FOTOSHOPPER “ISLAM”

Door:
“Jan Wandelaar”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER “ISLAM”

 1. Bob Fleumer zegt:

  islam moet verboden worden als terroristische organisatie en de leden moeten kiezen; blijven en onze wetten aanvaarden zo niet dan het land uit zo simpel is het, nu nog de moed van politici die dit aan willen pakken en we moeten gang maken want de kansen worden steeds kleiner de islam mensen hebben broodmessen genoeg!

  Like

 2. Vraag ’t aan een achteloze voorbijganger en hij zal antwoorden: Islam dat is toch een beetje net als de katholieken maar dan op een matje? Meer weten ze niet en als je het voor d’r neus schuift willen ze ’t niet weten. Dit land met complete inhoud is naar de kloten. Schotland wordt ‘t, denk ik. Daar durven die jurkpetjes niet te komen want daar zijn nog echte mannen. Wel met een rokje, maar goed, dat is wennen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wel met ’n rokje?
   Ja, maar daar blijft het niet bij.
   Uit ervaring weten wij dat die Schotten ook helemaal nooit iets daar onder aan hebben.
   Voor dat je het weet heb je dus ’n blaasontsteking opgeschaard tussen die ruwe heuvels.
   Bovendien is het tevens maar moeilijk zitten op die ruwe heuvels, want hoe ga je zitten?
   Alles ligt gelijk te kijk.
   En die Schotse vrouwen die eerst nog een heel andere kijk op je hadden, zeggen dan in het Schots tegen elkaar dat ze hun verwachting ernstig moeten bijstellen,
   terwijl ze elkaar achteloos nog ’n boomstam toewerpen…

   Nou daar zit je dan voor lul.

   Geliked door 2 people

   • Sorrie maar dan kent u mij niet. Als timmerman zat ik vroeger al met mijn rokje zonder wat d’r onder op ruwe balken met roestige spijkers zonder dat ik een krimp liet. Nou ja, er kromp wel wat maar dat was mij niet aan te zien. Vrouwen die achteloos met boom- en andere stammen speelden waren bij mij aan het goede adres. Die zaten achteloos met elkaar in het Schotse zonnetje de agenda’s te vergelijken waarin de namen stonden van de slachtoffers die ze tussen hun schotse dijen hadden vermorzeld met de bijpassende heldendaden van betrokkenen erbij vermeld. Zoals daar zijn de hoevaakheid, op z’n schots de ‘dukheid’ ,de hoeveelheid en de afmetingen in inches.

    Bij mij heeft geen enkele Schotse meid haar eerdere kijk op het zaakje moeten bijstellen. Er werd druk gehandeld in mijn gegevens en het gebeurde wel dat de blaadjes met mijn gegevens die door een gierige Schotsin niet werden afgestaan gewoon uit haar agenda werden geroofd door een hele kudde krijsende en hunkerende Schotse Schonen die vervolgens wat verlegen schuifelend met het voetje en kijkend naar de prachtige Schotse grond vroegen of ze voor 1 (één) keertje onder mijn rokje mochten kijken.

    Geliked door 1 persoon

 3. Prachtig, in een paar woorden gezegd.

  Like

 4. boorzalf zegt:


  Een waarschuwing aan het adres van isis.

  Geliked door 2 people

 5. Jean zegt:

  De smeerlapperij is nog veel erger dan de poster vermeld, die smeerlapperij moet in zijn totaliteit verboden worden in ons land en de aanhangers verbannen worden naar landen van herkomst, probleem opgelost en veel ellende voorkomen.
  Loopt een kopvod of baardaap in stinkende vodden over straat dan dadelijk oppakken en een boete geven van 5.000 euro per overtreding want in ons land zijn enkel onze seculiere wetten aan de orde en nooit bullshit van eender welke idioterie.

  Like

 6. Harry zegt:

  Kan maar niet bevatten waarom de overheid de Hell’s Angels wil verbieden – en het zijn nou eenmaal geen lieverdjes – maar waarom zou de islam dan WEL mogen , een bewezen moorzuchtige terroristische intolerante criminele rotorganisatie , met moord en doodslag als richtlijn in hun handboek !!!
  Die zijn duizenden malen erger .
  De maffia zijn er krullenjongens bij .

  Of ben ik nou weer niet politiek correct ?

  Geliked door 4 people

 7. scheermes zegt:

  Hier valt echt geen speld tussen te krijgen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s