De EU deelt aan Polen en Hongarije mee dat ze of de massamigratie accepteren of moeten uittreden

Screenshot_87

(Door: Virginia Hale – Vertaling: E.J. Bron)

Frankrijk en Duitsland roepen, samen met tot 21 andere EU-lidstaten, Polen en Hongarije ertoe op dat zij of de migranten volgens het quotasysteem accepteren of de Europese Unie verlaten. De beide landen hebben tot nu toe de Brusselse eisen genegeerd om migranten, die op dit moment in grote aantallen in Italië en Griekenland wachten, op te nemen. De publieke opinie in Hongarije en Polen is sterk gekant tegen de gedwongen opname van duizenden migranten uit niet-Europese culturen.

InselpresseBreitbart

De conservatieve en sinds 2015 in Polen regerende partij PiS won de verkiezingen deels alleen maar vanwege het feit dat de kiezers boos waren over de acceptatie van het quotasysteem tot opname van migranten door de voorgaande regering.

In Hongarije was minister-president Viktor Orbán vanaf het begin een luide tegenstander van de maatregel, waarbij hij op het standpunt staat dat de gedwongen opname van migranten door de lidstaten illegaal zou zijn en “het terrorisme in Europa zou verbreiden”.

Dit jaar kregen de beide landen een ultimatum voorgeschoteld om te beslissen of ze hun houding tegen de massa-immigratie willen handhaven, waarmee hun lidmaatschap van de EU in gevaar is, aldus een vooraanstaande diplomatieke bron uit een van de zes oprichtingslanden van de EU tegenover de krant de “The Times”. De bron zei:

“Ze zullen moeten beslissen: zijn ze deel van het Europese systeem of niet? Men kan de EU niet chanteren, eenheid heeft een prijs.”

Van het Europees Gerechtshof wordt verwacht dat het de komende weken een hoorzitting over de rechtmatigheid van de migrantenquota zal houden. Een oordeel hierover – er wordt over het algemeen aangenomen dat dit oordeel positief zal uitvallen – moet geveld worden tot het eind van dit jaar. De bron zei:

”We hebben er vertrouwen in dat het Europees Gerechtshof de rechtmatigheid zal bevestigen. Dan moeten zij de beslissing accepteren. Mochten ze dat niet doen, dan dreigen consequenties en wel zowel financiële als politieke. Er zal geen sprake meer zijn van verkiezingsbeslissingen. Het is niet één voet er in en één er uit. Hierin zullen we heel hard zijn.”

Hongarije telefoneerde hierover met het gerechtshof, omdat het er op staat dat het cultureel en betreffende de grondwet onverstandig is onwillige lidstaten asielzoekers op te dringen.

In december stelde Orbán met betrekking tot de politiek van de import van een groot aantal personen uit de Derde Wereld dat Hongarije en andere landen in Centraal-Europa “de gelegenheid hadden om van de fouten van West-Europa te leren”.

“Hongarije is een stabiel eiland in de turbulente westelijke wereld, omdat hier het volk naar zijn mening wordt gevraagd en wij ons land verdedigen tegen de illegale immigratie.”

In het jaar 2015, toen de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, eiste dat Oost- en Centraal-Europese EU-lidstaten een vergelijkbare demografische verandering als West-Europa zou moeten doormaken, werd Hongarije expliciet genoemd. Timmermans zei:

“Iedere samenleving overal in de wereld zal in de toekomst divers zijn – dat is de toekomst van de wereld. Daarom zullen de Centraal-Europese landen daar aan moeten wennen. Ze hebben politieke leiders nodig met de moed dit aan hun bevolking uit te leggen en niet hun bevolking angst aan te praten, zoals de heer Orbán dat de afgelopen maanden gedaan heeft.”

