Slagveld Europa

Screenshot_43

(Door: “The Prince” – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een onlangs ondernomen buitenlandse reis had ik het privilege om uit de eerste hand het verdwijnen van de Europese Unie mee te maken. Tijdens mijn bezoek aan Malmö in Zweden en aan Rome kon ik met eigen ogen de toestanden in de twee zeer verschillende steden zien. De enige gemeenschappelijkheid van de beide steden bestaat uit hun naam het culturele epicentrum van hun land en van de hopeloze instelling van hun burgers te zijn.

Inselpresse

De aanwezigheid van islamitische migranten was in Malmö veel duidelijker te zien, hoewel Rome zelf ook een behoorlijk aantal immigranten uit islamitische landen heeft gekregen. Ik sprak in beide steden met plaatselijke jongeren en heb zelfs enkele van de moslimwijken bezocht (iets wat ik zonder de aanwezigheid van mijn Arabisch sprekende vrienden niet gedurfd zou hebben).

Anders dan de arme wijken of “getto´s” in de Verenigde Staten, waar de gezamenlijke noemer bestaat uit de sociaaleconomische status, kunnen deze islamitische wijken heel duidelijk “No-Go-Areas” genoemd worden voor zogenaamde ongelovigen. Deze immigranten proberen zich op geen enkele wijze in de cultuur van hun gastland te assimileren en dat is ook het grote probleem. Zelfs “gematigde moslims”, die al voor de huidige toestroom naar Europa immigreerden, spreken in een gesprek met andere personen uit het Midden-Oosten openlijk over hun gevoelens. Ze hopen dat spoedig de sharia in het desbetreffende land zal heersen, dat hun islamitische nakomelingen en hun cultuur de meerderheid in Zweden, Italië en over het algemeen heel Europa worden.

Tijdens het gesprek over het immigratiethema met etnische Zweden en Italianen vinden velen van hen dat de toestroom van islamitische migranten niet alleen maar slecht door de EU gehandhaafd wordt, maar dat dit opzettelijk zo wordt gedaan.

Veel Europeanen wijzen op de inactiviteit van Angela Merkel en haar partij, maar velen denken ook dat de aangelegenheid dieper zit, veel dieper. Ook al heb ik zelf Duitsland niet bezocht, veel Europeanen voelen dat Merkel´s maatregelen in het begin (van januari 2015), waarmee meer dan een miljoen “Syrische vluchtelingen” naar Duitsland konden komen en asiel konden aanvragen, het begin was van een ontwikkeling die gevolgd werd door de rest van Europa.

Ondanks de toenemende druk op Merkel om hard te te worden bij uitzettingen, hebben Duitsland en andere EU-landen maar heel weinig gedaan. De CSU-parlementariër Hans-Peter Friedrich, voormalig minister van Binnenlandse Zaken in de regering-Merkel, zei:

“Om het aan afgewezen asielzoekers toe te staan zo in het land rond te dansen zoals nu gebeurt, vernietigt het vertrouwen van de burgers in het vermogen van de staat om te handelen.”

Waarom echter zou Angela Merkel politieke zelfmoord plegen door miljoenen moslims ertoe aan te zetten om naar Duitsland te komen om daar royale uitkeringen en woningen te krijgen? Merkel is slechts een marionet, die datgene uitvoert wat door de Europese Unie werd gestart.

“Orde door chaos” is een alom bekende spreuk van de “New World Order” en de volgende stap van de globalisering bestaat uit het uitroeien van de verschillende Europese culturen en de afschaffing van de natiestaat.

Het hele Europese continent zal in een nog nooit eerder vertoonde snelheid door “vluchtelingen” worden overstroomd. Daarbij gaat het niet meer alleen maar om een “vluchtelingencrisis”. We hebben veel meer te maken met een “hidjra”.

Bij de hidjra of jihad-emigratie gaat het volgens de islamitische traditie om het emigreren voor de zaak van Allah – ofwel: de islam dient naar een nieuwe regio gebracht te worden. De hidjra wordt in de islam als een uiterst minzame daad beschouwd. In de koran staat hierover:

“En wie om Allah´s wil emigreert, zal op aarde vele plaatsen en veel overvloed vinden.”

De eerste hidjra was de reis van Mohammed en zijn aanhangers van Mekka naar Yathrib, dat hij later, in het jaar 622 na Chr., Medina noemde. Het was na deze hidjra dat Mohammed voor het eerst niet alleen prediker van religieuze ideeën was, maar ook een politiek en militair aanvoerder werd.

