Italiaanse autoriteiten: George Soros financiert mensensmokkel en terrorisme

Screenshot_54

(Door: “The Daily Economist” – Vertaling: E.J. Bron)

Op 5 maart bleek uit een nieuw onderzoek door Italiaanse autoriteiten over NGO´s, die in verbinding staan met George Soros en door hem gefinancierd worden, dat deze zowel actief deelnemen aan mensensmokkel als ISIS-terroristen helpen bij de infiltratie van het Europese continent.

Inselpresse

Onder de dekmantel Syrische “vluchtelingen” erbij te helpen Europese landen te bereiken, verschepen deze NGO´s in werkelijkheid niet-vluchtelingen uit Noord-Afrika, die deel uitmaken van een door ISIS bedreven smokkeloperatie.

Uit onderzoek van Italiaanse en andere autoriteiten bleek dat NGO´s, die o.a. gefinancierd worden door George Soros, actief privéschepen financieren om illegaal tienduizenden Noord-Afrikaanse “vluchtelingen” via Zuid-Italië de EU binnen te brengen. Van de mensensmokkel wordt gezegd dat deze verbonden is aan ISIS-smokkelnetwerken. De autoriteiten bevestigden dat dit voor de NGO´s tot strafrechtelijke consequenties zou kunnen leiden.

Carmelo Zuccaro, de hoofdofficier van justitie van Catania op Sicilië, liet in maart voor een commissie van het Italiaanse parlement een verklaring in de notulen opnemen dat er een officieel onderzoek dient te komen naar de financiering door NGO´s van een vloot moderne vluchtelingenboten in de Middellandse Zee. Hij kwam met bewijzen, volgens welke de smokkelaars in Libië en andere Noord-Afrikaanse kustlanden vaak in contact staan met ISIS of andere criminele groepen die het sluizen van tienduizenden illegale vluchtelingen naar Italië coördineren. Zuccaro sprak van bewijzen dat de smokkelaars of vanaf land of vanaf een van de kleinere smokkelboten de grote reddingsschepen van de NGO´s bellen om de rechtstreekse veerdienst veilig te stellen. Dat impliceert een grote mate aan coördinatie tussen de smokkelaar-bendes en de door de NGO gefinancierde vloot.

Zuccaro kondigde aan dat zijn kantoor datgene onderzocht wat hij een “abnormale” som geld noemt, die het zelfs aan kleine verenigingen toestaat schepen te charteren. De Italiaanse autoriteiten hebben tot nu toe minstens 10 hierbij betrokken private NGO´s geïdentificeerd, waarvan meerdere door de “Open Society Foundation” van de Amerikaanse speculant George Soros gefinancierd worden.

De definitie van terrorisme luidt dat met gewelddadige middelen geprobeerd wordt politieke doelen te bereiken en overal ter wereld hebben door Soros gefinancierde organisaties zoals de “Open Society Foundation” revoluties en terroristische gewelddaden gepleegd, of in de Oekraïne of in Europa en zelfs in de VS via organisaties als “Black Lives Matter”.

In de strijd tegen het globale terrorisme is het vernietigend dat politici met twee tongen spreken en bereid zijn groeperingen zoals ISIS of Al Qaida te financieren en te ondersteunen, terwijl zij tegelijkertijd jonge Amerikanen in talloze ideologisch gemotiveerde oorlogen de dood injagen. Het wordt steeds duidelijker dat in het centrum van de hele politieke en geopolitieke chaos één man staat en het is de hoogste tijd dat hij voor de talloze door hem gefinancierde misdaden tegen de menselijkheid veroordeeld wordt.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.thedailyeconomist.com
Door: “The Daily Economist”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Italiaanse autoriteiten: George Soros financiert mensensmokkel en terrorisme

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Het wordt tijd dat er iemand komt die die vetzak een kogel dwars door zijn ….. jaagt. De etter heeft een ideologische haat tegen Europa en de VS. Hij stinkt van het geld. Waar had hij dat ook al weer vandaan gehaald. O ja! Toevallig uit de economische lagen van Europa en de VS. Soros, je bent een RAT.

