10.000 “vluchtelingen” krijgen binnen een half jaar woonruimte

Screenshot_109

Mohammed, een “vluchteling” uit Syrië, heeft een woning toegewezen gekregen en is bezig met verhuizen.

Gemeenten moeten er in de tweede helft van dit jaar voor gaan zorgen dat 10.000 “vluchtelingen” met een verblijfsvergunning woonruimte krijgen. Het gaat om minder mensen dan het afgelopen half jaar. Toen moesten 13.000 mensen een dak boven hun hoofd krijgen. Volgens Dijkhoff ligt de uitvoering hiervan momenteel op schema. “Daar heb ik veel waardering voor”, zegt hij.

NOS

Het aantal neemt af, omdat er minder asielvergunningen worden verleend. Volgens staatssecretaris Dijkhoff komt dat doordat er minder mensen asiel aanvragen en de instroom verandert.

De verwachting is dat er in 2018 nog minder “vluchtelingen” aan een woning moeten worden geholpen. Voor de eerste helft van 2018 zal het waarschijnlijk gaan om 6000 “asielzoekers”.

Elk half jaar wordt op basis van een schatting van het aantal mensen dat een verblijfsvergunning zal krijgen, vastgesteld aan hoeveel “vluchtelingen” gemeenten onderdak moeten bieden. Het hangt af van het inwoneraantal van een gemeente om hoeveel woningen het gaat.

Bron:
http://nos.nl
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

38 reacties op 10.000 “vluchtelingen” krijgen binnen een half jaar woonruimte

 1. Steven zegt:

  De Nederlanders willen nog wel 20 jaar extra op de wachtlijst hoor.
  Héél Europa is in de asielwaanzin psychose terecht gekomen, en Duitsland schijnt er gewoon nog een miljoen te gaan ophalen voor gezinshereniging.
  De OMVOLKING gaat schijnbaar nog niet snel genoeg!

  Liked by 2 people

 2. nou, als ik kijk en lees wat Mutti van plan is ( gezinshereniging !!!!!!) zal Nederland niet achter kunnen blijven met woningen voor de azielige zoekers te zoeken, in , vooral , kleine dorpen………….

  Liked by 1 persoon

 3. wat kost dit de belastingbetaler?

  Like

 4. Jan zegt:

  ‘Het gaat om minder mensen dan het afgelopen half jaar. ‘

  Nu ik dit weet, slaap ik weer beter.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  The RE-shaping of Europe in full swing!! Geert Geert Geert Geert……

  Like

 6. Japio zegt:

  Hoe 10000 vluchtelingen huisvesten? Gaan ze asodorpen aanleggen of zo? Of moeten onze woningzoekenden nog maar een paar jaartjes langer wachten op woonruimte?

  Like

 7. Thoth zegt:

  Behalve dat zij voordringen t.o.v. bewoners die er 15 jaar erop wachten, wordt natuurlijk ook de meubels, koelkast, TV, pitten en meer van deze, aan de “vluchteling” geschonken. Want ja, die heeft’ie niet. Uiteraard komt deze van de belastingbetalers…

  Daarna moet’ie aan het werk. Wat voor werk? Eerst moet’ie een inburgeringcursus doen, daarna een vak leren, daarna de laaggeletterdheid terugdringen en dan zijn we 5 jaar verder…. misschien kan’ie iets doen bij de gemeente, provincie, etc, misschien een conciërge… Kortom we zijn dan 250000 Euro kwijt. Ook van de belastingbetaler. Maar de ‘elite’ heeft het goed voor hoor, met de “vluchteling”…

  Like

 8. BertG. zegt:

  Wat moet dit toch een fijn bericht zijn wanneer je als Nederlander al meer dan 10 jaar op de wachtlijst staat.
  Logisch dat Nederlanders haast geen kinderen meer krijgen als je tot je 35ste bij je ouders moet blijven wonen.
  Want een woning zit er niet meer in voor de meeste als iedereen voor gaat.
  Een eigen woning woning op je 19de gaat niemand meer meemaken, tenzij je een “vluchteling” bent, dan gaan alle deuren open + inrichting geld.
  Iets wat nog geen enkele Nederlander ooit gekregen heb.

