FOTOSHOPPER Marokkanen . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, homofobie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op FOTOSHOPPER Marokkanen . . .

 1. scheermes zegt:

  Die hebben zij bij hun om fietsen enz te stelen!! Een kettingslot knip je met een betonschaar zo kapot !!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ja, deze duivels moeten maar eens aan de rechter uitleggen waarom zij met dit vreemde stuk gereedschap op dat uur van de dag over straat gaan. Normale mensen hebben die artikelen niet bij zich!
  Strenge tot zeer strenge straffen opleggen. NL-paspoort inleveren en ons land verlaten. Dit TUIG willen wij niet in onze (veel te tolerante) samenleving hebben!

  Like

 3. Wijst op crimineel gedrag. Het is ook bekent dat vele van die jongens een vuurwapen bij zich hebben. Dit is mij door een politieagent verteld.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Ze waren vast op weg naar een andere klus en dit kwam er mooi tussendoor, een extraatje. Tenslotte is het toch heel “normaal” dat je een betonschaar bij je hebt op zo’n avond, niet dan??!!
  Of was het voor zelfbescherming, want je weet het maar nooit in dit criminele land met al die witte criminelen…

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Types als Peggold, Coolmees en hun vriendjes zijn medeschuldig aan al deze ellende die ze over ons uitgestort hebben!!! Vraag het Samuel en Diana Blog uit de Heemstedestraat in Amsterdam, Oma Reintje uit A’dam-Noord en de 1000en andere slachtoffers van “De Verrijking”!!!

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   Welk recht? ze hebben helemaal GEEN rechten in die KUT LANDEN waar ze vandaan komen. Ennehh..scheiden doen ze maar bij een sharia rechtbank in die zandkasteel waar ze ook getrouwd zijn.

   Like

  • louis portugal zegt:

   Jeeeeemineeee nog zo´n linkse muts die van ons belastinggeld betaald wordt.
   Zeker bij M.Berger? in de leer geweest die verklaart dat shariarecht voor 95 % overeenkomt met nederlands recht.

   Like

 8. Thomasson zegt:

  Geweldige fotoshop en vooral …WAARHEIDSGETROUW

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik zie net Peggeld met nog iemand van zijn club hand in hand voor de ridderzaal.
  Ook Rutte was heel beslist dat het erg was.
  Echter GEEN ENKEL woord over marokkanen, islam, sharia enz.
  Zelfs Klavertje had er iets over.
  Erg benieuwd hoe ze hun stemmers gaan aanpakken.

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Waarom zijn er Marokkanen die een betonschaar bij zich hebben?”

  In plaats van Marokkanen lees: moslims.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. Darshan Vigneswaran

  Co-Director Institute for Migration and Ethnic Studies Universiteit van Amsterdam

  Open brief van een immigrant aan Mark Rutte
  Je bent bezorgd dat immigranten naar dit land zullen komen en de Nederlandse cultuur zullen aantasten. Je hebt gelijk! We komen eraan. We zijn er al

  Hoi Mark,

  Mijn antwoord heeft lang op zich laten wachten, sorry. Ik heb geaarzeld omdat je in je brief zo, tsja, droevig klonk. En van mijn antwoord zul je niet vrolijker worden – tenminste, niet meteen.

  Maar nu dat het lente is en je de verkiezingen gewonnen hebt en je je amuseert met het vormen van je nieuwe regering, dacht ik dat het een goed moment was om eens te praten – over de toekomst, en over je angsten.

  Je bent bezorgd dat immigranten naar dit land zullen komen en de Nederlandse cultuur zullen aantasten. Je hebt gelijk! We komen eraan. We zijn er al. En we gaan veel dingen in de vernieling helpen die jij en je kiezers mooi vinden aan de Nederlandse cultuur. Eens zul je ons er dankbaar voor zijn.

  Dit gaat zeer doen Mark. Het gaat pijn doen voor mensen zoals jij. Maar het gaat pijn doen zoals een spuitje bij de dokter pijn doet. We gaan je beschadigen om je beter te maken; sterker te maken. Dus het beste wat je nu kunt doen voor jezelf en voor het land is een brave jongen wezen, tanden op elkaar, en ophouden met trappelen en schreeuwen en protesteren. Laat ons doen waar we goed in zijn.

