De islamisering van Europa maakt snel vorderingen

Screenshot_9

(Door: Eva-Maria Griese – Vertaling: E.J. Bron)

De politiek volstaat met verbale waarschuwingen voor de volgende migratiegolf, de Arabische wereld discussieert over de effecten van de succesvolle Jihad op Duitsland en het enige boegbeeld van een verstandige migratiepolitiek, de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz, onderhoudt zeer goede contacten met de mecenas van de massa-immigratie, George Soros.

Contra magazine  

In Jordanië wordt er heel openlijk op tv over gediscussieerd hoe het geïslamiseerde Europa eruit zal zien. Anders dan de gasten in de Duitse talkshows weet men hier al dat deze Jihad zal lukken en Europa voorgoed zal veranderen.

Van de Beierse CSU via talrijke bevolkingswetenschappers tot aan bondskanselier Angela Merkel toe waarschuwt iedereen voor een enorm aanzwellen van de immigratie uit Afrika. Hier wordt echter niets tegen ondernomen. De Nigeriaanse president waarschuwt Europa zelfs voor zijn eigen landgenoten. Zij zouden geen vluchtelingen zijn, omdat er geen oorlog in het land zou heersen, maar gewoon gelukzoekers en criminelen. Omdat ze niet anders zouden kennen, zouden ze ook in Europa delicten plegen.

Oostenrijk als eiland van de zaligen heeft zogenaamd de enige regeringspoliticus die verstandige opvattingen heeft in de vluchtelingenpolitiek. Maar mogelijk is alles heel anders. Sebastian Kurz onderhoudt zeer goede contacten met de beursspeculant George Soros, de fatale luis in de pels van de mensheid, de globale onruststoker met behulp van talloze stichtingen. Een “staatsman zonder staat”, die met zijn “Endowment for Democracy” geen democratie, maar opstand en oproer en opstanden sticht. Hongarije heeft zojuist besloten om de door Soros gefinancierde Amerikaanse universiteit in Boedapest te sluiten, waar hij aan studenten zijn “waarden” doorgeeft en hen opzet tegen de eigen regering. Viktor Orbán heeftin Oxford gestudeerd – dankzij een studiebeurs van George Soros -, hij kent het subversieve leerplan vermoedelijk uit eigen ervaring.

Eventueel zou Wenen in de bres kunnen springen en de Soros-mentaliteit-smederij CEU opnemen. Ook de Oostenrijkse kanselier Kern beschikt over uitstekende contacten met de zelfbenoemde filantroop Soros en had al enkele weken na zijn ambtsaanvaarding bezoek van diens zoon in de bondskanselarij.

Rusland´s president Poetin heeft de NGO´s van de beursspeculant het land al uitgejaagd. In de Oekraïne is zijn plan van een omwenteling helaas gelukt. Soros bevordert met zijn “Open Society”-stichting tot verstandhouding onder de volkeren de migratie zo goed hij kan en ondersteunt de asielindustrie. Het Zwitserse “Zeitenschrift” noemt hem een “schietmeester met globale werking”.

De “Council on Foreign Relations” is een op de Bilderbergers gelijkende schakelcentrale voor geopolitiek, waarin ook Sebastian Kurz kennelijk steeds weer te gast is. Dat klinkt helaas alsof hij aan de kant van de bevorderaars van de massamigratie zou staan en alleen maar de slimst leugenaar van allemaal is, in ieder geval tot hij bondskanselier is. Ik hoop heel erg dat ik er met mijn vermoeden ver naast zit en dat de door de zozeer verachte groepering Pegida al meerdere jaren geleden gevreesde islamisering van Europa niet verder zo grof nalatig geduld respectievelijk door de politiek gestimuleerd wordt. Anders zal het “Hooton-Plan”, een samenzweringstheorie uit de VS van de jaren-40, zich direct voor onze ogen ontvouwen en Europa onherkenbaar veranderen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Eva-Maria Griese

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering. Bookmark de permalink .

8 reacties op De islamisering van Europa maakt snel vorderingen

 1. IkBenHet zegt:

  De correcte titel boven dit artikel zou zijn:
  “WIJ láten de islamisering van Europa snel vorderingen maken”

  Like

 2. Jean zegt:

  Wakker worden en ingrijpen zo niet worden wij vernietigd door die importbarbaren.
  Nu die EU bende uitschakelen want daar zitten de kankercellen die ons zullen vernietigen.
  Nu grenzen potdicht afsluiten en geen enkele islamiet nog doorlaten die wil binnenkomen maar starten met duizenden per week te verwijderen, dat kan ‘zonder geweld’ gewoon ze verplichten het vliegtuig te nemen richting homelanden want daar is veel werk, heel veel werk om hun homelanden terug op te bouwen.

  Like

 3. Harry zegt:

  Trump had beter enkele raketten afgevuurd op de verblijfplaats van die verrotte Soros !
  Of is ie ook al in de greep van die NWO en Soros boevenbende ?

  Like

 4. scheermes zegt:

  Het kan haast niet anders dan dat de eu leiders smeergeld krijgen van soros ,of zij durven uit angst niets te doen !! Het is echt bezopen dat de vvd en de cda enz voldoende stemmen gekregen hebben ( Met hun smerige politieke spelletje) om ons land nog verder te islamiseren ,en richting afgrond te leiden !!De vlam kan beter zo snel mogelijk in de pan ,voor het te laat is !! De linkse mensen moeten eens een keer naar kanaleneiland of de schildersbuurt gaan ,misschien ontwaken dan enkele hersencellen!! Het zal echt niet lang meer duren ,of de oorlog die nu in het midden oosten heerst ,ook hier ZAL plaatsvinden !! Dit is echt een kwestie van tijd !!

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  artikel 41 WvS (noodweer en noodweer exces)

  Artikel 41
  1
  Niet strafbaar is hij die een feit begaat, geboden door de noodzakelijke verdediging van eigen of eens anders lijf, eerbaarheid of goed tegen ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding.
  2
  Niet strafbaar is de overschrijding van de grenzen van noodzakelijke verdediging, indien zij het onmiddellijk gevolg is geweest van een hevige gemoedsbeweging, door de aanranding veroorzaakt.

  De islam is zo gevaarlijk dat een beroep op lid 2 altijd moet slagen….

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Het is onvermijdelijk en het staat te gebeuren, nu alle verraders oppakken en strijdkrachten ordenen en op Europees samenwerkingsverband Brussel bezetten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s