“Asielzoekers” verhandelen gestolen spullen op AZC Delfzijl

Screenshot_96

(Door: Bas van Sluis)

Op het asielzoekerscentrum in Delfzijl vindt een levendige handel plaats in gestolen goederen. Noord-Afrikaanse “asielzoekers” spelen een centrale rol. Deze “asielzoekers” uit veilige landen, zoals Marokko en Algerije, trekken er vrijwel dagelijks op uit om op rooftocht te gaan. De gestolen spullen worden onder meer aangeboden op het AZC-terrein in Delfzijl, constateerde Dagblad van het Noorden.

Spuugzat

Andere “vluchtelingen” die ook op het AZC in Delfzijl verblijven, zijn de stelende “asielzoekers” en hun handel al geruime tijd spuugzat. Maar ze voelen zich niet gehoord door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). ,,Ze misbruiken hun asielstatus om te roven. Ze misbruiken de Nederlandse gastvrijheid. Wij hebben daar ook last van’’, zegt een van hen. Volgens meerdere “vluchtelingen” worden goedwillende “asielzoekers” ook door deze roversgroep bedreigd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Maffia, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Asielzoekers” verhandelen gestolen spullen op AZC Delfzijl

 1. Regering doe daar dan ook eens wat aan. Het gaat natuurlijk over maroccers, die we langzamerhand kunnen missen als kiespijn. Sla ze dan eens een keertje kreupel.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Waarom verwonderd me dat nou niet .

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  met dank aan de roversbende COA die dit mede mogelijk maakt
  kan ik op bestelling een smart phone bestellen die heb ik nog niet, op kosten van de bevolking leven, nog jatten, geef die stumperts meer geld hoeven ze niet uit stelen te gaan, maar ja ze hebben nooit genoeg , ik las gisteren dat een land ze hoop gratis geld gaf dat ze niet hoeven te stelen, maar dan hebben ze weer te veel vrije tijd en gaan uit verveling maar aanranden, je moet toch wat met je leventje, laat ze verplicht schoffelen, luie donders

  Like

 4. Japio zegt:

  Dat doen ze anders nooit die kanspareltjes.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Hoe lang is die ellende met kansloze woestijnrovers daar nu al bezig en nog steeds zijn ze hier, worden opgevangen, verzorgd maar niet uitgezet.
  Wat een wanvertoning van de VVD Dijckhoff.

  Like

 6. Zowel het COA als de politie in Delfzijl staat hier algemeen bekend om het wegkijken en ontkennen als het om criminele asielzoekers gaat. Het zou namelijk het draagvlak voor de opvang nog verder kunnen bedreigen.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Ik schaam me dat ik een geboren en getogen Delfzijlster ben.

   Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Gehoord van de familie van een oude dame in Delfzijl waarbij onlangs is ingebroken; Ze moest even haar huis uit voor een boodschap. De sfeer in de buurt was al gespannen, veel getinte jongens die door de buurt patrouilleerden met de smartphone aan het oor. Ze had de lampen laten branden. Toen ze terugkwam was de laptop weg, aandenken van haar overleden man en andere zaken. Het AZC geeft ook veel problemen. Weer een verpestte stad er bij!

   Like

 7. Thom zegt:

  Ik vind dat een uitstekend initiatief van de stelende lichtgetintiers. Ze zouden het verplicht moeten stellen om per bank voor de gejatte spullen te betalen. Dan hebben de dieven de naam en het adres van de kopers en kunnen ze de spullen opnieuw komen stelen. Aangifte wegens diefstal doen de helers echt niet.

  Like

 8. scheermes zegt:

  Dit klopt echt niet !!Deze moslim”s kunnen NOOIT stelen ,omdat het allemaal geschonken is door allah !! Vrijspraak volgens de d666 rechters !!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier wat de “zieligheidsindustrie”, en de “linkse kerk”, veroorzaken. En in Den Haag wordt een nieuw “griezelkabinet”, onder leiding van Pinokkio Rutte(VVD) in elkaar geflanst waardoor we nog meer van deze verrijking uit Noord-Afrika krijgen, nog meer EUSSR dictatuur, nog meer islamisering.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Er is voor 80 miljoen euro (!!!!!!!!!!!!!!!!!) een nieuw complex gebouwd in Ter Apel met een eigen huisartsenpost, een school en huisvesting voor maximaal 2000 asielzoekers. Deze maand wordt het feestelijk geopend. Maar de sfeer in Ter Apel is verpest!! Eigenlijk in heel NL!!

  Like

 11. Bas zegt:

  Kennelijk is hun oneerlijke handel een soortement spel- en tijdverdrijf meegebracht uit het land van herkomst om te kunnen overleven en is het voor deze arme stakkers, sinds ze hier zijn, maatschappelijk moeilijk switchen. Arme stakkers . .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s