  Mark. We zijn met velen, en we willen wat van jullie is. Nee, we willen niet jullie vrouwen bezoedelen of jullie steden plunderen. We zijn geen Vandalen. We zijn gewone mensen Mark, buitengewone mensen soms, en we willen boven alles deel uitmaken van wat jullie tot stand hebben gebracht hier in dit kleine vlakke onderwater land. Boven alles willen we jullie vrijheid. We begrijpen waarom jullie die zo koesteren. We zijn vertrokken van waar we waren omdat we daar geen vrijheid hadden. En we willen vrijheid voor onszelf, en onze kinderen en familie.

  Maar hier zit de moeilijkheid Mark, we zijn niet van plan om Nederlands te worden om die vrijheid te krijgen. We zullen naar de taalles gaan en we zullen jullie inburgeringsexamens halen. We zullen zelfs leren om voorrang te verlenen op het fietspad. Maar we gaan niet alles na-apen dat jij doet Mark: hoe jij beleefdheid uitdrukt; welke kledingstijlen en manieren jij passend vindt. Als we je in alles nadeden, zouden we niet kunnen doen waarvoor we hier in Nederland zijn gekomen. Want ik zal je een geheimpje verklappen Mark.

  We zijn hier niet om Nederlands te worden. We zijn hier om jullie te integreren.

  Rustig blijven ademhalen Mark. Luister gewoon even, dan speel ik doktertje. Mark, eerlijk waar, je zult het geweldig vinden! Geloof me maar, we gaan je kinderen leren om curry en rijst met hun handen te eten (niet met je poep-hand Mark) en ze gaan het zalig vinden om er tot aan hun ellebogen in te duiken. Een van je neefjes zal zijn baan kwijtraken aan een ICTer uit Bangalore met een diploma van een Amerikaanse topuniversiteit – en uiteindelijk zal die ICTer radicale innovatie brengen in het Nederlands bedrijfsleven. En Mark, op een ochtend voor zonsopgang zal ik je uitnodigen om samen het dak van het Rijksmuseum te beklimmen en vandaar te luisteren naar de oproep tot gebed die uit iedere moskee in Amsterdam weerklinkt – en je zult huilen van vreugde.

  Snap je Mark, door onszelf te blijven en jullie te leren om een beetje meer zoals wij te zijn zullen wij van Nederland een groots land maken. En vanwege jullie vrijheid zullen jullie ons dat laten doen. Je zegt dat we weg moeten maar je weet dat je grensbewakers en politieagenten en maatschappelijk werkers ons niet zullen dwingen om te vertrekken. Je zegt dat we normaal moeten doen omdat je speech schrijver die zin heeft bedacht om stemmen van Wilders af te snoepen, maar je haat wie je bent als je die zin uitspreekt. Je wil dat de samenleving beter wordt. Mark, wij gaan dat voor je doen.

  Er zullen eikels zijn. Aan beide kanten. Vergis je niet Mark, elke keer dat iemand iets dergelijks heeft geprobeerd, hebben eikels aan beide kanten het verprutst. Wij weten wie jullie eikels zijn. Jullie weten wie onze eikels zijn. Maak je om hen geen zorgen Mark. We pakken ze samen wel aan. Maar, als ik zo vrij mag zijn, heb ik een klein verzoek aan jou als de onofficiële nieuwe Premier.

  Wees geen eikel Mark. Alsjeblieft. Laat ons je helpen beter te worden.

