‘Het COA en de gemeente Apeldoorn strippen alle christelijke symbolen van de Sint Joseph kapel’

Screenshot_81

De Sint Joseph kapel in Apeldoorn.

(Door: Marjolein Faber)

Blijkbaar moeten wij ons schamen voor onze eigen cultuur in ons eigen land

Anderhalf jaar nadat de Gelderse PVV haar zorgen uitte over de geplande AZC-locatie aan de Deventerstraat in Apeldoorn wordt de nachtmerrie werkelijkheid. Op het terrein van de zorginstelling GGnet aan de Deventerstraat wordt een permanente AZC-locatie gevestigd, die als bufferlocatie gaat functioneren voor meer dan 800 asielzoekers. Momenteel wonen in deze zorginstelling al patiënten met psychische problemen. Deze kwetsbare groep moet zijn locatie gaan delen met gelukszoekers die de islamitische cultuur meedragen, waar geestelijke gezondheidszorg een taboe is. Maar blijkbaar doet dit er niet toe.

Screenshot_14

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op ‘Het COA en de gemeente Apeldoorn strippen alle christelijke symbolen van de Sint Joseph kapel’

 1. Jean zegt:

  Hoe kunnen we aan wapens geraken? Aan die wansmakelijke toestanden met dat vreemd gespuis moet héél snel een einde gemaakt worden, als de politiek ons in de steek laat dan zullen we het zelf moeten doen.
  Het politiek gespuis moet wel weten dat wij geen onderscheid maken tussen politieke lafaards en islamitische gewelddadige barbaren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  en maar blijven buigen voor de zielepootjes, ik begrijp niet dat ik me blijf verbazen, ik was vanmiddag weg met 5 kennissen iedereen heeft er strond genoeg van, ik heb een ketting met een hangertje van Maria eraan, moet ik die ook afdoen?

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Nee, niet afdoen,
   We WILLEN niet buigen,we GAAN niet buigen, we ZULLEN niet buigen!

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ik heb er eentje met hoop, geloof en liefde en die doe ik ook niet af. Alleen als ik weer eens door de MRI geschoven word.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Was weer eens te snel. Hangertje aan de ketting heeft in principe eigenlijk niets met kerkelijk geloof te maken,hoewel er een kruisje bij zit. Mijn trouwring en dit kettinkje met aanhansels zijn onoplosbaar met elkaar verbonden.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Een gender-neutrale Maria met ’n hangertje.
   Duidelijk dat de kerk met z’n tijd mee gaat.
   Dit kan trouwens alleen maar als men voor het zingen de kerk uit gaat.

   Want dáár krijg je het van.

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Terug naar de apartheid dat bereiken ze er mee. Er wordt weer in hokjes en voor anderen gedacht. Die gasten worden gewoon dingen aangepraat, waarover ze kunnen en mogen klagen. Het wordt tenslotte gewoon in hun schoot geworpen.

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Het zal nog véél erger worden in NL.
  Niet vergeten, de grenzen staan open en al dat ongedierte zal opgevangen moeten worden.
  We zullen eindigen zoals vlak na de oorlog in NL.
  Alle burgers die naar mening van de overheid te ruim woonden moesten “inwoning” nemen….

  Als dàt gebeurt is en ’n kans dat “men” dit niet zal accepteren, maar die kans is héél klein
  want Nederlanders zijn toch zo anti-revolutionair…!

  Geliked door 2 people

 5. Pietersen zegt:

  VVD,CDA,D66,CU, allemaal hebben ze de bek vol over integreren en onze normen en waarden aanvaarden.
  Je ziet wat er van terecht komt in de praktijk : alle christelijke symbolen van een kapel worden weggehaald, want oh oh, de islamiet zou zich wel beledigd kunnen voelen.

  Grote woorden in de verkiezingen, ferme taal uitslaan, maar in de praktijk buigen als een knipmes.
  Zou de islam dan toch een bedreiging zijn anders laat je zoiets toch niet toe ?
  Blijkbaar heeft de islam hier al gewonnen, de regering weet het, alleen wij moeten nog even dom gehouden worden.

  Like

 6. Elisabeth zegt:

  Ik ken die locatie, prachtig gebouw met een kapel. Groot park met allerlei dieren zoals herten, geiten, ganzen, zwanen, etc. Kom er vaak langs als ik naar mijn broer ga die in Apeldoorn woont. Doodzonde dat daar tuig in komt, dat gebouw vervalt en de rest wordt gesloopt. Hier in mijn buurt neemt het aantal mensen toe die vertrekken uit Nederland. Zelf heb ik mijn oog ook al laten vallen op een gebied buiten Nederland. Je kan je kwaad maken en protesteren maar als de roverheid tegen de bevolking is en tuig de handen boven het hoofd houdt, rest je niets anders dan te vertrekken. Liever ergens opnieuw beginnen dan te leven on het juk.

