Geert Wilders: Nederlandse bevolking wordt vervangen door Afrikaanse islamieten

Screenshot_56

(Door: Bas Paternotte)

PVV waarschuwt voor Afrikaanse invasie

“VOORKOM AFRIKAANSE INVASIE DOOR NU GRENZEN TE SLUITEN” kapitaalde het persbericht van de PVV de ontvanger maandagochtend tegemoet. Dit weekeinde waarschuwde de voormalig Britse ambassadeur in Libië – van 2012 tot 2014 –  Joe Walker-Cousins in The Guardian dat er een miljoen Afrikanen onderweg zijn naar Europa. Via Libië willen zij de oversteek wagen.  Europa probeert met Libië – geleid door verschillende regeringen en facties – afspraken te maken over migratiestromen. Maar volgens de oud-ambassadeur is dat te laat.

Walker-Cousins:“Mijn contacten in het gebied vertellen mij dat er potentieel één miljoen migranten, zo niet meer, inmiddels onderweg zijn vanuit Centraal-Afrika en de Hoorn van Afrika.”

Screenshot_14

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Geert Wilders, Genocide, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

52 reacties op Geert Wilders: Nederlandse bevolking wordt vervangen door Afrikaanse islamieten

 1. Golden Girl zegt:

  ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat heel Afrika hier heen komt, dat er vaak wordt geschreven dat er een groot plan achter zit, dus de autochtonen eruit en Afrikanen erin
  hoe kan dat allemaal nog betaald worden, als wij uit Europa zijn verdreven wie werkt er dan nog?

  Like

  • Steven zegt:

   Nou NIEMAND! Daarom wordt Europa straks ook één groot slagveld!
   Maar dat is denk ik ook de bedoeling, want anders hadden ze die haatkoppen wel tegen gehouden…nu worden ze gewoon opgehaald!

   Geliked door 1 persoon

  • Perfide Albion zegt:

   In de middeleeuwen leefde de adel ( voor die tijd) en de geestelijken prima over de ruggen van het domme volk. Het plebs dat met veel meer was dan de adel liet ” het” allemaal maar gebeuren.

   De machthebbers zitten niet te wachten op een opgeleide middenklasse (toen niet-nu niet). Dat geeft maar gedoe en zij moeten macht inleveren. Het is voor de huidige elite beter om nieuw dom gepeupel naar binnen te halen. Zij blij en die immigranten blij. De elite in dit land moet totaal kapot. Pas dan kan er iets veranderen en kan de middenklasse groeien en bloeien. Het gepeupel en de elite zijn onze klasse vijanden.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Perfide Albion U kunt best gelijk hebben. Echter de zgn. elite van vandaag stamt voor een groot deel van de vroegere plebs. Maar zij kregen een kans om te studeren. Nu gunnen ze dit recht niet aan kinderen van anderen. Het zal ze niet helpen. Wij leven in een tijd waarin ze geen invloed meer hebben op onze opvattingen en vrijheid van denken. Dat baart ze grote zorgen.

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    @Thomasson

    Of de (schijn) elite nou afkomstig is door geboorte of door opleiding doet er niet echt toe. Het resultaat is hetzelfde (vaak). Op die paar uitzonderingen na. natuurlijk. Maar u heeft wel gelijk als u bedoelt dat de huidige (schijn) elite afkomstig is vanuit het plebs. Dat zijn vaak de vervelendste sukkels. Afkomstig uit een arbeidersmilieu en nu heel wat “geworden” aan de uni.

    Ook zo’n linkse leugen. 50% van de dames onder de 35 en 40% van de mannen onder de 35 is ” hoger” opgeleid. Uitgaande van een iq van 120 (dat heb je nodig om het VWO af te ronden) is het niet mogelijk om dit soort cijfers te produceren. Tenzij je gaat rommelen met de diploma eisen en dus krijg je arbeiderskinderen die denken dat ze heel wat zijn….