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. Tistochwatt zegt:

  (…) Volgens Dijkhoff ligt de uitvoering hiervan momenteel op schema. (…)

  Het enige wat op schema ligt, is de plundering en de vervanging van de eigen bevolking.
  En de instroom zou afnemen? Ik geloof er geen donder van! Integendeel: de ‘vluchtelingen’ laten straks ieder een stuk of 20 ‘familieleden’ overkomen.
  ‘En allemaal meeëten!’ zoals Wim Sonneveld vroeger al zo treffend zei.

  Vanaf 4:43

  Like

 11. Cathja zegt:

  Zij wel, maar onze eigen mensen hebben het nakijken. Hoeveel jonge mensen moeten noodgedwongen bij hun ouders blijven wonen omdat er voor hen nog steeds geen betaalbare woonruimte is?
  Ik noem dit discriminatie. ‘Vluchtelingen’ zouden niet meer met voorrang woonruimte toegewezen krijgen, maar dit is de zoveelste leugen van de overheid. Laat ze maar eens beginnen met het uitzetten van talloze illegalen.

  Like

  • Saandeknikker zegt:

   De overheid wil dat de autochtone jongeren zich voor 30 jaar of meer in de schulden steken, wat de overheid dan weer gemakkelijk kan af pakken of bij werkeloosheid hun huis eerst kunnen op eten, en daarna op straat verder kan leven, bedank de overheid maar vast want met die tijd is de socialezekerheidswet verleden tijd.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Mijn zoon 27, ingeschreven op zijn 18de verjaardag.
   Woningbouw meerdere keren gebeld ,zeggen het te snappen maar we moeten de orders
   van de roverheid uitvoeren en dat betekent dat statushouders voorrang hebben
   Ik ben er kotsmisselijk van!

   Like

 12. elisah zegt:

  Dan moeten ze wel opschieten met de woning-uitzettingen van autochtone mensen die ellende hebben, zoals huurachterstand, een scheiding of andersoortige problemen.

  Liked by 1 persoon

 13. leefbarbaar zegt:

  Zo blijft de woningnood in stand en kunnen de huren jaarlijks verhoogd worden. En de apotheker uit Aleppo krijgt gewoon huurtoeslag en woonkostentoeslag, die komt niks te kort.
  Ze steekt de overheid ook veel geld in de huisvesting van Polen, want zielig dat ze hier werk vinden.
  Wie werkt, die betaalt deze waanzin. En wie stemt, zou beter moeten weten.

  Like

 14. Gelukkig, dan komen onze jongeren wel over 30 jaar aan de beurt.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Mijn comment ook geplaatst op mijn beide sites:
  MIJN DOCHTER HEEFT GELUKKIG WERK MAAR MET EEN FLEXCONTRACT EN KAN ALLEEN MAAR IETS VINDEN BOVEN DE EUR.1000 …..EN DIT IS DUS NIET MOGELIJK WANT HET LEUGENKABINET DOET ER ALLES AAN OM GELUKZOEKERS VOORRANG TE GEVEN OP BETAALBARE WONINGEN EN NOTABENE COMPLEET NIEUW INGERICHT WANT ER MAG HUN AAN NIETS ONTBREKEN………..
  DOOR FOUT STEMGEDRAG ZAL ER NIETS VERANDEREN HET ZAL EERDER ERGER WORDEN WANT MERKEL GEEFT TOESTEMMING AAN 250.000 GELUKZOEKERS HUN FAMILIE OVER TE LATEN KOMEN EN WAT MERKEL DOET DAT DOET OOK RUTTE EN ZIJN KLIEK.
  MAAK UW BORST MAAR NAT VOOR DE KOMENDE JAREN …….
  zelf een keulse pot is amper te vinden
  [IMG]http://i66.tinypic.com/w9i4nl.jpg[/IMG]

  Like

 16. Beschouwer zegt:

  En ondertussen stelen Eritreese migranten fietsen van het station hier in Hoogeveen die ze brutaal op de nek naar het AZC dragen om daar met een betonschaar het slot te gaan open knippen. Ik heb de politie erop af gestuurd na er een aangesproken te hebben die heel brutaal vermelde dat hij wou gaan knippen. Het politiebureau is in dezelfde straat waar meneer de Eritreer met de fiets op de nek liep. Er wordt veel wangedrag en diefstallen door migranten in de doofpot gestopt. De man is aangehouden en mag wat mij betreft weg hier. Fijn weer naar Eritrea. Er zijn veel meer mensen die dit soort dingen hebben gezien en ook hebben gemeld aan de politie. Je ziet er nooit berichten over in de lokale media. Een grote doofpot hier.

