VIDEO: Islamvoorlichting door een ex-moslima

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD-kandidate Laleh Hadjimohamadvali in een interview – thema islam. Als het deze vrouw niet is, wie anders kan ons dan voorlichten over de islam, het in dienst nemen van vrouwen als bijvrouw, uit islamitische landen, om hier Hartz IV te vangen en nog veel meer. Lees hieronder de integrale vertaling van de video:

Michael Mannheimer Blog

Mijn naam is Laleh Hadjimohamadvali. Welnu, het is zo dat wanneer je in een islamitisch land zoals Iran opgroeit, je ook de schaduwkanten kent. Die maak je in werkelijkheid mee, in je eigen huis, je leeft ermee, je groeit ermee op. Vrouwen in een islamitisch land hebben vooral geen enkel recht. En zo wil ik niet leven en zo´n leven wil ik ook niet voor mijn dochter.

 Ik heb de Iraanse revolutie meegemaakt, de Iraans-islamitische revolutie, toen ik vijf jaar oud was. Ik heb de oorlog meegemaakt tussen Iran en Irak in naam van Allah. Daarbij zijn waanzinnig veel mensen omgekomen. Een zinloze oorlog zonder enige reden. Op het moment dat Allah in het spel komt, is alles toegestaan. Er worden geen vragen gesteld en de mensenrechten staan volledig buitenspel. Dat kan en dat mag niet.

Het is in werkelijkheid zo dat wanneer je in een islamitisch land ter wereld komt, je automatisch moslim bent. Of je dat nu wilt of niet. Dat weten namelijk heel veel mensen niet. Je hebt geen keuze in een islamitisch land. Als je dit geloof niet aanneemt, word je geëxecuteerd. Dat laten heel veel mensen buiten beschouwing. Het is niet zo dat we graag moslims willen zijn, we moeten moslims zijn. We moeten bidden, we moeten hoofddoeken dragen. Men vraagt ons niet of we dat willen of niet. Als we dat niet doen, worden we als vrouwen gestenigd. De mannen worden opgehangen, die hebben het een beetje gemakkelijker.

 Ik heb hier een ordezuster leren kennen, zuster Hatune, die eigenlijk heel bekend is. Zij bezoekt christelijke families in Syrië die ze geld brengt en van eten voorziet. Die zijn er stiekem. Ze wonen in kelders. In Iran is het zelfs zo dat men twee levens leidt: een openbaar leven en een ondergronds. Ondergronds leeft men vrij. Er zijn veel uitgebouwde ruimtes in kelders waarin men vrij kan leven, omdat deze open manier van leven boven op straat niet toegestaan is.

In  de islam is het echt zo dat zo´n beetje alles verboden is en via de achterdeur weer is toegestaan. Iedereen kan zich veroorloven wat hij wil als hij het kan betalen. Als men geld heeft, heeft men ook de macht. Er bestaan in Iran afgesloten zones voor regeringsambtenaren, voor mensen die werken voor de islamitische regering. Normale mensen mogen deze zones niet betreden en de vrouwen die daar wonen, dragen ook geen hoofddoeken. Dat mag natuurlijk niet aan het licht komen. Onlangs werd een drone neergeschoten die per ongeluk of wellicht met opzet in deze richting is gevlogen. Dat mag niet bekend worden. Bijvoorbeeld alcohol. Alcohol is in islamitische landen verboden. Je krijgt zweepslagen als je alcohol drinkt. Om medische redenen is alcohol echter toegestaan. Nou ja, dan is iedereen ziek die gewoon wil drinken. Als iemand vrij wil leven, dan doet hij dat gewoon stiekem. Dat is het droevige ervan.

De mannen mogen alles, de vrouw is gewoon een ding. Ze is een bezit van een man. Een vrouw is in principe in een islamitisch land helemaal geen mens. Ze is bezit van een man en ze mag alleen datgene doen wat de man haar toestaat. Een vrouw is een ding. Wanneer er bijvoorbeeld een proces is met één mannelijke getuige, moeten de vrouwen voor twee vrouwelijke getuigen zorgen om dat gelijk te trekken, omdat de stem van een vrouw voor de rechtbank maar de helft waard is van die van een man. Een vrouw is geen volledig mens. Een vrouw mag datgene wat haar man haar toestaat. Dus een vrouw die trouwt met een islamitische man wordt overgedragen. Eerst is ze het bezit van haar vader, daarna van haar man. Tot ze sterft.

