Zweden: 9 van de 10 groepsverkrachters komen uit het buitenland

Screenshot_41

(Door: Chris Tomlinson – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een nieuw bericht is in gevallen van groepsverkrachtingen of seksuele overvallen in Zweden, waarbij twee of meer daders zijn betrokken, 85% van alle daders uit het buitenland afkomstig.

InselpresseBreitbart

De informatie is afkomstig van een Zweedse site genaamd “Gangrape Sweden”, waar alle incidenten met groepsverkrachtingen van 2011 tot 2015 staan geregistreerd. De site bevat een lijst met de namen, dossiernummers en ander einformatie over de incidenten, zoals de herkomst van de dader, mits deze bekend is. Volgens de site “zijn alle aantekeningen en documenten op deze internetsite officiële Zweedse documenten”.

De site beweert dat tussen 2011 en 2015 125 personen veroordeeld werden wegens de deelname aan een bendematige seksoverval. De herkomst van de meerderheid van hen is onbekend, terwijl er 23 uit Afghanistan komen en 20 uit Zweden. Het totale aantal niet-Zweden op de lijst is 105 of ongeveer 85%.

De site maakt onderscheid tussen diegenen die beschuldigd worden van een echte groepsverkrachting (dus met seksuele handelingen) en diegenen die samen met een verkrachter wegens een ander delict veroordeeld werden, bijvoorbeeld het verzwijgen van de overval. Er is sprake van 50 “echte groepsverkrachtingen”.

De site biedt ook details over de aard van de beschuldigingen, waarbij 13 daders ervan worden beschuldigd zich vergrepen te hebben aan minderjarigen. Van hen was geen enkele verdachte een Zweed.

De langste straf voor een verkrachting vond plaats in de zaak van Bardiya Coen Pajouhi, die vanwege verkrachting veroordeeld werd tot negen jaar gevangenisstraf, die echter eveneens uit een onbekend land afkomstig is, wat betekent dat hij daarna niet naar zijn land van herkomst kan worden uitgezet.

Onder de veroordeelde kinderverkrachters zijn er zelf velen minderjarig. Dat bevestigt berichten volgens welke jonge meisjes en jongens in de asielonderkomens verkracht worden. Tijdens een overval ontvoerde een groep Afghaanse jongens een andere jonge asielzoekers naar het bos van Uppsala. Daar sloegen en verkrachtten ze hem, wat ze opnamen op hun mobiele telefoons.

De Afghaanse migrantendaders, van wie men zegt dat ze jonger zouden zijn geweest dan 15 jaar, kwamen voor de rechtbank en werden schuldig verklaard. Ze worden echter niet uitgezet naar Afghanistan, omdat de Zweedse rechtbanken het land als “te gevaarlijk” voor een terugkeer kwalificeerden.

Volgens de statistieken op de site hoeven slechts 30 veroordeelden rekening te houden met uitzetting, terwijl 73, dus meer dan tweemaal zoveel, niet naar hun landen van herkomst uitgezet zullen worden.

De Zweedse regering blijft weigeren om officiële statistieken op te stellen met de herkomst van de criminelen, wat ze al meer dan tien jaar lang doet. De politieagent Peter Springare heeft hiertegen in februari van dit jaar openlijk geprotesteerd en beweerd dat bijna alle zware misdaden in Zweden door buitenlanders en migranten worden gepleegd.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweden: 9 van de 10 groepsverkrachters komen uit het buitenland

 1. Steven zegt:

  Tjoh…wie had dat ooit kunnen denken dat zoiets zou gaan gebeuren.
  Het komt dan ook als een complete verassing…UGHHH

  Dat zoiets kan gebeuren ok..maar zorg er dan wel voor dat je er zwaar tegen optreedt…maar ook daar willen ze niet aan. Hetzelfde als in de rest van Europa. Ze vinden het allemaal wel BEST wat die ALLOCHTONEN uitvreten. Ze worden zelfs nog in bescherming genomen zoals…het kleine meisje had niet aangegeven aan de asielparasiet of onvoldoende kenbaar gemaakt dat ze dit niet wilde…VRIJSPRAAK.
  Ze hollen er alleen achteraan als het om een AUTOCHTOON gaat, want dan zoeken ze stad en land af om je te vinden!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   dat zoiets kan gebeuren ok, nee het moet niet eens kunnen, al dat gajes komt binnen en een paar meer verkrachte meisjes, vrouwen of jongens maakt de regeringen niets uit
   als die lui niet in de Europese landen zaten kwam dit in mindere mate voor, verkrachting is er altijd geweest en zal helaas ook blijven gebeuren, helaas

   Like

   • Steven zegt:

    als die lui niet in de Europese landen zaten kwam dit in mindere mate voor, verkrachting is er altijd geweest en zal helaas ook blijven gebeuren, helaas

    Vandaar ook mijn statement `dat dit kan gebeuren´ dat OK had ik dan wel weg moeten laten..
    Maar al die westerse overheden c.q. het LINKSE ZOOITJE heeft ervoor gezorgd dat je straks niet eens meer je hond kan uitlaten.
    Mensen worden het nu al zat..en het wordt alleen maar erger..

    Die mossels zijn wel vechtlustig..de blanken helaas niet..anders had het zover niet gekomen..

    Like

  • Golden Girl zegt:

   Ha Steven Oké, maar ik heb er ook schoon genoeg van dat niemand dit kan stoppen
   Veel meisjes, vrouwen en jongens waren niet verkracht als die lui niet in Europa waren

   Like

 2. peter zegt:

  Dit ontgaat die dromers in Brussel ,steken gewoon d’r kop in het zand. Ze wonen zelf in super veilige wijken waar geen donkere inkomt op zwarte piet na met 5 December .

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Qudtvolk woont OP ONZE KOSTEN in beveiligde villa’s, rijden rond OP ONZE KOSTEN in gepantserde auto’s, eenmaal tussen het pleps OP ONZE KOSTEN met beveiliging etc etc.

   Like

 3. Jan zegt:

  Bruid-jihad: ontvoering van vrouwen in Kirgizstan, een achterlijk moslimland aan het andere eind van de wereld

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Laat Swediah lekker naar Fallusstijnen gaan, hebben ze zelf om gevraagd!!

  Like

 5. beschouwer zegt:

  Nogal wat militairen die in Afghanistan gediend hebben weten van de voorkeur van veel Afghaanse mannen voor kleine jongetjes. Echt vies en pervers zijn die. Er was eens een Marinier uit de VS die geschreeuw hoorde en toen die er op af ging zag hij dat er een jochie van een jaar of 10 werd verkracht en trapte de verkrachter in elkaar. Hij werd ontslagen omdat het bij “de Afghaanse cultuur” hoorde en hij had niet mogen ingrijpen. Hoe ziek kun je zijn.

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  En de tiende verkrachter is hoogstwaarschijnlijk een verdwaasde meeloper met mislims.
  Onbekend land van herkomst en daarom niet uitzetbaar? Spitsbergen. Dat is beter dan een koude douche voor dat tuig.

  Like

 7. scheermes zegt:

  Zo te zien gaat er toch iets grondig mis met de inburgeringscurses!!

  Like

 8. joga zegt:

  Spitsbergen? Nova Zembla zult u bedoelen. Met weemoed aan de betreffende schoolplaat in de klas tijdens jaren ’50 terug denken doet.

  Like

 9. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 10. Heeft er wel eens iemand aan gedacht dat dit nu juist de bedoeling van de regering. GA EN VERMENIGVULDIG U!!!!!

  Like

 11. Pingback: Zweden – een land als waarschuwing! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s