Ingepakt…

Screenshot_125

(Door: Wim van Schaik)

Je woont in een normale straat in een gewone, doorsnee wijk. Zo’n wijk waar de mensen hun afval netjes scheiden, de voordeur op zijn tijd een schoonmaakbeurt geven, hun buren kennen en als het moet elkaar helpen. Niet chique. Geen kale kak. Gewone huurhuizen. Gewone mensen.  Misschien woont er hier en daar één scheef, maar niemand die daar last van heeft. Leven en laten leven… Maar wel rekening houden met elkaar.

Maar dan komt er een huis leeg. De nieuwe buren nemen niet alleen bezit van het huis dat hen in de schoot werd geworpen, maar ook van de straat. In no time oogt het huis verwaarloosd. En die winkelwagen die permanent in het piepkleine voortuintje tussen het (nu) onkruid staat, is ook geen aanwinst. Evenmin als de fietsen (lekke banden) die daar staan te verroesten. De voordeur ziet er niet meer uit. En hoe het er binnen uitziet, laat zich raden, want de lappen voor de ramen zijn permanent gesloten.

Iedereen houdt z’n hart vast voor het moment dat er weer een huis leeg komt. En dat moment komt al snel, want de scheefwoners zien de bui hangen en zijn de eersten die hun boeltje pakken. En sneller dan je lief is, nadert het punt dat je moet leven met de aanblik en stank van verpaupering in een straat, waar van de nacht een dag wordt gemaakt en waar jij nu de vreemdeling bent.

Maar wees eerlijk. Je vond toch dat ‘vluchtelingen’ welkom waren? Die vlaggetjes en zwijmelkoortjes, die vond je toch eigenlijk wel goed? En die verontruste mensen in Brabant en Geldermalsen en nog wat plaatsen dat waren volgens jou toch relschoppers? Want dat zeiden ze op het journaal. En Wilders met zijn geweldloos verzet, daar moest je toch niets van hebben? En die AZC’s moesten volgens jou toch ergens komen? Maar, je was wel stilletjes blij dat jij er geen in de buurt kreeg, toch?

Nu besef je dat je vakkundig bent ingepakt door de overheid en haar vazallen. Eerst deden ze alsof ons een geweldig probleem overkomen was dat we samen (behalve de elite dan) op moesten lossen. Niks over het open zetten van de grenzen, de oorzaak van het probleem. Niks over de onwil van de grote bazen in Brussel om die grenzen te bewaken, laat staan te sluiten. In plaats daarvan heette het: “We kunnen toch geen muur om Nederland bouwen”. En jij slikte dat soort onzinnige taal.

Je geloofde ook o zo graag dat het probleem onder controle was. Zie je wel, die rare Wilders had ongelijk. Niks aan de hand. Dat de burger gemuilkorfd werd en het land vol kwam te staan met grotere en kleinere opvangcentra deerde je niet. Het was immers nog steeds ver van je bed. Maar toen kwam de laatste fase. Mensen met gezond verstand, van het soort dat het kwaad nog herkent, zagen die fase al lang aan komen. Maar jij niet. Jij hield je ogen stijf dicht. Jij moest niets hebben van die ‘onderbuikgevoelens’.

En ja, toen kwam het dichtbij hè. De tienduizenden moesten verspreid worden over het land. En toen ging die woning die vrij kwam niet naar je neef die al zo lang op behuizing wachtte. Nee, toen kwam die familie uit Eritrea daar wonen. En toen vond je “Jij bent welkom in ons land” ineens niet zo’n goed idee meer. Maar toen was het te laat. Toen was het slikken of stikken. Vakkundig ingepakt! Nu is het niet langer fijn wonen in je straat. Niemand zeggen hoor! Voor je het weet ben je een racist.

Het zou mij trouwens niet verbazen als je je onlangs wéér hebt laten inpakken. Dat je op Buma stemde, de man die ineens streng was voor buitenlanders. Wilde zelfs Maxima haar dubbele paspoort afpakken. Of, omdat je altijd al ‘rood’ hebt gestemd, kreeg ‘dus’ Ascher, die ook al stoere taal uitsloeg, je stem. (Heeft niet geholpen.) Het zou zelfs zomaar kunnen dat je op Klaver hebt gestemd, de Messias van extreem links. Want ja, dat klimaat hè, en onze kinderen.

Kijk, dat begrijp ik, die zorg voor je kinderen. Maar waarom maak je je zo druk over de onmogelijke en onbetaalbare opgave om het klimaat te veranderen en vertik je het om het gevaar dichtbij te zien? De afbraak van onze welvaartsstaat. Het verdwijnen van onze manier van leven. De toenemende aanwezigheid van de ziekelijke ideologie die islam heet. Waarom gaan er geen alarmbellen rinkelen nu er nog eens miljoenen aanhangers van de moordbrigade op weg zijn naar Europa? Waarom die laffe gemakzucht, waardoor je opnieuw de toekomst van dit land toevertrouwde aan bewezen leugenaars, huichelaars en verraders?

