De corruptocratie slaat weer toe: Koenders genoemd voor hoge VN-post. En dat in ruil voor $102 miljoen belastinggeld

Screenshot_100

(Door: Michael van der Galien)

Het kost een heleboel, maar dan heb je ook wat. Nou ja, wij niet, maar Bert Koenders wel.

BNR heeft quasi-geweldig nieuws voor Nederland: Bert Koenders, onze huidige minister van Buitenlandse Zaken, wordt namelijk genoemd voor “de prestigieuze post van hoofd UNDP.” Dat is de ontwikkelingsorganisatie van de Verenigde Naties. De huidige chef van deze organisatie is Helen Clark, oud-premier van Nieuw-Zeeland.

Hoewel Koenders concurrentie heeft van grote, bekende namen — de Britse oud-minister van Buitenlandse Zaken David Miliband en de Franse minister voor Milieu Ségolène Royal — lijkt het erop dat hij daadwerkelijk kans maakt om deze positie binnen te slepen. Zo had hij op 24 maart al een gesprek — onder vier ogen — met secretaris-generaal António Guterres (foto), die in zijn eentje bepaalt wie het nieuwe hoofd van UNDP wordt. En ja, Koenders schijnt in die kringen bij-zon-der populair te zijn:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Ontwikkelingshulp, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

19 reacties op De corruptocratie slaat weer toe: Koenders genoemd voor hoge VN-post. En dat in ruil voor $102 miljoen belastinggeld

 1. Harry zegt:

  Gezien de ineenstorting van de PVDA , dienen er geen lui uit die partij op belangrijke posten meer te verdagen .
  Je gaat toch ook geen nieuwe auto kopen uit een fabriek die failliet is , dan krijg je geen enkele garantie . Wat staat er nog achter hem ? Een handvol messentrekkers en niksnutten uit de linkse slangenkuil !

  Waar hebben ze dat aan te danken , die splinterpartij ?
  Ik kan ook GEEN ENKEL feit bedenken waar Koenders nou eens iets geniaals heeft laten zien .

  Het is niet meer dan een grote linkse lummel !
  Links laten liggen , dus .

  Geliked door 3 people

  • Drs.P. zegt:

   Die pvda is en blijft een grote tering bende van verslaafde ons geld weggevende smerige rooie ratten. Tussen 1973-1998 vloog ene smerige rondneukende Jan Pronkrat gedurende 14 jaar met een vliegtuig heel Afrika rond om miljarden van ons belastinggeld rond te strooien, daarna kwam er weer een gladjakker Bertje Koenders ons goeie geld over de criminele balk smijten van 2007-2010, daarna ene linkse rat Ploumen en nu weer die smerige Koendersrat. Het is zzoooooooooooooooooo makkelijk om andermans geld uit te geven, aan zijn ballen ophangen die rooi rat is wat hij hard nodig heeft We hebben het zooooooo gehad met deze nsb-partij v/d afgrond!!!!!!
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_ministers_zonder_portefeuille

   Like

 2. Japio zegt:

  Die Bert toch, heeft z’n linkse hart en de daarbij behorende landverraders mentaliteit hem toch bijna maar weer een mooi baantje opgeleverd. Die lui moeten zich toch 10 slagen in de rondte lachen om die domme slaafse naïeve (Europese) burgers die netjes hun belastingcentjes afdragen en keihard genaaid worden.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Bertje is heel populair voor z’n domme prietpraat en hij tekent altijd bij het kruisje als het om (ons) geld uitdelen gaat !!

  Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  Koenders heeft in zijn leven nog nooit iets anders gedaan dan andermans geld uit geven en bij tijd en wijle geschokt, ontredderd, aangedaan, ontzet of onpasselijk al naar gelang dit heerschap weer eens gevraagd wordt wat hij er van iets vindt.
  Deze man kan een half uur ouwehoeren zonder ook maar iets noemenswaardigs te noemen.
  Dit is er een uit kwartet van de politieke partijen uit de serie meninglozen.

  Ik vind het een lul met handen.

  Hopelijk zien we zijn kop niet meer op de TV.