“Breitbart London” berichtte dat de Europese Unie in West-Afrika en in de landen aan de zuidkust van de Middellandse Zee asielproces centra wil openen, omdat het continent “zes miljoen migranten nodig heeft”, zoals de Eurocommissaris voor Migratie, Dimitris Avramopoulos, vorige maand zei.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Oost-Europa, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

52 reacties op De EU deelt aan Polen en Hongarije mee dat ze of de massamigratie accepteren of moeten uittreden

 1. Five monkeys experiment

  Een groep apen in de kooi waarin een banaan op een ladder geplaatst is, krijgt steeds een lading water over zich heen als 1 van de apen de ladder op wil klimmen om de banaan te pakken. Op gegeven moment – als een van de apen aanstalten maakt de ladder op te klimmen – wordt deze aap afgestraft door de rest van de groep. Niemand zit immers op die koude douche te wachten. Als vervolgens 1 van de apen in de groep vervangen wordt door een nieuwe, wordt deze onmiddellijk door de rest van de groep afgestraft als hij de ladder op wil klimmen. Daarvoor is geen koude douche meer nodig. De nieuwe aap schrikt zich een hoedje en laat het wel uit zijn hoofd nog de ladder te beklimmen. Zo wordt de gehele groep stuk voor stuk vervangen, totdat er zich geen aap uit de originele groep meer in de kooi bevindt. Alle apen in de groep zullen steeds een nieuwe aap afstraffen, zodra hij de ladder probeert op te klimmen om de banaan te pakken.

  Geliked door 7 people

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan.
   Leuke vergelijking.
   Ik denk echter dat Hongarije en Polen zich niet zullen laten intimideren door dat criminele stelletje EU-chanteurs.
   In dit geval kan het zijn dat die apen de EU vertegenwoordigen en afgestraft worden als ze de Balkan-landen + Oostenrijk willen dwingen te doen wat zij niet willen.
   Er zijn hier een aantal redenen voor.
   1. Rusland zit hier op te wachten. Poetin zal direct hulp aan Polen en Hongarije aanbieden.
   Er zijn al strikt geheime directe contacten hierover.
   Natuurlijk zal men zich realiseren dat men in troebel water zal vissen.
   Het gezegde over de kat en de hond die bijten… kan in dit geval zeker opgaan.
   Maar het dreigement alléén al… is iets voor de EU om terdege rekening mee te houden.
   2. Het uittreden van Hongarije en Polen zou de EU wel eens méér kunnen schaden dan omgekeerd en waarvoor?
   De EU hoeft geen voorbeeld te stellen. De Zuid-Europese landen willen/kunnen om financiële redenen niet uit de EU.
   De West-Europese landen zijn de braafste jongetjes van de klas.
   De enige landen die eventueel bang gemaakt zouden moeten worden zijn dan nog Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk….

   Maar nogmaals, dit hele gechanteer van de EU kan als een boemerang op de EU zèlf terugvallen.

   Like

   • Ja Paul ben het 100% met je eens, nu dat de ongekozen EU-leiders Hongarije & Polen chanteren om hun quota asiel parasieten op te nemen, dat gaat hopelijk als een boemerang werken en zorgt er voor dat er een exit voor beide landen in de maak wordt gemaakt, natuurlijk gaat dat niet zonder een referenda. Misschien is de exit van Hongarije & Polen óók een Nexit zodat dit megalomane project schipbreuk leidt in de zicht van het Federale-Europa wat ze gewoon van plan zijn om een iedere instelling, organisatie, een groep mensen of een enkeling die zich tegen het EU asiel en immigratiebeleid verzet ten onder gaat in een volkomen kansloze en uitzichtloze strijd tegen dit totalitaire bewind.

    Groeten Paul

    Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Hé, hé, dat is snel. Dat wordt dus Hexit en Pexit. Nu nog in Nederland! Hup PVV.

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Thoth.
   Ja, dat hebben we met de laatste verkiezingen wel gezien.
   De resultaten waren er naar…!
   Inderdaad. Nederland is helemaal rijp om uit de EU te gaan.

   Als er één land is dat het licht bij de EU zal mogen uitdoen is het Nederland wel…
   Het braafste anti-revolutionaire jongetje van de klas.

   Like

 3. Bas zegt:

  Uit eigen behoud en lijfsbehoud snel uittreden dan maar !

  Geliked door 3 people

  • elisah zegt:

   Kunnen we misschien samen een nieuw Europa stichten?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Hè ja.
    Dat moeten we echt doen.
    Gaat er ook komen hoor.
    Alléén zullen we wel héél véél moeten puinruimen en nieuwe Europeanen kweken, want de Europese bevolking zal gehalveerd zijn en alles zal helemaal plat liggen.
    Máár dan zijn we ook weer opnieuw helemaal moslimvrij…

    Like

   • Saandeknikker zegt:

    Wij gaan het niet redden het is gewoon einde verhaal.

