Onvoorstelbaar gruwelijke daad: Moord na twee brute verkrachtingen

Screenshot_123

(Vertaling: E.J. Bron)

Een Somaliër zou twee mannelijke bejaarden hebben verkracht en daarna de vrouw van een van de beide slechtoffers vermoord hebben. De gruwelijke en onvoorstelbare feitelijke toedracht:

In de vroege ochtenduren van 22 oktober brak de Somaliër in het verzorgingstehuis “Haus am Bürgerpark” in Neuenhaus (foto) in het district Grafschaft Bentheim in de Duitse deelstaat Niedersachsen in, waar hij een volledig hulpeloze 59-jarige man met een dwarslaesie verkrachtte.

Daarna ging hij een kamer verder, waar hij een tweede, nog oudere man verkrachtte, totdat hij door diens vrouw werd gestoord. Om een arrestatie te voorkomen, vermoordde hij de vrouw van het tweede slachtoffer, waarbij hij volgens de politie bruut geweld gebruikte.

Toen de conciërge van het verzorgingstehuis om 03.30 uur een controleronde liep, ziet hij de criminele “vluchteling” en verspert hem de weg. Deze rent daarop langs hem heen en springt uit het raam. Eerst ging de conciërge van een “normale inbraak” uit en belde daarom de politie. De agenten vonden de twee mannelijke slachtoffers en de op de grond liggende vrouw.

Korte tijd later kon de verdachte gearresteerd worden in zijn woning. In zijn kast werd het bezwete trainingspak gevonden.

Op dit moment bevindt de dader zich in een psychiatrische inrichting, totdat hij voor de arrondissementsrechtbank Osnabrück wordt voorgeleid.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Onvoorstelbaar gruwelijke daad: Moord na twee brute verkrachtingen

 1. Japio zegt:

  Zal wel vrijspraak worden.

  Like

 2. danny zegt:

  Deze ‘vluchteling’ mag van mij de doodstraf krijgen.
  Is het eerste wat in mij op komt.
  Laat hem maar wegrotten in een kerker.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Krijgt minstens een taakstraf. 1 uurtje schoffelen, vermoed ik. Want in Duitsland zijn deze volgers van Mo de pedo-profeet, een beschermde mensensoort.

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  ONBEGRIJPELIJK , kinderen, dieren, meisjes, vrouwen, oudere vrouwen en mannen niemand is nog veilig voor deze totaal gestoorde idioten, vreselijk, hij zit in een inrichting, de rechter zal wel zeggen hij was een verwarde man, weggevlucht voor de ellende in zijn land, nee dan ga je 2 oudere mannen verkrachten en een vrouw vermoorden, vuil vies goor pleuristuig, denk je ik ben een man, ouder dat zal mij niet gebeuren en die kerel verkracht ze, waarom, gewoon om dat het kan

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Er kan tegenwoordig in Europa zo véél, dat 20 jaar geleden nog ondenkbaar was…..vóór ze al dat tuig hierheen begonnen te verschepen.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Mohammedanen willen zo snel mogelijk naar het paradijs.
   Help ze met kafir inrichtingen waar ze uit mededogen naar de maagden worden geholpen. Wie zich niet vrijwillig aanmeldt is dan een afvallige en verdient niet langer het licht in de ogen.

   Like

 5. rightie zegt:

  Hoe lang voordat er knokploegen komen? Zijn die er al? Ik weet dit niet want ik ben al zo lang weg uit Nederland.

  Like

  • danny zegt:

   Niet veel knokploegen tot op heden.
   Moeilijk hier. Veel mensen zijn bang en justitie tolereert het niet.
   Ik zou het wel willen.

   Alleen kan ik ook niet veel uitrichten helaas.

   Probeer wel adressen van moslim -of linkstuig die ongestraft ergens mee wegkomen, geplaatst te krijgen.
   Of deze klojo’s zelf te bezoeken.
   Ik ken geen angst.
   Heb geen vrouw en kinderen , dus heb ik meer mogelijkheden.
   Heb ook rechten gestudeerd en bij de marine gezeten.
   Maar ga maar eens mensen zoeken, die ook lef hebben en geen angst kennen voor dat moslimtuig.
   Moeilijk te vinden.
   Ik snap ze ook wel.
   Moet natuurlijk allemaal ondergronds

   Geliked door 2 people

   • Ambrosius zegt:

    Helemaal mee eens Danny!

    Like

   • Leo zegt:

    Nederlanders zijn( Haast) allemaal laf en bang. ( ook voor elkaar )
    Tijdens de bezetting van 40 / 45 waren alle Nederlanders ook “grijs ” en bang voor elkaar.
    Toch ontstonden er toen gelijkgestemde groepen mensen die de strijd tegen het onrecht
    aan durfden.

    Waarom zou dat nu niet kunnen ??
    .