    Like

   • bob zegt:

    @ thomasson

    Helaas is de mening van de massa nog erg simpel te manipuleren door bijv het nieuws, wat ondanks het internet nog altijd het grootste medium is in NL voor landelijk nieuws. Nu zelfs de NPO aangeeft om geen negatief nieuws over allochtonen uit te zenden blijkt dat ze dus wel degelijk een invloed kunnen leveren. VVD werkt er vrolijk aan mee door hun zogenaamde tegen geluid te laten horen let op HOREN, ze ondernemen namelijk geen fysieke actie tegen dit beleid en er zal dus ook niks veranderen behalve dat de domme ganzen weer denken dat de VVD er voor hun wel is ….

    wie stemt er nou op een jesse klaver ??? die geeft al aan dat er nog teveel invloed is doe de elite barbaren, want elke wel denkend mens ook all ben je zo groen als maar kan realiseert zich dat letterlijk alles wat Jesse wil, teveel geld kost en dit geld enkel en alleen bij de burgen vandaan kan komen.

    Had Diederik dan toch gelijk dat het Marokkaanse bloed van Jesse nu toch uiteindelijk Crimineel word? Aangezien Samson beweerde dat elke Marokkaan geboren is voor de criminaliteit… Nog een stukje wat weer invloed aangeeft… IEDEREEN heeft dit op tv kunnen zien en horen, maar niemand klaagt de beste man aan…. Vervolgens stelt wilders een vraag of we minder willen van een bepaalde bevolkingsgroep wat op geen enkele manier racisme of discriminatie is aangezien er geen kenmerken worden gebruikt en geen belediging maar enkel een vraag werd gesteld…. Toch krijgt geert een boete en Samson loopt lachen weg met het boete kleedje van Rutte zodat hij weer 4 jaar door kan gaan met hun gezamenlijk plan…

    dit alles komt door het uitoefenen van hun invloed op media en reclame, dit gebeurt zo slinks dat het nauwelijks opvalt maar ze creëren een fout image rondom de man en linken hem aan verschrikkelijke geschiedenissen zodat wij ze gaan verachten, terwijl degen die de geschiedenis weer gaan laten herhalen zijn eigenlijk degen die de ander er continu van beschuldigen….

    Like

   • Helemaal mee eens !

    Like

  • bob zegt:

   Golden Girl hiervoor moet je, je heel erg verdiepen in wereld politiek en machts verdeling. Wanneer de rijke Europese landen gelijk komen te staan kwa economie met de zwakkere EU-landen dan geeft dat een grotere stabiliteit op de munt en op de macht van de top van de EU, het volk word er niet beter van maar de machts verhouding bovenin wel. Dit zal vervolgens leiden tot een grote oorlog en zoals iedereen weet levert elke oorlog voor bepaalde personen altijd miljarden en miljarden op. Wij hebben hier niet de olie maar bij ons valt een groot machts vacuum te halen om de wereld machts verdeling volledig uit evenwicht te halen. Daarom moeten we ook ophouden Rusland te dwarsbomen door Oekraïne van ze af te willen pakken kosten wat kost, het is alsof je Canada van Amerika afpakt als invloeds gebied, ik kan je vertellen de Amerikanen hadden allang gereageerd met oorlog. Als merkel haar plan doorzet zijn zij en Obama de oprichters van World War 3 geweest ….

   als je goed kijkt naar de landen die zeuren dat Europa vluchtelingen weigert dan kom je uit op landen als Saoudi Arabië die duizenden moskee’s financieren en stichtingen om vluchtelingen op te vangen en te onderwijzen( in het arabisch en in de Islam) maar ondertussen nemen ze zelf slechts 30 vluchtelingen op waarvan de helft in Europa in de gevangenis was gekomen….. naast deze 30 is er niet 1 welkom in het stinkend rijke land waar de Islam de regels reeds bepaald….