    Like

 4. abouneenee zegt:

  Dat is geen dreigement, maar een cadeau!

  Geliked door 1 persoon

 5. N.E. Derlander zegt:

  Die EU eenheid geldt dan kennelijk weer niet voor de Duitse tolheffing……….

  Nexit, en vlug een beetje graag.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  De EU. Een organisatie in nood maakt rare sprongen. We gaan het mee maken dat de EU zichzelf opheft. Niet uit vrije wil maar uit ideologische verblinding en de hieruit volgende foute inschatting op foute inschatting. Voor het behoud van Europa is het van belang dat de EU snel ontmanteld wordt. Haal de stekker eruit nu het nog gefaseerd kan. Straks kan dat niet meer en stort het bouwerk Brussel in en laat het Europa in een zelf gecreëerde chaos achter.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Denk het niet.
   De criminele leiders van de EU kunnen het zich niet permitteren, datgene waar zij
   100 % alléén verantwoordelijk voor zijn en op totaal ondemocratische wijze hebben opgericht en geleid, om daar maar ’n streep door te zetten en te vertrekken.
   Hun enige mogelijkheid is steeds meer toe te geven aan de steeds dringender eisen van de Europese bevolkingen.
   Maar of ze het daarmee zullen redden… ik denk beslist van niet.
   Het grote gevaar, in de eerste plaats voor de burgers is dat er een financiële chaos zal ontstaan die de hele EU zal wegvagen.
   Vanzelfsprekend zullen er dan “schuldigen” gezocht worden en Verhofstad, Schultz, en Juncker, Van Rompaey en vele anderen, zullen berecht worden.
   Wat resteert van de EU zal niet veel zijn dan een rokende puinhoop

   Maar daarna kunnen we met frisse moed opnieuw beginnen…
   De mens is immers nooit te oud om iets absoluut nooit te kunnen leren.

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    De volgende financiële chaos, waar we al erg vaak over gehoord hebben, klinkt erger dan het hoeft te zijn. Van een kale kip kun je niet plukken en den hollander is al bijna kaalgeplukt. Voor de continuïteit van onze voedselvoorziening is het belangrijk dat we bijna uitsluitend lokale producten gaan consumeren, zodat de prijs van voedsel niet omhoog vliegt. Om dat risico meer uit te sluiten is het nodig om weer een eigen munt te hebben. Al deze plannen kunnen makkelijker uitgevoerd worden wanneer we de EU verlaten. Na de economische terugslag (de EU wil je als artikel 50-land liefst publiekelijk executeren om een voorbeeld te stellen) die niet meer dan 2 jaar zal duren, zal de economische groei die van de EU duurzaam inhalen.

    Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Je omschrijft de implosie van Europa als de EU zichzelf niet afschaft, en terecht! De Eurofielen van VVD, CDA, D66, maar ook de PvdA (verder: het kartel) willen koste wat het kost hun utopia redden, de buitenlandse broeder- en zusterpartijen van het kartel willen precies hetzelfde. Voor hen is het onverkoopbaar dat een minderwaardig groepje burgers, die ook nog het gore lef heeft op de PVV te stemmen, z’n leven in eigen hand wil nemen. Er gaat een moment komen dat een oorlog nodig is en dat is geen land tegen een ander land, dat zijn de burgers tegen de bestuurlijke elites, daarom hameren overheden zo zwaar op wapenbeperking voor burgers (monopolie geweld ligt bij de overheid in meerderheid van landen) terwijl islamieten als een soort huurlingen zijn geïmporteerd. Dat EU-leger is helemaal niet meer nodig. De EU dacht het te hebben opgelost met de import, maar heeft zich verkeken op de eigen ambities van deze import. Ondertussen heeft Bert Koenders weer een functie gescoord over de ruggen van Nederlanders. Het lijkt wel alsof het ultieme doel der ambtenaren is om het volk met zoveel mogelijk minachting te bejegenen, hopende op een hoge functie bij een internationaal orgaan, zoals Wim Kok (PvdA), Frans Timmermans (PvdA), Frits Bolkestein (VVD) en anderen met volle overgave hebben gedaan. Kennelijk is het een functievereiste dat je moet kunnen besturen met de minste hoeveelheid empathie. De bestuurders zijn daar zo op gefocusseerd dat ze vergeten dat de overheid er voor de mensen moet zijn en niet de mensen voor de overheid.

