De meerderheid van de moslims is vredelievend . . .

Screenshot_16

(Door: “Cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

. . . maar de rest van hen terroriseert op dit moment de hele wereld. Hier in het land is langzamerhand een soort van openbare “Fight-Club” ontstaan, waarin geweld, brutaliteit en het recht van de sterkste volledig onverbloemd “onderhouden” worden, meestal direct voor de verbaasde ogen van de talloze sociaal werkers, diversiteitsmanagers en conflict-gevolmachtigden in de achterbuurten van onze grote steden in het westen van Duitsland. Of het nu gaat om de Rijn-terrassen in Keulen, de Jungfernsteig in Hamburg of om diverse winkelcentra in het Roergebied, vanaf vroeg in de avond zijn dit absolute No-Go-Zones geworden voor mensen zonder migratieachtergrond.

PI News

Je voelt je op veel plaatsen al herinnerd aan de beruchte Noord- en Zuid-Amerikaanse getto´s, waar je na het invallen van de duisternis ook goed moet nadenken over de te nemen route naar huis als je lichamelijk ongedeerd wilt blijven. In Keulen en omgeving ontstaat er daarom ook “verzet” in de bevolking. Niet echter tegen de huidige wantoestanden – maar expliciet tegen diegenen die hier tegen willen strijden.

Dat hoeft niemand meer te begrijpen. De decennialang toegepaste linkse dogmatiek en diens mooi voorgestelde apologie van “multiculti” in rood-groen geregeerde deelstaten heeft gewoon effect.

Wie als Duitse burger tegen zijn eigen, anders denkende landgenoten en medemensen “ten strijde trekt”, maar voor de alom aanwezige bedreiging door “hier komen wonende” uiterst agressieve jonge mannen van Oriëntaalse afkomst in de krochten van de grote steden de ogen sluit, is er bijna een schoolvoorbeeld van hoe politieke semantiek, de “begrippenmacht” van de socialisten, kan werken.

Gezond mensenverstand is hierbij al lang geen goede indicator en raadgever meer. Geesteloze woorden van die “begrijpende” en goed bedoelende” mensen, die echter in de meeste gevallen persoonlijk niet in aanraking komen met de symbolische “verrijking”. Een cynisch anachronisme zonder weerga, dat op dit moment alleen door de Zweden wordt overtroffen. Je zou echter van de meeste tijdgenoten die zo betrokken “gezicht laten zien tegen rechts” nog niet eens het puntje van hun neus zien wanneer ze hier ook maar enig nadeel van zouden ondervinden of daadwerkelijk door in gevaar zouden komen.

Journalistieke middelmatigheid en politieke over-correctheid kenmerken de desbetreffende verslaggevende lijn in de (aangestuurde) pers. Een bijna hysterisch gevoerde discussiecultuur van de kant van het politieke establishment onderdrukt heel betrouwbaar ieder beginsel van een oplossing. Het complexe Duitse federalisme draagt ook niet echt bij aan de depolarisatie van de situatie. Vaak is er sprake van verschillen in verantwoordelijkheid, transparantie en samenwerking van de autoriteiten.

Denk- en spreekverboden ontstaan overal. Weldra zal ook het “vrije” internet volgens de linkse “tradities” scherp gecontroleerd en gereglementeerd worden.

Zo regelt men het opkomend protest gewoon op socialistische manier. Alles dat “afwijkt van de lijn” wordt gewoon gecontroleerd en verboden. Overigens een zeer praktische toepassing voor de verantwoordelijke politici. Zo kunnen zij de directe gevolgen van hun desastreuze politiek, hun persoonlijke ijdelheden en hun falen over de hele lijn zonder veel ophef gewoon “uitzitten” – en de consequenties daaruit daarna bij de “anders denkenden” of de volgende regering in de schoenen schuiven. Werkelijk geraffineerd!

Stonden vroeger betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid synoniem voor Duitsland, nu is dat geweld, exploderende criminaliteit en onveiligheid. Iedereen kan op elk moment “lastig gevallen” worden door “beschermingzoekers”. Vooral vrouwen, kinderen en bejaarden worden bedreigd. Meestal wordt daarbij altijd volgens hetzelfde achterbakse aanvalspatroon gehandeld; altijd worden vanuit grote groepen “mannen” of “jongeren” individuen overvallen – om daarna snel te vluchten. Gewoon “Seek and Destroy” dus. De wil om zulke subjecten op te sporen, is meestal echter gering. Vaak wordt pas enkele maanden later een desbetreffende foto gepubliceerd, die dan ook nog, wegens “privacyrechten”, van pixels is voorzien. Het is dus eerder aan het toeval dan aan een doelbewuste en stringente opsporing te danken wanneer zo´n heetgebakerde met een importbiografie gepakt kan worden. Om hem na het opnemen van zijn gegevens weer vrij te laten. Of meteen over te dragen onder de “hoede” van zijn ouders.