  Elisabeth

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Mogen ze die dieren wel in de gaten houden, asielzoekers poosje terug 2 zwanen de nek omgedraaid en mee genomen, ergens anders een mooie koikarper opgevreten in een bungalowpark

   Like

   • Elisabeth zegt:

    Ja precies, binnen de kortste keren zijn die dieren dood gemaakt en/of opgevreten. Moedeloos word je er van en vooral woedend.

    Like

 7. Japio zegt:

  Geen woorden meer voor. Alleen, weg met ons en onze cultuur lijkt het motto. Maar ja 15 maart jl hadden we kunnen afrekenen met deze flauwekul.

  Like

 8. oeps48 zegt:

  Heel Europa is doorgedraaid. Hoeveel gekker gaat het nog worden ??? Onze voorouders draaien zich om in hun graf. De hogere belangen, waar onze duivelse mark Rutte zo graag naar verwijst, zijn kennelijk gericht op onze totale ruttige overgave aan de Nieuwe Wereld Orde, die niemand wil hebben.
  Gewoon even een paar kleine vraagjes. Is Nederland een democratie ??? Mag in een democratie van de regering worden verwacht, dat deze de wil van het volk uitvoert ??? Hoelang kan een regering de wil van het eigen volk negeren ??? Hoe noemen we een volk, dat zich alles door de strot laat duwen ??? Wat is de eigenwaarde van een volk, dat alles slikt, dat wordt voorgekauwd ??? Wanneer komt een volk in beweging ??? Wanneer zegt een volk, dat het genoeg is geweest ??? Wanneer loopt de maat bij het volk over ??? Wanneer neemt een volk het heft in eigen handen ??? Wanneer gaat een volk verhaal halen ??? Wanneer gaat een volk aktie voeren ??? Wanneer gaat een volk over tot burgerlijke ongehoorzaamheid ??? Wanneer legt een volk het hele land lam ??? Wanneer komt een volk in opstand ??? Wanneer gaat een volk de barricaden op ??? Wanneer zet een volk een foute regering af ??? Wanneer richt een volk een tribunaal op ??? Wanneer gaat een volk tot eigen richting over ??? Wanneer slaat bij het volk de vlam in de pan ??? Wanneer gaat de duivel van het Binnenhof inzien, dat hij met vuur speelt ??? Wanneer gaat de duivel van het Binnenhof begrijpen, dat het zo niet langer meer kan ??? Wanneer wordt het “wanneer” “nu” ???

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Zo dan, Oeps 48, dat zijn pas teksten.!!
   Maar je vergeet er een,
   Wanneer worden alle boer zoekt vrouw/heel Holland bakt types wakker???

   Geliked door 2 people

   • oeps48 zegt:

    Ik denk, dat het Middellandse poldervolk nooit wakker zal worden. Ze zijn ondergedoken in de grauwe massa. Ze durven hun kop niet boven het maaiveld uit te steken. Ze doen keurig hun plicht. Ze gaan ‘s-zondags naar de kerk. Ze eten stamppot, nassi, of pizza. Ze kijken naar slechte en goede tijden, vrouw zoekt rijke boer, voetbal, de televisiequizz, bakken, koken en klussen, het leugenjoernaal en de wereld gaat verder. Ze hebben een keurige flexbaan, of zitten zonder werk en spelen een spelletje op de computer. Ze betalen belasting en doneren aan zielige doelen. In de disco gaan ze met wat wiet en stuff uit hun dak. En van hun vakantiegeld plaatsen ze een dakkapel. Ze hebben een electrieke auto, of niet, Ze scheiden het alval. Ze roken buiten. Ze bakken een kanker in de zon. Ze hebben geen eigen verantwoordelijkheid noch enig initiätief. Is er iets gebeurd, dan roepen ze ach en wee en leggen bloemen en gaan weer door. Er wordt voor hen gedacht en ze volgen leidzaam. Ze hebben geen andere behoeften in het allemansleven. Geef ze brood en spelen en je hebt geen kind meer aan de zombies.

    Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Sowieso is het strippen van de ”Sint Joseph kapel’ een daad van cultuurhistorische vernieling, bovendien kan het gebouw worden afgevinkt op open Monumentendag.Jammer.

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien is het toch wel handig om alles te verwijderen en ergens op te slaan.
   Anders wordt het geheid gesloopt en bestaat er niks meer.
   Sowieso gaan als 1ste die glas in lood ramen er aan met een baksteen.
   Beter was het om ze niet daar onder te brengen.

