Hypocrieten hand in hand

Screenshot_72

(Door: “Landerdoek”)

Houd er alsjeblieft mee op; die nep-solidariteit en dat nep medeleven. Dit keer zijn het Pechtold en Koolmees van D66 (foto), die hand in hand lopen als een solidariteitsactie voor de twee homo’s die afgelopen weekeinde door Marokkanen in Arnhem werden mishandeld omdat ze hand in hand liepen.

Pechtold en Koolmees denken dat ze door deze actie hun vieze geweten schoon kunnen spoelen, terwijl ze precies dezelfde links landverraders zijn die de homohaters (naast criminelen, terroristen en christenhaters) blijven binnenlaten. Je creëert zelf een explosieve situatie, en als er weer een ontploffing is dan sta je verbaasd te kijken.

Deze zinloze en hypocritische mars is hetzelfde als wat toen na de islamitische terroristische aanslag in Parijs diverse wereldleiders ook deden met hun zielige pro-Charlie Hebdo demonstratie, terwijl ze zelf terroristen zo graag binnenlaten.

Pechtold en de rest van de verrotte linkse blankenhaters zouden net zo goed hand in hand met vuurwapens kunnen lopen en direct homo’s neerschieten, want dat komt precies op dezelfde neer.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, D66, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Hypocrieten hand in hand

 1. BertG. zegt:

  Hij is niet voor niks van z’n vrouwtje af, dit was nou net de gelegenheid voor hem om uit de kast te komen met ze vriendje.

  Liked by 4 people

 2. Drs.P. zegt:

  Hypocrieten hand in hand, neeee de aanhef is helemaal fout, er zou moeten staan:
  “De twee grootste flikkers van dit land komen uit de kast, ze naaien u en mij van voren en van achter omdat ze dat lekker vinden en er op kicken”

  Liked by 4 people

 3. oeps48 zegt:

  Geen commentaar.

  Liked by 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  Good gracious, het is toch niet wáár!
  En inderdaad, ik had enige seconden lang een vaag gevoel, dat dit me ergens aan deed denken, toen de auteur zelf het antwoord gaf: “Dat ergernis wekkende “Je suis Charlie- gedoe,” uiteraard!
  Moet dit ons nog verbazen? Het is immers dé nep-actie bij uitstek voor schelvis-oog Pech-drol en z’n misselijke, snobistische D66-zooitje!
  Walgelijk, deze schijnheiligheid, geen woorden voor!

  Liked by 1 persoon

 5. troubadour zegt:

  Ik moest er van kotsen.wat een hypocrieten

  Liked by 2 people

 6. leefbarbaar zegt:

  Ach wat deugen ze weer. Veilig, ver weg van de moslim op het Binnenhof. Straks nog even samen tongen om stemmen te trekken en morgen weer door gaan met de islamisatie van ons land. Kots**

  Liked by 5 people

 7. Bob Fleumer zegt:

  Geheel mee eens!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 8. Japio zegt:

  Schijnheilige kloothommels, beetje hand in hand lopen. Naar wie willen ze nou statement maken joh? Laat ze die islamitische lamzakken maar eens veroordelen en het beestje bij de naam noemen dat stelletje landverraders.

  Liked by 4 people

 9. Harry zegt:

  Vond die Pechtold altijd al een smerige flikker , In alle opzichten .
  Zelfs al is dit gespeeld , lopen me nog de rillingen over m’n rug !
  Waarom doen kerels dit ?
  Je gaat toch ook niet in je blote kont winkelen ? Of in de openbare plantenbak zitten kakken ?

  Is dat niet een vorm van provocatie ?
  Dat roept toch narigheid op ?
  En waarom doen die twee neo-NSB-ers dit ?

  Is het solidariteit ?
  Hoe zit het dan met de solidariteit naar de werkende autochtoon ?
  Is dat niet degene die loyaliteit verdient ?

  Pechtold wil nog steeds meer van dat soort moslims binnen halen die met betonscharen mensen te lijf gaan , alleen mogen ze geen homo’s meer lastig vallen .
  Rare dilemma’s hoor .
  Vraag me af wat er in dat valse harses van die landverrader omgaat .
  Misschien valt dat alleen maar te snappen als je ook aan de coke gaat .

  En Klaver vindt dat ze zich moeten gedragen , die mocro’s , meer niet !

