Inburgeraar komt niet ver bij taalles

Screenshot_24

(Door: Jan-Willem Navis)

AMSTERDAM – Inburgeraars komen maar zelden tot grote bloei als ze Nederlands leren. Twee derde van de 11.000 mensen die de afgelopen drie jaar de inburgering haalden, kwam niet verder dan het absolute minimumniveau.

Dat blijkt uit cijfers die de Dienst Uitvoering Onderwijs heeft verzameld op verzoek van deze krant. Opvallend is dat de cursisten in hun moederland vaak goed werden opgeleid. Twee derde van de mensen die bij de tien grootste opleiders van het land inburgeren, is naar eigen zeggen middelbaar of hoogopgeleid. Maar bij het inburgeren laten ze de lessen op hoger niveau links liggen.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Inburgeraar komt niet ver bij taalles

 1. dutchess43 zegt:

  Naar eigen zeggen middelbaar of hoog opgeleid in eigen land ????
  Moslims barsten nooit van hun leugens !

  Like

 2. Mary zegt:

  Hadden we nu niet verwacht……, wat een verrijking voor de arbeidsmarkt he, of eerder voor de uitkeringsinstanties want daar zijn ze wel heel bedreven in die in alle toonaarden te benutten.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Blijkbaar valt het niet mee voor al die analfabete “hoogopgeleide” raketgeleerden, tandartsen, doktoren en veel gynacologen om een beetje een andere taal te leren. T gaan goei zo in NL, welkom in de open socialistische inrinchting Nedrigland met een dalend IQ naar rond de 70!!

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Wat moeten wij met deze mensen? Deze klanten gaan nooit iets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij, ze zullen er alleen maar op parasiteren! Ondertussen mogen wij voor deze uitnemers tot ons 70ste werken.

  Like

 5. Thom zegt:

  Inburgeren doe je op de Hongaarse manier namelijk in een interneringskamp, waar ze alleen eten en onderdak krijgen en waar ze alleen uit kunnen om te vertrekken. Moet je eens zien hoe snel ze uitgeburgerd en opgerot zijn.

  Like

 6. semper fi zegt:

  Alleen LOKET leren voor de rest eenvoudig opvangen en retour bij groen licht!
  moeilijk??

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Het zijn niet allemaal hoogopgeleiden die hier naar toe komen, dat weten ze hier inmiddels wel, vooral de ‘gutmenschen’. Maar desondanks houden ze de kleppen op en willen ze het niet weten door eroverheen te denken en gewoon zich aan te passen aan het niveau van de ‘vluchteling’. Als het nou zo was dat deze mensen binnen een redelijke tijd weer teruggingen naar hun landen. Als de oorlog voorbij zou zijn bijvoorbeeld, dan was het nog te accepteren, maar deze mensen blijven hier, leven hier hun leven en doen uiteindelijk niets om bij te dragen aan onze opgebouwde economie, het voorbestaan van ons land, onze normen en waarden, ons verleden en onze hopelijke toekomst.

  Want juist omdat we té over-tolerant zijn wat betreft de regels, wetten, normen en waarden, ten opzichte van hen, blijven ze uiteindelijk onopgevoede mensen/’burgers’ met een eigen cultuur, die nooit zullen integreren en na hun evenmin hun kinderen. Dus wat de zogenaamde ‘linkse gutmenschen’ hier in ons land en in die van Europa uiteindelijk creëren is totale chaos, verloedering en afbreuk van onze cultuur, historie, maar vooral van ons verworven en geërfd EQ en IQ. Nederlanderd zal nooit meer vooruitstrevend zijn de weg in de toekomst die we ons leven lang al bewandelen komt tot een halt, omdat de voortgang ontbreekt. De buitenlanders die hier komen en die een andere cultuur en intelligentie meebrengen vervormen Nederland tot een habitat waar zij door hun eigen afkomst zich thuis voelen. Dus tot een eigen land. Een kopie van de landen welke zij ontvlucht zijn en waar ze waarschijnlijk nog zouden zitten en waar ze altijd fijn hebben gevegeteerd, ondanks de ‘zogenaamde’ armoede die ze daar ervoeren, maar die hen niet stoorde en waaraan ze gewend waren. De Europeanen hebben de grote fout gemaakt te denken, dat deze mensen gelukkiger zouden zijn met dat wat wij, Europese burgers, hier hebben: ‘rijkdom’, luxe en bescherming tegen alles wat negatief zou kunnen zijn. Wat ze echter vergeten is dat ze dat nooit gekend hebben en het ook niet hun cultuur was. Het leven van iemand wordt bepaald door wat je in je jeugd leert, waar je geboren bent en hoe je opgroeit. Als volwassene zie je meer, maar je ervaringen worden bepaald door je leerpatroon als kind. Van het vroegere patroon uit, vorm je je visie voor je hele leven. Deze mensen zijn geen Nederlanders en zullen nooit Nederlanders zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. Waar veel islam in je hersenen zit, kan nog maar moeilijk andere kenneis bij.

  Like

 9. anna zegt:

  schuttingtaal is een eerste vereiste, woord nummer 1 = hoer … 2 = geef geld … etc ….

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Het allerergste is nog, dat men dit in Den Haag en bij de overheid intussen wel móet weten, maar met een stalen gezicht blijft volhouden aan die “verrijking” en “hoogopgeleiden”:
  Dat is dus volksverlakkerij van de bovenste plank, die zwaar gestraft zou moeten worden! Komaan, waar blijft Neurenberg 2.0?

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…Ad Appel, eigenaar van een taalschool en schrijver van studieboeken voor mensen die Nederlands als tweede taal leren… Dit heeft grote gevolgen voor de integratie, voorziet Appel. „Cursisten denken dat ze na het behalen van het examen genoeg Nederlands KUNNEN om aan het werk te gaan.”

  Curieus. Deze schrijver van studieboeken Nederlands weet kennelijk het verschil niet tussen kennen en kunnen. Niet zo vreemd dat het zijn cursisten maar niet wil lukken om de taal goed te leren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Thoth zegt:

  Waarom willen wij deze mensen? Ze zijn volstrekt een andere cultuur, geloven in allah, mo en de sharia, zijn jihadistisch, leven maakt voor hun niks uit, crimineel zijn ze oververtegenwoordigd en nu hebben wij weer zo’n gebrabbel wegens de laaggeletterdheid. En de mensen, de belastingbetalers, mogen dit betalen. Ook wanneer ze in de bijstand zitten, wat ook een groot gedeelte dit doet. Goed hoor. De gütmenschen, de welkom-mensen en de ‘elite’ gaan er vanuit dat de gasten zich ontwikkelen in de komende 5 jaar. Ze krijgen een huis boven de oorspronkelijke bewoners. En, die gasten hebben allemaal een dubbel paspoort. Ze gaan vaak op vakantie in Marokko, Turkije, Eritrea, Somalië, etc.

  Dus, mijn vraag is dus… waarom dan?

  Like

 13. Thoth zegt:

  Hierachter, een juichende mohammedaan :

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s