  Geliked door 2 people

  • oeps48 zegt:

   Soros is veel erger, dan een rat. Kijk eens naar zijn tronie. Wat straalt hij uit? Geen gevoelens, geen scrupules, geen geweten, een en al haat, wraak en revanche. Hij is een nijdige duivel, een gruwelijk monster, erger dan een serpent. Hij is gefixeerd op destructie. Hij loopt over lijken. Het doel heiligt de middelen. Hij is waarschijnlijk bovenmatig intelligent, bij het idiote af.
   Hij is een echte leeuw (12-8-1930). Een leeuw wil koning zijn en laat zich door niemand iets zeggen. Een leeuw speelt het spel van de macht en hij speelt om te winnen. Kom je binnen het territorium van een leeuw, of probeer je een leeuw te temmen, dan gaat hij brullen. Een leeuw bespringt zijn prooi op een onverwacht moment en verslindt zijn prooi levend.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ivan Chapka zegt:

  Waarom wordt die ouwe viezerik niet opgepakt? Me dunkt dat bovenstaande citaten in Bild toch meer dan voldoende haatzaaien bevestigen.
  Als je in NL alleen al voor het woordje minder wordt bestraft dan begrijp ik niet dat die smeerlap nog vrij rondloopt. Of is onze justitie anders? Dus toch klasse justitie?

  Geliked door 2 people

 3. Geert zegt:

  Ik ga bidden zo dat dit smerig lijk snel zal sterven.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Dát zal helpen !

   Als er een god is waarom laat ie dat soort idioten dan door etteren ?
   Opties :
   a) hij bestaat niet .
   b) het is een waardeloze klootzak .
   c) het is een misselijke sadist .
   d) hij is al duizenden jaren dood .
   e) het is een debiel verzinsel van een aantal labielen .

   Geliked door 3 people

   • louis-portugal zegt:

    Harry
    f) hij is het product van een stelletje slimme jongens die er al een paar duizend jaar een lekker leven mee organiseren.

    Geliked door 3 people

   • Steven zegt:

    A en E zijn het goede antwoord.

    Like

   • boorzalf zegt:

    Harry, gaat hier maar eens een spelletje mee spelen. Een (vreemde) wereld gaat voor je open.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ja Boorzalf, je gaat hele rare dingen zien met een slok op en een blowtje bij de hand.
    Er gaat een wereld voor je open.

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Boorzalf, dat zijn levensgevaarlijke spelletjes. De bijbel waarschuwt juist voor zulke spelletjes om je er niet mee in te laten want het gaat om geesten opwekken.

    Like

   • Derk zegt:

    Harry, waarschuwing, waarschuwing, waarschuwing, en dan waartoe vast besloten is. Dan komt het wee u. En u mag denken dat dit sprookjes zijn, maar u heeft dan geen verontschuldiging meer. Doelt u met de 5 opties wellicht op uzelf?

    Like

   • oeps48 zegt:

    @ Harry
    Als jij de christelijke God bedoelt, heb je ergens wel een beetje gelijk.
    Maar om het AL, de AL-macht, de Oer-god, de Schepper van het al het bestaan, het heelal, het universum, daar kun je niet omheen. Dat is nog steeds het grote mysterie, waar ook de wetenschap geen antwoord op heeft en niet omheen kan. De oerknal is er misschien wel geweest, maar ontstond niet uit een “niets”, maar uit een “alles”. Waar niets is kan het immers niet ontploffen.
    De christelijke God heeft zichzelf die titel nooit gegeven. Hij werd tijdens zijn “openbare leven” door de gewone mensen tegen heug en meug een God genoemd. Zo’n 40 jaar na zijn mislukte executie werd Hij door esseense priesters tot een Godheid verheven. In werkelijkheid was hij een troonpretendent van de troon van het huis David. Maar tijdens zijn leven werd die troon (onrechtmatig) bezet door de Herodes familie, die marionetten waren geworden van de Romeinse bezetters. Jezus is in het jaar 30 AD geëxecuteerd, maar overleefde zijn kruisiging en is op 47-jarige leeftijd in het jaar 44 AD echt overleden. Een kruisiging zal wel niet in je koude kleren gaan zitten. Daar zul je wel iets aan over houden. Zeer waarschijnlijk is hij na zijn executie uitgeweken naar India. In Srinagar bevindt zich nog een mausoleum, dat aan Hem wordt toegeschreven. Het Christendom is een armtierig samenraapsel van vele godsdiensten, religies en mythologieën en is gebaseerd op halve waarheden, die als dogma’s worden verkondigd.
    http://www.historiasdenuestroplaneta.com/la-tumba-de-cristo-en-cachemira/ of even googelen op Graf van Jezus in India.

