Waarom ‘links’ de islam ondersteunt en er mee sympathiseert

Screenshot_53

(Door: Jefferson Nimmitz)

Het is een onweerlegbaar feit dat de socialistische fractie in het Europees Parlement de massale import van mohammedanen op het Europese continent toejuicht, als deze fractie er al niet de belangrijkste  initiatiefnemer voor was. Het is ook een onweerlegbaar feit dat overal in West-Europa de socialistische en zogenaamd Groene partijen allemaal islamofiele politieke correctheid als hoge “morele” standaard aankleven en blijven handhaven, ondanks de aanhoudende  islamitische terreurdaden op ons eigen grondgebied tot en met het waanzinnige Trump-bashen in de gecorrumpeerde media en leugen-pers toe.

Zij staan blijkbaar bijna allemaal vierkant achter de islam en de islamisering, terwijl contradictorisch genoeg ze er ideologisch gezien de grootste vijanden van zouden moeten zijn. Want de islam kent inderdaad geen sociale rechtvaardigheid, maar een extreem dualisme tussen mohammedanen en ‘kuffar’ (iedereen die geen mohammedaan is).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Waarom ‘links’ de islam ondersteunt en er mee sympathiseert

 1. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens.
  Samengevat eigenlijk jaloesie dus. en het, voor de top en medeprofiteurs, op een gemakkelijke manier aan geld komen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Televaag !

  Naar IS overgelopen sergeant op terreurlijst !

  DEN HAAG – De sergeant van de luchtmacht die zich in 2015 aansloot bij terreurbeweging Islamitische Staat is op de nationale terrorismelijst geplaatst. Dat blijkt maandag uit een publicatie in de Staatscourant.

  Het gaat om de 28-jarige Ahmed M. die was gestationeerd op vliegbasis Gilze-Rijen bij een eenheid die met helikopters werkt. Hij was de eerste – en tot op heden enige – actief dienende Nederlandse militair die naar het strijdgebied is vertrokken om zich aan te sluiten bij een jihadistische groep.

  De in Irak geboren militair is ontslagen door Defensie. Dat hij op de terrorismelijst is geplaatst duidt erop dat hij nog in het kalifaat verblijft dat door IS is uitgeroepen in Irak en Syrië.
  Premier Mark Rutte noemde het overlopen van de militair destijds ,,verschrikkelijk ernstig’’. Ook herhaalde hij naar aanleiding hiervan zijn controversiële uitspraak dat dit soort jihadisten beter in het strijdgebied kunnen sneuvelen dan terugkeren naar Nederland.

  Plaatsing van M. op de lijst moet voorkomen dat hij nog aan zijn geld kan komen of geld krijgt van iemand anders in Nederland. Zijn tegoeden zijn bevroren. De nationale terrorismelijst moet tegengaan dat terrorisme wordt gefinancierd vanaf Nederlandse bankrekeningen.
  Behalve M. zijn maandag nog vier mannen en vier vrouwen door minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken aan de lijst toegevoegd. Die telt daardoor inmiddels meer dan honderd namen. Nederland deelt de lijst ook binnen de EU om zoveel mogelijk te voorkomen dat iemand die op de nationale lijst staat, in een ander Europees land wel aan geld kan komen.

  (Premier Mark Rutte noemde het overlopen van de militair destijds ,,verschrikkelijk ernstig )
  Rutte jij smerige Landverader !
  Meteen alle moslem-geitenneukers eruit !
  En jij erachter aan !

  Like

 3. scheermes zegt:

  Het trieste is ,dat RECHTS duidelijk gewonnen heeft ,maar dat links zich VEEL meer laat horen !!Daar werkt de npo overigens duidelijk aan mee !!

  Like

 4. Taljaard zegt:

  En vergeet ook niet dat die arme, zielige bruine en zwarte Arabiertjes/Palestijntjes en Afrikaantjes al eeuwenlang door de slechte Europese ”witten” worden onderdrukt, uitgebuit en gediscrimineerd.
  Maar vanwege ons ”witte privilege” wordt dit steeds maar ontkend of gerelativeerd, omdat wij in feite een stelletje smerige neo koloniale racisten zijn. Pas wanneer wij huilend op onze knieen vallen voor deze nobele zonnekinderen en edele wilden, om hen om vergiffenis te smeken voor 400 jaar slavernij, uitbuiting en onderdrukking, en hen alles geven wat wij hebben, zal de verheven Zwarte Man/Vrouw ons verachtelijke ongelovige witte zwijnen misschien nog absolutie schenken voor al onze vuige zonden.
  Hoewel het natuurlijk veruit te prefereren is dat wij allemaal collectief zelfmoord plegen, of dat de nobele bruine Arabier/zwarte Afrikaan ons vanuit zijn/haar gerechtvaardigde wraak uitroeit, zoals de verheven Zwarte dit ook al in Zuid Afrika poogt te doen, door daar de witte zwijnen met machete’s af te slachten.

  Pas wanneer alle witten van de aardboden zijn verdwenen zal het paradijs op aarde terugkeren, omdat deze edele zonnekinderen in tegenstelling tot ons de Natuur en het Milieu niet langer zullen vernietigen. En in naam van Allah en Gaia alles vreedzaam, liefdevol en collectief alles met elkaar zullen delen. Aldus zal het socialisme alsnog zegevieren.
  Want het witte kapitalisme en het daarmee verbonden perfide patriarchaat zal dan niet meer bestaan. Zodat ook de Vrouw eindelijk eens niet meer zal worden onderdrukt en er ook een einde zal komen aan de geinternaliseerde onderdrukking, die de patriarchale mythe van de vrouwelijke heteroseksualiteit in stand houdt.
  Daarom ook; weg met alle witte en patriarchale neo koloniale en status quo bevestigende wetenschap en technologie.

  Gloria Wekker en Anja Meulenbelt gaan ons voor;
  Allahu ackbar!
  Amandla!
  Bruine en zwarte proletarieers aller landen; verenigt u!
  Weg met ons!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Zijn deze linksige viezeriken niet bang dat hun moslimvrienden met hun machetes ook zouden afslachten? Of willen ze zo graag op de hete grill liggen en door islamitische kannibalen worden geconsumeerd? De rijken onder hen – en die zijn behoorlijk wat; vooral onder de nep-maoisten van de eerste uur – zouden naar hun kapitalistische off-shore bankrekening op de Bahama’s en de Cayman’s vluchten. Maar waar zouden de minder talentvolle graaiers vluchten? Deze Linksen spelen een heel gevaarlijk spel met een speelgoed die als een boemerang zal terugslaan.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Europeanen ‘krijgen de keus: moslim worden of onderdanigheidsbelasting betalen om zich aan de Sharia te onderwerpen’
  ‘Het gevecht tussen islam en Westen zal plaatsvinden’
  ‘Leiders mogen alleen moslims en mannen zijn’
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/04/Discussie-op-Jordaanse-TV-over-machtsovername-Europa-door-islam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s