  Like

  • elisah zegt:

   Die dieven kunnen het beste gefilmd worden, zodat er genoeg bewijsmateriaal is om het aanhangig te maken, als er niets aan gedaan wordt kan er mee naar de media gegaan worden.

   Like

 17. tippelaar zegt:

  De politieke elite heeft minachting voor de eigen bevolking. Waarom zouden ze het ook anders doen? Nergens voor nodig. De autotochne bevolking pikt toch alles als jan lul uit de biertent. De politici hebben vol minachting 1,3 miljoen pvv.stemmers aan de kant geschoven. Dat zijn nietstemmers in hiun ogen. Die tellen gewoon niet mee. Niemand doet er wat aan. Dat er nog geen van die politici voor zijn kop geschoten is, verbaast mij want zij zijn veel gevaarlijker voor nederland dan Pim Fortuin ooit was en die moest het met zijn leven bekopen.

  Like

 18. Qvic zegt:

  Op deze manier veranderen alle volksbuurten van vroeger in islamitische getto’s. De jonge autochtonen Nederlanders worden zo min of meer verplicht om langer bij hun ouders te blijven wonen, omdat er geen betaalbare woning voor hen vrij komen. Gevolg is dat de inkomsten van de werkende kinderen dan bij hun ouders opgeteld worden (gezinsinkomen), waardoor de ouders niet meer in aanmerking komen voor een huurtoeslag, bijstand uitkering, zorgtoeslag e.d. Zo wordt stapje voor stapje voor de autochtonen Nederlanders de sociale vangnetten onbereikbaar gemaakt. Daar komt bij dat de volgende generatie autochtonen Nederlanders minimaal zal worden, omdat ze dan op latere leeftijd pas (en eventueel) over een eigen woonruimte kunnen beschikken en dan pas met een gezinnetje kunnen starten. Zo versnellen de overheden met dit beleid het proces van de omvolking.

  Liked by 1 persoon

 19. Heer M zegt:

  In de fik steken die huizen. (Als ze niet thuis zijn natuurlijk)

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  En dit alles mogelijk gemaakt door: ” de rode linkse kerk”, en verraders van het partijkartel: te weten: VVD, CDA,D66,CU. En natuurlijk ook door de Führer , van het “vierde rijk”, Juncker van de EUSSR, de Bilderbergmaffia en de NWO. Ze voeren precies de orders uit die gebaseerd zijn op: ” De Resolutie van Straatsburg”, en ” het Coudenhoven-Kalergi plan”. Zo rolt dat in Nedrigland en Europa momenteel.

  Like

 21. Theoden zegt:

  Niet zeiken mensen, dit hebben jullie zelf gewild, omdat voor jouw Ahmed of Humerto altijd een uitzondering vonden, om die niet terug te sturen. En nu waren er duizenden mensen met hun eigen Ahmed en werd elke zielig “vluchteling” duppelgewijs een massa invasie en kolonisatie. Dat je eigen kinderen massaal worden afgemaakt of moslim worden, door de kindjes van Ahmed of Humerto, wanneer de dood bent leek je niet te intresseren, maar ook niet in je op te komen, zo dom ben je. Maar je wil gewoon dom vermaak, vreemd eten vreten, vreemd neuken en voor de buitenwereld tolerant zijn. Jaren je bek houden in de verdommende welvaartsstaat, waar gebrek aan groepsidentiteit was, behalve bij “minderheden”, en de zelfhaat aangepraat werd en toenam als je vetterwordende pens. Nee, ik stel voor dat we er nog maar 250.000 duizend bij moeten nemen, vooral inboorlingen met een bot door hun neus, en dan nog de aanvullende gezinshereniging, want de islamitische of bruine man moet over Europa heersen. Ik stel een gedwongen vluchteling opname in elk huis, behalve de elite, want dan zou het nog wel eens kunnen stoppen. Dat moet niet, nog meer islam, meer andere culturen en vreemde luchtjes is goed voor je gezondheid. Dat verdrijft het racisme en je krijgt ook aids en embola, daar kan je op social media dan weer likes en aandacht krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s