  Genoeg is genoeg .
  Minder is beter .
  Óp naar een moslimloze samenleving .

  Liked by 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  En nou nog het bijbehorende pak op hun donder!

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Daar zou het wel een keer tijd voor worden, voor al die gasten die daar rond hangen.
   Want meer doen ze daar niet, rond hangen. Er komt geen zinnig woord uit verder.
   Wie niet wil horen, die moet dan maar voelen, volgens oud Hollands gebruik.
   Misschien snappen ze het dan een keer.

   Like

 11. delamontagne zegt:

  Met dit soort “solidariteit” maken ze het alleen maar erger, de hypocrites…………..

  Liked by 1 persoon

 12. Ron Soeverein Mens zegt:

  Kotsmisselijk. De schijnheiligheid druipt er vanaf.
  Ze maken hiermee duidelijk hoe belachelijk de neddrlandse politiek is

  Liked by 2 people

 13. danny zegt:

  Om te kotsen.
  Wat heeft d66 nou gedaan om de homo’s te beschermen tegen dat moslimtuig.
  Hypocrieten zijn het.

  Liked by 2 people

 14. Rapunzel zegt:

  Feit is dat de meeste LGTBers op Dood66 stemmen.
  Pechtold komt hier zogezegd op voor zijn achterban.
  “Homo’s bijten gereedschap van Marokkaans personeel kapot” is Alexanders favoriete krantenkop.
  Ik kan er niet meer mee te doen hebben. Net zo min als met journalisten die tientallen jaren leugens fabriekten en nu in elkaar geslagen worden in no-go-area’s.
  Made your bed en zo.

  Liked by 2 people

 15. ReaGluurder zegt:

  Gatver, dit zijn juist de lieden die homohaat en andere ellende over NL uitgekieperd hebben. En als je écht een statement wilt maken doe dit op een stapavond, in de Schilderswijk etc!! Gatver, werd ook al onpasselijk toen ik een foto langs zag komen met Ass er op, hand-in-hand met een minister. Des te meer Pislam, des te meer ellende!!

  Liked by 2 people

 16. Mirjam zegt:

  En nog blijven ze politiek correct in hun uitspraken en de waarheid omzeilen, doordat ze niet rechtuit durven te benoemen wie de verantwoordelijken zijn voor het in elkaar slaan van homo’s in ons land. Want wat heeft zo’n ‘handen-vasthoudactie’ nu voor zin? Je krijgt het probleem daar niet mee opgelost. Wat zouden ze doen als ze zelf in elkaar werden geslagen door Marokkanen, moslims etc. door zo demonstrerend met elkaar te lopen ergens midden in een stad of wijk? Zouden ze dan van mening veranderen? Of zouden ze stoïcijns blijven volhouden dan de islam een vredelievende ‘religie’ is en ze het zelf hadden uitgelokt?

  Liked by 3 people

  • Edjan zegt:

   Klopt. Want dat het weer eens marokkanen waren, daar hoor je ze niet over. Nee, het waren “homomeppers” “afranseltieners”. Dus ik hoop dat die handen van hun boven hun graf zullen gaan groeien.

   Liked by 1 persoon

 17. Antivenin zegt:

  En hoeveel homohaters gaan we dit jaar weer importeren, stelletje schijnheilige mietjes?

  Liked by 2 people

 18. Jean zegt:

  Die politieke lullen moeten niet hand in hand lopen, ze moeten die islamitische rotzooi opruimen en afleveren op Afrikaans grondgebied, niets meer en vooral niets minder.

  Liked by 1 persoon

 19. tinekevanschagen zegt:

  Je schaamt je zo onderhand toch kapot voor die vent.
  En dat hele zooitje daar op dat Binnenhof.

  Liked by 2 people

 20. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/binnenland/nederland-doet-massaal-mee-aan-hand-in-handactie-na-homogeweld~a8c953e0/?utm_source=dailynewslett

  Nederland doet massaal mee aan hand-in-handactie na homogeweld

  Bekende en onbekende Nederlanders, allemaal doen ze mee aan de fotoactie die presentatrice en journaliste Barbara Barend lanceerde onder de hashtags #allemannenhandinhand en #handinhand. Aanleiding is de mishandeling van twee homo’s in Arnhem die zaterdagnacht hand in hand over straat liepen.

