Kirgizië: zelfmoordterrorist Sint-Petersburg komt uit ons land

Screenshot_91

De aanslag op een metro in Sint-Petersburg, gistermiddag, is gepleegd door een zelfmoordterrorist uit Kirgizië. Dat melden veiligheidsdiensten uit het Centraal-Aziatische land. Zij identificeerden de vermoedelijke dader (foto) op basis van foto’s als de 22-jarige Akbarjon Djalilov.   

De explosieven zouden in zijn rugzak hebben gezeten. Djalilov verkreeg mogelijk de Russische nationaliteit, zo verklaarde een woordvoerder van de Kirgizische veiligheidsdiensten tegenover het Franse persbureau AFP. De vermoedelijke dader wordt gelinkt aan in Rusland verboden radicale islamitische groeperingen. Het aantal dodelijke slachtoffers van de bomaanslag is inmiddels opgelopen naar elf.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Kirgizië: zelfmoordterrorist Sint-Petersburg komt uit ons land

 1. boorzalf zegt:

  Drankorgel Juncker schijnt geschokt en bedroeft te zijn, de droef toeter. Die zuipt er niet minder om.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Weer een Akbar-jov Jalil-ov, die niets met de islam te maken heeft, evenmin als Abdeslam (Abd-islam, dienaar van de islam, boumboum). What’s in a name?

  Like

 3. elisah zegt:

  Er zou wat meer aandacht en medeleven mogen zijn voor deze aanslag en de slachtoffers en niet alleen als het in België, Frankrijk of Engeland gebeurd.

  Like

 4. scheermes zegt:

  In mijn gemeente is de pvv de grootste van ons land geworden !! Ik weet nu precies wie mijn vrienden zijn !!Dat geert nu mee doet met de gemeente raadsverkiezingen is een goede zet !!De wakkere mensen zullen altijd achter de pvv blijven staan !!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Nog even, en bij de volgende aanslag gaan mensen zich afvragen, als het maar niet weer die Nederlanders zijn.
  Of je komt zelfs nergens meer binnen met een Nederlands paspoort, je zou wel eens een terrorist kunnen zijn.
  En zo wordt het Nederlands paspoort compleet te grabbel gegooid door al die allochtonen die overal opduiken als terrorist.

  Liked by 1 persoon

  • scheermes zegt:

   Bert.g zegt;;Goed gezien bert !! Daarom zouden vooral de moslim”s nooit een nederlands paspoort mogen krijgen !! Nu krijgen wij straks van kuzu te horen in de tweede kamer als er een aanslag wordt gepleegd ,dat het toch echt nederlanders geweest zijn die de aanslag hebben gepleegd !!

   Like

 6. Japio zegt:

  Je bent toch flink van de ratten besnuffeld om door middel van bommen of hoe dan ook onschuldige mensen de dood in te jagen. Maar ja, het is natuurlijk een islamiet die doen niks anders dan mensen vermoorden, verkrachten, beroven en terroriseren. Als men nou eens een actie gaat beginnen als ” help de islam de wereld uit” met giro nummer 777 (geen 666 want dat is voor hun een heilig getal) dan zal die rekening vol stromen met geld. Daar kopen we wapentuig van en schieten we de islam naar een ander universum toe. Ben je gelijk de armoede, geweld en honger kwijt in Afrika en dat is een win win situatie. En het geld dat is opgehaald met giro 555 kan overgeheveld worden naar giro 777.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Dezelfde moeder, vader, broers en zusters zullen we het volgend zeggen : “hij was een zachtaardige jongeman, nooit iets aan gemerkt het is onmogelijk dat hij zoiets gedaan heeft. Volgens mij is het een andere…. “. Hetzelfde als in Nederland, moeder overgelopen militair: “Mijn zoon terrorist? Onmogelijk!”

  http://www.ad.nl/buitenland/moeder-overgelopen-militair-mijn-zoon-terrorist-onmogelijk~ab752669/

  Nee hoor, ze hebben niets gedaan. Het zijn de media, politie en nog veel meer. “Onmogelijk!” volgens de moeder, de broer, de vader en alle andere marokkanen minus de jihadisten.
  Achterlijke klojo’s. Voor mijn part gaan ze terug naar Marokko. Kunnen ze daar dit ook verkondigen…

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. marcelvl1976 zegt:

  Het was te verwachten uit welke hoek het zal komen. Texas en tevens Amerikaanse beste sniper die door een andere veteraan inmiddels volstrekt zinloos vermoord is mocht na 180 (TERECHTE!!) kills in de Golfoorlog 2 zichzelf een held voor het vaderland noemen. Hij schoot alleen als er geen andere optie mogelijk was dus niet zo iemand die als een zombie om zich heen schoot zoals Blackwater deed. In het voor stukje is te zien dat hij komt uit een streng gelovig gezin uit Texas waar lijfstraffen met de riem nog de normaalste zaak van de wereld zijn. Op een gegeven moment zegt de vader: There are sheeps, wolves en dogsheeps , nadat een andere zoon van hem op school door een groep in elkaar is geslagen. Hij stuurt erop een dogsheep te worden . Die drive heeft de beste sluipschutter opgeleverd die de V.S. ooit heeft gekend.

  Like

 10. Tistochwatt zegt:

  (…) Voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker zegt ‘geschokt en bedroefd’ te zijn over het nieuws van de aanslagen in Sint-Petersburg. (…)

  Dan neem je toch gewoon een extra borrel, joh, dronken tor!

  Like

 11. danny zegt:

  Tuurlijk nederland zal eens niet zon woestijnrat onderhouden hebben.
  Geen uitkeringen meer voor moslims en andere mensen waar we hier niets aan hebben.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  AANSLAGEN
  Zullen sneller achter elkaar opvolgen in verschillende landen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s