VIDEO: De pijnlijke cijfers achter asielmigratie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.B. en J. v.d. V.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: De pijnlijke cijfers achter asielmigratie

 1. Pietersen zegt:

  Politieke correctheid heeft nog steeds de overhand.
  Rutte interesseert het geen barst wat een islamitische laagopgeleide (lees analfabeet) de Nederlandse samenleving kost en ook interesseert hem niet dat de verzorgingsstaat onhoudbaar is met het toelaten van honderdduizenden laag opgeleiden. Dat noemt zich VVD’er.

  Uiteindelijk zal de burgeroorlog ontstaan tussen 2 groepen laag-opgeleiden : de Nederlander en de islamiet. Beiden verdringen elkaar om de uitkeringen (die zij beiden willen houden, ook als er geen geld meer is in Nederland) en de baantjes (slechts beperkt aanwezig voor te weinig mensen) voor laag-opgeleiden.

  Of topic : Het blijkt dat het kabinet zich rijk gerekend heeft en mooi weer speelt, maar miljarden op defensie heeft bezuinigd. Nederland zou in de afgelopen decennia minimaal zo’n 300 miljard op defensie hebben bezuinigd.
  Nu Trump wil dat de EU meer gaat bijdragen kunnen wij een torenhoge rekening tegemoet zien.
  Dus het adagium voor de komende jaren wordt : Inleveren, inleveren en nog eens inleveren.

  Geliked door 1 persoon

 2. danny zegt:

  Waarom zien we deze meneer niet bij pauw.
  Heeft pauw geen lef voor.
  Dan valt zijn multiculti droom in duigen.
  De loser.

  Like

 3. Roeland zegt:

  Nederland is geen immigratieland, maar een emigratieland. Althans dat werd mij eind jaren 60 op school al uitgelegd. We kregen toen via de Australische ambassade een film te zien , hoe leuk het was om naar Australie te emigreren. We kregen allerlei kleurige folders over vogelbekdieren etc.
  Wie is er toch op het krankzinnige idee gekomen om het overbevolkte Nederland , waar de woningnood (sinds 1945) nog steeds niet is opgelost, een immigratieland te noemen?
  Graag een naam.

  Like

  • elisah zegt:

   Kijk maar eens naar de achternamen in Nederland, veel Duits en Frans, dat heeft met de geschiedenis te maken, dat noemen ze dan immigratieland…..wat een verzonnen flauwekul.

   Like

   • Roeland zegt:

    Vooral de steden kenden veel arbeidsmigranten en geloofsvluchtelingen tussen 1500 en 1800. Die kwamen bijna allemaal uit Frankrijk en de Duitstalige landen ook wel uit o.a.Schotland. Die werkten net als de “Nederlanders” veelal 6 dagen per week. Leerden zeer snel de taal en PASTEN ZICH AAN! Alleen al het feit , dat de woningnood sinds 1945 nog niet is opgelost zou al een reden moeten zijn om dit nu geen immigratieland te noemen. Hoeveel inwoners had Nederland in 1939? Ik dacht ongeveer 6 miljoen..
    Voor 1940 was er geen woningnood in Nederland. Zelfs de lagere klassen verhuisden vaak 8 of 9 keer. Huurhuizen werden immers nieuw geverfd opgeleverd!

    Like

 4. 4sjun zegt:

  Europe should shut the door on Islamic immigration

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Bulgarian Migrant Hunter’s GunShip, Proto Replicants & London Acid Enrichment

  Gelukkig kun je tegenwoordig voorbijkomend aan de mainstream media geïnformeerd worden. Steeds meer burgers vinden die alternatieve wegen..

  How the EU Made Greece a Muslim Ghetto

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Uit dit verhaal blijkt wederom dat we geregeerd worden door een stel debielen of door vreselijke domme mensen !!

  Like

 7. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s