Bijzonder hoogleraar Rutten roemt voordelen sharia, Hirsi Ali waarschuwt voor verdeeldheid

Screenshot_98

(Door: Annabel Nanninga)

In het proces van islamisering is verdeeldheid in de gastmaatschappij een voedingsbodem

Susan Rutten, bijzonder hoogleraar islamitisch familierecht aan de Universiteit van Maastricht, heeft duidelijk Ayaan Hirsi Ali’s nieuwste rapport ‘The Challenge of Dawa, Political Islam as Ideology and Movement and How to Counter it’ niet gelezen. Of misschien ook wel, maar dan kiest Rutten ervoor de conclusies en aanbevelingen in het rapport te negeren.

In ieder geval kiest Rutten inzake sharia-recht in de westerse wereld het platgetreden, wat zeg ik, het tot een diepe loopgraaf ingesleten pad van de appeaser. Waarom zouden Nederlandse rechters in het familierecht in Nederland geen sharia-vriendelijke uitspraken doen, betoogde zij maandag in NRC, als dat bijvoorbeeld een scheiding van een immigrantenechtpaar uit Marokko vergemakkelijkt?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Sharia, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Bijzonder hoogleraar Rutten roemt voordelen sharia, Hirsi Ali waarschuwt voor verdeeldheid

 1. deze hoogleraar toonde nut en noodzaak van de Koran niet aan, en is dus oliedom

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Susan Rutte ?????? Laat me raden, zeker weer één of andere linkse randdebiel ?

  Like

 3. Japio zegt:

  Nog zo een doorgeleerde D66? troela die denkt het allemaal te weten. Flikker alstublieft een eindje op, ga in Marokko wonen of zo. Het wordt steeds gekker hier in dit land.

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Landverrader-es. Buigen voor de islam doe je maar in de moskee.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Mevrouw Rutten begrijpt geen snars van de sharia en toch doet ze of ze ervoor heeft doorgeleerd.
  De sharia komt van allah (rechtstreeks woord van allah) voor wie in sprookjes geloofd, maar wat hebben wij met allah of god te maken in onze rechtspraak ?
  Die is daar helemaal niet op gebaseerd en die wensen wij ook niet.

  Mevrouw Rutten slaat hiermee een enorme flater. Je kan ook niet zeggen : voor een deel van de bevolking doen we een stukje sharia in de wetgeving en voor de ander niet.
  Het eind is zoek bij zo’n belachelijk voorstel, maar ook krijgt de fundamentele islam de samenleving steeds meer in zijn greep, al zal dat mens voor dit argument wel stekeblind zijn.

  Like

 6. C.Onsequent zegt:

  “Waarom zouden Nederlandse rechters in het familierecht in Nederland geen sharia-vriendelijke uitspraken doen” Omdat we godverdomme hier in NL zijn en niet in alibabalonië stomme muts!!!!

  Like

 7. scheermes zegt:

  Wat mij vaak opvalt is ,dat hoe meer dit soort mensen leren ,hoe dommer de uitspraken !! Dat deze mensen door sommigen nog serieus genomen worden ,komt omdat zij de titel hoogleraar achter hun naam hebben staan !! Dit soort mensen komen bij mij niet verder dan de voordeur !! Een normaal gesprek met deze mensen is ONMOGELIJK !!Door hun jarenlange studie,TOTAAL losgezongen van de werkelijkheid !!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb dan ook nooit begrepen dat er zoveel mensen zijn die enorm opkijken tegen mensen die ergens voor doorgeleerd hebben.
   Zal wel een minderwaardigheid complex zijn.
   Het ligt er maar net aan waar je tijd in wil stoppen.

   Like

   • scheermes zegt:

    Bert.g zegt ; Beste bert laten wij blij zijn dat wij met deze hooghartige mensen niet in hetzelfde lokaal hoeven te zitten !! Ik kan die mensen echt niet luchten of zien !! De meesten waren al hoogmoedig nog voor zij met hun studie begonnen !! Als ik met hun in dezelfde klas zou zitten ,zou ik de meeste tijd op het politie bureau zitten ,want als ze mij een eigenwijze bek geven ,sla ik hun op de bek !! Gezien mijn achtergrond als portier en gevechtsporter wordt dit een dure grap !!Als je geen normaal gesprek kunt voeren,wat met de meeste van deze wijsneuzen niet mogelijk is ,daar kan ik mij behoorlijk kwaad over maken !!Ik heb echt ,en dat is geen grapje ,met zo”n wijsneus een keer een gesprek gehad die ontzettend stotterde !! Toen moest ik zijn gezwets ook nog eens TWEE keer horen ,zo stotterde deze man !! Ik heb hem vriendelijk verzocht aan een andere tafel plaats te nemen ,wat hij toen heeft gedaan !! Ik moet van AL die linkse wijsneuzen NIETS hebben !!Zonde van je tijd !!

    Like

 8. Claudia M. zegt:

  Fantastisch, dat b-h Rutten dat vind, ik stel voor haar echt kennis te laten maken hiermee. Droppen we d’r bij IS of een ander gerelateerd groepje orthodoxe mohammedanen. Ga maar eens aan den lijve ondervinden wat het nu echt inhoud.

  Ik persoonlijk wil graag passen voor deze achterlijkheid en wil het niet in Nederland hebben!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Hier blijkt maar weer, hoe de kwaliteit van het Onderwijs, van ” lager tot hoger onderwijs”, in Nederland dankzij de invloed van Demonen 66 en de “linkse kerk”, gedaald is tot het niveau van een Neanderthaler. Knettergek is deze madam, vroeger deden ze zo’n gestoorde mensen in een dwangbuis stoppen, nu lopen ze vrij rond. Wat een land….zucht.

  Like

 10. Johan zegt:

  S.W.E. Rutten

  Bijzonder Hoogleraar Islamitisch Familierecht in een Europese Context en Universitair Hoofddocent Privaatrecht, in het bijzonder Internationaal Privaatrecht
  Private Law, Faculty of Law
  s​.​rutten​@​​maastricht​university​.​nl
  +31(0)43 3883368

  Het is om je dood te schamen, dat er aan de universiteiten in ons land hoger onderwijs in die rotzooi wordt gegeven, wat zich ‘islam’ noemt. Kan dan mens niet beter verkassen naar de zandbak ?

  Like

 11. Johan zegt:

  Correctie : Kan dat mens niet beter verkassen naar de zandbak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s