Weet je, eigenlijk verdien je niet beter dan een vreemdeling te zijn in eigen straat. Iemand die zich steeds weer laat inpakken, moet niet janken als het fout uitpakt.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op Ingepakt…

 1. Mooi gezegd… Wim!!!

  Geliked door 2 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel. Hoe waar is de titel van het boek: ” Het land der onnozele dwazen”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Helemaal mee eens!!!

  Like

 4. Japio zegt:

  Welkom vluchtelingen wees welkom in ons kleine landje. Ik zie ze nog staan toen die bussen vol met onheil aankwamen rijden. Spandoeken met welkom, gezangen uit de monden des huigelaars. Kom maar hier kom en laaf je aan de borsten van Nederland. Hordes goedgeklede jonge mannen met smartphones macheerde Europa binnen met met 1 doel, BEZETTEN en ISLAMISEREN die handel. Maar ja, de schellen van de ogen van de goedmensen bleven dicht. Nu de kanspareltjes hun ware aard en hun rotte bedoelingen laten zien zullen misschien ook die welkomheters eens een keertje achter hun dove oren krabbelen. Ze hebben de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen in de waagschaal gelegd. En dat is hun eigen schuld en verdienste maar dat die NSB’ers mij en mijn dierbaren dit aandoen is ronduit walgelijk.

  Geliked door 2 people

 5. Thom zegt:

  Diegenen waar dit artikel betrekking op heeft bezoeken deze site nooit. Die zitten op de Joop en daar kom ik nooit.

  Like

 6. Helena zegt:

  Zoals altijd een goed stuk van Wim van Schaik, alleen jammer dat diegenen die dit zouden moeten lezen nog steeds wegkijken! Maar ik blijf het proberen en delen delen delen…

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  Bij mij aan de overkant ook zwaar Gereformeerde dames , knotje zwarte kleding zijn 5 huizen waarvan 3 dames weg zijn , 3 huizen leeg dus en nu nog 3 Hollanders wonen er
  1 man t.o mij is in de 90, dus tzt vrees ik dat nog 2 Hollanders daar wonen, 1 van die dames liep te mauwen ik wil hier weg , alleen niet zoals ze het in gedachten had, ze is helaas overleden

  Like

 8. Tonnie zegt:

  Wegkijkers blijven dat gewoon tot dat ….inderdaad.Alleen jammer dat het zoooo langzaam gaat want het is zo te laat‼

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwatt zegt:

  Gelukkig voel ik mij niet aangesproken.
  Heel ongelukkig is het, dat degenen voor wie dit artikel is bedoeld, mij (en natuurlijk de andere realisten) in de ellende storten door hun idiote (stem)gedrag.

  Like

 10. Mr. Camelias Muss zegt:

  Het volk krijgt wat het verdient.
  Geen zin an?
  Stop dan met op vakantie gaan naar islamitische shitholes, vreet geen halal of andere troep uit islamitische landen, koop niet bij dat volk en accepteer ze niet in je wijk of op de school van je kinderen…. kortom: ban islam!

  Geliked door 2 people

 11. Henk zegt:

  De waarheid die onze “regering” niet wil zien !

  Like

  • Feniks zegt:

   De “regering” ziet het uitstekend!
   Sterker nog ze plannen er aan mee.
   lees op de website fenixx.org het artikel ‘ De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt is gepland’.

   En deel die info ter lering.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Onze regering ziet het wel Henk,
   maar ze dienen hun eigen waarheid.

   Like

 12. scheermes zegt:

  Met bovengenoemd schrijven ,is de werkelijkheid uitstekend verwoord !!

  Like

 13. Steven zegt:

  Precies zo vergaat het in héél Nederland.
  Op het laatst verhuist iedere blanke en worden het UITSCHOT wijken.

  Like

 14. D.DAY zegt:

  De sociale klimaatverandering in Nederland is veel beangstigender dan de meteorologische klimaatverandering.

  Geliked door 4 people

  • Beschouwer zegt:

   De klimaatverandering die het weer is komt door de zon maar die kunnen machthebbers niet belasten. Vandaar het bedachte klimaatsprookje

   Like

 15. boorzalf zegt:

  Het woord scheefwoners een uitvinding van de vvd.

  Like

 16. tinekevanschagen zegt:

  Heel mooi onder woorden gebracht,en jammer genoeg HELEMAAL waar!!

  Like

 17. Leo zegt:

  Wim, vooral je laatste zin verdient een dikke 10 !!

  Like

 18. Antivenin zegt:

  Beetje minder zorgen maken om het klimaat en een beetje meer oppassen op je eigen leefklimaat!

  Geliked door 1 persoon

 19. Wim Lijbrink zegt:

  Helemaal waar, maar maak het de rest maar eens wijs. Ze zijn stekeblind.

  Like

 20. Lieve zegt:

  Wie maakt er eens anti Europa verhalen voor de Afrikanen. Filmpjes op youtube. Waarom je niet naar Europa moet komen. Laat eerst de doden in zee zien. Met de tekst. Wil je hierbij horen? Laat verhalen zien van mensen die heel slecht worden behandel bijv in Hongarije Laat werkeloosheid cijfers zien van Griekenland van paar jaar geleden. Laat filmpjes zien van oorlog in Europa. Hoe mensen hier bleven en vochten voor hun land. Laat gays zien van gay parade. Dat je 20 jaar moet wachten op een woning omdat die er niet is. Zoek maar woning wachttijd Purmerend. Misschien kunnen we die lui via youtube dat je hier niet moet komen. Maar thuis moet blijven. Wie weet kunnen we die mensen overtuigen om daar te blijven.

