De Syrië-pijpleiding: Waarom de pers de waarheid over Syrië niet zal vertellen

Screenshot_51

(Door: Martin Armstrong – Vertaling: E.J. Bron)

Na alle aanvallen op Trump, die ervan beschuldigd werd in het geheim contact te onderhouden met Poetin om Hillary te verslaan, terwijl tegelijkertijd nooit iemand durfde beweren dat al hetgeen door de onthulde E-mails over de Democratische Partij aan het licht kwam vervalst of veranderd zou kunnen zijn, is het toch wel verbazingwekkend waarom Trump plotseling op het idee kwam om Syrië aan te vallen om te bewijzen dat hij niet onder een hoedje speelt met Poetin. Als zijn militaire adviseurs hem verteld hebben dat het Syrië was dat de gifgasaanval uitvoerde, dan zou hij daar heel voorzichtig mee moeten omgaan. Bij deze draai van 180° van Trump zou het om een valstrik kunnen gaan.

Inselpresse

In december 2015 legde ik uit waarom het werkelijk gaat in Syrië en waarom de regering-Obama wilde binnenvallen om Qatar aan een pijpleiding door Syrië te helpen om zodoende op de Europese gasmarkt de Russen te beconcurreren. De Amerikaanse pers ondersteunde Obama door iedereen te laten geloven dat Obama de onschuldige burgers belangrijk vindt die vergast worden. Niets was meer bezijden de waarheid, veelmeer leverden de VS wapens aan “rebellen”, die daarna burgers afslachtten en hen in massagraven gooiden. Obama keek weg, omdat de pijpleiding belangrijker was dan het Syrische volk.

Uiteindelijk heeft nu meer dan een jaar nadat ik over de waarheid achter het Syrië-verhaal schreef de Australische pers het verhaal opgepakt. Het is alleen de vraag: Waarom? Het lijkt erop dat de media alleen de focus verleggen en beweren dat Trump dit voor de pijpleiding zou doen, omdat hun lievelingszoon Obama nu uit beeld is. De mainstream media zijn erop uit Trump te vernietigen. Dat is hetgeen waarop ze door hun concerneigenaren werden afgericht, en die toen door Dan Rather in 2008 werden ontmaskerd, die nu echter de pers als eerlijk en echt verdedigt, terwijl Trump de duivel is, omdat hij de pers vals noemt.

Het is interessant hoe het verhaal verstopt werd om Obama te helpen, alleen maar om het verhaal daarna te brengen om er Trump mee aan te vallen. Het ziet er helemaal zo uit alsof Trump in de val zou lopen, omdat hij er daadwerkelijk van uitgaat dat het om chemische wapens gaat en om het redden van mensen. Het spijt me – dat is allemaal onzin. De bewijzen liggen inmiddels op tafel dat Obama uitgerekend die “rebellen” ondersteunde die ook aanvallen met chemische wapens uitvoerden. Uit onderzoeken uit het jaar 2013 bleek al dat zij het waren die destijds Sarin gebruikt hebben – en niet de Syrische regering.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.armstrongeconomics.com
Auteur: Martin Armstrong

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Donald Trump, Europa, mainstream-media, Obama, Rotzakken, Rusland, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Syrië-pijpleiding: Waarom de pers de waarheid over Syrië niet zal vertellen

 1. oeps48 zegt:

  Het moge duidelijk zijn, dat Syrië tot één grote beerput is verworden en een cruciale rol vervult in de immense belangenverstrengeling van zowel de Verenigde Staten als Rusland, alsmede van alle landen in het Midden oosten. Er zijn teveel partijen met elkaar aan het stoeien, die allemaal menen een “goede” reden te hebben, om in die zandbak te spelen. Het is door ons niet meer vast te stellen waar het nu precies om draait en wie het gelijk heeft. Het draait waarschijnlijk al lang niet meer om de knikkers, maar om de macht. Er is geen sprake meer van de-escalatie, maar van escalatie. Er hoeft niet veel meer te gebeuren, om het lokale conflict te doen escaleren. Een klein incident kan nu zomaar leiden tot WO3. De zelfbeheersing en het geduld van eenieder wordt momenteel tot het uiterste getart. Als Trump en Poetin niet heel snel aan tafel gaan zitten, om de buit onderling te gaan verdelen, is WO3 eigenlijk al niet meer te voorkomen. Een oorlog, die geen winnaars, doch alleen verliezers zal kennen. Deze oorlog zal niet beperkt blijven tot het Midden Oosten. De hele wereld zal erbij betrokken worden. Gelet op de felle reacties op de recente actie van Trump is het gebruik van chemische wapens nu feitelijk al gelegitimeerd. En daarmee is er geen enkele rem meer, om deze en ook biologische en nucleaire wapens in te zetten. Dit kan zomaar de totale vernietiging van de hele wereld inluiden. Het bijbelse apocalyps !!! Wanneer zal WO3 een feit zijn, vandaag nog, of morgen, of overmorgen, of volgende week, of ….. ???
  Vuchten ??? Kan niet meer !!! Waar naar toe ??? En voor hoe lang ??? Er is nergens meer een veilige plek !!! Zodra de wapens zwijgen, is er op de verwoeste planeet alleen nog maar dood, verderf en straling. Geniet, zolang het nog kan, van al het moois dat de aarde te bieden heeft. En hoop ondertussen, dat het gevaar kan worden afgewend.

  Geliked door 3 people

 2. toetssteen zegt:

  Indertijd had Pepe Escobar van ATimes een artikel genaamd Pipelinistan. ATimes bestaat niet meer, het artikel foets. Nog wel zijn er op you tube interviews met Escobar waar hij alles duidelijk uiteen zet.

  http://goudportal.nl/insider/syrische-gifgasaanval—met-leugens-een-nieuwe-oorlog-starten

  Men zal het blijven proberen. Echter zou het zomaar kunnen zijn dat er een andere patij wordt uitgedaagd met deze charge. Het vliegveld ligt niet dermate in puin dat gevechtsvliegtuigen niet op kunnen stijgen……
  Kweenie.

  Like

 3. Thom zegt:

  Trump moest optreden. De man is door Democraten en Republikeinen dermate tegengewerkt, dat hij moest laten blijken wie de baas is. Na alle beschuldigingen om onder één hoedje met Poetin te spelen, moest hij van dat imago af. Het was niet belangrijk wie het gifgas gebruikt had. Trump moest Noord-Korea, China , Syrië, Rusland en de rest van de wereld laten zien dat toen Obama het over een rode lijn had en vervolgens niks deed, er met Trump niet te spotten valt.
  Trump zal wel weten dat het gifgas waarschijnlijk oorspronkelijk uit Turkije komt. Hij moest zijn gezag herstellen en niet langer op zijn schoenen laten pissen door Jan en alleman.

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  ik dacht eerst ook dat President Trump in een linxe val was getrapt, maar na praten met Amerikaanse vrienden ook zo’n beetje in de lijn van Thom en dit artikel ben ik er weer van overtuigd dat Donald J. Trump geniaal heeft gehandeld.

  http://www.stopdebankiers.com/twee-theorieen-raketaanval-syrie-trump-is-knettergek-en-gevaarlijk-genie/

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Syria Chemical Attack: Push For Ousting Bashar al-Assad

  Overdenk ook zelf eens wat ons door wie verkocht wordt en waarom dit gebeurt. Ik zie er geen enkele logica in dat Assad nu chemische wapens zou inzetten en vraag me af of eventueel geconstateerde Sarin (zo dit al klopt) niet gewoon uit Turkije afkomstig is om tegenstanders van Assad mee te bewapenen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s