    Er is niet veel verschil meer tussen toen en nu.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Leo.
    Nog ’n tijdje wachten.
    Gaat vanzelf komen…

    Like

 6. Thomasson zegt:

  Ik ben nu bezig met het lezen van een boek over de Holocaust. Als ik dit stuk lees, dan denk ik : hoe vreemd dingen kunnen gaan. Noem het Karma. Amper 72 jaar geleden waren er mensen uitgemoord met briljante hersenen en voorbeeldige burgers die in Europa bijna 2000 jaar hadden geleefd. Ja! Ze hadden een verkeerde God! En Ja! Zij zagen (sommigen ) er wat anders uit. Ze hadden donker haar ..Maar ook degenen die blond waren met blauwe ogen moesten ontgelden en worden verdelgd in de gaskamers van Auschwitz-Birkenau, Treblinka en Sobibor. Ze pasten niet in de Europese Arische samenleving. Nu amper 72 jaar later, staat de Duitse deur wijd open voor aapachtige zwarte wezens uit Afrika met een ontwikkelingsniveau die iets hoger ligt dan die van een Chimpansee. Ze beschikken over een maat van agressie die niet onder valt aan die van een haai of krokodil. Vooral geldt het voor de species afkomstig uit de Hoorn van Afrika. Zij zijn zeer gevaarlijk voor Europese mens en dier. Deze wezens beschikken over onverzadigbare seksuele driften. Om de honger van hen geslachtsdeel te stillen, zijn ze bereid in koelbloed te vermoorden. Het is interessant om te weten dat Neuenhaus in het district Grafschaft Bentheim, is niet ver van de Duits-Nederlandse grens. In de praktijk kon het ook gebeuren dat deze Somalische mens-aap had zijn seksuele driften over de (open)grens genomen om slachtoffers te maken in Nederland. Des te meer is het een goede reden om de grens dicht te gooien. Goed bewaakte grensovergang kan deze wezens terug sturen naar de Afrikaanse habitat waar zij thuis horen, of naar een Duitse dierentuin.

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Waarom naar een Duitse dierentuin? Ook die worden verkracht door ze om erna vermoord te worden doen ze in die landen eerst verkrachten en dan die arme dieren die door die viespeuken onrein zijn geworden dood maken, zet ze bij de leeuwen die dagen niet gegeten hebben

   Geliked door 1 persoon

   • Ik zou ze gewoon vermoorden met alles erbij waar ze mee in aanraking zijn geweest. Als je wat doet moet je ’t goed doen en het beste is nog altijd het voorbehoedsmiddel The Big One waarvan er nog honderden op Volkel liggen opgeslagen en 1000 keer sterker zijn dan die van Hiroshima en dan het geheel op Afrika en een stuk van Azië. En de nou-nou-nou-zeggers, hoewel ik die hier niet verwacht, mogen de bek houden, het is Oorlog!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Breinbrouwsels.
    Goed plan.
    Daarna nog extra ontbossen en alles onvruchtbaar maken wat nog enigszins rook naar vrucht.
    Daarna voor alle zekerheid nog ’n keer overnuken.
    Je kan nooit weten namelijk.
    Daarna ’n hoge Trump-muur er omheen voor als er over 10 milijoen jaar weer zwammige wezens over de muur zouden willen kruipen.
    Daarom elke honderdduizend jaar degelijk met de flitsspuit er over.

    Ik heb het in ieder geval in mijn opschrijfboekje opgeschreven… voor het geval
    dat je het na een miljoen jaar of zo zou kunnen vergeten.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   Bentheim ben ik wel eens geweest.Is maar een paar kilometer van de Nederlandse grens.

   Like

 7. D.DAY zegt:

  Dit tuig laten wegrotten in een kerker. Het Westen is niet opgewassen tegen deze aan islam gerelateerde misdadigheid. De consequenties voor de toelating van moslims in een westerse samenleving heeft de gewone burger kritiekloos te aanvaarden, omdat de linkse politici de moslims de zegeningen geeft tot het veranderen van een westerse in een islamitische samenleving.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  MAG IK HEM HEBBEN?
  Dan ga ik me lekker uitleven op dat zwijn; er zit een mooie donkere kelder onder mijn huis, waar hij ongestoord kan wegrotten.
  Maar eerst wil ik hem dan bewerken met allerlei akelige dingen, en natuurlijk krijgt hij alleen maar oude hondenbrokken te vreten en krijgt hij water dat ik uit de wc-pot schep nadat ik deze heb doorgespoeld (dat dan weer wél).

  Like

  • danny zegt:

   Precies martel hem maar.
   Mijn zegen krijg je.
   God vergeeft, ik niet!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Zou je wat fotootjes hier op de site willen zetten, als je ‘m hebt en lekker bezig bent.
   Wel met flits hoor. Donkere kelder weet je wel.
   En die hondenbrokkenbak zou ik bij een grote zwarte hond zetten die met een ketting vast ligt en ook heel veel honger heeft, maar geen brokken eet en liever mensenvlees heeft.
   Lijkt me spannend.

   Ik geniet daar namelijk zo van…

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 7 april 2017 om 20:29

    Zodra dat stuk vuil, die gore halfaap, bij mij is afgeleverd en aan de scherpe, roestige ketting is gelegd, zal ik beginnen met het maken van foto’s.

    Like

 9. Ambrosius zegt:

  Ik hoop echt dat ik zo een klootzak voor mijn wielen krijg die rijd ik zonder enige nadenken kapot!

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Zouden die gasten niet allemaal psychisch getest moeten worden voor ze worden toegelaten of is dat discriminatie volgens links en de Gutmensch.

  Like

 11. ronals en marjan zegt:

  oh asielzoeker . moeilijke jeugd gehad , gescheiden ouders, ik denk 5 uur taakstraf

  Like

 12. Onschuldige Bijstander zegt:

  “In zijn kast werd het bezwete trainingspak gevonden.” Lol wtf? hahaha

  Like

 13. Is een fatsoenlijke rechtspraak hier nog wel op zijn plaats?

  Like

 14. Nemesis zegt:

  Duidelijk, géén voorarrest, maar direct de psychiantrische kliniek in, want het is weer zo een zielige, verwarde man. KOTS !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s