalige kerk van de Methodisten. Niet alleen gebouwen worden bekeerd, ook mensen. Het aantal bekeerlingen tot de islam is verdubbeld; vaak omarmen zij de radicale islam, zoals Khalid Masood, de terrorist die Westminster teisterde.

Screenshot_46

De “Daily Mail” publiceerde foto´s van een kerk en een moskee enkele meters van elkaar vandaan in het centrum van Londen. In de Church of San Giorgio, ontworpen voor 1230 gelovigen, kwamen slechts 12 mensen bijeen om de mis te vieren. In de Church of Santa Maria waren het er 20.

De nabijgelegen Brune Street Estate Mosque heeft een ander probleem: te druk. In de ruimte passen slechts 100 mensen. Op vrijdag moeten de gelovigen op straat bidden wegens ruimtegebrek. Gezien de huidige trends wordt het christendom in Engeland een relikwie, terwijl de islam de religie van de toekomst zal zijn.

In Birmingham, de op één na grootste Britse stad, waar veel Jihadisten wonen en hun aanvallen orkestreren, domineert een minaret de lucht. Er zijn petities om het Britse moskeeën toe te staan om de islamitische gebedsoproep driemaal per dag via luidsprekers te laten klinken.

Ongeveer in het jaar 2020 zal volgens schattingen het aantal islamitische moskeebezoekers minstens 683.000 bedragen, terwijl het aantal christenen dat wekelijks naar de kerk gaat, zal dalen tot 679.000. “Het nieuwe culturele landschap van Engelse steden is gearriveerd; het homogene, christelijke landschap van staatsreligie is op de terugtocht”, zei Ceri Peach van Oxford University. Omdat bijna de helft van de Britse moslims jonger is dan 25 jaar en een kwart van de christenen ouder is dan 65 jaar. “Nog eens 20 jaar later zullen er meer actieve moslims zijn dan kerkgangers”, zei Keith Porteous Wood, directeur van de National Secular Society.

Screenshot_47

Sinds het jaar 2001 werden van 500 kerken in Londen privéwoningen gemaakt. Gedurende dezelfde periode hebben Britse moskeeën zich vermenigvuldigd. Tussen 2012 en 2014 is het aantal Britten dat zichzelf identificeerde als Anglicaans gedaald van 215 naar 17%, een daling van 1,7 miljoen mensen, terwijl, volgens een onderzoek dat werd uitgevoerd door het gerespecteerde NatCen Social Research Institute, het aantal moslims met bijna een miljoen toenam. Kerkgangers nemen af tot een dusdanig aantal dat binnen een generatie hun aantal driemaal zo laag zal zijn dan dat van de moslims die regelmatig naar de moskee gaan op vrijdag.

Demografisch gezien heeft Groot-Brittannië steeds meer een islamitisch gezicht gekregen in plaatsen zoals Birmingham, Bradford, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, Waltham Forest en Tower Hamlets. In 2015 liet een analyse van namen in Engeland zien dat Mohammed de meest gegeven naam aan baby´s was, inclusief verschillende schrijfwijzen zoals Muhammad en Mohammad.

Screenshot_48

De meeste belangrijke steden hebben grote moslimpopulaties: Manchester (15,8%), Birmingham (21,8%) en Bradford (24,7%). In Birmingham ontmantelde de politie zojuist een terroristische cel; er is eveneens een grotere kans dat een kind geboren zal worden in een islamitisch gezin dan in een christelijk. In Bradford en Leicester is de helft van de kinderen islamitisch. Moslims hoeven niet de meerderheid in Groot-Brittannië te worden; ze hoeven alleen maar de meest belangrijke steden te islamiseren. De verandering vindt al plaats. “Londonistan” is geen islamitische meerderheidsnachtmerrie; de stad is een culturele, demografische en religieuze hybride, waarin het christendom af- en de islam toeneemt.

Volgens Innes Bowen in “The Spectator” volgen slechts twee van de 1700 moskeeën in Groot-Brittannië de modernistische interpretatie van de islam, vergeleken met 56% in de VS. De Wahabieten controleren 6% van de moskeeën in GB, terwijl de fundamentalistische Deobandi tot 45% controleert. Volgens een onderzoek van het Knowledge Center voelt een derde deel van de Britse moslims zich “geen deel van de Britse cultuur”.

Londen zit bovendien vol shariarechtbanken. Er zijn er officieel 100. De komst van dit parallelle juridische systeem werd mogelijk gemaakt dankzij de British Arbitration Act en het systeem van Alternative Dispute Resolution. Deze nieuwe rechtbanken zijn gebaseerd op het afwijzen van de onschendbaarheid van mensenrechten: de waarden van vrijheid en gelijkheid die de basis zijn van de English Common Law.