   het is ook reeds bewezen dat in deze moskee’s net als de vele gesponsord door Turkije, preken worden gesproken die exact hetzelfde zijn in elke moskee gesponsord door 1 van de 2 partijen zoals laatst in het nieuws …. in deze preken word hen verteld( en dit doet de koran trouwens ook gewoon) dat een echte moslim zich aan de sharia moet houden en zich niet moet aanpassen aan het land waar ze in wonen, want dan zijn ze geen echte moslim…. Dit hele gebeuren is gericht op een gigantische oorlog. Dat de meest vluchtelingen hier komen met een plan en niet om te vluchten is wel duidelijk als je de echte en grondig onderzochte cijfers bekijkt … http://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

   verder zou ik zeggen bestudeer de Koran en leer dat dit het directe woord van hun god is en dat dit dus het absolute is van een moslim, dus niks geen context alles dient letterlijk te worden genomen en een ieder die dit niet doet word niet gezien als moslim…
   wat wel mag is liegen voer je geloof zolang je nog in het nadeel bent kwa aantallen… 😉
   dit alles staat in hun heilige boekje beschreven, er staat dat ze mogen liegen tegen ongelovigen dat ze hun geloof anders mogen laten overkomen, en dit alles om het heiligee doel tot een wereldwijd kalifaat te stichten dat is de hele essentie van de Koran…

   Ik zou graag zeggen dat het anders was maar dit zijn de feiten.

   Soera : 4:101
   Soera : 5:51
   Soera : 8:12
   Soera : 8 :39 and I could go on for ages like this …

   Like

 2. Cathja zegt:

  Waarom is het telkens weer alleen onze PVV die de bevolking probeert wakker te schudden? Waarom maken andere politieke partijen (behalve die vreemdelingen van DENK) zich niet druk over de onheilspellende berichten die ons nu bijna dagelijks bereiken? Of hebben PVV-ers natuurlijk weer eens ‘onderbuikgevoelens’?
  In de Nederlandse grondwet staat duidelijk beschreven dat onze overheid zorg moet dragen voor de veiligheid van de bevolking. Indien men blijft wegkijken van de aanstormende gevaren, pleegt onze overheid een zeer ernstig misdrijf!
  Ik vraag me af of ze dit wel ten volle beseffen!
  Ik vrees voor het welzijn van onze kinderen en kleinkinderen!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja
   Ik begin mij langzaam te vragen : wat doet de Forum van Democratie in de TK? Het is waar dat ze zijn pas begonnen. Maar om de kiezers te overtuigen dat ze geen kat in de zak hadden gekocht, moeten ze in actie komen. Voor niets gaat de zon op. Dat weten Kuzu en Jesse Klaver ook.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Forum voor Democratie (Baudet gistermorgen bij Harry Mens)
    Wij gaan de aankomende 4 jaar eerst gebruiken om uit te breiden en groter te worden.
    Als we 4 jaar verder zijn hoeft het niet meer,dan liggen wij met zijn allen al aan de cholera en is Hiddema tegen de 80.We gaan het allemaal zien.

    Like

   • We geven ze voorlopig het voordel van de twijfel. Dus nog even geduld aub.

    Like

  • BertG. zegt:

   Tuurlijk beseffen ze dat, het boeit ze alleen niet.
   Als ’t uit de hand loopt, iets waar je op kan wachten, dan vertrekken ze naar elders.
   Het enigste belang dat ze hebben is hun eigen belang.

   Geliked door 1 persoon

  • Pierre Stassen. zegt:

   Cathja.
   Eigenlijk oeten we blij zijn als Nederland een Afrikaanse gemeente word.
   Dan krijgen we toch ook ALLES gratis en voor niks zoals die Afrikaantjes nu al krijgen.
   Dus waarom zeuren Hieperdepiephoera

   Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  Eh, en waarom doen ze dat? Op de 1e plaats een huis, boven de autochtone bevolking en voorts een uitkering, dan hoeven ze nooit meer te werken. Ik zou zeggen schaf die rotzooi nu een keer af en dan blijven ze weg…

  Like

 4. scheermes zegt:

  Ik zei laatst ook nog tegen iemand ,dat als wij de grenzen niet sluiten, wij heel afrika over de vloer krijgen !! Hij zei ,de grenzen sluiten kan niet , waarop ik zei ;dat zegt de duivel ook !!!!! Hij zei maar ik ben de duivel niet ?? Waarop ik zei !!PRAAT DAN OOk NIET ZO!!!!!