   Geliked door 2 people

 7. Flo zegt:

  Grote bek ,dat stelletje ongeregeld ,laat ze doodvallen in Brussel .

  Geliked door 1 persoon

 8. danny zegt:

  Hebben Polen en Hongarije lekker schijt aan. Hahahaa.

  Geliked door 4 people

 9. Harry zegt:

  Het probleem van die landen is dat ze allebei netto ontvangers zijn , als ik me niet vergis .
  Als ze principieel zijn “kost” hen dat dus veel geld .
  Akelig dilemma voor hen !

  Hoop echter wel dat ze zich niet laten dwingen , breek die rot-EU maar af !
  Uitstappen zou een prima signaal zijn voor de rest .
  Maar ze zullen wel gechanteerd worden om dan zó verschrikkelijk veel geld te moeten betalen , net als Engeland , dat zij dat niet op kunnen hoesten .

  Hopelijk houden ze hun poot stijf .
  Het lijken me in ieder geval niet van die zacht gekookte eieren als wij !

  De EU is een maffia organisatie .
  En dat is waarschijnlijk nog heel diplomatiek uitgedrukt .

  Geliked door 5 people

  • Wachteres zegt:

   “…. die zacht gekookte eieren als wij”. Spreek voor jezelf, Harry. 😛

   Like

   • Harry zegt:

    Nou , Wachteres ,
    persoonlijk sta ik in mijn omgeving bekend als een ongelikte hardliner , een recalcitrante reactionaire moslimhater , een fanatieke houwdegen , de ergste binnen een straal van zeven kilometer .
    Harry de verschrikkelijke , noemen ze me .

    Dus , ik moet wel voor anderen spreken , want ik hoor er zelf beslist niet bij !
    En ik heb een vriendin , die is idem dito .
    Het enige zachte aan haar zijn een paar goddelijke tietjes .

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Jammer, maar het merendeel van de politici en de bevolking zijn toch “zacht gekookte eieren” ??

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ze zullen zeker gechanteerd worden, maar elk land verkeert in een andere positie dan andere landen.
   Wat voor de een niet kan is voor de ander heel goed bruikbaar.
   Ik ben er van overtuigd dat ze hun poot zeker stijf zullen houden en de EU op haar gezicht laten gaan.
   Per slot kan de EU, gezien de huidige toestand zich absoluut niet permitteren om Hongarije en Polen te chanteren.
   En wat dat betalen betreft daar zullen die landen gewoon schijt aan hebben.
   Ik weet óók zeker dat dit ook niet zal lukken in het geval van Groot Brittannië.

   De toekomst ziet er dus hoopvol uit.
   Dit alles was 10 jaar geleden allemaal ondenkbaar, en is simpelweg direct ontstaan door het “Wir Schaffen Das” van Merkel…

   Merkel was het werktuig dat de EU zal vernietigen

   Like

 10. Marlies zegt:

  De ene mokerslag (islam rules the world) na de andere… De EU toont het ware gezicht van het Beest. Bedreigen, chanteren, vernederen. Het ene verdrag na het andere wordt met voeten getreden. Weg met Dublin, to hell with Schengen. Wie bepaalt dat eigenlijk? Duitsland, Frankrijk en de andere 21 staten? Dus Rutte heeft ook zijn handtekening gezet? Waar lees ik dat in de MSM? Wij zijn al slaven.

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Ik haat lui die bedreigen, chanteren, vernederen en voeg daar ook nog maar bedriegen en liegen bij !!
   De EU is een smerige fascistische organisatie en alle meelopers kan je vergelijken met NSBers !!

   Like

 11. oeps48 zegt:

  Het Europese stadion staat te schudden op zijn fundamenten. Deftige diplomatie heeft plaats gemaakt voor paniekvoetbal. Met dreigementen, chantage en tackelen proberen ze in de laatste minuten een bijna verloren match nog te winnen. Maar paniekvoetbal leidt meestal tot een nog groter verlies. Ik ben benieuwd hoe dat gaat aflopen. Ik hoop dat Polen en Hongarije allebei ruggegraat gaan tonen. Meer dan 15 jaar geleden heb ik al voorspeld, dat Europa uit elkaar zou vallen zodra het één is. Niet in 25 landen maar in 300 kleine staten. Als het nationalisme de kop op steekt en de Europese gedachte aan de wilgen wordt gehangen, kun je niet inschatten, hoe het gaat verlopen. Het worden spannende tijden.

