Stockholm: “Positief blijven”

Screenshot_17

(Door: “Landerdoek”)

Aha, het is weer zover. Deze keer een aanslag in Stockholm. Maar wij moeten vooral positief blijven en nooit denken dat het met de islam te maken heeft. Ja, ik weet het; de koran roept een honderd keer op om te doden en Mohammad was in feite ook een terrorist, maar dat heeft niets met de islam te maken.

Even afgezien van de blonde slachtoffers, die toch al racisten waren vanwege hun huidskleur, laten wij maar bidden voor de dader, zodat hij zich niet te schuldig voelt over zijn daad, en toon even begrip; een zielige vluchteling die aanpassingsproblemen had, moeilijke leven, voelt zich afgesloten … je kent mijn reeks rechtvaardigingen al. Ik had al gezegd tegen die Zweden dat ze beter maar afstand konden nemen van het christendom, maar als ze niet naar mij willen luisteren …

Maar nu eerst even lekker kaarsjes branden, bloemetjes neerzetten, elkaar omarmen en zielig doen, en vooral demonstreren tegen Pegida en de PVV, want die zijn tegen moslims, terwijl moslims  precies datgene zijn wat wij nodig hebben om dit soort aanvallen te voorkomen. Dat weet ik, want ik ben links.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Stockholm: “Positief blijven”

 1. Harry zegt:

  Alle moslims Europa uit donderen , desnoods met geweld !

  Geliked door 5 people

 2. Edjan zegt:

  Ze hebben hem laten lopen. Leven er in Zweden nog mannen? Of alleen maar vrouwen en piemelwijven? En als zo’n piemelwijf de gediscrimineerde mohammedaan toevallig gaat vangen, gaat hij hem dan helpen en naar de psycholoog brengen?

  Bah. PIEMELWIJVEN

  Geliked door 3 people

 3. Fred zegt:

  Dat tuig pakt altijd de verkeerden.
  Onschuldige ongewapende burgers.
  Laat ze verdorie eens een keer een gemeenteraad pakken of desnoods het parlement of het koningshuis.
  Want die faciliteren deze zooi.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Fred Dat tuig richt zich ALTIJD tegen onschuldige ongewapende burgers. De geesteszieke bobo’s, de beschermheren, zijn nooit ter plekke. Ze zijn ver weg en onbereikbaar. Daarom kunnen zij zich met de islamitische vijand veilig collaboreren.

   Like

 4. Claudia M. zegt:

  Na de uitslag van de laatste verkiezingen moet ik toegeven dat ik inderdaad positief de ondergang van Nederland en de rest van de EU tegemoet zie. Stelletje dwazen!

  Hieronder een stukje ‘positiviteit’ die ik net onder bijgevoegde link neerzette…, mede speciaal voor onze positieve linkse goeroe…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/breek_vrachtwagen_rijdt_in_op.html
  20.55 – Afschuwelijk, vreselijk, verschrikkelijk… Steeds weer dezelfde woorden. Geschokt, heb ik nog niet voorbij zien komen… Het bloed kleeft aan onze bestuurders hun handen; zij die deze waanzin blijven faciliteren onder het mom van vergrijzing, die met deze georganiseerde massa immigratie overigens niet opgelost wordt; het zal de boel alleen maar verergeren. Er komt een moment dat er niets meer te plukken en te verdelen valt. De EU en Nederland zal, de aankomende jaren aanzienlijk veranderen en tja, 15 maart is nu geweest…

  Geliked door 4 people

 5. Williaan zegt:

  Ach de dader was geen echte moslim zeggen de echte moslims steeds weer.

  Like

 6. Het is dit keer niet de schuld van de islam maar de schuld van Israël, Donald Trump en Geert Wilders. Vraag maar aan de dader… of aan die moslima die in de Eerste Kamer zat…

  Geliked door 2 people

 7. Japio zegt:

  Gaat nu overal weer de Zweedse vlag halfstok? Afschuw wordt weer uitgesproken? Rot toch op stelletje huigelaars.

