Stijlloos Advies. Ga eens dood, Piet Hein Dino

Screenshot_116

(Door: “Van Rossem”)

Piet Hein Donner is doodsbang voor directe democratie. Dat geeft verder niks, het is een stokoude CDAsaurus en die angst gaat vanzelf een keer over in de dood, wellicht zelfs via de mentale stilte van dementie. Maar tot het zover is, zit hij als opperbeftoga van de Raad van State wel op een plek waar hij gratis persberichten kan opstellen, waarin hij zijn eigen galmening kan spugen over volk & inspraak. Een mening die dan vanwege zijn titeltje als staatsbestuursfiguur weer veel te serieus genomen wordt door luie overtikmedia van de dodebomenlobby. “Raad van State waarschuwt: pas op met referenda, ze ondermijnen de democratie”, schrijft de Azijnbode dan bijvoorbeeld, want die vinden dat zelf ook dus dan is het makkelijk als Piet Hein Dino ze de tekst gratis aanreikt.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", betutteling, democratie, Elite, establishment, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Stijlloos Advies. Ga eens dood, Piet Hein Dino

 1. Bob Fleumer zegt:

  Deze professor mag misschien veel weten, hij is niet wijs!

  Like

  • Thoth zegt:

   Huh? Professor de rechten? Laat me niet lachen, hij weet wat er in de rechten staat – dat is geen wetenschappelijk discipline – en voor de rest, helemaal niets.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Als die vent nu tenminste ook maar iets in zijn mars had van de man wiens voornamen hij heeft geleend, ja dan…………! Zijn daden benne groot (ja maar niet voor ons) hij heeft gewonnen de fluwelen zetel met gouden franje bij de Raad van State, alwaar hij met zijn grootse daden ons nog verder de modder intrapt.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Leef dat fossiel nog steeds ???

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach, het CDA, de partij die feitelijk dien te worden genoemd: Christenen Dienen Allah! En die Donner is even getikt als “dolle Dries”, van Agt.

  Like

 4. Japio zegt:

  Laat die hand in hand met Balkenende in Arnhem gaan lopen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Waarom eigenlijk geschrokken. De Turken als ze naar hun eigen land reizen, doen dat zeer waarschijnlijk met hun Turkse paspoort, Turken willen gewoon Turken zijn op een enkele uitzondering na. Dus nu niet miepen.

   Like

 5. Mary zegt:

  Hij snapt er echt geen zak van, democratie is de stem van het volk, ook wel volksheerschappij genoemd waar volgens de definitie het volk zichzelf regeert en er dus geen wetten nog maatregelen opgelegd kunnen worden waarmee het volk het oneens is. Het volk wil referenda over meerdere zaken, die volksvertegenwoordiger die het daar niet mee eens is spreekt niet langer namens het volk maar anti het volk en is in zo’n geval een alleenheerser welke niet thuis hoort in een democratie!!!!.

  Like

 6. Die vent is waarachtig geschift.

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Dit zijn machtsmannetjes van het zuiverste soort, zij leven om de wereld te beïnvloeden. Het is een zwaar, want negatief, leven voor hen. Er valt geen enkele voldoening uit te halen behalve dat je een schouderklopje krijgt van geestverwanten. Plezier gunnen deze mensen zichzelf niet, dus zo gek is het niet dat anderen ook slechts een grafstemming gegund wordt.

  Dit soort beroepsbestuurders kunnen maar één ding doen ten goede van het landsbelang: opstappen. “Nee, dat kan niet, mensen weten niet wat ze willen, dat wordt een puinzooi” hoor ik Pietje roepen. Directe democratie is voor andere landen, waar het volk wel gelukkig mag zijn, maar de kunnen ze in Nederland niet aan…

  Hun manier van denken heeft duidelijk iets weg van narcisme en een gevaarlijke combi van grootheidswaanzin en een minderwaardigheidscomplex, op zich niet schadelijk behalve dan wanneer die personen de macht hebben om het geld van burgers als gevolg daarvan over de balk te smijten, hun soevereiniteit te decimeren en daarenboven niets te presteren.

  De enigen die vrijheid niet aankunnen zijn juist die machtsmannetjes, daarom probeert men Wilders al sinds zijn tijd bij de VVD te beteugelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s