    Like

   • oeps48 zegt:

    @ Boorzalf
    Jij komt hier met een “ouijabord” afzetten. Pas op, dit is geen onschuldig speelgoedje. Als je ermee gaat spelen, gaat er inderdaad een hele vreemde wereld voor je open. Zeker in combinatie met alcohol en/of opiaten. Je roept krachten op, die je niet kunt beheersen. Deze krachten gaan daarentegen jou manipuleren. En dat is beslist geen lolletje. Het spel behoort tot de (zwarte) magie. Je speelt met de duivel. Blijf er verre van, als je niet alle ins en outs van de magie kent en niet als zodanig bent ingewijd. Het is niet moeilijk, om de geest, die in fles gevangen zit, los te laten. Maar hoe krijg je hem er terug in? Het ouijabord aanbevelen aan mensen, die niet weten hoe er mee om te gaan, is volkomen onverantwoord. Foei, foei, foei !!!

    Like

   • BertG. zegt:

    O jee, de bijbel waarschuwt weer voor eens volksvermaak.
    Uiteraard, je mag er ook maar 1 verafgoden om je geld aan af te staan, anders kom je in de hel.
    Jou kinderen mochten zeker ook geen tv kijken als er geesten in kinderprogramma’s voor kwamen.
    Een tijdje geleden had je ook zo iets met album kaarten sparen voor kinderen.
    Sommige SGP’ers gingen helemaal uit hun plaat, daar zou de duivel achter zitten.

    Wordt toch een keer volwassen mens, en hou toch eens op met die sprookjes.

    Like

   • Datjehetmaarweet zegt:

    GOD= Goud, Olie en Drugs. De 3 levensbehoeften van de elite. De 3 redenen voor vele oorlogen.

    Like

   • Gert Jan Reitsma zegt:

    Beste Harry, wat je schrijft, zegt veel over je zelf en niets over God. Jammer dat je in al de opties die je noemt, je eigen paradigma aangeeft. Dus is een discussie bij voorbaat kansloos. Daar ben ik niet op uit maar er zijn heel wat andere gezichtspunten over dit onderwerp. Think about it please.

    Like

  • oeps48 zegt:

   @ Geert
   Als je met bidden, gebedjes afraffelen bedoelt, heeft bidden geen zin. Maar ga daarentegen gerust mediteren. Richt je daar bij op het AL, de AL-macht, de Oer-god, de Schepper van het al het bestaan, het heelal, het universum. Geef aan, wat je als probleem ervaart en vraag om een oplossing. Het zal je opluchten en je zult jezelf er prettig bij voelen. Misschien krijg je wel een antwoord, of zie je na enige tijd, dat er iets is gebeurd, of begrijp je intuïtief waarom iets is zoals het is, of waarom het moest gebeuren.
   Bedenk, dat het AL staat voor liefde, begrip, genade en geluk. Het AL is constructief. Het AL vraagt niet om offers. Satan daarentegen staat voor list leugens en bedrog, is destructief, speelt een machtsspel en vraagt wel om offers. Zowel satan als het AL hebben de eeuwigheid in in hun achterhoofd.

   Like

   • BertG. zegt:

    Laat ik hier nu net met zo’n ouijabord zitten, en ik moet zeggen, het werkt lekker.
    Ben bezig om jullie allemaal te bezweren dat jullie allemaal eens verstand gaan krijgen en al die onzin van je af gooit.
    Voorlopig ben ik nog wel even bezig, maar je gaat het vanzelf wel merken van de week of zo. Dus pas maar op.
    Misschien is het dan een keer afgelopen met dat godsdienst gezeik.

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Het lijkt verdomme wel of ik in een rare griezelfilm beland ben !
   Dacht ik net dat ik wist hoe het in elkaar zat met die god die alles gemaakt zou hebben , nou blijkt dat er nog weer andere superieure goden boven staan , nou moet ik die weer paaien . Ze kunnen allemaal de boom in , alle goden .
   Zelfs serieuze waarschuwingen ten spijt .
   Nou neem van mij maar aan , als het geen e-mail adres heeft , dan bestaat het niet .
   We leven niet meer in het jaar nul .