Het opmerkelijke aan deze gegevenheden is: des te meer misdaden er vanuit deze groep migranten gepleegd worden, hoe ijveriger wordt de kritiek hierop “beperkt”. Ook na een nog zo beestachtige daad is er altijd wel een, meestal GroenLinks gezinde of eveneens geïmmigreerde “expert”, te vinden die mediaal effectief oproept tot begrip en bezonnenheid. En de eigenlijke schuldigen steeds in de samenleving, uiteraard vooral in de autochtone Duitse milieus, zoekt. Een pathologische omkering van de causaliteitsketen, die alleen maar door samenlevingen in het eindstadium van decadentie of uit pure domheid gepraktiseerd kan worden.

Iedere drang tot zelfbehoud of ieder instinct tot verdediging werd door de linkse krachten in de staat, de politiek en de media langzaam “afgebouwd”. Hulpeloze en angstige burgers die nu, in het voorstadium van een agonie, om staatsautoriteiten roepen, die helemaal niet meer zichtbaar zijn, worden echter door de politieke elite ook nog bespot als “achtergeblevenen”, “in het verleden levend” en zelfs als “racisten” uitgejouwd. “Coole” linkse en als progressief geldende “Antifa´s” in de straten, gebruikt als willige idioten van een duivels destructief regime, dat door de meeste burgers echter nog altijd niet als zodanig herkend wordt, zijn de versierselen van de spoedige ondergang.

De normatieve krachten en ooit aangeleerde overlevingsreflexen functioneren niet meer volledig. Alles is op een bepaalde manier verwrongen, verdraaid en . . . verkeerd. Het morele balanceren op de rand van de afgrond is zoals bekend gevaarlijk en daar moet goed over nagedacht zijn.

Wie zichzelf, zijn land en laatste einde van zijn complete toekomst ten gunste van een twijfelachtige “heterogenisering” van de bevolking door moslims opoffert, is gewoon in de meeste gevallen geen goed, maar eerder een onnozel mens, die is opgezadeld met een geraffineerde obscure propaganda en wiens flegmatieke “goedhartigheid” gewoon schaamteloos wordt misbruikt.

De toekomst is nog niet geschreven. Mochten echter alle ontwikkelingsparameters in deze niet goede richting blijven wijzen, dan ziet het er niet echt rooskleurig uit. Maar jammeren helpt niet, want er zijn nog genoeg conservatief-liberale krachten en mensen in het land die het potentieel hebben om dit te stoppen. En nu geldt het hen als patriot en als burger te ondersteunen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Cantaloop”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op De meerderheid van de moslims is vredelievend . . .

 1. oeps48 zegt:

  Een paar rotzakken verpesten het, zoals altijd, voor de rest.
  Als al de goedwillenden die paar rotzakken niet tot de orde kunnen roepen, dan mogen ze van mij allemaal oppleuren. Dan deugen ze geen van alleen.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @oeps48,
   Wat bedoel je nu toch met een paar “rotzakken”???
   Het booslim DNA is van een soort satanische oorsprong, de criminele hersenspoeling zit er al vanaf dag-1 (baby) in. Het zijn er niet een paar, het zijn er bijna 1,5 miljard wereldwijd. En hetzelfde geldt voor het linksdraaien mensendeel, die zijn net zo knettergekgestoord als de booslims. Deze hele planeet is knettergek aan het worden.

   Geliked door 2 people

   • oeps48 zegt:

    @Drs.P.
    De werkelijke macht in de wereld is reeds voor een belangrijk deel in handen van de duivel. Satan heeft heel veel handlangers, die het (vuile) werk voor hem opknappen. Ze worden de de illuminati genoemd. Hij heeft zijn kornuiten de hemel op aarde beloofd, maar hij wijst ze de weg naar de hel. Ze zijn met handen en voeten aan satan gebonden en kunnen niet meer van hem weg. De macht van satan neemt met de dag toe. De psychologie van de macht is, dat macht vooral egoïstisch en onderdrukkend is. Macht wordt uitgeoefend met list, leugens, bedrog, geweld, destructie, chantage, vrees en angst. Zonder deze ingrediënten is er geen sprake van macht, zelfs niet eens van invloed. Satan is heel erg machtig. Hij zit met zijn tengels overal aan en in. Zijn macht is enorm groot. Hij is in staat de hele wereld te vernietigen. Zie, wat hij met de planeet Mars heeft gedaan. Voor satan heeft een mensenleven geen enkele waarde. Hij veracht de mens. Voor satan zijn mensen slechts slaven. Booslims, terroristen, milieuactivisten en wat dies meer zij, zijn voor satan slechts pionnen in het spel. Het gaat satan al lang niet meer om de knikkers, maar om het spel. Hij heeft immers al meer knikkers vergaard, dan hij nodig heeft. Hij beheerst het spel beter, dan de hele mensheid tezamen. De mens leeft in de korte termijn. De mens kijkt niet ver vooruit, hooguit een mensenleven, of één à twee generaties. Satan speelt met de eeuwigheid. Dit spel is dus ongelijk. Wie niet sterk is, zal slim moeten zijn. Om satan te verslaan en terug te drijven naar zijn hel, zullen we hulptroepen moeten inroepen. De hulp van hogere machten die ook met de eeuwigheid werken. Ik bedoel hiermee geen geloof, of religie, of kerk. Die zijn immers al lang door satan ingepakt. We zullen ons rechtstreeks moeten richten tot het AL, de AL-macht, de Schepper. AL is de enige macht, die in staat is, om satan te bedwingen. Dit is in wezen de strekking van het verhaal van David en Goliath.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat heb de planeet Mars nou weer te maken met jou verhaal.
    Of hebben wij daar vroeger gewoond, maar weten we het niet meer.
    Alleen jij kon het je nog herinneren.
    Je moet niet alles geloven wat ze je vertellen in de pinkster gemeente, dat zijn zweef teven.

    Like

  • paul zwueste zegt:

   Gaan we weer…
   “De meerderheid van de moslims is vredelievend……? ”
   Als nou ui den treure onderzoeken hebben aangewezen dat gemiddeld 70% van alle moslims voor de heilige oorlog en de sharia-wetten zijn…
   Hoe kan je dan met droge ogen beweren dat de meerderheid van de moslims echt héél braaf hoor, braaf zou zijn….!
   Wat ’n infantiel gelul weer.

   Als ’n artikel met zo’n onwaarheid begint lees ik niet eens verder….

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    @ paulzwueste
    Je moet wel goed lezen, ook tussen de regels door. En je moet de relatie leggen met het artikel, waarop is gereageerd. Gebruik niet alleen die ene hersenhelft, maar ook die andere. Je begaat een klassieke fout, als je teksten uit hun verband rukt. Een tekst is meestal meer, dan het geheel van de woorden. Als je enigszins bekend bent met wetenschappelijk werk, weet je, dat je de resultaten van dit soort onderzoeken met enige gereserveerdheid moet interpreteren. Niet alles is, wat het lijkt, dat het is. De waarheid wordt vaak verhuld in symboliek en/of dubbelzinnigheid. Niet alles is zo simpel en rechtlijnig als het lijkt. Zalig zijn zij, die ogen hebben en kunnen zien. Zalig zijn zij, die oren hebben en kunnen horen. Zalig zijn zij, die kunnen lezen en begrijpen, wat er staat.

    Like

  • paul zwueste zegt:

   oeps48
   Er bestaan géén goedwillende moslims.
   Gewoon van buiten leren en elke dag 100 maal opzeggen, dan leer je het wel.
   Je kunt het beter zo leren dan op de moslim-manier…

   Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Een prachtcommentaar op dit artikel op pi-news:
  “De meerderheid der Russen onder Stalin was vredelievend;
  de meerderheid der Chinezen onder Mao was vredelievend;
  de meerderheid der Cambodjanen onder de Khmer was vredelievend;
  …de meerderheid der Duitsers onder LinksGroen is vredelievend”
  En wij, de meerderheid der Nederlanders onder Amsberg/Rutte/Pechtold/Klaver zijn ook nog steeds vredelievend.
  Dat zegt genoeg…

  Geliked door 3 people

 3. Beschouwer zegt:

  Hele goede analyse. Ik denk wel dat heel veel mensen dit behoorlijk wollige taalgebruik niet helemaal kunnen bevatten

  Like

 4. Scheermes zegt:

  Hoeveel aanslagen moeten er nog komen voor er iets terug gedaan word?Goed geschreven stuk trouwens!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Je kunt blijven praten als “Brugman”, de Goetmensch is EN blijft onnozel…..!

  Geliked door 4 people

 6. Pietersen zegt:

  De islam blijft levensgevaarlijk en onveranderbaar, of er nou vredelievende moslims zijn of niet, zij gaan net zo goed tot terreur over als de islam eenmaal de macht krijgt, om ons ongelovigen uit te roeien.
  Daarom hoort de islam niet in een westerse samenleving en wordt uiteindelijk onze dood als men dat niet wil inzien.