Een vrouw mag zich niet laten scheiden, dat beslist de man. Maar een man hoeft zich ook niet per se te laten scheiden, want hij mag immers met net zoveel vrouwen trouwen als hij kan betalen. Hij mag vier hoofdvrouwen hebben, van wie hij zich moet laten scheiden. Voor de kinderen uit zulke huwelijken moet hij gewoon alimentatie betalen en ook voor de vrouw moet hij financieel zorgen. Dat hoeft hij echter niet voor de bijvrouwen. Dat betekent dat hij trouwt voor een bepaalde tijd. Dat is overigens de reden waarom er in de islamitische landen zogenaamd geen prostitutie bestaat. Men trouwt gewoon met de vrouw voor een uur. Als het uur voorbij is, is het huwelijk automatisch ontbonden. En hoeft hij niet meer voor deze vrouw te betalen. En om die reden zegt de Iraanse regering dan, zichzelf trots op de borst kloppend, dat er in Iran geen prostitutie meer voorkomt. Nee, dat zijn dan gewoon vrouwen van een huwelijk van een uur.

Als ik de straat opga, dat is echt zo, zie ik mijn vervolgers. Wij zijn islamvluchtelingen. Wij zijn geen economische vluchtelingen. Wij zijn hier niet naartoe gekomen, “omdat men hier heel gemakkelijk kan leven”, we zijn inderdaad voor de islam gevlucht. Ik ga de straat op en zie mijn vervolgers. Duitsland is het enige land dat tegelijkertijd aan de vervolgden en hun vervolgers bescherming biedt. Dat kan niet goed gaan. Ik kan niet begrijpen dat juist een christelijke partij een verbond sluit met de moslims. Dat heeft überhaupt geen zin. En de islamisering is niet stiekem, die is open. Op de basisschool ben ik op school geroepen, omdat de directeur graag wilde dat mijn dochter, omdat ik in Iran geboren ben, de islamlessen bezocht. Ik werd bij de directeur geroepen. Dat is in die vier jaar basisschool de enige keer dat ik de directeur gezien heb. Hij beschouwde het als vanzelfsprekend dat een Iraanse haar dochter per se naar de islamlessen dient te sturen. Hij wilde mij daarmee beïnvloeden, omdat een dame uit Turkije per se islamlessen wilde geven. Hij heeft zich helemaal niet afgevraagd of ik misschien een ander geloof heb, dat ik een andere levensinstelling heb. We worden allemaal over één kam geschoren en het interesseert niemand om welke reden de mensen in werkelijkheid hier naartoe gekomen zijn. En dat moet veranderen. Er zijn mensen hier naartoe gekomen, omdat ze de Duitse manier van leven waarderen en graag precies zo willen leven, er een deel van willen zijn. Er zijn mensen die het gewoon willen vernietigen. En dat wil ik niet toelaten. Dat mag gewoon niet gebeuren.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen vluchtelingen. Iedereen wordt binnengelaten. Niemand stelt vragen waarom al deze hordes hier naartoe zijn gekomen. Een feit is dat het de echte vluchtelingen helemaal niet lukt om over de grenzen te komen. Er zijn waanzinnig veel films over dat de christenen in deze landen in de kelders echt verrekken, anders kun je het niet omschrijven. De grenzen worden bewaakt door islamitische mannen. Ze laten diegenen door die het zich financieel kunnen veroorloven of die met hen samenwerken. Dat is al heel lang bekend.

Wanneer je bijvoorbeeld Iraanse media volgt, die vanuit het buitenland werken, omdat in Iran sowieso alles verboden is, zelfs om te ademen. Jaren geleden kon men al lezen dat juist Erdoğan alleen diegenen de grens overlaat die hij over de grens wil laten. Echte vluchtelingen kunnen zich dit helemaal niet veroorloven. De bevestiging hiervan heb ik gekregen toen ik een vluchteling uit Koerdistan heb ontmoet. Men heeft zijn broers geëxecuteerd. Hij heeft lang in de gevangenis gezeten. Men heeft zijn oom voor de ogen van de familie levend verbrand, opdat de familie zich politiek niet meer bemoeit met de aangelegenheden van de islamitische regering. Ook heeft hij bevestigd dat Turkije, dus de Turkse autoriteiten, hem hebben gearresteerd. Hij had brieven bij zich en kon dat aan me bewijzen. De Turkse autoriteiten hebben de Iraanse autoriteiten geschreven. De Iraanse autoriteiten hebben zijn familie geschreven dat hij was gearresteerd in Turkije en dat hij teruggebracht wordt. Daarvoor krijgen de Turkse autoriteiten ook geld. Dus ze innen enerzijds het geld van de Europeanen en dan brengen ze de echte vluchtelingen terug, die in hun eigen landen gezocht worden, en dan innen ze nog een keer. Dat heeft absoluut niets te maken met humaniteit.

