Hoe Anne Fleur Dekker onbewust bevestigt dat extreemlinks bestaat

Screenshot_54

(Door: “J. Vulkanoloog”)

Onlangs slingerde het intellectuele zwaargewicht van de Groene Khmer & Co deze tweet de lucht in: “Er bestaat niet zoiets als extreemlinks. Extreem wat? Voor wereldvrede? Voor gelijkheid? Voor een groene aarde?” De welbekende morele superioriteit van extreemlinks komt je weer gloeiend tegemoet. Als een gloeispiraal van een oven zwaait ze met termen als wereldvrede, gelijkheid en groene aarde. Daar kun je toch niet tegen zijn? Derhalve kunnen standpunten die voor die zaken zijn niet extreem zijn, is haar visie. Wel Anne Fleurtje, je bevestigt ermee dat je extreemlinks gedachtegoed aanhangt. Wereldvrede. Oh oh, wat klinkt dat leuk. Het is een concept dat ontsproten is aan de westers- christelijke cultuur. Pas als de hele wereld de westerse waarden aan heeft genomen, kan dit concept wel heel misschien geïmplementeerd worden.

Wat zeg ik nou? De hele wereld de westerse waarden aannemen? Maar dat kan niet, zou Anne Fleur zeggen. Dat is niet inclusief en getuigt van racisme jegens niet-westerse culturen! Dat is dus ook precies mijn punt, Annetje. Het willen van wereldvrede is immens naïef en kinderachtig. Bovendien is het utopistisch. Die wereldvrede zou dan ook alleen kunnen bestaan als er geen onderscheidende landen met regeringen meer zijn. Met andere woorden, er moet een wereldregering komen. De wereldvrede wordt dan afgedwongen en gedijt alleen onder een dictatuur van die wereldregering. Hoe dacht je anders zeven miljard mensen hierin te kunnen laten geloven?

Gelijkheid. Oh oh, wat klinkt dat leuk. Als we maar gelijk zijn, dan komt alles goed. Dit streven is een typisch socialistische gedachtekronkel. Mensen zijn nooit gelijk geweest, en dat zal ook nooit gebeuren. Alleen als je een socialistische dictatuur hebt, maar dan heb je altijd weer die besturende elite die zich uiteindelijk meer gelijk acht dan de rest van de bevolking. Want zo zitten mensen in elkaar, Anne-Fleurtje. Wat jij voorstaat is extreem gelijkheidsdenken. Alle kleuren en smaken wegfilteren zodat er een eenheidsworst (oei, mag dit woord (worst) wel van Annetje, beledigt d’r misschien wel) ontstaat. Gelijkheid op socialistische leest geschoeid. De overlevenden van de Sovjet-Unie of de DDR, wat zouden die van jouw uitspraken vinden? Deze gelijkheid geldt natuurlijk niet voor niet-westerlingen, want dat zou discriminerend en racistisch zijn. Heb Annetje-Fleur nog nooit iets over het onmenselijke handelen van Pakistan jegens zijn christelijke minderheid horen oreren. Over gelijkheid gesproken…

Groene aarde. Oh oh, wat klinkt dat leuk. Als we hier voor honderd procent over zijn gegaan op alternatieve energiebronnen, dan slaat dat wereldwijd nog geen deuk in een pakje boter. Wederom bijzonder naïef en kinderachtig. Bovendien stel je geen voorbeeld voor grote vervuilers zoals China of Rusland. Die lachen alleen heel hard en gaan verder met geld verdienen. Ik wil heel graag over naar het gebruiken van andere energiebronnen, zodat we stoppen met het spekken (zou dit woord goedkeuring van Frau Decker krijgen?) van mohammedanistische islamofascistische haatstaten zoals Saoedi-Arabië of Iran. Dát zou een goede reden zijn waarmee je mensen meekrijgt in je kruistocht naar afschaffing van fossiele brandstoffen. Maar oh jee, wat zeg ik hier nu? Islamofascisme?! Dát bestaat niet, zeg hé. Islam is vooral goed of anders zeg je dat het niets met de islam te maken heeft. In Annetje-Fleurs hoofd heeft de islam niets met de islam te maken, gok ik zo.