  Like

 7. Ik zie nog steeds om mijn heen barbaars gedrag van moslims, hoezo vredelievend.?

  Like

 8. Thom zegt:

  Ik vind wel iets zitten in de redenering. Immers de meeste wurgslangen hebben nog nooit een mens gewurgd, dus waarom kun je ze dan niet gewoon loslaten in je huis. Op dezelfde manier redeneren immers onze Europese politici met Angela Merkwaardig voorop namelijk: “De meeste moslims rijden geen mensen dood met gestolen vrachtwagens, waarom halen we ze dan niet bmet miljoenen binnen want de meesten doen echt niks. Echt waar!

  Geliked door 1 persoon

 9. De meerderheid van de moslims is vredelievend . . .
  De meerderheid van de malariamuggen doen echt geen vlieg kwaad…

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ik betwijfel ten zeerste dat de rest vredelievend zou zijn, omdat :
  Er nooit een massaal protest komt.
  Er ook altijd lui zijn die hun vreugde na een aanslag niet kunnen verbergen.
  Ze steeds meer een nadrukkelijk stempel op de samenleving leggen met hun eisen.
  Hun homo haat en haat naar anders gelovigen en uitgetreden moslims.
  Hun veelal crimineel gedrag, oververtegenwoordigd in gevangenissen en in opsporing verzocht.
  Het verbergen van terroristen (zie Molenbeek).
  enz.enz.
  En ze geven niets om hun mede moslims, ooit gehoord van een inzameling in de moskeeën voor vluchtelingen of moslims in nood ????
  Oprotten er mee !!

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Zo regelt men het opkomend protest gewoon op socialistische manier ?
  Toevallig he, de zogenaamde socialistische manier lijkt exact op de fascistische manier !!

  Geliked door 1 persoon

 12. Flo zegt:

  Zorg iig geval voor wat “weerbaars” in en om het huis….

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Hoe je het ook went of keert de islam is geen vredelievende ideologie. Vanaf het begin/ontstaan er van is en is het nog steeds doden, vermoorden van anders- en ongelovigen. De islam is geen vrede, maar betekent eigenlijk onderdanigheid, verslaving of oorlog. Als je al die koranverzen leest dan is het een en al oorlog: moord en doodslag. Wereldoverheersing, anders-/ongelovigen die zich moeten onderwerpen aan de islam en zo niet is het : 1. vermoord worden, 2. al je bezittingen afgeven aan de moslims, 3. extra belasting betalen (waarvan vraag je je dan af), 4. je hebt geen rechten alleen maar plichten. En dan hebben we het maar niet over die vrijheid van vrouwen, het recht op vrije meningsuiting en ga zo maar door. Maar als dan al die terroristen en zgn geradicaliseerde moslims niet de ware islam vertegenwoordigen, ja als dit dan zo is… WAAR blijven en zijn dan al die goede en “vredelievende” moslims om tégen die geradicaliseerden op te staan en hun op hun nummer/plaats te zetten?????? WAAR zijn ze????? Ik heb ze nog nergens gezien, geen demonstratie of wat dan ook. Als een spotprent van mo wordt gepubliceerd staan ALLE ja ook die zgn vredelievenden dan opeens te demonstreren, de straten zijn er overvol van en het geweld is niet van de lucht. Hoezo “vredelievende” moslims?????? Waarom wordt er binnen de moskeeën haat en geweld gepredikt tegen niet-moslims????? Waarom, wat hebben wij hun misdaan????? Maar diezelfde imams zitten wel keihard voor de TV, radio en andere media te verkondigen dat ze vredelievend zijn. Oftewel: leugens en bedrog is hun taak, zand in de ogen strooien van bestuurders. Hoe kan een volksvertegenwoordiging ja die NEP-volksvertegenwoordiging ook wel 2e en 1e kamer genoemd, een motie aannemen die kindhuwelijken oftewel keiharde pedofilie toe staat (ja, alleen voor de moslims!), om de islam in Nederland te beschermen (waar tegen???? en kunnen zij zichzelf niet verdedigen. Waarom worden de Kerken in Nederland niet beschermd???? en ook niet het christelijke, Joodse, Hindoestaanse enz geloof????) Waarom is dus zo’n motie nodig??? En waarom moet het beleid van de regering zodanig zijn dat de islam niets in de weg wordt gelegd? (Motie-Halsema, GrLks). En tot slot vraag ik mij af waarom er nog NIEMAND in die volksvertegenwoordiging een motie heeft ingediend om de overeenkomst zoals bedoeld en ondertekend door Nederland in de Resolutie van Straatsburg 1975 op te zeggen?????

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s