De beerput gaat open: Meet Susan Rice (Obamagate deel 3)

Screenshot_107

(Door: “Manna”)

6 april 2017

Het is bijna een maand geleden waarin ik Obamagate deel 2 met u deelde. In de tussentijd is veel indirect bewijs naar boven gekomen, maar een directe connectie of reële bevestiging van het afluisteren van Donald Trump en zijn team liet op zich wachten. Dit komt omdat Trump zijn kaarten vooralsnog niet laat zien en spionageactiviteiten Top Secret zijn. Maar nu is via een andere ingang direct bewijs geleverd van het gericht afluisteren van team Trump. MEET SUSAN RICE (foto).

Even voorstellen

Mevrouw Rice was topadviseur van de voormalige regering-Obama. De meeste lezers kennen haar niet, en in onze mainstream media wordt ze ook voor het eerst nu genoemd. Maar trouwe insiders kennen haar misschien nog wel van een ander debacle: De aanval op de Amerikaanse ambassade in Benghazi.

Terwijl er vanaf de eerste uren onomstotelijk bewijs was dat de ambassade door een georganiseerde radicaalislamitische terreurgroep onder vuur was genomen, kwam mevrouw Rice-Goebbels dagenlang voor de camera namens de regering-Obama en verklaarde dat het hier ging om een uit de hand gelopen demonstratie tegen de film  Innocence of Muslims.

Schandalig. Ook omdat dit wijd uitgedragen werd in de MSM, ook in Nederland. Uiteraard werd weinig meer gehoord van de rectificatie, waardoor voor veel nietsvermoedende mensen voorgaande verklaring nog steeds als waarheid geldt.

Linking pin

Hoewel het al dagenlang gonsde dat mevrouw Rice een grote rol in Obamagate speelde en the New York Times en Bloomberg het artikel hadden, maar achter hielden, is nu bevestigd dat zij, in ieder geval, verantwoordelijk was voor het uitlekken van gesprekken van Team Trump tijdens de overbruggingsperiode tussen de verkiezingsdag en de inauguratie. Ze heeft dit gedaan door haar ‘unmasking’ autorisatie. Iets wat uiteraard enige uitleg behoeft.

Unmasking

De afluistermogelijkheden van de geheime diensten van de VS zijn vrijwel onbegrensd. Ze kunnen vrijwel alle gegevens in de wereld benaderen. Er is zelfs een test geweest om alle telefoongesprekken in Italië voor een maand te registreren en daarna te filteren. Dit noemt men dan Metadata. Nu is het wettelijk zo dat indien een Amerikaans staatsburger één van de partijen is die geregistreerd wordt, deze automatisch geanonimiseerd wordt. Dit kan echter opgeheven worden door een handvol mensen, waaronder Susan Rice. Tel hierbij op dat de regering-Obama in haar laatste maand alle veiligheidsprotocollen vernietigd heeft (zie Obamagate deel 1), en men heeft het recept voor politieke nukes op Team Trump. Alleen jammer dat ze zo weinig kunnen vinden dat verdraaid kan worden.

Follow-up

Verleden week (23 maart) is Devin Nunes, voorzitter van United States House Permanent Select Committee on Intelligence,  naar president Trump gegaan, omdat hem informatie had bereikt dat hij afgeluisterd werd. Wellicht betrof deze informatie Susan Rice. De Senaatscommissie wil nu Rice onder ede verhoren over de afluisterpraktijken. En de hoofdprijs hierbij is de vraag of Hussein Obama ervan af wist. Is dit het geval, zullen hun komende gesprekken ongeveer als volgt gaan …

Screenshot_108

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Donald Trump, Hypocrisie, Marxisme, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op De beerput gaat open: Meet Susan Rice (Obamagate deel 3)

 1. Ron zegt:

  Zou dat gifgas incident dat in scene gezet is bedoeld zijn om de aandacht af te leiden van iets dat groter is dan het Watergate schandaal?

  Bombshell: Why The Deep State Wants To Bury Rice

  Report: Soros-Linked Group Behind Chemical Attack in Syria » Alex Jones’ Infowars: There’s a war on for your mind!
  https://www.infowars.com/report-soros-linked-group-behind-chemical-attack-in-syria/

  Like

 2. Jan zegt:

  Cernovich Reports: Susan Rice Spied on Pro-Israel Activists (VIDEO)

  https://www.pscp.tv/w/1MnxnLkBdnXGO

  Like

 3. Jan zegt:

  En beroepsimbeciel Chris Mathews (kreeg altijd een trilling’ in zijn been als hij Hussein Obama hoorde) meent: Investigation of Susan Rice is Racist and Sexist (VIDEO)

  CNN meent: ‘Another Fake Scandal Being Peddled by Right-Wing Media

  Like

 4. Anna zegt:

  En de boef, OBAMA ; hij had voordat hij aftrad immuniteit gevraagd aan de chef van de FBI.
  Als je niets op je geweten hebt hoef je dat niet te doen…..Hij kreeg het niet……
  Maar de KENIAAN OBAMA ruikt nattigheid want hij zit al meer dan een maand lekker in Polynesië……Zonder Michelle overigens…… ze ” schijnen” inmiddels gescheiden te zijn…..

  ZELDEN Z ‘ ON GEVAARLIJK KENIAANS SUJET ALS OBAMA GEZIEN…..
  GELUKKIG IS CLINTON HEM NIET OPGEVOLGD ANDERS WAS DIT ALLEMAAL ONDER HET VLOERKLEED GEBLEVEN……

  We zullen nog veel van hem horen alhoewel de NOS hem nog praktisch iedere avond ten tonele brengt omdat ze hem zo ” goed ” vinden……. wanneer gaat daar het kwartje eens vallen….wat is de NOS toch vreselijk partijdig…….

  Like

 5. louis portugal zegt:

  Goed om het ook eens in het nederlands te lezen.
  Ik volg het al weken op notfakenews,infowars,breitbart,drudgereport enz.
  Ik zie wel dat die democraten steeds verder in het nauw komen.
  Farkas en nu weer die rijst denken door uitspraken Trump slecht te portretteren, maar ze hebben niet in de gaten dat ze zich steeds meer klem praten.
  Redelijk dom lijkt mij.
  Mooie cartoons overigens.

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Obama heeft zich ook niet uitgelaten over de Benghasi moordaffaire.
  Hij lag toen, net zoals Hillary, op één oor en kon niet gestoord worden?

  Like

 7. Jan zegt:

  De ravage is zo groot dat het zelfs voor malloot Chomsky teveel is:

  IT’S THIS BAD=> Democrats Lose Chomsky As Russian Conspiracy Meltdown Continues

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/bad-democrats-lose-chomsky-russian-conspiracy-meltdown-continues/

  Like

 8. Jan zegt:

  LOL: Gouverneur van Alabama, Robert Bentley, die zei niet voor Trump te kunnen kiezen vanwege zijn gedrag tegenover vrouwen, neemt ontslag vanwege seksaffaire met voormalige assistente
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/jacka-governor-not-endorse-trump-sexual-comments-resigns-sex-scandal-former-aide/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s