   Ik geloof best wel in de NWO , illuminati , bilderbergbende etc . Nog te bevatten .
   Maar dat wordt hier weer vermengd met religieuze waanideeen , zo wordt het een brij van iets waar je helemaal niks mee kunt .

   En nu wordt het nog gecompliceerder , een houten plank om het alfabet te leren ,
   of zo , roept ook al allerlei verschrikkingen over je af .
   Ik loop al een poosje mee , maar ik ontdek nu pas hoeveel zweverige wereldvreemde waanideeen er rondgaan .

   Leven sommigen in een occulte wereld ?
   Staan jullie s’morgens niet bijtijds op , klappertandend met je blote poten op de koude tegels in de badkamer , om gewoon naar je werk te gaan ?
   Waar je dan de hele dag jezelf in mag spannen om iets zinnigs te produceren ?
   Dan is er toch geen ruimte voor dit soort nonsens ?

   Geloof inderdaad dat je je wel over moet geven aan rookbare , snuifbare of spuitbare chemicalien om daar in te gaan geloven .

   En dan nog even dat ouijabord , zoals vriend Bert het noemt , had er nooit van gehoord .
   Wel mooie slanke handjes op die foto van dat bord , trouwens .
   Gebruik die handen nou om een vent blij te maken , maar knip dan wel even je nagels .
   Dat kan verrekte pijnlijk zijn .
   Zo lijkt het wel of je helemaal nooit werkt !

   Soms vraag ik me af waar ik in verzeild ben geraakt !
   Gelukkig zitten er nog een heel stel mensen die ze wel op een rijtje hebben , hier .
   Dat sterkt me dan weer .

   Like

   • BertG. zegt:

    Harry, er zitten op deze site meer gelovigen dan je ooit op de EO jongeren dagen zult aantreffen.
    Vergis je niet.
    Regelmatig vraag ik mezelf hier af waar ik in verzeild ben.

    Like

 4. Golden Girl zegt:

  Die Somaliër die 2 oudere mannen heeft verkracht bij hem op een kamer zetten deur op slot doen en de sleutel weg gooien

  Like

 5. elisah zegt:

  Ik meen dat deze psychopaat door de Russen gezocht wordt en ook zijn clubjes zijn Rusland al uitgegooid.
  Hoogste tijd dat iemand die zo door en door verrot is, onschadelijk gemaakt wordt.

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Ja , Trump schiet voor zo’n zestig miljoen aan raketten af en één kogel van vijftien cent kan deze gevaarlijke idioot nét zo mak maken als een overleden woelmuis .
   Wat is de wereld toch een rare scheve bende .

   Geliked door 1 persoon

  • Freija zegt:

   Dat is ook de reden voor de hetze tegen Rusland, Rusland heeft de globalisten eruit geschopt, dus nu moet Rusland kapot. De deep state is nu bezig het Westen oorlogsrijp te maken, ze hebben kanonnenvlees nodig, en ze willen van een groot gedeelte van de wereldbevolking af.

   Geliked door 3 people

  • ieznogoedh zegt:

   De EU loopt weer te hoop tegen een lid omdat ze maatregelen hebben genomen om de indoctrinatie- en terreurmachine, een “universiteit” van dat ouwe lijk buiten de deur willen.
   Daarenboven, laat ik nou toch een tijd geleden hebben gelezen dat deze weldoener der mensheid zich in de oorlog “slechts” schuldig had gemaakt aan het verhandelen van bezittingen van vermoorde Joden.
   De foto bij dit artikel geeft een heel ander beeld. Gewoon een oorlogsmisdadiger dus. En kennelijk heeft deze vos zijn streken nog steeds niet verleerd.

   Like

 6. Die viezerik is lid van de illuminati, een corrupte organisatie die ook the cabal wordt genoemd.
  Hier is een hoop over te lezen op http://www.ellaster.nl. Lees en huiver.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jolanda Witte: 21.11. uur, op 8/4. Dat klopt wat U zegt. Tevens steunt hij overal de “linkse kerk”, niet alleen in de USA- de Democraten- maar overal op de wereld, maar vooral in Europa.

   Like

 7. Marc zegt:

  Het gaat toch niet alleen om Soros? Het zijn toch minstens ook Peter Sutherland, Merkel, Juncker, Verhofstadt, Van Balen, en Rutte met zijn iedereen-is-welkom-mantra?