In deze tijd begonnen ook zijn nieuwe “verkondigingen”, waarmee hij zijn aanhangers ertoe opriep om geweld tegen de ongelovigen uit te oefenen. Opmerkelijk is dat de islamitische kalender de hidjra en niet Mohammed´s geboortedag, of bijvoorbeeld de dag van zijn eerste “verkondiging” als de dag van oprichting van de islam noemt. Dit impliceert dat er geen islam bestaat zonder zijn politieke en militaire componenten (Robert Spencer).

Bewijzen voor het feit dat de huidige vluchtelingencrisis in Europa een moderne hidjra is en niet alleen maar een humanitaire crisis, zoals de mainstream media ons graag willen doen geloven, zijn in februari 2015 te vinden als je maar weet waar je naar moet kijken. De media hebben destijds geen aandacht aan het geheel geschonken en het werd bijna onmiddellijk vergeten, met uitzondering van enkele godsdienstgeleerden en deskundigen op het gebied van islamitisch terrorisme.

In februari 2015 publiceerde de “Islamitische Staat” een document met de titel “Libië: de strategische poort voor de Islamitische Staat”. Bedoeld wordt als poort naar Europa: het document roept moslims ertoe op om naar Libië te gaan en van daaruit als vluchtelingen naar Europa te geraken. Het document deelt want-to-be-terroristen ook mee hoe gemakkelijk het is om wapens te krijgen uit Gaddafi´s wapenarsenalen – en dat het land “een lange kust heeft en uitkijkt op de zuidelijke kruisvaarder-staten, die met een eenvoudige boot goed te bereiken zijn.”

Deze “migratie” zal Duitsland, Zweden, Italië en de rest van Europa voorgoed veranderen, de welvaartseconomieën van zelfs de rijkste landen overbelasten en het culturele landschap tot onherkenbaarheid veranderen. En toch wordt iedere serieuze openbare discussie over deze crisis met de gebruikelijke linkse “politiek-correcte” waanzin en “racisme”-geschreeuw neer gebruld.

De islam is echter, evenals het christendom, niet gebonden aan een ras of een natiestaat. Ook al worden de Arabischtalige naties het meest met de religie geassocieerd, toch zijn er meer moslims in Azië dan in het Midden-Oosten. Een religie met meer dan 1 miljard aanhangers kan niet gerangschikt worden als behorende bij een cultuur of een nationaliteit.

De elite maakt brutaal gebruik van de islam om haar doelen te bereiken. Albert Pike stelde openlijk vast dat de “islam de centrale component zal zijn in de oorlog tegen het Westen en de illuminatie zullen zorgen voor een rechtstreekse confrontatie van de islam met het Westen.” Pike schreef deze woorden nog voor de beide wereldoorlogen en we weten hoe exact hij de afloop van deze beide globale conflicten beschreef.

We hebben al gezien wat de “Nieuwe Wereld Orde” met de islam gedaan heeft, namelijk het produceren van een crisis, in het kader waarvan miljoenen moslims naar de Europese landen geleid worden om daar sharia-rechtbanken in te stellen, Europese vrouwen met seksueel geweld te teisteren en met het oog op de terreuraanslagen in Parijs en in Brussel niets te doen. Dat alles werd gepland en moet het podium voorbereiden voor de Derde Wereldoorlog. Net zoals ook al het podium voor de vorige wereldoorlogen werd voorbereid.

[…]

De waarheidszoekers en patriotten van de wereld moeten zich bewust zijn van de plannen van de elites voor Europa en Amerika, omdat ze alles in het werk stellen om hun agenda voor de Nieuwe Wereld Orde door te drukken. Blijf voorzichtig en houd de aandelenkoersen in de gaten voor signalen van erratisch gedrag.

Het Europa, zoals wij dat sinds 1945 kenden, zal tot 2020 niet langer meer bestaan. Om eerlijk te zijn, het bestaat nu al niet meer.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.roguemoney.net
Auteur: “The Prince”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Libië, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Slagveld Europa

 1. Ivanhoe zegt:

  Intussen worden onze kinderen allemaal eenlingen met die stomme smartphones en zijn de jongens nog meer meer met hun haar en hun uiterlijk bezig dan de meisjes.
  Ze zien het totaal niet aankomen en beseffen niet dat al die barbaarse jongens en mannen die nu Nederland binnengetrokken worden, ook meisjes en vrouwen willen.
  Dat ze straks letterlijk voor een meisje zullen moeten vechten.