  Like

 21. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ja maar Pechtold beloofde ons 500 euro, dat is niet niks hoor! Samen met die 1000 van Rutte, die we nog tegoed hebben… En ik woon in een koophuizenbuurtje dus….Duurt zeker nog een jaar of twee voor ik ingesloten word…. Is mijn huis verdubbeld in prijs, door al die nieuwelingen waardoor de woningnood net als mijn huis is verdubbeld, kan ik doorschuiven naar villawijk, toch?
  Jan de Calculerende Burger

  Like

 22. Dit is de keiharde waarheid, dank Wim.

  Like

 23. Beschouwer zegt:

  Heel veel Nederlanders zijn onnozele kuddedieren. Ik heb wel op de PVV gestemd en velen die ik ken ook.

  Like

 24. Dewevoga zegt:

  Het resultaat: De armste buurt van Nederland. En ze beroven elkaar ook nog eens een keer, tig inbraken op 400 vierkante meter in een paar maanden. Eea gedocumenteerd in het boek Het Plein

  Like

 25. Wachteres zegt:

  Helaas zijn er nog heel veel mensen die – net als wij – in een koophuis wonen en waar het probleem van de ‘vluchtelingen’ nog steeds een ‘ver van mijn bed show’ is.

  Wij merken het in onze omgeving: de mooie politiekcorrecte verhaaltjes uit het wel erg politiekcorrecte streek- of landelijk dagblad, worden graag geloofd.

  De regering zorgt hartstikke goed voor ons, want degenen die binnenkomen moeten onmiddellijk Duits leren…. Mijn liefje, wat wil je nog meer?

  Deze mensen zullen ook pas wakker worden als de show in hun buurt wordt opgevoerd, maar ik ben bang dat het dan voor ons allemaal te laat is.

  De klachten van autochtonen die wel in zo’n buurt wonen, dringen niet tot hen door, ook en vooral omdat die zo min mogelijk in de kranten verschijnen.

  Wat zou de grachtengordel denken van mensen die lak hebben aan onze regels, die je kinderen en jezelf wakker houden, omdat zij tot diep in de nacht willen luisteren naar luidruchtige, jengelende oosterse muziek? Die zich alleen maar verstaanbaar kunnen maken door hard naar elkaar te schreeuwen en die eindeloos – dag en nacht – het water in het bad laten stromen, terwijl jij moet zeggen dat je kroost niet te lang onder de douche mag staan.

  Die blijkbaar wel kunnen doen wat jij voor je gezin niet kunt doen; dikke boodschappentassen vol met eten kopen, terwijl er in hun omgeving veel autochtonen hun eten bij een voedselbank moeten halen?

  Die gratis rijlessen kunnen nemen, terwijl jij die lessen voor jezelf en je volwassen nog naar school gaande kinderen niet kunt betalen?

  Die hun hele inrichting – inclusief [vaat]wasmachine en droger – voor nop krijgen, terwijl jullie niet weten waar je een nieuwe wasmachine van zal moeten betalen. Dus ga je nog maar even door met het oude krakkemikkige zootje.

  Toch merkwaardig dat wij wel zien wat anderen in onze blanke omgeving niet willen zien, terwijl het over het algemeen goed opgeleide mensen zijn.

  Is het mogelijk dat zij uit gemakzucht – we hebben het toch nog goed – weigeren de werkelijkheid onder ogen te zien?

  Wat niet weet, wat deert, toch???

  .

  Geliked door 1 persoon

 26. Republikein zegt:

  Uitgepakt.

  Like

 27. Guardiacivil zegt:

  De onnozele naïeve wegkijkers zijn met hun foute stemgedrag hier zelf schuldig aan, dus moeten we of we nu willen of niet op de blaren gaan zitten die anderen veroorzaken.

  Like

 28. medin zegt:

  Na vele aanslagen. Meer dan 80% van de kiezers hebben voor islamisering gestemd. Het ziet er hopeloos uit. Misschien wordt Argentinië mijn land. Weg uit Europa.

  Like

 29. Salsa babel zegt:

  Heb kippenvel
  Wat fantastisch mooi en recht voor zijn raap geschreven
  Jij degene die links gestemd hebben komen er wel achter
  Stelletje hypocrieten

  Like

 30. Pingback: Groningen, Pegida flyeren en demo, het was me een weekendje wel! | E.J. Bron

 31. Andre zegt:

  Mensen we kunnen hier lang en breed over praten maar zolang de oorzaak niet wordt weg genomen blijven deze problemen bestaan. Vijf voor 12 is al gepasseerd en de ongebreidelde import zal niet eerder worden gestopt voordat je in de benen komt. Een revolutie is hierbij de enigste uitkomst om het tij te keren. Meld je daarom aan bij https://www.facebook.com/groups/235513056947417/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s