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marc: 22.55. uur, op 8/4. Dat zijn de politieke “marionetten”, Marc. Ze doen precies wat de Bilderbergbende, de plutocraat Soros, en de NWO hen opdragen. Verraders van volk en vaderland, dat zijn het, in werkelijkheid.

   Geliked door 1 persoon

 8. tippelaar zegt:

  Oorlogsrijp maken van het westen betekent ook dat in nederland de militaire dienstplicht weer geeffectueerd gaat worden. Mijn advies aan iedereen die het betreft, ga nooit in het leger want u wordt misbruikt door de politici die u misbruiken voor hun eigen doelen. PS, het vaderland bestaat niet en er valt niets te verdedigen want de vijand is al binnen en die is alleen uit te roeien door ze allemaal te doden. Daartoe is het christelijke nederland niet bereid dus onze ondergang is een feit.

  Geliked door 4 people

 9. Thom zegt:

  Dat Soros de migratie van Arabieren en negers actief ondersteunde was al langer bekend. Op zich zou dat geen probleem hoeven te zijn. Het is een probleem omdat de EU met Merkel, Zweden, Italië, Griekenland en Nederland voorop die lui ook daadwerkelijk toestemming geven om te komen en te blijven.
  Een vroeger buurman vroeg altijd: “Weet je wanneer je een ezel kunt neuken”?

  Het antwoord was: “Als hij er voor gaat staan”.

  Dat betekende als de ezel er geen zin in had, dan ging het niet door. Hetzelfde geldt momenteel voor de binnenkomende kolonisten. Als je ze niet wilt hebben en er tegen optreedt dan heb je ze niet. Kijk maar naar Hongarije

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De realiteit van deze tijd wijst buiten kijf uit , dat de politieke echelon van het westen staat machteloos tegenover de krachten die Europa dreigen te vernietigen. Dat geldt voor west- en noord Europa en het geldt ook (op mindere mate) voor Amerika en Canada. Niemand legt een strobreed in de weg van de hele zwerm (meestal islamitische) negers uit Afrika en de tsunami van moslims richting Europa. De lachwekkende initiatief, genaamd Frontex, wordt als taxidienst gebruikt (toespraak Filip Dewinter) om de hele zooi gratis naar Italië te vervoeren. Dat wordt natuurlijk op onze kosten. Nu blijkt dat behalve de islamitische schaduwmannen uit Saudi-Arabie en de Emiraten is er nog iemand op het Jihad-toneel. Een man die geen moslim is, maar wel een boosaardige geniale oude monster genaamd George Soros. Hij vecht tegen ons en tegen het land die hem in 1956 als vluchteling heeft ontvangen en altijd goed voor hem is geweest. Daarmee lijkt hij mentaal op zijn islamitische en Afrikaanse beschermelingen. Zijn tactiek past perfect is de Gutmenschenwereld van de NGO’s. De NGO’s “helpen terroristen in nood” massaal Europa te bereiken, de NGO’s helpen onrusthaarden in Amerika te creëren en natuurlijk helpen ze ook invloed te kopen via steekpenningen. Nu dat men weet meer over deze man en zijn activiteiten, kan men juridische stappen tegen hem nemen. Men kan bijv.: zijn NGO’s buiten de wet zetten en hun activiteiten in land X verbieden. Men kan secondaire sancties tegen George Soros zelf ondernemen. Dezelfde die nu tegen Rusland van kracht zijn. Op iedere bank of instelling die met hem, zijn dochterondernemingen en zijn NGO’s zaken doet, moet men sancties opleggen. Maar dat wordt niet gedaan. Waarom? Omdat te veel mensen aan hem verdienen. Het kan niemand interesseren dat de gevaarlijke beesten die hij helpt Europa te bereiken, naderhand mensen vermoorden zoals in Zweden, Londen, Berlijn enz.. Onze politieke leiders en de economische bovenlaag beschouwen de situatie anno 2017 als een verloren zaak en ons als prooi. De enige kracht die een kentering kan brengen dat zijn wij zelf. Helaas kan dat ook een burgeroorlog betekenen die lang zal duren. Een oorlog waarvan mensen zoals Soros in de gelegenheid stellen een berg geld te verdienen.

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Soros, financierder van islamitische terreur tegen Europa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s