De grenzeloze naïviteit en het utopische denken zijn extreemlinks. En het extreme zit hem er ook in dat als je tegen deze ideologisch-utopische standpunten bent, je een slecht mens bent die het verdient om de mond gesnoerd te worden. Anneke-Fleur kent vast de uitdrukking niet dat als je voor je 25ste geen socialist bent, je geen hart hebt. Als je na je 30ste nog steeds socialist bent, je geen hoofd (oftewel verstand) hebt. Het kind komt uit 1994, dus ze mag nog even. Evenwel leidt dit extreme gedachtegoed tot moord en doodslag. Pim Fortuyn weet waar ik over praat.

Door:
“J. Vulkanoloog”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Links fascisme, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Hoe Anne Fleur Dekker onbewust bevestigt dat extreemlinks bestaat

 1. Johan zegt:

  De haat straalt van haar gezicht af, zeker als je niet denkt zoals zij en de linkse extreme anti facisten.

  Like

 2. elisah zegt:

  Wereldvrede…..tsja, een holle frase die je in het circuit van de miss-verkiezingen veel hoort.

  Like

 3. Lucie zegt:

  De grote vervuilers China en Rusland?
  Mag daar ook even Amerika bijgeschreven worden?
  Dit land kan er namelijk ook wat van,zijn misschien wel de allerergste.
  Maar ja, Amerika wordt in Europa nog steeds met alles de hand boven het hoofd gehouden.
  En terwijl ze de meeste oorlogen​ wereldwijd gepleegd hebben,over vervuiling gesproken.
  Heel het Midden Oosten ligt in puin,bommen en alle andere rotzooi wat ze daar gedropt hebben,heeft die landen totaal vernield.

  Like

 4. ed zegt:

  Zieke geesten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Dat kind kijkt demonisch uit haar ogen. Ze heeft géén vriendelijke uitstraling. Wat een verrotte geest heeft dat kind.

  Geliked door 1 persoon

  • beschouwer zegt:

   Ja ze kijkt als een duivelse heks. Ze zou zo bij de rode gardisten van Mao kunnen.

   Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Ach welnee, maak het toch niet interessanter dan het is:
    Die griet is gewoon hartstikke loens, scheel, weet ik veel!
    Om een duivelse heks te zijn, moet je een bepaalde, satanische wijsheid in je hebben om je gaven op de goede verkeerde manier toe te passen!
    En die heeft zij in geen geval.

    Like

 6. tippelaar zegt:

  Over Anne-Fleur zegt men in twente: “Dat wief het de goedwies kapot”. Daar is dan alles kort maar krachtig mee gezegd en verdere discussie over dat krankzinnige wijf volledig overbodig.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ivanhoe zegt:

  En ze laat zich ook nog volkruien door een Irakees. Dat maakt ’t plaatje compleet.

  Like

  • elisah zegt:

   Ze wordt dus lekker gebruikt, zo’n figuur begint nooit iets serieus met een ongelovige en dan ook nog eentje met wie hij seks voor het huwelijk heeft (hoer).

   Like

  • BertG. zegt:

   Don’t stick your dick in a crazy chick.

   Iets wat iedere gezonde Nederlandse kerel mee gekregen heeft van huis uit.
   Dus dan blijven er weinig kandidaten over.

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Juist, daar raken we de kern van de zaak: Die griet heeft geen benul van waar ze het over heeft en dat worden niet zelden de gevaarlijksten: Net bulldozers; walsen overal hersenloos overheen!
  (Kijk maar naar van der Graaf.)
  Niet langer letten op wat ze denkt te kunnen vertellen, maar des te meer op wat ze van plan denkt te zijn, te gaan uitspoken, dat lijkt me het devies.

  Geliked door 1 persoon

  • danny zegt:

   Een beetje autistisch en narcistisch.

   Like

   • anna zegt:

    Totaal verkeerde uitdrukking , dit heeft niets met autisme te doen … zoek even op wat autisme is …

    Like

   • BertG. zegt:

    anna, leg mij dan even uit wat er in dit rijtje ontbreekt bij haar.
    Ik herken ze stuk voor stuk bij haar.

    Kenmerken van een autisme-spectrumstoornis.
    Beperkingen in de interactie.
    Een gestoorde communicatie.
    Zich herhalende stereotiepe patronen van gedrag, belangstelling en activiteiten.
    Informatieverwerkings- en integratieproblemen.

