Het begint: Merkel steunt Oekraïne, zodat het snel lid kan worden van de EU

Screenshot_113

Rutte en Porosjenko.

(Door: Michael van der Galien)

Oh nee, verzekerde Rutte ons, Oekraïne zou écht geen lid worden van de Europese Unie.

Goed nieuws voor alle eurofielen van Nederland: Duitsland — en dus Angela Merkel — is hard bezig om Oekraïne de EU in te loodsen.

Het leest wat lastig, maar president Porosjenko heeft met Angela Merkel geborreld, aldus zijn eigen Facebook. In de bijgevoegde link ziet u een document dat hij met EPP heeft opgesteld, dat zijn de Europese christendemocraten. Daar is Angela Merkel ook lid van, eigenlijk de baas van de EU. De twee staatshoofden hebben dit weekend lekker zitten keuvelen bij een conferentie op Malta. Wat is daar besproken? Nou dit dus:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, nieuw fascisme, Oekraïne, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het begint: Merkel steunt Oekraïne, zodat het snel lid kan worden van de EU

 1. Fred zegt:

  En zo worden we WW3 in gerommeld.
  We hebben niets bijgeleerd in al die jaren.
  Schrale troost, de komende kernoorlog met Rusland zal ook niet aan de verantwoordelijken voorbijgaan.
  Hoe lang we nog hebben?
  Ik schat tot oktober.
  En laat die onderste steen ook maar liggen.
  Is niet meer van belang.

  Like

 2. En zo worden wij weer besodemieterd door Rutte.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  De zogeheten ‘vluchtelingen en immigranten’ die naar de EU komen kunnen nu ook in Oekraine worden ondergebracht.
  De EU wordt een waterhoofd zonder een greintje intelligentie met deze actie van Merkel.

  Like

 4. Bas zegt:

  Lid van de EU met mogelijk een spaarbankboekje bij de Centrale Europese bank bank op naam van Porosjenko, gekoppeld aan een rekening courant voor het Oekraïense volk.
  HATSJIKIDEE –

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De leugen triomfeert! En weer is het de stasiverklikster Merkel, die willens en wetens; op verzoek van de NWO, en de Bilderbergbende, alles uit de kast haalt om ONS aan de bedelstaf te brengen; en een oorlog te riskeren met Rusland. En ook de communisten der EUSSR wrijven in hun handen. En natuurlijk zal Pinokkio Rutte (VVD) braaf ja en amen zeggen tegen Mutti Merkel.

  Like

 6. Het lijkt wel of wij een provincie van Duitsland zijn, we zijn toch niet ingelijfd?

  Like

 7. Klippie 72 zegt:

  Nog een stel steuntrekkers erbij.

  Like

 8. Jan zegt:

  De Oekraïners komen, geen visum meer nodig

  Bei einer Sitzung am Donnerstagmittag haben die Abgeordneten der Europäischen Parlaments die Aufhebung der Visumspflicht für ukrainische Bürger bewilligt.

  https://deutsch.rt.com/newsticker/48794-europaisches-parlament-segnet-visafreiheit-fur/

  Rutte dient opgeknoopt te worden aan een lantaarnpaal en zijn rottend lijk aan de gieren prijs gegeven

  Like

 9. Jan zegt:

  Vakantieland Bulgarije is een levensgevaarlijk land en je kunt je er geen laptop permitteren en de boel oplichten zoals bij ons, aldus een rechter in het land dat door krankzinnigen en idioten wordt geregeerd: Germanistan

  Gericht verbietet Abschiebung nach Bulgarien
  …..

  Dies sei unanfechtbar und zeitlich unbefristet, solange sich die Situation in Bulgarien nicht grundlegend ändert, sagte ein Gerichtssprecher am Freitag.

  Schutzberechtigten drohe in Bulgarien die Obdachlosigkeit und ihnen fehle faktisch der Zugang zum Arbeitsmarkt und zu staatlichen Sozialleistungen, urteilte das Gericht. Eine Abschiebung des Flüchtlings würde seine Existenz bedrohen und zu einer unmenschlichen und erniedrigenden Behandlungen führen.
  http://m.haz.de/Hannover/Aus-der-Stadt/Uebersicht/Gericht-verbietet-Abschiebung-von-Hannover-nach-Bulgarien

  Like

 10. fleckie zegt:

  ‘Oekraine plant zonnepark rond TSJERNOBYL’. Uit PROCESNIEUWS, kwartaalblad van TRIBUNAAL VOOR DE VREDE( Advocaten e.d.) .. no.111/ april 2017..Brussel. IPS). De Oekraïense regering wil van het onbewoonbare gebied rond de kerncentrale van TSJERNOBYL een van de grootste. zonneparken ter wereld maken. Na de kernramp in 1986 werd rondom de centrale van TSJERNOBYL een spergebied van 1000 km2 afgebakend. De straling maakte landbouw of houtkap te gevaarlijk,maar Oekraine denkt er wel zon te kunnen oogsten. ……………..
  De Britse krant THE GUARDIAN kon een presentatie voor investeerders inkijken waarin het plan uit de doeken wordt gedaan.Oekraine wil er een zonnepark bouwen van 6000 hectare,goed voor een capaciteit van 1 gigawatt. Het park zou in zes maanden tijd gebouwd kunnen worden……
  …..In een interview met het financiele persbureau Bloomberg zei minister van ecologie Ostap Semerak dat twee Amerikaanse investeerders en vier Canadese energiebedrijven interesse hebben getoond. ” De site heeft echt een goed potentieel voor hernieuwbare energie”, zegt Semerak.” Er zijn al hoogspanningsleidingen die voor de kerncentrale werden gebruikt,de grond is erg goedkoop en we hebben personeel dat opgeleid is om in energiecentrales te werken”<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Fleckie: gosh, welke delfstoffen kunnen er ook zijn er rondom TSJERNOBYL , gaan diegenen die daar alles verder gaan ontwerpen en produceren, dan met geigertellers om hun nek rondlopen?.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s