De AfD moet per se ondersteund worden. Als de AfD er niet is, zullen alle sociale stelsels in Duitsland als een kerstgans geplukt worden. Niet iedereen die hier naartoe komt zoekt bescherming. Er zijn miljoenen mensen die hier doelgericht naartoe komen om niet meer te hoeven werken. Er was zelfs een bericht op de Duitse televisie, dat werd misschien maar één keer uitgezonden, dat islamitische mannen in hun landen van herkomst werven met Hartz IV voor bijvrouwen. Ze werven ermee dat wanneer zij ze zelf niet kunnen financieren, zij ze gewoon financieren met Hartz IV. Ze werven er bij de vrouwen mee om hun bijvrouw te worden en naar Duitsland te komen en dat ze nooit meer hoeven werken. En daarvoor wordt het systeem misbruikt. Het wordt bewust misbruikt.

Er was een documentaire over deze zaak. De autoriteiten wisten ervan. Ze kunnen het echter niet bewijzen. Deze vrouwen komen daadwerkelijk, deze bijvrouwen. Zelfs na het tiende kind komen ze gesluierd bij de autoriteiten en zeggen dat ze bezopen waren in de discotheek en niet weten van wie ze zwanger zijn geraakt. Als de vader niet bekend is, krijgt ze zelfs meer geld voor deze kinderen. En daar zat die islamitische meneer heel trots met twee vrouwen in de arm en met ongeveer 27 kinderen en heeft dat toen heel trots verteld. Dat hij dat op deze manier doet. En dat moet stoppen. En daarvoor zet de AfD zich in. En dat is ongelooflijk belangrijk.

Ik heb zelfs gepraat met een Syrische asielzoeker, dat is heel belangrijk, die zich gewend had tot de AfD-Saarland. Hij vroeg om hulp, omdat hij in de asielzoekerscentra zelf vervolgd wordt. Hij had commentaar gehad op de islamisering. Zelfs hij heeft bevestigd dat het heel gemakkelijk is om voor weinig geld papieren te kopen en documenten te laten maken. Je kunt bestellen wat je graag wilt zijn: een dokter of een advocaat of een ingenieur en dan wordt het gemaakt. Er bestaat een prijslijst. Ze kunnen het gewoon bestellen. Ze kunnen zelf een levensverhaal bedenken. Ze brengen het naar de vertaler, betalen ervoor en overhandigen het aan de Duitse autoriteiten. Die Duitse autoriteit is absoluut niet in staat dit te controleren. Dat is onmogelijk. De autoriteiten waren dertig jaar geleden toen ik kwam al in paniek. Nu is het nog erger geworden. Alleen al omdat deze massa niet te bedwingen is.

De autoriteiten in het Saarland zijn echt niet in staat om te onderscheiden of iemand daadwerkelijk uit Syrië afkomstig is of misschien toch uit Noord-Afrika, Pakistan of Afghanistan. Dat mag je ze ook niet kwalijk nemen, want dat hebben ze nooit geleerd. Ze kunnen de mensen niet van elkaar onderscheiden. Ik heb dat al bij mezelf gemerkt met mijn waanzinnig lange achternaam. Het heeft jaren geduurd tot de autoriteiten geaccepteerd hebben dat ik een vrouw ben en geen man. Alle brieven en post heb ik altijd gekregen als meneer Mohammed Laleh Hadjimohamadvali. Ze zijn niet in staat dat van elkaar te onderscheiden. Dat is heel moeilijk voor hen. Ze hebben de ervaring niet. Ze kennen de achtergronden niet. En dat is nu juist een probleem. Juist dat is de reden waarom het misbruik zo gemakkelijk is.

Ik hoef alleen maar in het weekend door de Bahnhofstraße te lopen, dan is het beeld zichtbaar. Het is echt intriest als je doelgericht naar Duitsers moet zoeken op straat, omdat je ze gewoon niet meer ziet. Zelfs als we bezoek hebben uit Iran, dat is niet bedacht, vroeg het ons waarom we hem na acht jaar nog een keer overgehaald hadden om ons te bezoeken. Het is inderdaad heel moeilijk om Iran te verlaten, want je kunt immers niet zomaar de grens over. Hij zei: “Die hoofddoeken heb ik thuis ook.” Dus zelfs mensen die in islamitische landen leven, waarschuwen en zeggen dat dit niet meer het land is dat ze vroeger kenden. Ook Parijs. Over Parijs heeft een van mijn kennissen gezegd: “Dat is niet meer de mooie, gekleurde, vrije stad die ik ken uit mijn jeugd toen ik daar studeerde.”