    Like

  • elisah zegt:

   Het lijkt eerder een gevalletje van borderline.

   Geliked door 1 persoon

   • Paul Zwueste zegt:

    Ach het is gewoon ’n rotgriet.
    Niks van aantrekken. Over ’n maand praat er werkelijk niemand meer over.
    Er zijn er zo onnoemelijk veel van in de westerse wereld, incluis de VS dat het onbegonnen werk is ze belangrijk te vinden.
    Trieste figuren… want ze hebben hun tijd gehad.
    Rechts breekt nu door en zal de macht van links overnemen.

    Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Steekhoudende analyse. Wat echter raadselachtig blijft, is, dat Links in z’n totaliteit niet doorheeft, dat het wat betreft de eigen levens-opinies – afgezien dan van dat collectivisme – met de islam z’n eigen graf graaft.
  Dat sommige jonge naïevelingen dat nu niet wensen te zien, valt nog voor te stellen, maar over de hele linie……
  Nee, dat blijft onbegrijpelijk.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Anne Fleur Dekker heeft alleen maar bevestigd dat Socialisme en Nationaal Socialisme één pot nat zijn en geweld altijd van links komt !

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  Wat een domme doos, meer woorden wil ik er niet aan vuilmaken. Dit over het paard getilde verwende trutje zal er vanzelf achter komen. Ze zal er achter komen dat die mooie droomwereld helemaal niet zo mooi is als ze denkt. Dit soort wijfies loopt vroeg of laat tegen de verkeerde op.
  Veel plezier verder met je miserabele eenzijdige leventje Anne Fleurtje, waarom ga je niet een keertje werken voor je geld?

  Geliked door 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  De Russische goelags, de Duitse KZ lagers, de Cambodjaanse killing fields, de Chinese miljoenen massa moorden bij de grote sprong voorwaarts en dichter bij vandaag de complete ondergang van Venezuela (ooit rijkste land van Zuid Amerika) en het grootste concentratie kamp ooit in de geschiedenis Noord Korea heeft allemaal niets met socialisme te maken. Die dat denkt kan alleen maar toebehoren aan dom rechts. Verheven moreel intellectuele figuren als Anne Fleur (kent iemand een sterkere bakfietsnaam) kunnen alleen maar minachting hebben voor zoveel domrechts. Roepen voor minder, minder domrechts is een morele plicht waarbij de methodiek die gekozen wordt van minder belang is omdat het doel vele malen hoger ligt. De linkse daad van barmachtigheid die uiteindelijk tot uitroeiing van hele volksgroepen (de geschiedenis heeft het vele malen bewezen) leidt krijgt uiteindelijk de sereniteit van een gebed.

  Like

 13. oeps48 zegt:

  Anneke, Anneke, Anneke, zucht……
  Ga eens voor een spiegel staan en kijk dan heel goed naar jezelf. Wat zie je dan? Een jong meisje, dat in de fleur van haar leven is, dat de hele wereld aan kan? Of zie je een zwaar gefrustreerd kreng, die haar leven aan het vergallen is? Voor meisjes van jouw leeftijd moet het leven één groot feest zijn. De wereld ligt aan hun voeten. Lachen en plezier maken is hun parool. Maar bij jou is het anders. Jij hebt je vastgebeten in hele zware zaken, die zo zwaar zijn, dat jij ze niet kunt tillen. Jij denkt, dat je de hele wereld moet hervormen. Maar dat is een te zware last, om te torsen op jouw jonge schouders. Je komt net kijken en je hebt nog zo weinig gezien van de wereld. Jij hebt nog te weinig levenservaring, om te beseffen hoe oerdom je bezig bent. Jij denkt, dat je het allemaal in één keer kunt doen. Maar, helaas dat gaat niet. Keulen en Parijs zijn ook niet op één dag gebouwd. Jij denkt nog heel erg rechtlijnig. Maar de grote mensen wereld zit heel complex in elkaar. Dat gaat niet goedgaan. Dat wordt botsten. Je gaat nu jezelf tegenkomen. Je bent aan het vechten met jezelf en tegen jezelf. Dat is een strijd, die je nooit kunt winnen. Jij bent ijzer met handen aan het breken. Maar dat kun je niet. Daar ben je niet sterk genoeg voor. Als jij zo doorgaat, ga jij het onderspit delven. En dan laat de hele wereld jou vallen. Dan trekt iedereen zijn handen van jou af. En dat is nu waarschijnlijk al aan het gebeuren. Jij bent nu niet in staat, om de wereld te hervormen. En zeer zeker niet in je eentje. Laat al die zware zaken eens los. Gooi al die frustraties eens van je af. Vergal je leven niet langer. Zoek professionele hulp. Achter de wolken schijnt de zon. Zoek de zon op. Laat het zonnetje je hart verwarmen. Dan wordt het leven weer een beetje leuk en plezierig. Ook Anneke heeft recht op een prettig leven.

