Discussie op Jordaanse tv over machtsovername Europa door islam

 

(Door: “Xander”)

Europeanen ‘krijgen de keus: moslim worden of onderdanigheidsbelasting betalen om zich aan de Sharia te onderwerpen’ – ‘Het gevecht tussen islam en Westen zal plaatsvinden’ – ‘Leiders mogen alleen moslims en mannen zijn’

Op JosatTV, één van de grootste zenders in Jordanië die over de hele wereld ontvangen kan worden, werd enkele maanden geleden openlijk gediscussieerd over de machtsovername van Europa door de islam. De vraag was niet OF dit zal gebeuren, want dat die machtsovername gaande is, daar is bijna iedere moslim van overtuigd. Het gesprek ging vooral over de vraag hoe Europa er na de machtsovername uit zal zien, en of er dan inderdaad oorlog gevoerd zal worden tegen de Joden en christenen.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat” en “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Jihad. Bookmark de permalink .

20 reacties op Discussie op Jordaanse tv over machtsovername Europa door islam

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Marlies zegt:

  Zo, nu hoor je het ook eens van een ander. En maar volhouden, dat islam niets met oorlog te maken heeft. Lezen we dit in de pers? Welnee.
  Merkel, Rutte, Juncker, von Amsberg: waar blijft jullie reactie? Ook jullie gaan eraan. Misdadig zooitje satanische ellendelingen.

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Inderdaad. Jihad is de kern van de islam, zegt die gek.
   Gelukkig voor hem wordt hij in de EU een aardig handje geholpen door al die gekken die liever de kop in het zand steken.
   Straks valt de EU als een rijpe appel zomaar in zijn schoot, sneller dan hij had gedacht.

   Like

  • apollonia652014 zegt:

   Nee Marlies, die gaan er niet aan die vluchten nog voordat het te laat is. Ze behoren alle 4 tot de Bilderberg Group. WIJ het volk van de EU zal er aan gaan. Ze halen niet voor niks alles uit Afrika en midden-oosten hierheen. Knikkeren tzt een bom op EU zodat andere continenten gespaard blijven en zij daar de zeggenschap over krijgen. Moderne slavernij is dat.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Reactie van rutte, maar wij zijn met meer.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Marlies 4 april 2017 om 12:34

   Von Amsberg gaat er zéker NIET aan. Deze genotzuchtige duivelsknecht geniet de volledige bescherming van zijn meester en vlucht straks naar een van zijn ingepikte paradijzen op aarde. Daar zal hij in goede gezondheid stokoud worden. Ook weer onder de bescherming van zijn meester aan wie hij zijn ziel heeft verkocht. Satan zorgt heel goed voor de aanbidders die hij al in zijn klapnetje heeft.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Het is al dikwijls verteld en de waarschuwingen zijn legio.
  Zoals:

  Bat Ye’or beschuldigt Europese leiders ervan samen met hun Arabische collega’s een Eurabia-ideologie geschapen te hebben die Europa welbewust kleineert en ‘culpabiliseert’, dat wil zeggen: ‘in het beklaagdenbankje plaatst’, een typische Bat Ye’or term. Tegelijkertijd gaat deze ideologie voorbij aan de goedgedocumenteerde schendingen van de mensenrechten die eeuwenlang in de islamitische landen plaats hebben gehad, vooral ten opzichte van niet-moslims, slaven en vrouwen.

  De Eurabia-ideologie stelt daar een onwetenschappelijke onhistorische idyllische fantasie tegenover waarin joden, christenen, slaven, en vrouwen, uiteraard onder islamitisch oppergezag, er eeuwenlang beter aan toe geweest zouden zijn dan in het christelijke Europa ooit mogelijk geweest zou zijn. Met name de geschiedenis van Andalusië, het deel van Spanje dat door de Arabieren veroverd is en dat een aantal eeuwen onder Arabisch oppergezag heeft gestaan, is regelmatig het slachtoffer van verdraaiing in Eurabische zin. De wetenschaps125%geschiedenis is evenmin veilig voor de aanhangers van deze ideologie, die ten onrechte allerlei wetenschappelijke prestaties en interesses aan de Arabieren toeschrijft, ongeveer zoals vroeger in de Sovjet-Unie geleerd werd dat ook het wiel een Sovjet-uitvinding was.

  http://leestafel.blogspot.nl/2008/01/eurabia.html

  Like

 4. Anna zegt:

  En zo ging dit waarschijnlijk nog een uur door…… RUZIE MAKEN OVER HET WESTEN DAT ISLAMITISCH MOET WORDEN……
  Dit is televisie in Jordanië……. niet incidenteel maar struktureel……
  Dit gebeurde ook al met de vliegtuigen in de twin towers…… Uren debatteren welk een goede daad dat wel was…. en dat het westen nu maar eens rekening moest gaan houden met de islam….. en dat de islam een renaissance doormaakt………. en helaas ze krijgen gelijk……en ik denk dat het met dit debat ook zo is—- ze krijgen gelijk—— waarom::::: omdat west Europa te slap is…. met onze wetten en regels die democratisch zijn kun je z’ on islamitische dictatuur niet buiten de deur houden…….Met Onze eigen wetten geven we onszelf over aan dit soort barbarij……
  En onze slappe op dit terrein volkomen ondeskundige regeringsleiders zien niet welk een gevaar hier binnen sluipt……