  Kotsmisselijk word je ervan … Ongetwijfeld politiekcorrecten ….

  Liked by 1 persoon

  • Japio zegt:

   Wachteres, het gekke is dat die hand in hand lopers ook diegene zijn die al dat homogeweld faciliteren door dat tuig binnen te laten.

   Like

 21. Alex Delarge zegt:

  Dat is toch de Pechtold van de foto?


  Liked by 1 persoon

 22. scheermes zegt:

  Zeer sterk verwoord !!!!! Hier hoeft ECHT niets meer aan toegevoegd worden !!TOP!!

  Liked by 1 persoon

 23. Fred zegt:

  En wie hebben er op deze twee hypocrieten gestemd?
  Juist ja.

  Liked by 1 persoon

 24. Salsajunky zegt:

  wat een stelletje zwakzinige daar in de haag.medeleven noemen ze dat,en die laffe media heeft het maar over licht getinde jeugd,die mogen absoluut niet de waarheid zeggen om wat voor ras het gaat om maar niet de indruk te wekken bij het volk dat het weer marokanen zijn.ze snappen het nog steeds niet in den haag .hoe aardiger je tegen de islam doet ,hoe intoleranter ze worden tegen je. volgens hun profeet zijn ze verheven boven de ongelovige,en dat merk je ook hoe ze in het leven staan tegen over het westen. het wordt tijd dat het nederlandse volk zelf in actie komt,want als de elite het volk niet kan (wil) beschermen moeten we het zelf oplossen.

  Like

 25. beschouwer zegt:

  Schijnheilig deze actie. De voorgaande commentaren gelezend hebbend ga ik er geen commentaar aan toevoegen. Het is schijnheilig en erg flauw. Poeh poeh pure politieke huichelarij..

  Liked by 1 persoon

 26. exmarineman zegt:

  Als ze het al echt menen met deze actie, dan moeten ze vanavond hetzelfde maar eens doen in de Haagse Schilderswijk of in de woonplaats van Pechtold (naar ik meen Arnhem) of in Amsterdam-West of -Noord. Ja juist daar waar er géén 150 politie-agenten in de buurt zijn en het liefst zo rond 20.00 uur.

  Liked by 1 persoon

 27. Ja, dat zei Jan Roos ook al. Doet dat maar eens in Amsterdam west.

  Like

 28. #betonschaartje zou aangifte hebben gedaan tegen #tandjeskopper want die was begonnen met meppen. Let maar op: aan het eind van de dag lopen ze allemaal met een betonschaar en een t-shirt met ‘je suis betonschaar’.

  Like

 29. N.E. Derlander zegt:

  Ondertitel bij dit statement van Pechtold en Koolmees: D66 haat homohaters, toch?

  Heeft gelukkig niks met islam te maken, toch? Net doen of je het niet weet .

  Alles aan D66 is gratuit.

  Like

 30. Edjan zegt:

  Baudet maakt gehakt van de deftige mevrouw van het Stedelijk museum. In plaats van een museum is het Stedelijk (van ons geld) namelijk een heropvoedingsgesticht geworden waar ze je er continu op wijzen hoe slecht het populisme is (dat noemen ze deftig: “tegenwicht bieden aan het populisme”) waar Wilders en Hitler en Trump op één lijn worden gezet en waar ook nog eens het abstract expressionisme als enige juiste vorm van kunst wordt gepromoot.

  Politiek correcte kunst. Met een kleine letter inmiddels.

  Na dit interview gezien te hebben, kwam ik tot de conclusie dat Baudet wel degelijk iets toevoegt aan Wilders.

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/27932712/__Baudet_pakt_museumdame_aan__.html

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel. En nog wat, de domme massa kiezers, heeft juist op deze lafaards gestemd op 15 maart, ergo, het volk krijgt wat het verdient. Vooral blijven stemmen – domme schapen- op VVD,D66,CDA,GL,en de PvdA. Dit land gaat naar de kloten, door lafheid! Waar zijn de jongens van Jan de Witt gebleven? Bah!

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Maar wij Tom hebben niet op deze graftakken gestemd,maar zijn wel weer 4 jaar de lul
   door 98% van bank hangend Nederland.

   Like

 32. EllyCat zegt:

  Niet hand in hand mogen lopen
  is te gek om los te lopen !!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s