  Geliked door 1 persoon

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Er is eigenlijk geen seconde te verliezen. Het is heel interessant om iets te lezen over de geschiedenis van de islam, het perverse van de stichter en hoe de ontwikkelingen zijn geweest daarna tot op heden.
  Veel en veel belangrijker is dat we ons bewust worden van de omslag op ons continent naar een islamitische samenleving. Er is slechts een zeer geringe kans dat dat nog tegen te houden, c.q. terug te draaien is. Gevreesd moet worden dat we het point of no return al gepasseerd zijn en dat ons slechts achterhoedegevechten resten.
  Er is nog een kleine kans als Le Pen aan de macht komt in Frankrijk maar dat zal mogelijk maar voor korte duur zijn want men zal haar elimineren voordat ze resultaat boekt. Ze zal net zo hard tegengewerkt worden als nu te zien is met Trump in Amerika. De linkse en de islamitische krachten zijn sterk en werken in de schaduw.
  Toch moeten we de moed niet opgeven maar ons sterk maken voor de strijd in onze eigen straat. Sterkte. En voeg u bij de dapperen die de strijd aan zullen durven gaan.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. joga zegt:

  Ja en daarom moet de PVV gedemoniseerd worden o.l.v. VVD, CDA, D66, Groenlinks, Pvda,SP, Cu en niet te vergeten DENK. Ik krijg dit al bijna twintig jaar niet aan het achterlijke(grootste) deel van de Nederlanders verkocht. De gekken.

  Geliked door 1 persoon

 4. scheermes zegt:

  De uiteindelijke bedoeling is ,dat wij SAMEN geen vuist meer kunnen maken en zij dan alle macht hebben de e.u leiders !! Dit is een ZEER ernstige misvatting ,gezien de moslim”s via stemrecht ALLES over zullen nemen ,en die haten alles wat geen moslim is !! De huidige idioten van regeringsleiders beseffen dit totaal niet ,dat het vrije westen dan onder het juk van de islam ,de sharia zal vallen !! In plaats van hun beoogde doelen te bereiken zullen zij uit hun functie worden ontheven,!! Deze moslims komen uit landen waar de koran hun leidraad is ,met honger dood en verderf tot gevolg !! Als de islam en de moslim”s hier ook een meerderheid krijgen ,wordt het in het vrije westen, in europa exact het zelfde!! De koran brengt armoede honger dood en verderf met zich mee !! ZELFS links zou dit zo zachjes aan moeten zien !!

  Like

  • Lucie zegt:

   En maar leugens over Poetin vertellen,het is straks het enige land waar wij nog naar toe kunnen vluchten.
   Europa,Amerika,Canada,noem maar op,allemaal landen met een regering die voor de moslims zijn.

   Like

  • Juan Pan Blanco zegt:

   De huidige idioten van regeringsleiders beseffen dit totaal niet… dat is het net die beseffen het drommels goed en provoceren dit

   Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Meneer the Prince bedankt voor uw info en uitstekende analyse. Dat velen het mogen lezen en zich bezinnen.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Nou,
  en als het volk besloten heeft om naar de sodemieter te gaan… wie ben jij dan om het daar niet mee eens te zijn…

  Like

 7. beschouwer zegt:

  Goed en duidelijk artikel. Het geeft precies aan waarover het gaat. Helaas hebben velen niet door dat de islam totale onderwerping eist. En helaas is het zo dat de elite de islam ook nog faciliteert ook om verder op te rukken in Nederland en elders in Europa. De moslimgeleerden lachen zich rot en weten dat ze bondgenoten hebben met de satanisten want ze hebben dezelfde voorliefde voor pedofilie.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Weer een bewijs hoe snel het gaat.
  Over tien jaar is wat we nu nog herkennen in onze straat misschien al verdwenen, zijn de buurtwinkels thee huizen geworden of weer zo,n 24 u zaak van een Marokki. Zijn de moeders aan de schoolpoort verdwenen, enz. enz.

  Like

 9. troubadour zegt:

  Kan over politiek met de familie niet praten,daar heb je hem weer met zijn doemscenario.zelfde gebeurde in de tijd voor WW 2 een volk dat niet leert van zijn geschiedenis………….

