Rechtse homo heeft keiharde boodschap voor Pechtold: “Geen handjes vasthouden, maar ballen tonen!”

Screenshot_99

(Door: Paul van der Bas)

“Gayservative” Lennard van Mil (foto) is het helemaal zat. Linkse politici kunnen namelijk wel leuk hand in hand over het Binnenhof lopen, maar ze doen niets aan de werkelijke oorzaken van antihomogeweld. 

“Wij zijn het zat!”, zegt Lennard van Mil. De voorzitter van Jong Leefbaar Rotterdam is helemaal klaar met geweld tegen homo’s. Keer op keer vertellen linkse politici hoe belangrijk ze het vinden dat homo’s openlijk homo kunnen zijn, maar echte maatregelen? Die blijven uit. Ook de linkse media krijgen een veeg uit de pan van de rechtse homo:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, establishment, Eurabië, gezond realisme, homofobie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Rechtse homo heeft keiharde boodschap voor Pechtold: “Geen handjes vasthouden, maar ballen tonen!”

 1. hendrikush zegt:

  Nee hoor; laat maar van die ballen, die hoef ik niet te zien.

  Geliked door 1 persoon

 2. Alex Delarge zegt:

  Dit lijkt me wel wat voor de homomedemens ter bescherming. Iet voor de korte afstand.

  Geliked door 4 people

 3. Japio zegt:

  Hahaha “flikker op” zegt ie, dat is nog eens to the point. Heel goed dat hij zich opwerpt als spreekbuis richting die 🖕🏻Pechtold met z’n dubbele moraal.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik ben het met die jongen eens. Veel bla bla maar geen optreden. Mijn raad zelf knokploegen organiseren en eens flink terug meppen. Nederland is een doe het zelf zaak geworden. Je wordt hier niet meer bediend of geholpen.

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Peggold, Coolmees en al die andere Zooi hebben jarenlang HOMOHAAT geimporteerd!! En daar hebben WIJ 250 miljard voor moeten dokken!! En nu zitten wij met de gebakken DROLLEN! Een land verkloot en afgegleden!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ballen tonen ??????? Die heeft die lang geleden al geveild !!

  Geliked door 2 people

 7. oeps48 zegt:

  Lennard van Mil heeft helemaal gelijk. Pechtold toon dat je ballen heb, of flikker anders maar op. Voor flauwe symboolpolitiek van een slappe tinus kopen we niets. Dat lost geen problemen op. Dat is alleen maar olie op het vuur. Het politiek correcte pappen en nathouden blust geen brand. Wij willen geen woorden meer, maar daden !!!
  D66, democraten of volksverlakkers ??? Echte democraten voeren de wil van het volk uit en zijn geen onderkruipers, die hun ziel en zaligheid aan de duivel verkopen. Politici, die het eigenbelang hoog op de politieke agenda zetten, zijn bezig met zelfbevrediging. Daar worden ze dus NIET voor ingehuurd !!! Nee, Pechtold, we hebben nog nooit gezien, dat je een mannetjesputter bent met ruggegraat.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ach Oeps.
   Pechtold heeft zichzelf géén goede dienst bewezen met deze actie.
   Iedereen heeft z’n neus opgehaald voor deze idioterie.
   Hij heeft zichzelf helemaal voor gek gezet, en dit zal zeker terug slaan op zijn imago binnen en buiten zijn partij.
   Zo moet je maar denken. Want dit was heel dom van Pechtold.

   In feite heeft hij de manier waarop Kamerleden denken politiek te beoefenen hier mee flink aan de kaak gesteld.
   Wat hij deed is namelijk precies hetzelfde als de gangbare uitspraken: “Ik ben geschokt.” “Dit is ontoelaatbaar.” “Met harde hand.” Keiharde aanpak.”
   En nog meer van dit soort volksverlakkerij, om vervolgens weer over te gaan tot de orde van de dag.
   Het volk heeft er zo langzamerhand helemaal genoeg van, er gebeurt de laatste tijd veel te veel en er wordt door de politiek geen enkel vervolg aan gegeven….

   Dan alléén maar theater voor de bühne.

   Geliked door 1 persoon

 8. scheermes zegt:

  Oorzaak van alle ellende die door de regering angstvallig NIET genoemd wordt is de koran ,en de islam !! Zolang deze FEITEN NIET benoemd worden houdt dit NOOIT op !!

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Wat is daar nu precies de reden van dat ze die lui kost wat kost in bescherming
   nemen.? Angst? Angst waarvoor dan??……..WIE…..???

   Like

   • scheermes zegt:

    Beste tineke ,kijk naar geert wilders !De echte politicus benoemt ALLES wat benoemd MOET worden ,omdat hij door de kiezer betaald wordt en er voor zijn kiezers zit !! Alleen geert wilders is DE ENEGE ECHTE politicus in de tweede kamer die de dingen durft te benoemen !!Geert zijn eigen woorden waren ,ik kan niet anders ,al zal het mijn dood worden !! Hij is de enege echte kerel in de tweede kamer samen met de andere dappere pvv ”ers!! De andere partijleiders zijn een stelletje schijtlijsters ,en LANDVERRADERS!!

    Like

 9. C.Onsequent zegt:

  Geweldig he die politici die zich (op een laffe manier) profileren met de ellende van een ander!

  Geliked door 1 persoon

 10. hoe meer moslims, hoe meer geweld tegen homo’s

  Geliked door 2 people

 11. Theresa Geissler zegt:

  Goed zo, uitstekend, ein-de-lijk wordt het eens recht voor z’n raap gezegd! En nog door iemand, die recht van spreken heeft op de koop toe!
  Houd het die die hypocriete lafbek met z’n schelviskop maar voor z’n snufferd, Lennard! Het was te wensen, dat méér lui uit jouw kring dat deden!
  Konden we hem maar dwingen, jou ordentelijk te antwoorden: Het zou erg interessant zijn om te vernemen, wat dáár uit kwam!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s