   Like

  • H J zegt:

   Als je even doordenkt is het heus geen stomme actie. Er moet huisvesting komen, daar kom je min of meer niet omheen (euh, ka, grenzen dicht). Dat je dan een kapel daarvoor inpikt vind ik persoonlijk al een pijnlijk punt omdat je daar voor het grootste deel moslims gaat onderbrengen. Maar dat mag van het Vaticaan want die liggen in bed met de moslims totdat er een tijd komt dat ze die niet meer nodig hebben.
   Maar om nu als moslim in een ‘kerk’ te gaan wonen???
   Ik zelf zie zo’n gebouw niet persé vanuit religie als meer vanuit een bepaalde cultuur-
   historische waarde en hoeft wat mij betreft dus niet te worden verbouwd door die lieve godsdienst.
   Dussss….goed dat de glas in lood ramen zijn verwijderd en het gebouw verder idiot-proof is gemaakt. Later kan het meeste weer hersteld worden. Waar ik natuurlijk een schoft hekel aan heb is dat voor die raddraaiers weer alles uit de kast wordt gehaald en dat je als fatsoenlijke burger/Nederlander al voor het minste of geringste wordt terug gefloten.

   Like

 10. Pechtold zal wel foto’s plaatsen op Twitter, samen met Buma en Jesse met een heilig hangertje dat uit hun kruis hangt.

  Geliked door 1 persoon

 11. Het aantal zorgbehoevenden in de zeer gevaarlijke afdelingen van de gezondheidszorg neemt schrikbarend toe en bestaat uitsluitend uit gevaarlijke #dobbermafketels terwijl er geen plek meer is voor de autochtone lichamelijk of geestelijk gehandicapten. De verzorgingskosten per levensgevaarlijke buitenlandse mafklapper bedragen minimaal 200.000 euro per jaar. Het nog aanwezige verzorgend personeel wordt zwaar onderbetaald, moet 20 jaar ervaring hebben als uitsmijter, de zwarte band in minstens 5 vecht- en verdedigingssporten hebben, is na 5 jaar compleet mentaal uitgewoond en de ene na de andere kapt ermee. Dus het is te begrijpen dat de oorsprongslandfen die lui voor geen prijs meer terug willen nemen. Toch fijn dat we zo’n vrij land zijn en de mafketels die voor een verblijfsvergunning worden afgewezen gewoon de straat op sturen met een brief dat ze binnen 3 maanden het land dienen te verlaten. Meestal worden die opgevangen door dezelfde mensen waarvan nu de kerken gestript worden en de welkomstmeisjes een massale welkomstbeurt krijgen. Dit land is niet meer te redden. Waarschuw mij even en flikker d’r dan ook maar een Big One op.

  Geliked door 2 people

 12. Sabeltant zegt:

  Geert, kamervragen!
  Als de politieke elite niet met je wil praten zou ik toch zeker op ieder krantenbericht waar het Nederlandse volk niet voor gekozen heeft kritische kamervragen gaan stellen.
  Elke vraag moet beantwoord worden en het is ONS enige middel om aandacht te vragen voor de islamisering van ons land.
  Groen Lings en de Dierenpartij zijn de absolute toppers wat kamervragen betreft tijd om het stokje over te nemen.

  Het is toch werkelijk ongehoord dat we zo’n beetje onze eigen identiteit afschaffen voor een stel allochtone analfabete islamieten?

  Is het niet genoeg dat we deze islamitische kwezels tot hun dood met hun familie moeten verzorgen?

  Mogen we AUB voor hun verzorging niet gewoon eisen dat ze zich GVD aanpassen aan ONZE regels en gebruiken?

  Like

 13. Hoelang blijft Nederland, nog als Nederland bestaan?

  Like

 14. Republikein zegt:

  We zeiden het reeds:de wereld is een open inrichting en wij wonen in het hoofdkantoor.

  Geliked door 1 persoon

  • Nee, in dat hoofdkantoor zitten onze gasten uit andere sterrenstelsels, die leuke Aliens die vaak ook sterk op ET lijken met die vingers. Wij zorgen voor ’t vreten en wonen in een tent bij de mestvaalt.

   Like

 15. ildiko zegt:

  Er zal een gigantisch EUROPESE REVOLUTIE komen ! de Europeanen zijn niet allemaal gek.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Op het terrein van het asielzoekerscentrum in Delfzijl is sprake van een levendige handel in gestolen goederen.
  Het gaat vooral om kansloze asielzoekers uit veilige Noord-Afrikaanse landen die waardevolle spullen helen.
  Gestolen sportschoenen, iPhones, laptops en grote flessen sterke drank worden voor een fractie van de normale prijs verkocht, blijkt uit onderzoek van Dagblad van het Noorden.
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/04/azc-in-delfzijl-is-toneel-van-intensieve-handel-in-gestolen-waar-485018/

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Nog even en dan is hier ook een grote BOEM………..en die op hol geslagen vrachtwagen zal er ook wel komen, en dan hoop ik dat de pleuris uitbreekt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s