  Like

 8. ruben zegt:

  Juist terugkeren naar het christendom en de Gebiden van God. Het verlatrn van God en Zijn Geboden is juist dr oorzaak van alle ellende. De wereld id in 1917 zeer rrnstig gewaarschuwd in Fatima te Portugal, maar de wereld heeft niet geluisterd. Precies honderd jaar geleden. Geen toeval! !!!!! Reken maar, fe grote ellende gaat dit jaar nog over de wereld komen en niemand zal ontkomen. Vele naties zullen verdwijnen, dr rest gedecimeerd. Wat betreft ons kikkerlandje a: wij zullen verdwijnen. Reden voorspelde dhr Spielmann 200 jaar ggeleden al. Wegens vergaande Goddeloosheid en algemeen zedelijk verval. Er zal miets meer overblijvrn en Nederland zwl in zee verdwijnen. We hebben het zelf gewild.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Donder toch op met die eeuwige godsdienstwaanzin , man !
   Snap je nu nog niet dat haast alle ellende uit religies voortkomt ?
   En hoe fanatieker dat beleden wordt , hoe groter het probleem .

   En wat doet het christendom tegen de islamterreur ?
   Niks .
   Het liefst zouden ze de atheisten aan het kruis nagelen !
   Want niet in god geloven is erger dan de halve wereld uitroeien , he ?

   Geliked door 2 people

 9. Pietersen zegt:

  De Zweedse politie in actie-fail.https://www.liveleak.com/view?i=71b_1491135718

  Geliked door 3 people

 10. Perfide Albion zegt:

  Wat ik niet begrijp is waar de echte mannen zijn. Als mijn geliefden iets zou overkomen als gevolg van de islam dan zou ik wraak nemen. En wel op zo’n manier dat het wereldnieuws was. De straten zouden rood kleuren van het bloed van de aanhangers van een ideologie die het nooit gedaan heeft. Nederland zit vol met laffe honden die de islam niets in de weg leggen.

  Geliked door 5 people

  • oeps48 zegt:

   Wat kun je verwachten van politiek correcte zombies ??? Je hebben brood en spelen. En die Klaver is zo sexy. Ze hebben nu een smartphone en hoeven dus niet meer te denken.

   Geliked door 1 persoon

 11. Jean zegt:

  Totaal verbod van die perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam in onze westerse seculiere gemeenschap en de aanhangers incl. die onder eigen volk verplichten ons grondgebied te verlaten, liefst zonder geweld want van geweld walgen wij maar als het moet dan moet het maar met geweld, het einddoel is een islamvrij/geweldvrij Europa waarin onze vrouwen en kinderen zich veilig kunnen bewegen.

  Geliked door 1 persoon

 12. delamontagne zegt:

  Altijd jammer dat het NOOIT dat soort figuren treft………………!

  Geliked door 2 people

 13. Japio zegt:

  http://www.rijnmond.nl/nieuws/153706/Aboutaleb-betuigt-steun-aan-Stockholm-na-aanslag
  Aboutaleb betuigt steun aan Stockholm na aanslag – #rtvrijnmond

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Last night (this afternoon) in Sweden, Sweden, can you imagine Sweden. Wat hebben ze hem uitgelachen.

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Volgende week is het Pasen. Wat kunnen we verwachten met Pasen? Traditie getrouw vliegen in islamitische landen rond de Paastijd de kerken spontaan in brand. Gaan we in Europa ook die kant op? ik denk het wel.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Het wordt tijd dat dit ook eens in EU gaat gebeuren, maar dan met een coranische gedachte oog-om-oog, tand-om……….
   Dus omgekeerde richting.

   Like

 16. oeps48 zegt:

  Ja Yasser Feras met al die vredelievende islamietjes valt het niet mee, om je politieke gezwets overeind te houden. De kracht van jouw positieve denken is, dat jij gelooft in eigenschappen, die er niet zijn. De realist ziet, dat je behoorlijk last hebt van een fata morgana. En de pessimist kent die verschijnselen uit ervaring. Zodra jij droog bent achter je oren, kom je er ook wel achter.

  Geliked door 1 persoon

 17. Pietersen zegt:

  Is onze nationale grijnsbak Rutte al gekomen met een verklaring van medeleven ?

  Like

 18. Jan zegt:

  Alleen al die gore grijns (schalks zal die imbeciel het zelf noemen) op die bek van Klaver doet mij denken aan die andere waanzinnige, Hitler, die voor de spiegel gebaren instudeerde om bij toespraken indruk op het volk te maken.

  Geliked door 3 people

  • Hitler had een persoonlijke huisdealer, de Reichspritzenmeister Morell, die hem als dealer alle nodige drugs inspoot om hem braaf als handpopje alle door de Internationale Deep State voorgekauwde sprookjes te laten brullen. Het lijkt erop dat ’t nog steeds zo werkt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s