Screenshot_51

Britse persoonlijkheden blijven de deur openen om de sharia te introduceren. Een van de vooraanstaande rechters van Groot-Brittannië, Sir James Munby, zei dat het christendom de rechtbanken niet langer beïnvloed en dat deze multicultureel moeten zijn – wat meer islamitisch betekent. Rowan Williams, de voormalige aartsbisschop van Canterbury, en het hoofd van Justitie, Lord Phillips, suggereerden eveneens dat Brits recht elementen van het sharia-recht zou moeten “opnemen”. Het Britse cultureel establishment capituleert snel voor de islamitische fundamentalisten door hun eisen te accepteren.

Britse universiteiten bevorderen eveneens islamitisch recht. De officiële richtlijnen van de universiteit, “External speakers in higher education institutions”, gepubliceerd door Universities UK, schrijven voor dat “orthodoxe religieuze groeperingen” tijdens evenementen mannen en vrouwen mogen scheiden. Op de Queen Mary University of London moesten vrouwen een aparte ingang gebruiken en werden ze gedwongen in een ruimte te zitten zonder de mogelijkheid om vragen te stellen of hun hand op te steken – net zoals in Riyad of Teheran. De Islamic Society op de London School of Economics hield een gala, tijdens welke vrouwen en mannen van elkaar waren gescheiden door een afscheiding van zeven meter lang.

Na de aanslag op het Franse satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” adviseerde het hoofd van MI6, Sir John Sawers, zelfcensuur en “enige gereserveerdheid” in het bediscussiëren van de islam. De Britse ambassadeur in Saoedi-Arabië, Simon Collis, bekeerde tot de islam en voltooide de pelgrimstocht naar Mekka, de hadj. Hij noemt zichzelf nu Haji Collis.

Wat komt hierna?

Screenshot_49

Bron:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, Socialisten, soevereiniteit, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Londonistan: 423 nieuwe moskeeën; 500 kerken worden gesloten

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Geachte Bronlezers, laat aub goed tot u doordringen wat de heer Meotti hier schrijft. Zegt het voort aan een ieder die nog wil luisteren.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Dat is nou het punt, ze luisteren niet en als ze wel luisteren verstaan ze ons niet.

   Like

  • Steven zegt:

   Tja…de mensen zijn nu wederom net zo BLIND en DOOF als de verkiezingen in maart.
   Westerlingen laten zich liever naar de slachtbank leiden dan in actie te komen voor hetgeen we al hadden.
   Blanken worden hoe langer hoe meer het wandelende slachtoffer voor alles wat hier niet hoort. Het wordt straks gewoon vluchten of vechten….het laatste zal wel niet gebeuren!

   Like

 2. boorzalf zegt:

  Op de vraag,Wat komt hierna? Nou, dood en verderf.

  Liked by 1 persoon

  • Driek zegt:

   boorzalf zegt: Op de vraag,Wat komt hierna? Nou, dood en verderf.

   Juist, beste boorzalf, dood en verderf is ons voorland, dank zij die mensen die stemmen op de VVD en Groen Links en andere partijen die het slecht met ons land voor hebben.. Welnu, mijn stem uitbrengen doe ik niet meer, dit is de laatste keer geweest. Ik stop er nu werkelijk mee. Ik vind het nog altijd een grof schandaal, dat bijna twee miljoen PVV stemmers gewoon genegeerd worden, en niemand komt in verzet. Ik bewonder de doorzetting van Geert Wilders, ik had allang de bijl er bij neergegooid.

   Like

   • tippelaar zegt:

    Driek, dat is de slechtste beslissing die je kan nemen. Gewoon doorgaan. Heus er komen andere tijden, dat is zeker. Als iedereen zo denkt zoals jij nu, dan kunnen we er wel ophouden of direct naar de wapens grijpen om een burgeroorlog te ontketenen.

    Like

   • Paul Zwueste zegt:

    Boorzalf/Driek, je hebt 100% gelijk.
    Er zal op grote schaal dood en verderf gaan komen.
    Dat is altijd zo geweest en nu niet…?
    Iedereen die dat niet wil zien kijkt net zo ver weg van dit feit als de politiek correcte wegkijkers voor de islam….!