  Like

 5. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik bedacht met net dat je het moet vergelijken met een rottend kozijn. Eerst merk je helemaal niets, want dat scheurtje in de verf had je toch goed overgeschilderd met een dikke laag verse lak. Dan voel je na een tijdje aan het kozijn en je voelt wel een zachte plek, maar de lak ziet er nog goed uit dus nog maar wat extra kleur erop en het is weer helemaal tiptop.
  Na een paar jaar niks doen zie je wel dat de verf op sommige plekken wat is opgeblazen, maar hij zit er nog steeds op dus wat kan er mis zijn met het kozijn?

  Als je dan dan vele jaren halfbakken onderhoud ineens besluit om de ramen eens goed af te spuiten met een hoge drukreiniger spuit je tot je schrik ook de lak eraf en blijkt dat het kozijn compleet verrot is en helemaal vervangen moet worden.

  De moraal is dat je zonder inzicht ook letterlijk niet ziet wat er mis is.

  Geliked door 2 people

 6. Fred zegt:

  Het is hert plan van de EU om vòòr het jaar 2050 60 miljoen Aziaten en Afrikanen Europa in te laten stromen.
  Hoe we dat gaan behappen?
  Wie dan (nog) leeft, wie dan zorgt.
  Daar helpt geen tribunaal meer aan.

  Like

 7. Jean zegt:

  Nu de grenzen rondom Nederland en België potdicht afsluiten zodat er geen enkele Afrikaan/moslim/islamiet nog voorbij kan en nu starten met het verwijderen van alle illegalen, vreemdelingrn met een strafblad en steuntrekkers en alle dubbele nationaliteitsbezitters de NL & B nationaliteit afnemen, hebben ze geen toegevoegde waarde dan hupsakee ermee.
  islam verbieden en de aanhangers verplichten te vetrekken richting zandbak.
  Het gezeik en de ellende met dat achterlijk zootje moet stoppen.
  Vandaag op het nieuws veel blabla a.g. het in mekaar rammen van 2 homo’s maar geen woord over de daders alhoewel dat voor 99,95% kan toegeschreven worden aan islamieten maar daar geen woord over.
  Vanaf heden zijn de beschermers van die smeerlapperij lees islam onze vijand en de vijand zullen wij bestrijden met alle middelen.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  In Somalie is het door al-Shabaab verboden om samosa´s te mogen maken, omdat zij van mening zijn dat het driehoekige pasteitje gevuld met vlees of groente beledigend is, omdat het de Heilige Drie-eenheid symboloseert.

  Dit soort moslim-waanzin staat ons ook te wachten als de grenzen niet gesloten worden.

  Like

 9. Afspraken maken en nakomen met Lybië lukt gewoon niet want iedereen vecht daar met iedereen!

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Voor een meerderheid van de Europeanen is dit nog ‘ver van mijn bed’ en hebben ook niet het snapvermogen voor de gevolgen voor hun (klein)kinderen, of het interesseert ze geen fuk! In ‘de afrikaners’ zit ook heel wat meer FUT dan in die lelijke volgevreten Europeanen in hun comfortzone!