  Geliked door 3 people

 12. 4sjun zegt:

  Als ze niet principieel zijn kost het ze op lange termijn nog veel meer geld. Een blik op Zweden biedt daarvan een lichtend voorbeeld. Maar ook verschillende West-Europese stadsbuurtjes geven al iets weg van de cumulerende meerkosten die bij onveranderd Brussels beleid te verwachten zijn.

  Geliked door 2 people

 13. Fred zegt:

  Zomaar een vraagje.
  Hoe denkt Oekraïne hier over?
  Ik weet het, ze zijn nog niet bij de EU maar dat is een kwestie van tijd.
  En misschien dat ze met deze chantage door de EU zich nog eens goed achter de oren krabben.
  Want die zitten daar helemaal niet te wachten op uitvreters.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Fred.
   Oekraïne is nu net hét land dat dolgraag bij de EU kan omdat het niet zonder kan.
   Europa en Oekraïne hebben momenteel een gezamenlijke vijand. Poetin…
   De EU wil geld schenken. Oekraïne is failliet.
   Over de toekomst denkt de Oekraïne niet na.
   Hoofdzaak is dat haar corrupte leiders geld in hun zakken kunnen steken.
   Verder vertrouwen ze er op dat Europa ze militair zal beschermen.

   Persoonlijk denk ik dat Oekraïne achter het net zal vissen.
   De EU zal de tijd niet meer hebben haar criminele plannen uit te kunnen voeren…

   Geliked door 1 persoon

 14. scheermes zegt:

  Wat zij in principe zeggen ;Of je geeft je land weg aan de islam ,of we gooien jullie uit de e.u !! De keuze is derhalve ;Of je wordt geislamiseerd ,of je kiest voor de vrijheid ,en blijft baas in eigen huis !! VRIJHEID UITERAARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 15. Geronimo zegt:

  Pure EU-bluf. Laat u niet chanteren door deze bende smeerlappen. Stuiptrekkingen van een stervend monster, het grootste bewijs van onmacht, dat is het. De EU-draak toont eindelijk haar ware ondemocratische gezicht. Het been stijf houden ginder, zou ik zeggen. Laat ze maar doen, en wacht af. Achter alles, nog liever arm en vrij, dan rijk maar geknecht. Lever uw volk niet over aan de machtswellust van deze verenigde EU-misdadigersbende in duur maatpak in ruil voor een pak zilverlingen, die straks toch niets meer waard zijn. Spiegel u aan de UK, en straks aan, wie weet? De EU is hoe dan ook gedoemd om te verdwijnen binnen 10, hooguit 20 jaar. De vraag stelt zich echt niet meer of, maar wanneer juist de EU in elkaar stuikt? En dan komt de tijd van de definitieve afrekening met deze criminele organisatie. Want dat is de EU: maffia pur sang. Het bewijs is nog maar eens geleverd. Wat ben ik jaloers op de Britten !

  Geliked door 1 persoon

 16. Thom zegt:

  Ik geloof er niks van, hoewel ze zijn wel hartstikke gek in Brussel. hoe haal je het in je hoofd om te proberen Gibraltar van Groot-Brittannië af te pakken. Dat werd in Groot-Brittannië opgevat als een oorlogsverklaring en ze namen de handschoen op. De toon is daarmee gezet en er heerst een sfeer die als een boemerang op de EU zal terugkomen. De Hongaren nemen onder geen enkele voorwaarde ook maar één zogenaamde vluchteling op. Aan de EU betalen, doen ze ook niet en van Trump zullen ze volop economische steun krijgen. Wie wint er?

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Thom.
   Hoe ze het in hun hoofd halen…?
   Door ongelofelijke brutaliteit geboren uit arrogantie, hoogmoed en decadentie.
   Het is al véél te lang goed gegaan.
   Het is voor die vervloekte criminelen vanzelfsprekend dat iedereen al decennia doet wat zij eisen.
   Vergeet niet dat zij er op vertrouwen dat de landen hun soevereiniteit hebben prijs gegeven aan de EU en zogenaamd “machteloos” d.i. zonder macht, staan.
   Ze zijn ziende blind geslagen, willen niet zien dat élk land direct zijn soevereiniteit weer terug kan nemen, als het volk dat wil…!