  Deze brief werd vanuit het Engels vertaald door Saskia Bonjour

  http://www.joop.nl/opinies/open-brief-immigrant-aan-mark-rutte

  Like

 12. peter zegt:

  Trump pakt het beter aan ,criminele eruit en dat zouden ze hier ook moeten doen ,rigoureus maar dat begrijpen ze ,kunnen we binnenkort weer veilig over straat ,dat doet 100 x meer zeer dan 2 weekjes gevangenisstraf of schoffelen ,dat kweekt prestige bij dat tuig ,er is er niet een te vinden die dit aandurft in Den Haag ,opvoeden doe je zo ,Rutte ,harde hand ,heeft niks te maken met discriminatie ,of martelen ,jullie stellen ook verkeersregels in ,en handhaven die omdat er geld te verdienen valt, nou maak hiervan is een leefregel ,is zeer kostenbesparend op lange termijn ,want een ambtenaar die denkt dat dit tuig ooit aan het werk gaat ,is de grootste dromer die er rond loopt .
  En kom niet aan met niemand komt met een oplossing en iedereen heeft een grote mond ,Den Haag doet Niks ,en heeft dit gierend uit de klauwen laten lopen .

  Like

 13. danny zegt:

  Waarom heb ik een betonschaar bij me?
  1. om een huisdeur van een moslim open te breken
  2 om ze hersens in te slaan

  Like

 14. Jan zegt:

  Drie jongens van zestien jaar en een jongen van veertien jaar oud hebben zich gemeld bij de politie vanwege de mishandeling van een homostel uit Arnhem.

  De twee slachtoffers van 31 en 35 jaar liepen afgelopen weekend hand in hand toen ze werden uitgescholden door een groepje passerende jongeren. Het stel werd vervolgens mishandeld. Een van de slachtoffers werd geslagen met een betonschaar in zijn gezicht en verloor daardoor enkele tanden.

  http://wnl.tv/2017/04/03/homo-mishandelaars-melden-zich-op-politiebureau/

  Like

 15. tippelaar zegt:

  Je kan ook de marokkaan de betonschaar afpakken en zijn vingers (allen) afknippen. Heeft dat ding nog enig nut.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Lekker volk…….Wat een verrijking !!

  Like

 17. Steven zegt:

  1 en 2 moet vast het goede antwoord zijn

  Like

 18. BertG. zegt:

  En toch denk dat ze vrij komen door gebrek aan bewijs over wie wat gedaan heeft, en ze wijzen allemaal naar mekaar en zwijgen verder.
  Het zal de 1ste keer niet zijn dat het zo verloopt.
  Een complete ploeg straffen doen ze hier niet aan.

  Liked by 1 persoon

 19. ReaGluurder zegt:

  Dit is al zo’n 45 jaar aan de gang in NL! En heeft ook zo lang geduurd tot het een beetje (nog maar) neerdaalde bij Jan L. Onze grote steden zijn we eigenlijk al kwijt. Over een paar jaar is daar 75% allochtoon en het bestuur daar dus ook. Met alle gevolgen voor de rest van NL en de generaties die gaan komen!

  Like

 20. Eerst kwamwen ze….
  Maar ja, ik ben geen dus….
  Toen kwamen ze voor mij….
  [kort uit Niemöller]

  Like

 21. ‘kwamwen’ = ja, precies.

  Like

 22. jantjeuitnl zegt:

  Volgens de nieuwe nieuwsrichtlijnen van de NPO stond die man in de weg toen die mocro de mocrofeestdag van het betonschaar zwaaien probeerde uit te oefenen.

  Like

 23. Taljaard zegt:

  ”Die fiess homo fiel mai an en wilde mai headbutt en AIDS geeffe, maar kwam met zain hooft teeche mai batonscharr an, iek onskuldach, marr joellie mai niet chelooff, want joellie rassies met euhh….wiet prievieleesh, ja wiet prievieleesh.”

  ”Edelachtbare, mijn client refereert hier in zijn eigen woorden aan de overduidelijke bevooroordeeldheid van de huidige publieke opinie jegens zijn etnische groep. De rechtspraak dient zich verre te houden van populistische retoriek. En geheel objectief en onafhankelijk daarvan tot een uitspraak in deze zaak te komen. En dan moet ik u erop wijzen dat er geen enkel bewijs bestaat voor de verklaring van het zogenaamde slachtoffer, zodat de verklaring van mijn client in feite als net zo valide dient te worden beschouwd. Tevens dient men het feit te verdisconteren dat mijn client zichzelf nadien bij de politie heeft gemeld, hetgeen als een indicatie kan worden beschouwd voor zijn onschuld.”

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s