PVV EIST OPHELDERING OVER ROVERSNEST- AZC

Screenshot_14

Vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de demissionair staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over de handel in gestolen spullen door asielzoekers

1.) Kent u het bericht “Asielzoekers verhandelen gestolen spullen op AZC Delfzijl”(*)?

2.) Hoe is het mogelijk dat asielzoekers de mogelijkheid krijgen om een zwarte markt op te richten in een AZC? Waarom worden deze stelende nep-vluchtelingen niet onmiddellijk opgepakt en uitgezet?

PVV Tweede Kamer

3.) Hoe legt u aan de Nederlandse bevolking uit dat u voor de opvang van 1 asielzoeker jaarlijks ongeveer 36000 euro belastinggeld vraagt, waarna u laat gebeuren dat de asielopvang wordt omgetoverd in een roversnest?

4.) Hoe is het mogelijk dat het COA de problemen ontkent, terwijl journalisten bijvoorbeeld gestolen iPhone’s, sportschoenen en laptops krijgen aangeboden in genoemd AZC? Hoe lang gaat u deze laffe struisvogelpolitiek nog voortzetten?

5.) Bent u bereid eindelijk de Nederlandse grenzen te sluiten voor asielzoekers? Zo nee, waarom niet?

(*) Dagblad van het Noorden, 5 april 2017

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Noord-Afrikanen, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op PVV EIST OPHELDERING OVER ROVERSNEST- AZC

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Criminele asielzoekers moeten à la minuut ons land uitgezet worden! Je wordt hier niet opgevangen om op rooftocht te gaan en vervolgens de gestolen waar te verkopen. Behalve het bewezen feit dat zeer velen geen vluchtelingen zijn, maar uitgekookte criminelen, is het uiterst vreemd dat het COA net doet alsof ze van niets weten. Men houdt criminelen dus de hand boven het hoofd.
  Ik ga er vanuit dat al die mensen die zich met asielzoekers bezig houden daar financieel niet slechter van worden. En om hun baantje te beschermen passen ze ‘artikel 5’ toe, oftewel ze zien zoveel mogelijk door de vingers. Dat ons land naar de bliksem gaat interesseert hen blijkbaar niet.

  Like

  • oeps48 zegt:

   Wim Kan zou zeggen: “Mevrouw, u snapt er weer niet van. Ik zal het even uitleggen. Artikel 5 is beleidsondersteunend. En de toekomst van ons land zijn details, waar we ons niet druk over maken.”

   Like

 3. Zo Geert, geef ze maar van katoen. Prachtig!!!!!

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  .Men probeerde het alweer in de doofpot te stoppen. Hier in deze stad worden er nogal eens fietsen gestolen van het station en die worden op de nek naar het AZC gebracht om daar opengeknipt te worden. Ik heb de politie wel eens erop af gestuurd toen er een Eritreeer of zo met de fiets op de nek liep. De brutaliteit loopt pontificaal met een fiets op de nek over straat.

  Geliked door 1 persoon

 5. oeps48 zegt:

  Wat een verrijking !!! Niet van onze Nederlandse cultuur, maar van de zielige migranten. Nederland is kennelijk een opvangcentrum voor allochtoonse maffia, sorry criminelen. En Rutte en zijn kornuiten kijken weer eens de andere kant op. Die zielige criminelen horen niet vrij rond te lopen, maar in het gevang. Dus dat AZC afzetten met een hoog hek eromheen en de poort moet op slot. Wachttorens met gewapende bewakers. En simpele Nederlandse kost, stamppot met spek. De zielepoten de keuze voorleggen: “terug naar thuis, of een veroordeling tot 10 jaar cel”. Dan lost het probleem zichzelf heel snel op.

  Like

 6. Sgian Dubh zegt:

  Al jaren aan de gang in AZC’s door het hele land. Ze gaan met kleine groepjes op pad in Duitsland en Belgie, komen dan terug in NL en verkopen hun buit in het AZC en via de allochtonen markt. Het is een tweede paralelle economie die parasiteerd op onze economie. Er word niets geproduceerd maar enkel genomen, zowel in goederen als in geld via uitkeringen en regelingen. Dit gaat ten koste van ons gehele sociale systeem en de leefbaarheid van onze wereld. Als U en ik dit doen zijn we criminelen, een benaming die steeds meergerelateerd is aan autochone afkomst. Ander is het culturele waarde of achtergesteld zijn……

  Ik vind dit soort kamervragen boter na de vis, als de regering en de tweede kamer dit soort zaken niet weten zijn ze wereldvreemd en ongeschikt dit land te leiden….

  Onze elitaire volksvertegenwoordigers weten wel welkemisdrijven door onze “gasten” worden gepleegd maar verkiezen net als de politie om dit soort zaken niet te zien. Feitelijk is het een machtsvacuum waarin binnen de Nederlandse grenzen niet langer de Nederlandse wet geldig is en de handhaving ervan word opgeheven, behalve als het politiek voordeel oplevert.