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  in Nederland gebeurd niets hoor, woeha woeha woeha, bedankt voor het verkwanselen van onze vrijheid en dat we loslopend wild zijn,wij hebben geen privé vliegtuig waar we er snel mee vandoor kunnen, schijtluizen

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Haha, moet je mee aankomen bij De Lullo’s op Het Binnenhof, Landverraders zijn het!! (maar ja, hoe is dit Gajes nog maar op het pluche beland!!!)

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  Openlijk straatgeweld van dit clubje. Telkens weer. Justitie beschermt ze. Dat kan niet anders. En dus moeten we het zelf doen…

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/04/theresa-may-hits-ridiculous-national-trust-airbrushing-religion/

  Theresa May attacks ‘ridiculous’ National Trust over ‘airbrushing’ of Easter – now event is quietly rebranded

  Theresa May has hit out at the National Trust for dropping “Easter” from its egg hunt, describing the decision as “absolutely ridiculous”.

  The Prime Minister said Easter was “very important” to her and that she didn’t know what the organisation “are thinking”.

  It comes as the National Trust Twitter was bombarded with messages on social media from disgruntled members asking how to cancel their membership.

  Now the Trust has admitted fault by quietly editing the heading of its webpage for the egg hunt to include the word “Easter”.

  De Nationall Trust heeft elk jaar met Pasen op haar terreinen een Easter [= Pasen] ‘egg hunt’. Kinderen mogen dan chocolade eieren zoeken.

  Plotseling werd dat niet meer Easter egg hunt genoemd, maar Cadbury [merknaam] egg hunt,

  Tot woede van de mensen, die hun lidmaatschap massaal op wilden zeggen.

  De National Trust gaf Cadbury de schuld, die verklaarde dat zij iedereen de kans wilden geven om mee te doen: ‘andersgelovigen’, [Lees: moslims] en ongelovigen.

  Natuurlijk weten wij wat de enige reden is: de moslims mogen niet gekwetst worden.

  Zelfs Theresa May bemoeide zich ermee.

  Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Net zoiets als vorig jaar de Hema met de verstopeitjes en het Vrolijk Voorjaar.

   Leuk dat de premier er eens wat nuttigs van zegt, voor de Bühne misschien, en nog veel leuker dat zoveel mensen op Twitter aangaven hun lidmaatschap te willen opzeggen.

   Like

 9. scheermes zegt:

  Deze wereldwijde oorlog die begonnen is met mohammed ,is nu toch wel overduidelijk te zien ,en ZAL ZEER beslist uitmonden in een derde wereldoorlog !! Dit moet nu zelfs door de blinde linkse kerk te zien zijn !! Deze oorlog tegen deze moslimbarbaren ,zal de verschrikelijkste oorlog zijn die er ooit is geweest !Gezien de handelingen in het middenoosten door deze moslimbarbaren ,moet dit nu toch wel overduidelijk zijn !! Hoe meer moslims er komen in ons land ,hoe meer ellende ,wat zij zelf door hun eigen daden MEER dan bewezen hebben ! Met de vrijbrief de koran in de hand waar deze marokaansemoslim barbaren twee homo”s in elkaar hebben geslagen is een weldaad verricht in de ogen van allah!!Zo wordt het hun via de koran geleerd ,ook op de scholen in ONS LAND !! KORAN LESSEN !! En dan vragen die linkse huigelaars zich af ,hoe dit kan!! De koran verbieden ,is NOODZAKELIJK!! En een moslim mag NOOIT een nederlands PASPOORT KRIJGEN !! NOOOOIT!!!!! Uitleg hierover lijkt mij overbodig!!!!!

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Heel eenvoudig.
  Merkel etcetera zullen blijven volhouden dat het ’n leugen is dat de islam de macht in het Europa zou willen overnemen.
  En meer dan 60% van de bevolkingen zullen het accepteren want de waarheid zal tè erg voor ze zijn…

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: De islamisering van Europa maakt snel vorderingen | E.J. Bron

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik bedenk ineens ook dat het misschien jarenlang bezuinigen en stuk bezuinigen van de Nederlandse Krijgsmacht een voorop gezet plan was om zo min mogelijk bewapening in huis te hebben zodat straks een overgave zonder weerstand mogelijk is. Dit lag niet aan de Krijgsmacht zelf maar het begon bij foute staatssecretarissen die bezuinigingen in gang zetten. Zo ook de ondergang van het vliegveld met een belangrijke taak Vliegkamp Valkenburg van de Koninklijke Marine Luchtvaart Dienst, bekend als de MLD.
  Het is begonnen met de verkoop van het vliegdekschip de “Karel Doorman” en daarna zette het zich langzaam door in alle richtingen van onderdelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s