Geef geen ruimte aan shariarecht in Nederland, ook niet een beetje

Screenshot_119

(Door: Paul Cliteur)

‘Shariarecht is per definitie niet democratisch, hoofdgedachte in strijd met mensenrechten’

Screenshot_118Westerse democratische rechtsstaten worden sinds de migratiebewegingen van de jaren tachtig vorige eeuw geconfronteerd met de vraag hoe men tegemoet kan komen aan de soms andere waarden en normen van de “nieuwe Nederlanders”. Geen handen schudden. Is dat aanvaardbaar? Onverdoofd ritueel slachten, bespreekbaar? Moeten we “niet moeilijk doen” over polygamie? Zou een “welwillend meedenken” niet de beste benadering zijn bij meisjesbesnijdenis, de eenzijdige ontbinding van het huwelijk (door de man)?

Er zijn voorbeelden genoeg. Maar een hele grote overkoepelende vraag is of, en in hoeverre, men ruimte moet geven aan recht dat niet door de Nederlandse democratisch gecontroleerde wetgever is gemaakt om de verhoudingen te regelen tussen de mensen die zich in de Nederlandse rechtsorde bevinden.

Naar mijn idee moeten we dat niet doen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geef geen ruimte aan shariarecht in Nederland, ook niet een beetje

 1. Jean zegt:

  Wij moeten de strijd opvoeren tegen die barbaarse smeerlapperij en zijn aanhangers want die rotzooi hoort niet thuis in ONZE samenleving.
  Voor u een stem geeft aan een politieker trek hem/haar dan eerst volledig na via internet, is er een link met die smeerlapperij “NOOIT EEN STEM AAN GEVEN” want die smeerlapperij is maar voor één doel hier nl. de vernietiging van de westerse beschaving, en zeggen dat ze ook nog voorzien worden van geld via de eigen bevolking leeg te roven.
  Wij westerlingen hebben niets te zoeken in het midden oosten en die barbaren hebben hier niets te zoeken.

  Like

 2. Japio zegt:

  Gisteren overal in de media aandacht gegeven aan dat klote turkse referendum. Ze zijn echt op de hand van die moslims die linkse msm hoeren.

  Like

 3. A.J. de Koning zegt:

  Het is al jaren geleden dat voormalig minister Donner toen al heeft gezegd dat als de moslims in de meerderheid komen de invoering van de sharia moet kunnen en zo iemand werd verder met rust gelaten in plaats van vervolgd.

  Geliked door 2 people

 4. Edjan zegt:

  Er is wel wat af te dingen op Cliteur’s optimistische stelling dat onze wetten in de Staten Generaal gemaakt worden. Zie bijv. resolutie 1605 en 1743 van de Raad van Europa die grote invloed hebben op ons bestuur en op onze rechtspraak.

  De Raad van Europa is NIET onze Staten Generaal en is ook door NIEMAND gekozen. Feitelijk is met een aantal resoluties van deze Raad onze “trias politicas” overboord gezet en de weg gebaand voor de islamisering van onze samenleving. Die islamisering is feitelijk alleen nog maar een kwestie van tijd.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  De boodschap van de islam aan de wereld is dat de islam uiteindelijk alles wil vervangen: aanbidding, wetten, zelfs de kalender. Dit streven vindt je inmiddels in ieder land op aarde terug. Achter alle maskers willen ze allemaal de bestaande niet-islamitische wetten vervangen door de islamitische sharia wet, en iedere grondwet vervangen door de grondwet van het Kalifaat. En dat betekent bloedvergieten. (bijbels optiek)

  Like

 6. NOOIT, NOOIT EN NOG EENS NOOIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Dus is er nog heel veel te doen en te boycotten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s