  Binnen de allochtone grenzen gelden dus duidelijk andere wetten en regels, en deze concurentie word gedoogd door de politiek omdat het een idiologisch doel dient dat de belangen van de bevolking schaad maar de belangen van de politiek ten dienste is.

  We worden gewoon verraden.

  Like

 7. joga zegt:

  Waarom weer in een officieel kamerstuk een dt- fout( groep 3 lagere school)? Ott=stam+t, dus niet ontkend maar ontkent (werkwoord ontkennen, stam is ontken) dus achter ontken komt een t. Is dat nu echt zo moeilijk? Over ontbrekende interpuncties heb ik het dan maar even niet, want dat zal wel echt te moeilijk zijn. En dan ben ik nog wel een “laag” opgeleide PVV-stemmer. Geen wonder, dat ze ons uitschelden voor tokkie-volk.

  Like

 8. tinekevanschagen zegt:

  PVV is goed bezig,er gaat weer kracht en energie van uit.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Felix Rottenberg kwam er onlangs mee voor de dag; Ten tijde van Fortuyn heerste er bij de PvdA een soort van LAFFE POLITIEK. We mochten niet erkennen dat Fortuyn gelijk had. Nou dit soort politiek is van alle tijden! Het is zelfs nog vééél laffer geworden! En hierdoor kachelen we met de dag achteruit met z’n allen in NL. Maar je moet van een speciaal soort zijn om je hier écht druk over te maken. Mss dat bij de volgende economiese crisis Jan en Katrien L. eindelijk eens van de bank afkomen. De PVV Groningen heeft een hele goede volksvertegenwoordiger, Ton van Kesteren. Zit nu in de Senaat (1e Kamer), een AANWINST!! Meer meer meer PVV!

  Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  1.) Kent u het bericht “Asielzoekers verhandelen gestolen spullen op AZC Delfzijl”(*)?
  Antw.: neen;
  2.) Hoe is het mogelijk dat asielzoekers de mogelijkheid krijgen om een zwarte markt op te richten in een AZC? Waarom worden deze stelende nep-vluchtelingen niet onmiddellijk opgepakt en uitgezet?

  Antw.: we starten een gedegen onderzoek naar mogelijke daders en uitzending verloopt volgen democratisch opgestelde regels;

  3.) Hoe legt u aan de Nederlandse bevolking uit dat u voor de opvang van 1 asielzoeker jaarlijks ongeveer 36000 euro belastinggeld vraagt, waarna u laat gebeuren dat de asielopvang wordt omgetoverd in een roversnest?

  Antw.: in uw kostenplaatje per asielzoeker laat u achterwege wat de verwachte economische opbrengst is. Als eerder vermeld, zal een objectief onderzoek door betreffende AZC (…) worden ingesteld;

  4.) Hoe is het mogelijk dat het COA de problemen ontkend, terwijl journalisten bijvoorbeeld gestolen iPhone’s, sportschoenen en laptops krijgen aangeboden in genoemd AZC? Hoe lang gaat u deze laffe struisvogelpolitiek nog voortzetten?

  Antw.: In afwachting van het onderzoek wordt u nader geïnformeerd:

  5.) Bent u bereid eindelijk de Nederlandse grenzen te sluiten voor asielzoekers? Zo nee, waarom niet?

  Antw.: zoals bekend mag worden geacht van politici(e)… , handelt het Kabinet conform internationale afspraken als EVRM, EU tezamen met bilaterale afspraken omtrent het uitzettingsbeleid.

  Ik verwacht uw vragen hiermede voldoende te hebben beantwoord.

  Bla, bla, Bla……. Getekend namens,

  Bla Bla.

  Like

 11. BertG. zegt:

  1) Dergelijke geruchten zijn ons ter gehore gebracht.
  2) Dit is nog volstrekt onduidelijk of het gaat om gestolen spullen dan wel gekregen goederen.
  3) Dat is een mening die geheel van u zelf is en verder nog volstrekt onduidelijk.
  4) De nauwkeurigheid van deze bronnen zijn ons geheel onbekend.
  5) Dit is iets wat aan het volgend kabinet is om hier over te beslissen, buiten dat we vast zitten aan Europese afspraken vast gelegd in verdragen.

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  De grootste vijand van het Nederlandse volk is hun eigen regering !

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Als je kijk naar advertenties in allerlei bladen over kofferbakmarkten, rommelmarkten, snuffelmarkten, 2e handsmarkten, curiositeitenmarkten, Beverwijk, Den Bosch, Jaarbeurs etc.etc. en je ziet hoeveel Turken en Marokanen die markten bezetten met allerlei goederen dan kan je gerust spreken van een 2e economie waar behoorlijk veel geld in omgaat.
  Schiet me nog de Groenoordhallen in Leiden te binnen waar vroeger een grote rommelmarkt werd gehouden. Heb ik ook nog niet alle sporthallen en grote schuren erbij geteld, oh en vroeger in Den Haag de ijshal die zat uitgepuild met Marokanen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s