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Verleden week ging ik tijdens de middaguren naar de bibliotheek in ons dorp. Het boek dat ik had besteld, was in de collectie opgenomen. De bibliotheek is gehuisvest in een complex die tevens voor diverse activiteiten wordt gebruikt waaronder: tekenles voor kinderen van 8 tot 13 jaar oud. In een van de lokalen zaten kinderen samen met de juf te tekenen. De sfeer in de klas was vrolijk, maar zonder het hysterische geschreeuw dat ik gewend was van de scholen in Den Haag. Aan de muur hingen tekeningen waar sommigen verbluffend mooi zijn, maar ook de andere tekeningen zijn met liefde en veel aandacht voor details getekend. Ik had moeite te begrijpen waarom zijn deze kinderen zo anders dan hun leeftijdgenoten in een van de grote of middelgrote steden? Wat maakt ze zo anders? Hebben ze meer talent? Maar 30 -40 jaar geleden konden Haagse, Amsterdamse of Rotterdamse kinderen ook mooi tekenen of uiting geven aan andere talenten die ze bezaten. Dat gold ook voor kinderen die in minder goede buurten hadden gewoond. Wat is er dan gebeurt? Persoonlijk denk ik dat het verschil zit hem in twee woorden: leven en overleven. De kinderen in de dorpen van mijn omgeving kunnen normaal leven en opgroeien, terwijl de kinderen in de grote- en middel grote steden moeten leren te overleven in een zeer vijandige multiculturele omgeving. Het overlevingsproces consumeert hun meeste krachten en laat weinig over aan goede persoonlijke ontwikkeling. De segregatie naar etnische groepen begint al op de lagere school. De grootste groep laat duidelijk zien wie de baas is. Zwakkere exemplaren van andere groepen beleven op school een hel op aarde. Kinderen van goed gesitueerde ouders (vaak mensen die Halleluja preek houden over multicul) sturen hun kinderen naar goede blanke scholen; zelfs buiten de stad. Hun toekomst is gegarandeerd. De arme stakkers die iedere dag opnieuw klappen moeten vangen en zien heelhuids naar huis te komen, zijn vaak voor hun leven getekend. Ze zouden zelfs nooit normaal in de maatschappij kunnen functioneren; laat staan hun talenten of vaardigheden te ontwikkelen.
  Nederland betaalt torenhoge prijs voor het aanhangen van de Politiek-Correcte Culturele Marxisme. DE MULTICULTURELE SAMENLEVING VERNIETIGD gestaag haar MENSELIJKE KAPITAAL. De talenten en vaardigheden van haar toekomstige generaties worden nu te niet gedaan en het zal steeds erger worden. Hoe meer jungle en woestijn in Nederland des te meer primitieve samenleving en ISIS en minder wetenschap, technologie en innovatie.

  STOP DE VERWOESTING VAN NEDERLAND, SLUIT DE GRENZEN EN BEGIN MET DEPORTATIE VAN SCHADELIJKE ELEMENTEN.

  Geliked door 5 people

  • Dan moet je naast die multicultianen ook zo’n beetje de helft van onze medenederlanders deporteren omdat die lid zijn van of meedoen aan de goedmenserij.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Dat zal helaas niet gaan, alleern op vrijwillige basis. Echter ze moeten een stevige heropvoedingskuur ondergaan. Daar hebben we beslist een oplossing voor..

    Like

 12. danny zegt:

  Voor ons Bron lezers is dit natuurlijk al lang bekend.

  Like

 13. elisah zegt:

  Zojuist ergens gelezen dat er op de Jordaanse tv, in een programma gediscussieerd is over de islamitische machtsovername van Europa.
  De Europeanen zouden dan de keuze gaan krijgen, of zich bekeren tot de islam, of onderdanigheidsbelasting betalen om zich aan de sharia te onderwerpen.
  Dat zijn dus de plannen voor Europa en nog steeds zijn er idiote mensen die dat blijven ontkennen.

  Like

  • elisah zegt:

   Philosophia-perennis.com/2017/04/03/jordanischer-tv-kanal/
   Zelfs een nieuwe Europese vlag is al gemaakt…..