Ik heb in werkelijkheid in de AfD nog nooit iemand ontmoet die over het algemeen iets tegen buitenlanders heeft. Dat is definitief niet het geval. Het gaat om dit misbruik. Dat moet bestreden worden en dat heeft met vreemdelingenhaat absoluut niets te maken.

Het gaat om macht. De gevestigde partijen willen gewoon hun macht niet kwijtraken en ze proberen iedereen neer te maaien die het beter kan. En de AfD kan het beter. De AfD zal het beter doen en we zullen succesvol zijn en Duitsland definitief redden.

En uit eigen ervaring wil ik nog graag duidelijk zeggen dat de islam zeer zeker niet bij Duitsland hoort. Ik ben in een islamitisch land opgegroeid, ik ken de islam.

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Islamvoorlichting door een ex-moslima

 1. Jean zegt:

  Vrouwen met dezelfde ingesteldheid en uiting moeten en zullen wij beschermen, zeker weten.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, wie het zéker niet beter doen zijn de gevestigde partijen, die, zonder ook maar één syllabe van de islam af te weten, pretendéren, er alles van te begrijpen en te doorgronden.
  Het opmerkelijkste daarbij is nog, dat ze juist naar een ervaringsdeskundige, die alles zelf aan den lijve heeft ondervonden, níet luisteren: Dan luisteren ze nog liever naar diegenen, die uit pure slaafsheid moslima blijven, daarbij hardnekkig volhoudend, dat ze dat uit vrije wil doen.
  Als dát -van die gevestigde partijen- geen kwade opzet is…..!

  Like

 3. Jade zegt:

  Het binnenhalen van miljoenen moslims door de eu
  is hetzelfde als russisch roulette spelen…
  Eens gaat het goed mis.

  Like

 4. Cleo zegt:

  Het is zeer frustrerend dat er door de politiek-correcte, laffe volksvertegenwoordigers (!!!) zoals Rutte, Pechtold, Buma, Klaver, Roemer NIET naar deze ERVARINGSDESKUNDIGEN TEGEN WIL EN DANK wordt geluisterd!
  Van gevluchte, goed geintegreerde Iraniers verneem ik exact dezelfde informatie: Iran/Perzie was van oorsprong niet islamitisch, maar met grof geweld, moord, onderdrukking, terreur is de wredelievende isam de Iraniers door de strot geduwd; in het openbaar zijn vrouwen/meisjes gedwongen met een gordijn/tafelkleed op hun hoofd te lopen en anders worden deze vrouwen/meisjes hier door de zgn, ‘zedenpolitie’ hierop aangesproken; binnenshuis voelen de Iraniers zich relatief ‘vrij’, daar kleden ze zich Westers en luisteren ze naar Westerse muziek.

  Veel Iraniers zijn daadwerkelijk hoog opgeleid, in tegenstelling tot de alomverspreide leugens over de ‘hoogopgeleide Syrische vluchtelingen’.
  Het is ronduit achterlijk, maar de Iraanse overheid is de hoogopgeleide Iraniers liever kwijt dan rijk, want deze intelligentsia vormt buiten Iran minder bedreiging voor het achterlijke islamitische regime.

  Rutte en zijn laffe wegkijk-collega-stumpers kunnen later niet zeggen dat ze niet zijn gewaarschuwd…

  Like

 5. Mary zegt:

  Deze vrouw en met haar vele anderen die Iran tijdens of na de overname door de Islam ontvlucht zijn zien wat er gebeurt en zijn terecht bang dat in hun huidige thuisland (waar ze vaak volledig geïntegreerd zijn) de Islam ook daar de overhand zal krijgen, met dank aan de Islamiserings idioten van de EU zullen ze wellicht hun vrijheid weer verliezen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Niet alleen die vrouwen vrees ik maar wij ook
   Toen die engerd Kohmeini of hoe je dat schrijft aan de macht kwam moesten de vrouwen gesluierd lopen ze zijn met duizenden de straat op gegaan om te protesteren en zie wat het resultaat is

   Like

 6. Pingback: VIDEO: Islamvoorlichting door een ex-moslima – hslot4

 7. hslot4 zegt:

  Men trouwt gewoon met de vrouw voor een uur. Als het uur voorbij is, is het huwelijk automatisch ontbonden.
  Hahahahahhahaha ik vind het wel een uitvinding ging je vreemd ? nee we waren getrouwd lmfao een heel uur .
  Mijn god echt wat een simpele apen echt de gedachtegang van een 5 jarige kleuter het woord simpel komt niet eens in de buurt met de beschrijving van de achterlijkheid van die gasten.