  Like

 10. Mensen willen niet zien, niet horen. Daar worden ze zenuwachtig van, blijven liever positief denken. Dat is ook precies wat de regering wil.

  Like

 11. Jan zegt:

  Aanlacht tegen Timmermans vanwege vluchtelingencrisis

  Aanklacht tegen Timmermans vanwege vluchtelingencrisis

  De Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van journalist Arnold Karskens gaat aangifte doen tegen EU-vicevoorzitter Frans Timmermans voor nalatigheid in de vluchtelingencrisis. Dat zei Karskens vanochtend in Goedemorgen Nederland op NPO 1. “Hij is politiek verantwoordelijk voor de verdrinking van zoveel mensen”, aldus de oorlogsjournalist.

  Volgens Karskens zorgt Timmermans’ beleid ervoor dat vluchtelingen niet voldoende worden gewaarschuwd voor de gevaarlijke oversteek met bootjes vanuit Afrika richting Europa. “Het is uitlokken”, aldus Karskens. “Sommige mensen moet je gewon tegen zichzelf beschermen. Veel Afrikanen zien Europa nog steeds als het paradijs: je krijgt een gratis huis en uitkering.”
  ……
  ….
  http://wnl.tv/2017/04/03/aanlacht-timmermans-vanwege-vluchtelingencrisis/

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘1 miljoen asielzoekers momenteel onderweg naar Europa’

  Ongeveer 1 miljoen Afrikaanse migranten zijn op dit moment onderweg naar Europa. Dit stelt Joe Walker-Cousins, die van 2012 tot 2014 werkzaam was als Brits ambassadeur in de Libische stad Benghazi.

  Vooral Italië is een toevluchtsoord voor asielzoekers, die via Libië richting Europa reizen. Walker-Cousins zegt dat het gebrek aan een sterke, effectieve overheid in Libië leidt tot de vele pogingen Europa te halen, meldt The Guardian.

  http://wnl.tv/2017/04/02/1-miljoen-asielzoekers-momenteel-onderweg-naar-europa/

  Like

 13. Jan zegt:

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’

  Internationale vluchtelingenpolitiek is “het grootste bedrog van de 21e eeuw”. Dat zei oorlogsjournalist Arnold Karskens vanochtend in WNL Op Zondag. Karskens deed deze uitspraak naar aanleiding van de recente discussie rondom Eritrese vluchtelingen. Sommige van hen zouden vakantie vieren in hun thuisland terwijl ze eerder bij een asielaanvraag beweerd hadden dat het daar voor hen te onveilig was.

  Tot 80.000 Eritreërs komen vakantie vieren thuis: ‘Eritrea Asiel Holiday Tours’
  ….
  http://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Karskens houdt het wel héél erg netjes met zijn:
   “En dat is ook ’n beetje de schuld van de PVDA…”.
   Dit in de richting van vrouw Arib, die daarop volgend ’n verward verhaal afsteekt wat niets met het onderwerp van doen heeft.

   Wie heeft de schuld…? Oh jee nee hoor, nee wij niet hoor…
   Er is geen schuld, en niemand heeft de schuld… Het is allemaal prima.
   En iedereen was weer heel erg gelukkig…!!!

   Ondertussen klokten alwéér 100.000 “GELUKSZOEKERS af…

   Like

 14. tippelaar zegt:

  Als zelfs de vicevoorzitter van de Raad van State (Donner) in het openbaar op tv zegt dat, als de kiezers de sharia ingevoerd willen hebben, dan doen we dat, dan geeft dat aan dat nederland al verloren is. De nieuwe regering gaat de rest van onze vrijheid opvegen en in de kliko gooien. Dat is de enige reden waarom de PVV buiten spel wordt gezet. Met Geert in de regering zou dat nooit gebeuren. Het is een complot van de partijen, met groen links aan kop, gevolgd door pechtold om nederland naar de bliksem te helpen. De VVD doet mee omdat ze hopen op vergroting van de export tegen zo laag mogelijke kosten. Voor de rest zijn ze horende doof en ziende blind. Tot ook hun kop door islamitische scherprechters wordt afgehakt maar dan zijn ze te laat. De elite beseft nog steeds niet dat, als de islamisten in Europa aan de macht komen (en dat komen ze) zij als eerste worden gedood. De islamitische machthebbers dulden niemand naast zich, ook niet van hun eigen toko.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s