’Explosieven in truck Stockholm’

Screenshot_35

STOCKHOLM – In de vrachtwagen die vrijdag werd gebruikt bij de aanslag in Stockholm, zijn explosieven gevonden. Dat meldt de Zweedse televisie op basis van bronnen binnen de politie.

De chef van de Zweeds veiligheidsdienst kon dat niet bevestigen. Tegenover het Duitse persbureau DPA kon een woordvoerder van de politie het bericht ook niet bevestigen.

Volgens nieuwszender STV gaat het om een zelfgemaakte bom die in een tas zat. Het explosief kwam niet tot ontploffing.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

2 reacties op ’Explosieven in truck Stockholm’

  1. Wat een geluk, anders waren er vast nog meer slachtoffers gevallen.

    Like

  2. En het gaat zomaar door….en een linkse kerk groep mogen aanzitten [de aanhangers van die barbaren]kabinet formeren…de krankzinnigheid ten top….al die aanslagen oke zeggen ze ,nederland is veranderd met een smijl op hun gezicht nee nee , wat was komt niet meer……………..WIE MOGEN DE KASTANJE-S straks uit het vuur halen……?……………de laaggeschoolde —- dacht ik al…wat dat aangaat is er niets veranderd…of toch wel….ze stemmen geen linkse kerk meer !!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s