   Wat Trump betreft die heeft voorlopig genoeg eigen zorgen om zich krachtdadig met de EU bezig te houden. Europa zal het zelf moeten doen, maar dat gaat ook gebeuren.
   Daar hebben we Trump niet voor nodig.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat natuurlijk enorm belangrijk is in dit specifieke geval, is wel dat de EU totaal de mist is ingegaan met hun “EU-leger…”
    Dáár wilden de meest landen niet aan.
    Iedereen wist dat dit leger direct tegen de landen zèlf zou worden ingezet.
    Ware het zo dat het EU-leger zou bestaan dan kon daar mee worden gedreigd.
    Maar ook dit geval is weer heel speciaal.
    Poetin zou direct gebruik maken van het “democratisch verzoek”… van de regeringen om
    militaire hulp, en dan zou de EU helemaal af zijn gegaan.
    Jammer eigenlijk dat dit niet zo heeft mogen zijn.
    Maar wellicht…?

    Like

 17. Pietersen zegt:

  Zo snel mogelijk de eer aan jullie zelf houden Polen en Hongarije.
  Zo zie je maar wat een fascistoide organisatie de EU is geworden. Nog erger dan het communisme.

  Like

 18. IkBenHet zegt:

  Nou. Die keuze is dus snel gemaakt: UITTREDEN!!! Hoe krijgen ze de kans.
  Aangezien deze keuze door de EUSSR wordt opgedrongen; zullen Polen en Hongarije ook niet ritueel afgeslacht kunnen worden zoals GB 🙂

  Like

 19. Peter selie zegt:

  Polen en Hongarije hadden zich vast wat anders voorgesteld toen ze lid werden van de EU. Ze mogen dan jaarlijks wel een bom duiten krijgen van ons zwoeggeld of misschien beter bloedgeld, maar ze hebben zich zeker niet kunnen voorstellen dat ze na 45 jaar gedwongen Communistische diktatuur, nu vrijwillig kozen voor een andere, maar wel Socialistische terreur. De jaarlijkse bijdrage van ons geld zal een fooi blijken na de nieuwe diktatuur die jullie grote groepen islamieten en wilden op jullie dak stuurt. Zie maar bij ons ze hebben nu al voorrang met hun leugen meerdere identiteiten en dus idem uitkeringen . Onze eigen mensen lijden al sinds het einde van WO-2 aan woningnood. We worden door onze eigen regering gediscrimineerd.
  Of ze daar nog Lech Walesa’s hebben is mij niet bekend, al is de vrouwelijke staatpresident ook niet verlegen, is toch een verademing om er naar te kijken in vergelijking clown Rutte. Misschien kunnen ze ons andermaal komen bevrijden, want onze bestuurlijke elite is een gesel.
  Hou stand en laat je niet bang maken voor de Russen, want de fascistische EU-diktatuur is veel erger en kijk eens wat er allemaal naar her komt. Orban heeft laten zien dat hij zijn mannetjes staat, laat je niet bang maken een oorlog krijgen we toch. Een oorlog neemt weer een einde die vernederende EU-diktatuur gebruikt ons zolang we nodig zijn, maar uiteindelijk zijn we maar prooi voor de islam.

  Nederland wordt nooit wakker. Pas als er op hun deur wordt gebeukt1

  Peter Selie

  Geliked door 2 people

 20. ronals en marjan zegt:

  Nou ik heb Poolse werknemers in dienst en hoor wel het een en ander maar ik kan je verzekeren dat Polen NOOIT en te nimmer die vergiftiging van eigen bevolking zal toestaan. Nooit zullen ze buigen voor Brussel Nooit !! Ik hoop dat die hele verrotte doodzieke EU helemaal uit elkaar spat

  Geliked door 3 people

 21. kruisridder zegt:

  Nou, de keuze is dan snel gemaakt hé, uittreden dan maar. Frankrijk krijgt hopelijk Marine le Pen als president en stort hopelijk de hele EU-tent in elkaar.