   Like

  • Sjaak zegt:

   Migrantenstroom vanuit Libië haast niet meer te stoppen
   Europa zal de grootste moeite hebben om de migratiestroom vanuit Libië nog te stoppen. Een miljoen Afrikanen zijn al op weg naar Libië om vanaf de kust met rubber bootjes de oversteek naar Italië te kunnen maken. ‘De pogingen van Europa om de Libische kustwacht te trainen komen te laat en op de verkeerde plek.’

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Sjaak Het enige probleem die wij hebben is geestelijk of liever gezegd mentaal. Wij willen het niet accepteren dat de oorlog tegen ons is al begonnen en de vijand valt ons – via de zgn. vluchtelingenschepen – dag en nacht aan. Het is moeilijk voor mensen voor wie vrede de normaalste zaak van de wereld is, te beseffen dat de frontlinie steeds dichterbij komt. In het begin horen mensen dat de front is X aantal kilometer van hun dorp of stad vandaan. Ze hopen op een kentering in de gang van zaken en dat de vijand zou niet dichterbij komen. In de volgende fase horen ze verre gedruis van vallende bommen, projectielen en mortiergranaten. ’s nachts zijn de flitsen zichtbaar en het gedruis komt steeds dichterbij totdat de vijand staat op de stoep van ons huis. In ons geval zal de vijand het veel makkelijker hebben. Onze leiders halen hem met open armen naar binnen. Het is net als in het liedje “Sinterklaasje Kom maar binnen met je Knecht”. Om ons leven te redden moeten wij durven op mentale omschakeling over te gaan. Dezelfde weerbare mentaliteit ontwikkelen als die van de geallieerde piloten die iedere nacht oostwaarts vlogen om Duitse steden te bombarderen. Ze wisten dat onder hen, in de huizen beneden, vrouwen en kinderen zijn en velen van hen zouden sneuvelen indien ze niet op tijd de Schutzkeller zouden bereiken. Maar de oorlog tegen Hitler moest gewonnen worden. Zo ook de oorlog tegen de islam. Er moet maar een doel voor ogen staan: DE BOTEN MOGEN EUROPA NIET BEREIKEN. Men moet ze desnoods tot zinken brengen. Het is wij of zij.

    Geliked door 1 persoon

   • Het hermetisch en professioneel afsluiten van de zuidkant van Europa kost Brussel 1 miljard op een jaarbegroting van 120 miljard. Waarom gebeurt dat niet?

    Like

  • danny zegt:

   Heb ik voor deze Woestijnratten ook een boodschap, hier komen met het risico dat je te grazen wordt genomen als je je misdraagt, of daar blijven in de onontwikkelde woestijn.

   Ik zou maar ff goed nadenken , woestijnratten!

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  Er is geen ontkomen meer aan.

  Het enige wat we nog kunnen doen, is waarschuwen, maar ook dat is eigenlijk al een hopeloze zaak omdat niemand wil luisteren.

  Ik heb maar één verklaring voor de krankzinnigheid om ons heen en ik hoop dat het de waarheid is, die zal uitkomen.
  http://www.wimjongman.nl/artikelen/docu-islam-antichrist/Islamitische%20antichrist-boek.html

  Ik wil niet vervelend doen, maar ik heb geen andere keus dan me vastklampen aan dit gegeven, anders is het niet vol te houden. Een normaal mens kan al dat verschrikkelijke onrecht toch niet aan? En zien jullie in de nabije toekomst een oplossing van mensen?
  De ‘regenten’ gunnen ons het licht in de ogen niet, bestelen ons via de belastingdienst en haten ons als de pest, en wij realisten staan machteloos omdat we geen wapens hebben. Wat kunnen we nu in vredesnaam bewerkstelligen met dat handjevol gelijkgestemden?

  Commentaren op internet leveren, petities ondertekenen, overgereguleerde demonstraties houden… Ach, wat levert het ons op?
  Het wordt @#!@#$%$#@^%$#@! met de dag erger!

  Desalniettemin: groot respect en veel bewondering voor onze webmaster, die al zijn vrije tijd blijft opofferen!