  Like

  • beschouwer zegt:

   Als dat zo doorgaat wordt Anne Fleur een gevalletje platgespoten en opgeborgen. Misschien dat ze nog bruikbaar is voor de linkse poppenspelers om iets heel doms te gaan doen. Een soort 2e Volkert. Die was ook zeer bruikbaar voor het klinkse establishment. Je ziet bij die militante veganisten wel meer van dit soort steil rechtlijnig denken. Hele starre mensen valt niet mee te praten wegens hersenloosheid.

   Like

   • oeps48 zegt:

    Daarom raad ik haar aan, om alles los te laten en heel snel professionele hulp te zoeken. Ik vrees dat het anders helemaal fout gaat met haar. Dat ze hele domme dingen gaat doen. Of dat ze door anderen à la Volkert v.d. Gr. misbruikt wordt. Ze heeft zelf niet in de gaten, hoe dom ze bezig is. Dit gaat niet lang meer goedgaan met haar. Nee, dit gaat goed foutgaan. Zij is al zodanig gefixeerd in haar frustraties dat ze alleen nog maar in termen van haat kan funktioneren. Zij wordt, door haar eigen toedoen, zèlf het kind van de rekening. En er is niemand die het voor haar zal opnemen.

    Like

 14. scheermes zegt:

  De enige JUISTE conclusie is ,zowel moslims ,als de linkse kerk zijn ALLEMAAL duivels in mensenvlees!!Diegene die dit nog niet door hebben ,zijn ze zelf !! Ziende blind en horende doof!! Het enege wat je van deze wilde dieren der aarde kunt verwachten ,is honger dood en ellende en verderf !!

  Like

 15. Luchtpint zegt:

  Goed stuk.

  Ik had ooit een docent filosofie die zei dat elke doctrine een product is van de continuïteit van het menselijk denken in zijn geheel. Zonder Joods geloof geen Christendom, zonder Christendom geen Verlichtingsdenken of seculier denken, en zonder die twee ook geen Socialisme. En daaraan zijn dus ook heidense godsdiensten aan vooraf gegaan. Dat een doctrine / filosofie / geloof uiteindelijk een geheel wordt van wat in een specifieke tijdscontext moreel-ethisch / rechtvaardig wordt gevonden, bouwt dus verder op al wat er aan vooraf is gegaan.

  Dus de facto is socialisme, met zijn eigen gedram over wat rechtvaardig is en wat niet, gegroeid uit het Christendom, maar dat beseft men bij links niet. De uitgangspunten zijn uiteraard compleet fout: iemand anders gaat zijn algemene wetmatigheden over goed / fout opdringen aan de rest van de wereld top-down, waardoor je een Dictatuur van de Weldenkenden krijgt. Een fout die wel meer gemaakt is geweest en die de realiteit in deze wereld op megalomane wijze over het hoofd ziet: niet iedereen denkt / wil denken zoals zij. Onrealistisch en utopisch, net zoals alle mensen tegen hun zin bekeren tot Christendom, bv., zoals vroeger het geval was.

  De Islam bouwt zelf niet voort op de continuïteit van het menselijk denken zelf, maar gooit gewoon de elementen van heidense, Joodse en Christelijke godsdiensten bij mekaar en ziet dit geloof als het sluitstuk van al het menselijk denken zelf. Dus is het niet meer dan logisch dat het zich niet kan aanpassen aan deze tijd: er kan niks meer aan worden toegevoegd, vanaf dat punt moet elke vorm van menselijk denken dus als dood en begraven worden beschouwd, en als het toch de kop opsteekt, moet het worden vernietigd door van iedereen tegen heug en meug een moslim te maken. .