  Geliked door 1 persoon

  • Leo zegt:

   Of Marine presidente word is nog maar de vraag ze zit in het zelfde schuitje als Geert Wilders
   De veeeeeel Fransen geven haar gelijk de demonisering is ook groot en de kans dat ze omgaat als Pim moet ook niet uitgesloten worden
   Zowel Marine als Geert hebben het zelfde probleem, bij beide ontbreekt een sterk kader om mee te regeren.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Je hebt geen sterk kader nodig, slechts de ballen om door conventies heen te breken die jouw land niet dienen doordat ze het doorvoeren van broodnodig ingrepen belemmeren.

    Like

 22. troubadour zegt:

  Prima wele landen volgen?hoe meer hoe liever,Slowakije,Tjechie,Oostenrijk,Nederland?

  Like

 23. Steven zegt:

  gewoon uittreden..moet je opletten dat die ZUIPBOOT JUNCKER dan weer stuiptrekkingen krijgt, de rook uit zijn oren komt en gaat treiteren en tegenwerken. (achterbaks ventje)

  Geliked door 1 persoon

 24. We mogen wel uitkijken, dat wordt straks een nummertje trekken. Om hiermee te dreigen moeten ze beslist wel wanhopig zijn.

  Geliked door 1 persoon

 25. Mirjam zegt:

  Hongarije en Polen hebben gelijk en intussen qua migratie politiek meer voor elkaar gekregen dan de EU te Brussel, welke Europa door de Turken chantabel hebben gemaakt. De burgers van Europa wilden dit niet en eigenlijk was het ook niet nodig geweest dat de EU dit deed, want als het ‘open-grenzen-beleid’ van begin af aan niet was gestart en de grenzen buiten en binnen Europa dicht waren gegaan, dan had Erdo’gans’ ‘hulp’ helemaal niet ‘gesmeekt’ behoeven te worden. Trouwens dat was sowieso niet iets waar Europa achter stond/staat en wat we wilden/willen, maar de regeringen/EU ons hebben opgelegd, door hun debiele manier van denken. Hetzelfde ‘plan’ zetten ze nu in met Libië en Afrika. Meer miljoenen geven aan corrupte regeringen en bodemloze putten, om uiteindelijk tot de ‘ontdekking’ te komen dat dat alles niet helpt, maar het juist verergert. Ze kunnen beter de Artsen Zonder Grenzen/Frontex, COA’s en ‘We gaan ze halen’ – ‘criminelen’ aanpakken, welke als taxidienst miljoenen corrupt binnenhalen en bewust heel Europa overspoelen met de ‘burgervervangers’ van onze landen.

  Gewoon doorgaan Hongarije en Polen zoals jullie nu doen. Toon jullie vastberadenheid maar en laat de grenzen dicht. Het is jullie recht en ons geluk. Dank jullie wel. En ook al geven jullie niet zoveel geld aan de EU te Brussel, omdat de rijkere landen, zoals Nederland dit wel doen en krijgen jullie subsidie van dit geld. Jullie ‘werken’ tenminste nog voor ONS geld door jullie zelf en heel Europa – ‘gedeeltelijk’ weliswaar, maar toch – te beschermen tegen volk dat hier niet hoort, dan de hele EU-elite bij elkaar ooit heeft gedaan en zal doen.

  Geliked door 1 persoon

 26. Nemesis zegt:

  Chantage gilt de EU. Maar wie chanteert hier nu wie. Duidelijk de EU, de club van de demonen, chanteert dus Polen en Hongarije.
  Van Polen weet ik het niet, maar Hongarije heeft al de leningen van de EU en het IMF afgelost. Het heeft de bevolking daar bloed, zweet en tranen gekost, maar ze hebben het wel voor elkaar gekregen. Onderhandelen over de uittredenig voorwaarden zullen ze ook niet voeren. Ze worden er immers uitgesmeten.
  Van Polen wil ik wel eens zien of de president Andrzej Duda net zo sterk in z’n schoenen staat als Kaczyński.

  Geliked door 2 people

 27. Flo zegt:

  Smerige chanterende huichelaars maffia van de ineenstortende EU.
  Laten we hopen dat deze 2 landen voet bij stuk houden!

  Like

 28. koddebeier zegt:

  Nu gaat het erom spannen, hebben deze landen ballen genoeg om uit de EU dictatuur te stappen ????

  Like

 29. koddebeier zegt:

  Hier in Nederland zal uittreden niet lukken want op Wilders na hebben we alleen maar walgelijke meelopers en baantjesjagers die hopen op een gouden EU toekomst, dat stelletje gore landverraders !!