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   ben het met je eens Tis,….ik voel ook dat machteloze…ik kan het ook niemand aan zijn verstand brengen…..
   En ook ik waardeer de tomeloze inzet van onze webmaster.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het rare is – en dat verzin ik dus echt niet, ik zweer het – dat ik intussen toch wel een paar mensen heb gesproken, die ik het wèl aan hun verstand heb kunnen brengen.
    Zou dat plaatselijk bepaald zijn of zo?

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Zou zo maar kunnen,de VVD is hier de grootste geworden
    Het punt is,de, meeste zien het grote plaatje niet of ze willen het gewoon niet zien.
    Ze willen deugen en erbij horen.

    Like

 15. Johan zegt:

  Stuur de negers terug het strand op in Libië. Waartoe hebben wij nog een marine, als ze dat zelfs niet kunnen ? Nu speelt de marine alleen maar voor veerdienst tussen Europa en Afrika. Maar als ik dat zou doen, wordt ik door dezelfde politici van Europa aangeklaagd als mensensmokkelaar.
  Waarom worden de NGO’s niet aangepakt die dit op eigen houtje ook doen ? (Onder het mom van drenkelingen ‘redden’).
  Men houdt er gewoon een dubbele moraal op na. Ondertussen worden wij overspoeld door de asiel-aanvragers en profiteurs vanuit het zuidelijk halfrond. En dat worden er steeds meer, totdat er op een gegeven moment geen houden meer aan is.

  Like

  • danny zegt:

   Johan, de marine krijgt geen mandaat van de eu om in te grijpen.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Nu stel ik waarschijnlijk een bijzonder rare vraag. Maar wie heeft die onzalige EU eigenlijk het mandaat gegeven, te beschikken over onze marine, over onze pensioenen, over onze grenzem en al wat dies meer is. Dat waren WIJ dus echt NIET.
    Het is een zooitje zich zelf benoemde en gekroonde engerlingen met behulp van naar een fijn baantje, geld, roem en rijkdom hechelende bestuurders van de diverse landen. En dit mandaat, dat de marine veer- en slepersdiensten moet doen ten faveure van nog meer nachthemden en apen van het allerbedenkelijkste allooi, DAAR beste mensen, hebben ze van ons beslist GEEN mandaat voor gekregen. Het stond nergens in geen enkel verkiezingsprogramma.
    Op deze manier helpen ze willens en wetens hun eigen volk naar de verdommenis. Smerig satansgebroed dat ze zijn. Moge ze ter plekke onder de meest verschrikkelijke pijnen …………………….!!!!!! (een heel klein stukje zelfcensuur)

    Geliked door 1 persoon

  • Je kunt op heel eenvoudige en goedkope wijze via drones al die bootjes in de Middellandse Zee traceren en terugslepen naar het strand van Lybië. Waarom gebeurt dat niet?

   Like

 16. koddebeier zegt:

  Hoelang blijven we het pikken dat ze (de politici) ons willen uitroeien, want daar draait het met die barbaren op uit.

  Like

 17. Jade zegt:

  Beste Geert, licht de Nederlandse bevolking maar eens
  in over de Coudenhove-Kalergi prijs van de Europese Unie.
  Meer dan de helft van het volk heeft er nog nooit van gehoord,
  laat staan dat men weet waar deze prijs voor staat.

  Like

 18. Thoth zegt:

  Prognose Buitenlandse migratie
  Immigratie Nederland
  2016 227 064
  2017 222 226
  © Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag/Heerlen 3-4-2017

  Nou zeg, dat lost wat op. Mensen die nog op een woning wachten, achteraan de rij,
  en tel er maar 10 jaar bovenop, dus 25 jaar.

  Like

 19. Roeland zegt:

  Beste mensen, dit alles weten we nu al zo lang. Wat heeft het nog voor zin om hierop te reageren. De mensen, die deze site lezen zijn al ontwaakt. Het is de taak om anderen te ontwaken, maar ik vrees dat, dat al te laat is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s