  Waarom we als Westerlingen per se willen dat iedereen hetzelfde zou gaan denken zoals wij, zal mij een raadsel blijven, want je kan overal zien op deze planeet dat het niet werkt, en vooral niet in die continenten waar de beschaving nog steeds geen voet aan de grond krijgt door de onwil van de mensen en hun politieke leiders om iets duurzaam in politieke stabiliteit op te bouwen of welvaart voor iedereen in die landen te creëren.

  Afrika crepeert van de honger en zal dat blijven doen, bv. Wie daar geld tegenaan wil gooien, is een stomme zak die niet begrijpt dat het geld altijd verkeerd terecht blijft komen en dat je de onwil van de mensen ginder daarmee niet gaat wegnemen.

  Like

 16. Saskia Dubbeldam zegt:

  Goed artikel over Sarah Haider.

  Like

 17. Taljaard zegt:

  DEDICATED FOLLOWER OF LEFTIES (Dedicated follower of fashion)

  His teeth are green, his head is square.
  With a filthy beard, and dreadlock hair.
  One day he demonstrates, the next day he’s in bed.
  Cause he’s a dedicated follower of lefties.

  He hates the right, he loves his scene.
  But further than that, he’s never been.
  He hollidays at Oerol and his breath would make you scream.
  Cause he’s a dedicated follower of lefties..

  He likes to blow, and getting laid
  He never works, but still gets payed

  There’s one thing that he hates and that is cleanlyness.
  He thinks Jesse Klaver is a handsome, witty man.
  Cause he’s a dedicated follower of lefties.

  He loves islam, from foreign lands.
  And once again, he makes a stand.
  But he knows some real good lawyers, who will never get him banned.
  Cause he’s a dedicated follower of lefties.

  He waves a flag, on Dam Square.
  But about his land, he doesn’t care.

  He never smiles, is permanently raging.
  He’d probably be a champion if being a prick was a sport.
  Cause he’s a dedicated follower of lefties.
  He’s a dedicated follower of lefties.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Hallo Parool, waarom vinden jullie seksisme OK?

  Waar haalt Holman het gore lef vandaan om überhaupt zulke seksueel intimiderende uitspraken te doen, laat staan in een van Nederlands bekendste kranten?
  Anne Fleur Dekker, Activist en blogger

  Afgelopen vrijdag publiceerde het Parool een column van Theodor Holman waarin hij een betoog hield over dat hij wel met mij naar bed wilde gaan, en met wie ik wel naar bed zou willen. Hij sprak over dat linkse activistische vrouwen eigenlijk diep van binnen willen neuken met fascistische corpsballen en we alleen mannen zouden bewonderen die ‘gevaarlijker’ zijn dan wijzelf. Hij geeft Thierry Baudet een goede kans bij me, maar wil me anders zelf ook wel.
  ….
  http://www.joop.nl/opinies/hallo-parool-waarom-vinden-jullie-seksisme-ok

  Een reactie is tegelijk raak:

  Misschien is het soms raadzaam om verder te kijken dan jouw neus lang is? Misschien gebeurt hier toch iets anders?

  Ik denk dat ook, namelijk de boodschap dat jij, wanneer jij een tekst leest -zoals bijvoorbeeld in een roman van Thierry Baudet- die jou onwelgevallig is, je niet plompverloren kunt betogen dat de schrijver iets dat door een personage wordt gezegd niet automatisch door die schrijver wordt gesanctioneerd en al helemaal niet zomaar met hem of haar kan worden vereenzelvigd.

  Jeroen Pauw heeft je daar op willen wijzen.
  ….
  Jouw reactie op Holman’s column doet vermoeden dat de boodschap die beiden je hebben willen meegeven nog steed niet lijkt te zijn aangekomen

  http://www.joop.nl/opinies/hallo-parool-waarom-vinden-jullie-seksisme-ok

  Ik zou dat kreng nog met geen gloeiende tang aanraken al was zij de laatste ‘vrouw’ op aarde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s