    Like

   • scheermes zegt:

    Driek zegt ;Mijn stem uitbrengen doe ik niet meer !! Beste driek:Ik begrijp jou teleurstelling ,maar dat jij niet meer gaat stemmen vind ik onbegrijpelijk !!Geert heeft zijn vrijheid opgeofferd voor jou, en is zijn vrijheid kwijt ,wat hij HEEL goed wist als hij de waarheid zou vertellen over de islam !! Het enige wat jij terug kunt doen voor geert, is om op de pvv te stemmen slechts 1 keer in de vier jaar !! Je laat niet alleen geert wilders in de steek ,maar ook alle bronlezers en onze kinderen en kleinkinderen !! Mede dank zij JOUW stem is de pvv met vijf zetels gegroeid!!Hij zit nu met twintig zetels in de tweede kamer !!Ik vind het juist GOED dat de pvv niet de allergrootste geworden is ,alhoewel ik wel een stuk of vijf meer ook liever had gehad !! De tijd driek om NU te gaan regeren door de pvv is om de volgende reden absoluut niet goed !! Als de pvv de nodige maatregelen zou treffen wat ECHT noodzakelijk is,zoals de koran verbieden enz ,BREEKT DE PLEURIS uit in nederland ,en krijgt wilders hier de schuld van !! De linkse kerk moet EERST geconfronteerd worden met enkele flinke bomaanslagen die er ZEKER zullen komen in ons land ,en dan pas is de tijd rijp voor de pvv !!Alleen een aantal flinke bomaanslagen zal links de BEK snoeren!! De pvv zal dan zo groot zijn ,samen met de f.v.d dat zij SCHOON schip ZULLEN maken in ONS LAND !!

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Ook niet meer gezellig tafelen of ,n etentje met zijn allen.
  EN………..geen wijn natuurlijk. “Is haram”, mag niet van allahah

  EXCLUSIVE: London School of Economics Islamic Society holds segregated dinner with a curtain across the room to separate male and female students

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3492872/LSE-Islamic-Society-holds-segregated-event-veil-room-separate-male-female-students.html#ixzz4d7jVNKVr

  Like

 4. scheermes zegt:

  Elke moskee is een regelrechte vloek voor, en in ONS landschap!!

  Like

  • scheermes zegt:

   Op de koran scholen worden de toekomstige levende bommen gekweekt,door de VERPLICHTE koran studie ,waardoor de kleine kinderen al gehersenspoeld worden ,om ons van allah ,de duivel zelf te vermoorden !! Plus de islam strijders die hier al in GROTE getale aanwezig zijn ,en wat door het open grenzen beleid OOK nog eens een keer binnen komt ,waardoor wij absoluut NIET weten wat hier allemaal binnenkomt !! En NIET te vergeten de asiel instroom ,waarbij de jihadstrijders hebben beloofd nog DUIZENDEN jihadstrijders vanuit libie” naar ons toe te zouden sturen !! Daarom MOET de koran verboden worden !!!!! NU !!

   Like

 5. laura van der storm zegt:

  Dit is oud nieuws, maar wat doen we er aan? Nog steeds niets en dat met een islamitische burgemeester. Gewoon afwachten waar dit eindigt, er zit niets anders op…..of oorlog!!

  Like

 6. We wachten en we wachten, op de grote BOEM!!!!!!!!

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Londen is al jaren verloren aan de pislam en de rest van Engeland volgt steeds sneller. Het land wordt van binnenuit kapot gevreten door booslim uitkeringsparasieten met grote gezinnen, dankzij de labour zusterclub van de nl partij v/d afgrond!!!

  In NL stemt de jeugd op Geil Slinks omdat die marocrat zo’n geweldige “lieve” jongen is.
  Met dit domme debiele stemgedrag heb je geen vijanden meer nodig.
  Dus om de boel nog te redden gaat volgens mij niet meer lukken.
  De jeugd is al zo geindoctrineerd tot de zombie status dat er voor 80% alleen nog maar linksdraaiende idioten van school komen.
  https://ejbron.wordpress.com/2017/04/03/hoe-anne-fleur-dekker-onbewust-bevestigt-dat-extreemlinks-bestaat/
  Mensen zijn vaal pas politiek “volwassen” vanaf hun 50e, want dan gaan ze ineens het licht zien blijkbaar, maar ja dat krijgt men nooit door de nsb-kamer, stemrecht boven de 50.

  Like

 8. Piet Karbiet zegt:

  Rivers of Blood.

  Like

 9. beschouwer zegt:

  Het straatbeeld gezien in Birmingham. Een en al boerka’s en nikaabs. Walgelijk.

  Like

 10. Jan zegt:

  Anglicaanse kerk helpt mee gezin te slopen: Christenen zijn verplicht jongetjes die zich als meisjes kleden te accepteren


  ..
  The Church has come under fire after it released advice for teachers in church schools which said that primary school-age boys and girls should be allowed to dress up in whatever they choose, regardless of their gender, including a “tutu, princess’s tiara and heels and/or the fireman’s helmet, tool belt and superhero cloak”.

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/13/church-england-defends-boys-tutus-guidance-says-christians-have/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s