Meer dan 10.000 Salafisten in Duitsland

Screenshot_66

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal Salafisten in Duitsland is sinds 2013 bijna verdubbeld, namelijk van 5.500 naar meer dan 10.000. Salafisten worden die moslims genoemd, die de koran bijzonder conservatieve interpreteren en zich strikt uitspreken tegen hervormingen binnen hun religiegemeenschap. Het doel van de Salafisten is helder: de oprichting van een Allah-staat.

De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst ziet dat vooral steeds meer jonge mannen zich aansluiten bij de fundamentalistische scene en waarschuwt voor een verwaarlozing van de observatie: “Het baart ons grote zorgen dat deze scene niet alleen groter wordt, maar ze is heel divers. Er zijn niet één, twee, drie of vier personen die het voor het zeggen hebben. Maar er zijn heel veel personen die deze salafistische scene domineren. En al deze personen moeten we in de gaten houden.”

Een verband tussen de grote volksverhuizing, het drastisch toenemende terrorisme in heel Europa en de toename van de radicale fundamentalistische scene is niet meer te ontkennen. Helaas worden in Duitsland, evenals in de meeste andere West-Europese landen, de redenen hiervoor verkeerd benoemd: niet een betere integratie zou een dergelijk probleem kunnen bestrijden, maar een rigoureuze politiek van uitzetting.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Meer dan 10.000 Salafisten in Duitsland

 1. louis portugal zegt:

  En dan te bedenken dat een van de hoofdmannen en geconverteerde duitser is.
  Pierre vogel.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4374836/Somalian-asylum-seeker-rapes-two-elderly-disabled-men.html

  Somalian asylum seeker ‘rapes two elderly disabled men in a care home before murdering one of the victims’ wives’ in Germany

  Een Somalische asielzoeker ín Duitsland ‘verkracht twee oudere gehandicapte mannen in een verzorgingstehuis voordat hij de vrouw van een van de slachtoffers vermoordt.

  An 18-year-old broke into the sheltered accommodation in Neuenhaus, Germany
  Police say he sneaked into the room of a 59-year-old paralysed man to rape him
  After ‘raping the first man, he moved to an adjoining room to rape a second man’
  He was caught by the victim’s wife who he then killed, according to the police

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Ja, ze moeten ze allemaal in de gaten houden en kennelijk is dat een probleem. Daar komt dan nog eens bij dat als ze iemand op de korrel hebben die een aanslag zou kunnen plegen en dus uitgezet kan worden, zich een politicus meldt (Jäger SPD) die ervoor zorgt dat die persoon niet wordt uitgezet en dus daadwerkelijk een aanslag kan plegen. Die Jäger heeft dus wel heeeeel veel bloed aan zijn handen kleven.
  Maar … als echt linksmensch deert hem dat niet. Iets met doel en middelen 🙂
  In ieder geval, als je het aantal dat er is al niet in de gaten kan houden, dan moet je vooral nog meer van dat ras importeren!

  Like

 4. Ach, als Merkel er maar blij mee is.

  Like

 5. beschouwer zegt:

  Ik denk dat het het topje van de ijsberg is dat gemelde aantal van 10.000 salafisten in Duitsland.

  Like

 6. hoeveel salafisten zijn er ons land, binnengelaten door het parlement?

  Like

 7. linda bakker zegt:

  10.000 salafisten/wahabieten? Grapje zeker? Meer dan 2/3 wat in Duitsland naar binnen is gewandeld en naar binnen zal wandelen in de toekomst, is salafistisch en de rest word beinvloed door salafistische imans die door S.A naar duitsland zijn gezonden om zieltjes te winnen. Het zelfde geldt voor nederland, de moskeeën zijn merendeel betaald door S.A en de imans hebben druk werk marokkanen te werven voor het salafisme. Een gevaar voor Europa, maar slechts weinigen hebben door hoe gevaarlijk het salafisme/wahabietisme eigenlijk is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s