  Geliked door 4 people

 5. oeps48 zegt:

  Ik begin te begrijpen waarom de duivelse Rutte zoveel moest bezuinigen. Wij Nederlanders bezuinigen op AOW, op uitkeringen, op zorg, op het leger, op dit, op dat, op zus, op zo, op hier en op daat en op nog meer. Dan blijft er geld over in staatskas. Dat zou dan worden gebruikt om de staatsschuld of te lossen. Maar daar krijgen we nooit cijfers van te zien. En dat geld wordt dan in werkelijkheid, buiten ons zicht, toegespeeld aan dubieuze en/of corrupte instanties. Dan kan Koenders wel een leuk baantje krijgen. En dan kan hij nog een volle portemonaie met geld meekrijgen, om ook voor Rutte een nog leuker baantje te organiseren. En en passant laten wij een gewoon heel veel zielige vluchtelingen, asielzoekers, migranten, gelukzoekers, terroristen, volksverhuizers en tuig in ons land toe. Dan zijn Koenders en Rutte toch wel helemaal zeker van een leuk baantje. Goed voor jezelf zorgen op kosten van de belastingbetaler is immers ook politiek bedrijven.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   oeps48:16.22. uur. Dat heeft U goed gezien. Dit zijn nu de streken van het partijkartel, onder leiding van: de VVD,CDA,PvdA en D66. Baantjesjagers zijn het, die hun eigenbelang voorop zetten. En de domme kiezers steeds “een rad voor de ogen draaien”.

   Geliked door 1 persoon

 6. scheermes zegt:

  Zou hij nu zelf ECHT denken dat hij zo geweldig goed is?? !! Nou koenders ,dan help ik jou wel even uit de droom !! Om dat je ONZE miljoenen weggeeft en voor sinterklaas speelt ,dat is de reden dat zij jou gevraagd hebben !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Zo las ik vanochtend nog dat Bert 2 miljoen extra beschikbaar heeft gesteld voor het opruimen van mijnen in Syrië.
  Zo is Bert gewoon, die doet daar niet moeilijk over. Eigenlijk is Bert gewoon een heel goed mens.

  Geliked door 5 people

  • oeps48 zegt:

   Oh joh, je begrijpt nog niet half hoe goed mens ik kan zijn. Ik help heel graag zielepoten en ik speel ook heel graag voor Sinterklaas. Zeker als dat niet uit mijn portemonnaie betaald hoeft te worden en ik er ook nog een leuk baantje aan over kan houden. Ja toch.

   Like

  • ruben zegt:

   Peter, sorry, maar daar geloof ik niets van dat hij twee miljoen heeft gegeven!!!! Heb je dat zelf verzonnen? Zo hoog is zijn ministerssalaris toch niet dat hij zomaar twee miljoen kan schenken?!!! O wacht…….. je bedoelde dat hij twee miljoen van ons belastinggeld heeft geschonken. Buiten dit. Laat hem toch lekker naar de vn gaan. Soort zoekt soort.

   Like

 8. paulzwueste zegt:

  We wisten dat dit er aan zat te komen.
  Koenders wist van te voren dat de PVDA vernietigd zou worden.
  Hij is bijzonder slim en gewetenloos. Maakt praktisch geen fouten en kan mensen die voor hem van belang zijn als geen ander voor zich innemen…
  Koenders is dus de juiste man op deze post.
  De VN is van ’n onpartijdige organisatie verworden tot ’n bolwerk van bedrog en fraude.
  Totaal geïslamiseerd en verrot.
  De juiste plek voor ’n vent met het karakter van Koenders.

  Geliked door 2 people

  • Thoth zegt:

   (..)De juiste plek voor ’n vent met het karakter van Koenders.

   Idd. en verder links laten liggen en subsidie meer voor de UNDP en evenals de voorzitter van Mensenrechtenraad, d.i. namelijk Saoediër Faisal Trad die werd aangesteld als hoofd van de VN-mensenrechtenraad. Tjonge, VN & Saoedie-Arabië…
   .

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Haha, ik keek half en las per ongeluk: een kakkerlak als Koenders.

   Geliked door 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Totdat ie hopelijk op een mijn trapt daar.

  Like

 10. Bas zegt:

  Deze megafoon van de mensenrechten is volledig op zijn plaats bij de VN. Het mooiste is wel dat deze goudvis is opgehoepeld.

  Like

 11. Bas zegt:

  Deze megafoon van de mensenrechten is volledig op zijn plaats bij de VN. Het mooiste is wel dat deze goudvis dan weg is en hier is opgehoepeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s