  Geliked door 1 persoon

  • Cleo zegt:

   Vanochtend op de BBC (Victoria Derbyshire) werd dit onderwerp (islamitisch ‘huwelijk’ voor 1 uur..) via undercover-actie aangetoond: ‘Muslim Council’ was voor de camera zgn. ‘geschokt’, maar inmiddels weten we wel beter (o.a. door Alberto Stegeman’s undercover beelden over polygame huwelijkssluiting door meerdere imams in Nederland) voor de camera zeggen/handelen moslims wel vaker ‘sociaal wenselijk’ in tegenstelling tot buiten beeld….

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  In de Nederlandse mainstream moet deze ex Iraanse goed uitkijken want snel zal ze bestempeld worden als niet verbindend, haatzaaiend, intollerant en niet inclusief. Deze holle frasen werden speciaal uitgevonden om de realisten monddood te maken en als moreel zwak neer te zetten. De weg naar een non politiek correcte samenleving is nog lang want de rot zit diep. Sla een krant, tijdschrift open en de politiek correcte moerasdampen stijgen omhoog. Vooral als onderwerpen als integratie, klimaat en EU propagandistisch aan de man gebacht worden. Sorry aan de man gebracht mag ik niet meer zeggen. Dat moet dan zijn, aan de mens gebracht worden. Begrijpt U het nog?

  Like

 9. scheermes zegt:

  Het is toch echt ongelofelijk ,dat moslim”s hier naar toe komen vanuit een land,waar moord en doodslag honger verkrachting enz ,ons hier de koran door de strot willen duwen !!Allah heeft hun honger dood en verderf gebracht ,en deze allah is niet in staat om voor de moslim”s te zorgen ,en nu willen ze ONS dat verderfelijke boek de koran door de strot duwen ,wat overigens HIER in ONS land op de scholen al onderwezen wordt !!Als wij de koran NIET stoppen ,krijgen wij dezelfde toestanden als in het middenoosten !! VERBIEDEN DAT BOEK!! En laat allah a.u.b lekker in de woestijn blijven !!Die heeft al voor MEER dan genoeg ellende gezorgd!!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Als de islam in NL / EU de overhand gaat krijgen kunnen de simpelste dingetjes al reden
  tot arrestatie en erger zijn.
  Tunesië WAS een “gematigd” moslim land,……… was !
  //////
  TUNESIË: Midden in een uitvoering mengde een DJ een gedeelte uit de oproep tot het gebed van de moslimmers, in zijn programma.

  De “techno Londener” J.Dax” heeft tijdens het programma “Orbit Festival” in Neboul Tunesië, dit weekend de euvele [onnozele] moed gehad om midden in zijn programma een stukje van de Moslimse gebeds-oproep vanuit de Minaret, in zijn programma te verwerken.
  Dit gebeurde in de club El Guitone.
  Midden in zijn programm besloot hij een stukje gezang van de oproep tot gebed van de moslims in zijn uitzending op-te-nemen.
  Dit werd door het publiek gefilmed.

  Hier volgde een kettingreactie van afkeuringen die het gezonde verstand te boven gaan.
  De plaatselijke autoriteiten kwamen achter de opnamen en namen maatregelen.
  De club werd gesloten en de 2 Engelse
  “DJ,s”, J.Dax en Radio Slave, werden gearresteerd en (( voor hun VEILIGHEID ! )) opgesloten.
  Ook de manager van de club werd in hechtenis genomen om de gemoederen tot bedaren te brengen.
  Wat er hierna gebeurde grenst aan het waanzinnige.
  Tientallen doodsbedreigingen, ook op Internet, vielen de muzikant ten deel.
  Deze besloot zijn accounts op Facebook, Twitter en Instagram te beeindigen.
  BRON:

  sourdoreille.net

  http://sourdoreille.net/dax-j-menace-de-mort-apres-avoir-mixe-lappel-a-la-priere/

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 12. john zegt:

  Ik lees hier in één van de commentaren; de koran moet verboden worden”. 100% gelijk. Als dat boek reeds op onze scholen wordt onderwezen , waarom dan niet Mein Kampf . Want het bloedbad dat door de moslims zal aangericht worden zal vele malen een veelvoud zijn dat wat die rotzak Hitler deed.

  Like

 13. Pingback: Laleh Hadjimohamadvali (AfD Saarland): “Ik geef niet op!” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s