  Like

 30. Luchtpint zegt:

  De politieke leiders van West-Europa zitten met een vervelend probleem opgescheept: hoe meer moslims, hoe onveiliger het wordt. Dus plukken we de rotte vruchten van die zgn. goedbedoelde vluchtelingen opvang. Ik kan me inbeelden dat de EU dusdanig jaloers is en dus boos wordt op landen die hun verstand rationeel gebruiken (zoals de Visegrad landen) als het daarover gaat.

  Een land dat in alle rust kan leven, moet natuurlijk met de grond gelijk worden gemaakt. Dus de EU concludeert dan waarschijnlijk “als wij met alle problemen opgescheept zitten, dan kunnen we beter de problemen spreiden over alle lidstaten, zodat de druk op de ketel in West-Europa er af gaat.” Egocentrische redenen dus, die hoegenaamd niets met “solidariteit voor vluchtelingen” te maken hebben, m.a.w.

  En wat doet het instituut dan in zo’n geval ? Moreel chanteren en de andere lidstaten beledigen, in de foute veronderstelling dat je die landen tot “meer inschikkelijkheid” kan chanteren / beledigen. Een typerende manier van West-Europa om anderen tot zgn. betere gedachten te brengen, het ultieme verwijfde middel om anderen op de knieën te proberen te dwingen. En dat allemaal uit eigen opportunistische redenen: we willen in West-Europa onze eigen problemen liever niet te veel geconcentreerd zien op eigen grond, dus wordt het dringend om anderen te chanteren, uit te krijten voor extreem-rechts en al wat niet fraai is, omdat we toch maar het probleem zouden kunnen spreiden om de gevolgen te milderen voor onszelf. Zo slap zijn onze politici.

  Dat zullen ze in de wandelgangen van de parlementen in Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen ook wel begrepen hebben, denk ik, dat West-Europa alleen maar aan de gevolgen voor zichzelf denkt. Er zal daar wel smakelijk gelachen zijn geweest met al die verwijfde hypocriete donderpreken over “solidariteit” e.d.

  Zou dat misschien een soort impliciete toegeving zijn van het feit dat onze leiders wel weten dat hun immigratiebeleid gefaald heeft ? Of dat het nooit kan werken ? Hoe meer de Visegradlanden weigeren daaraan mee te doen, hoe bozer ze worden op die beleidsniveau’s, dus. Er zullen dus nog bakken retorische stront over de hoofden van die landen worden uitgestort. Maar dat zal ze niet tegenhouden te blijven weigeren, denk ik, want ze weten daar perfect hoe zwak West-Europese politici wel staan.

  Geliked door 1 persoon

 31. Pingback: De EU deelt aan Polen en Hongarije mee dat ze of de massamigratie accepteren of moeten uittreden – jroam

 32. Qvic zegt:

  De massale immigranten stroom uit de islamitische landen, die hier massaal asiel krijgen is illegaal volgens de grondwet. Ook in alle Europese landen en de E.U., want er bestaat enkel alleen politiek asiel en geen andere vorm van asiel. Het verdrag van Dublin zegt dat de persoon in kwestie bij het eerste E.U. land van aankomst asiel moet aanvragen. Maar er staat nergens dat die mensen daarna gedeporteerd en verdeeld moeten worden over de rest van de E.U. lidstaten. Het Shengen verdrag wat vrije grensovergangen voor goederen en personen beschrijft, hier staat beschreven dat het enkel voor binnen de E.U. geldt en dat de buiten grenzen van de E.U. bewaakt zullen worden. Daar wordt nu door de E.U. zelf alle afspraken van de verdragen en de wetten aan hun laars gelapt. Zo ook met het verdrag van Lissabon, dat landen binnen de E.U. elkaar niet financieel mogen steunen. Dus om telkens alle Euro landen binnen de E.U. zogenaamd moeten redden is illegaal, maar wordt ook aan hun laars gelapt. Dus wat heeft het voorn zin om afspraken te maken en wetten vast te leggen, als ze er toch niet aanhouden. Daar komt bij dat de landen, die wel aan de afspraken houden. Nu bestraft worden, zoals Polen en Hongarije. De E.U. is zo arrogant en rot van binnen en verzinnen telkens weer nieuwe excuses om toch maar heel de E.U. te kunnen laten islamiseren en alle macht naar Brussel op te eisen van de E.U. lidstaten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s