Merkel: “Wij” hebben “ons” in de koloniale tijd aan Afrika bezondigd

Screenshot_45

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier Angela Merkel waardeerde het werk van de vele vrijwillige vluchtelingenhelpers in Duitsland, bericht “Die Welt”. Tijdens een bijeenkomst met ongeveer 140 vluchtelingenhelpers in de bondskanselarij zei Merkel: het merendeel van de vluchtelingen zou de Bondsrepubliek voor een “enorme organisatorische uitdaging en emotionele uitdaging” hebben geplaatst. De eerste fase zou onder grote inspanningen onder de knie zijn gekregen. Nu zou meer de integratie van de mensen op de voorgrond staan. Merkel wees erop dat er iedere maand nog steeds ongeveer 14.000 “vluchtelingen” naar Duitsland komen.

politikstube

Diegenen wier asielaanvraag zou worden afgewezen, zouden het land weer moeten verlaten. Alleen dan zou men de mensen die hier blijven echt kunnen helpen. Bovendien richtte Merkel haar blik naar Afrika: “We hebben ons in de koloniale tijd aan Afrika bezondigd”, zei de bondskanselier. Grenzen tussen de Afrikaanse landen zouden willekeurig zijn getrokken – “zonder rekening te houden met de gebieden van de verschillende stammen”. Merkel appelleerde: “We moeten een beetje hartstocht voor de geschiedenis van Afrika ontwikkelen, anders zullen we ook niet nader tot elkaar komen”.

De volgende morele mokerslag om de Duitsers een slecht geweten in te gieten, omdat de nazi-knuppel al op leeftijd komt en niet echt meer werkt? Koloniale tijd? Hoe lang is dat nog maar weer geleden? Het is niet bekend waar mevrouw Merkel haar kennis over de koloniale tijd vandaan haalt, maar blijkbaar werd de bondskanselier er niet volledig over geïnformeerd dat Duitsland al meer dan 100 jaar geen koloniën meer bezit, en ook dat Engeland en Frankrijk de rechtsaanspraken van de toenmalige Duitse koloniën na de Eerste Wereldoorlog overnamen. En denkt de bondskanselier dat de problemen van Afrika er met andere grenzen niet zouden zijn? Dan zouden “wij ons” na “100 jaar” niet meer moeten bezondigen aan Afrika en de overwegend jonge mannen, die met de gratis watertaxi over de Middellandse Zee naar Duitsland komen, weer naar hun Afrikaans elanden moeten terugsturen, opdat de geschoolde krachten ter beschikking staan van het Afrikaanse continent.

En de 14.000 nieuwe “vluchtelingen” per maand zijn vermoedelijk een enorm understatement, altijd nog twee kleine steden per maand, over een jaar gerekend 168.000 nieuwkomers, exclusief de gezinshereniging. Nog vijf maanden tot de verkiezingen, dan wil men “diegenen die hier al langer wonen” niet onzeker maken.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Merkel: “Wij” hebben “ons” in de koloniale tijd aan Afrika bezondigd

 1. koddebeier zegt:

  Dat mens is echt krankzinnig !!

  Geliked door 2 people

 2. Ivan Chapka zegt:

  Achterlijk STASI wijf.
  Eens een communist. altijd een communist

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  …..Nu zou meer de integratie van de mensen op de voorgrond staan…..Islamieten en integratie, sinds wanneer gaat dat werken ? Hier ten lande zijn we al aangeland bij de derde generatie Islamieten. En in plaats dat er sprake is van aanpassing, word iedere nieuwe generatie Islamieten steeds radicaler. Stapje voor stapje zetten we voort richting de totale Islamisatie, met als een vervolg daarop de Sharia. De kiezer heeft in Maart gesproken ja. Geen duidelijk verstandelijk oordeel, maar de kiezer gaf de macht wederom weg aan politieke partijen die er op uit zijn Nederland aan de Moslims weg te geven. Om te beginnen de vele aanslagen door Moslims die deze zomer zullen vergallen. En Nederland blijft maar stug doorslapen. Ik houd daarom mijn hart vast voor de toekomst !

  Like

 4. Marlies zegt:

  Deze waanzinnige vrouw sleept een heel continent naar de hel en het weerzinwekkendste van alles is dat het gewoon kán. En ieder jaar opnieuw zijn zij, de “gezalfden”, bijeen tijdens de Bilderberg Conferentie en nooit vliegt er eens een “verdwaalde” vogel over…..

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marlies: 16.08. uur. Bravo Marlies U heeft het begrepen. Deze hele invasie gebeurt; op bevel van de roden der EUSSR, de Bilderbergboevenbende; de NWO en de Illuminati! Dit wordt tevens uitgevoerd aan de hand van: ” Het Coudenhove-Kalergiplan”, en de verradersresolutie tev weten: ” De Resolutie van Straatsburg”. En vooral de volgende partijen werken daar aan mee: VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU!

   Geliked door 2 people

 5. hendrikush zegt:

  Heeft ze behoefte aan nieuw kanonnenvlees?

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Waren het niet de Grieken, Romeinen, de Franse,de Duitsers en tussentijds de Polen alsook Oostenrijk met Europese ambities? De EU heeft het mogelijk gemaakt: wij gaan over U.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  ± 14.000 importbarbaren per maand = ± 180.000 per jaar “waarvan we het weten…..”
  Om die misdaad te stoppen moet er maar ‘één’ wezen opgepakt worden en opgesloten worden voor de rest van zijn leven…
  Wat is het belangrijkste:
  1- de veiligheid & leefbaarheid van de eigen bevolking?
  of
  2- het misdadig profitariaat aan de vreet houden en de lafaards decadent laten parasiteren en dictator spelen?
  Blijkbaar hebben veel Europeanen nog steeds niets geleerd van de Duitsers, gewoon even via Google gaan naar Wereldoorlog 1 en Wereldoorlog 2, men komt dadelijk bij de uitkomst van Wereldoorlog 3….en dat met de hulp van het islamitisch gespuis vandaar hun enorme inzet er nog meer binnen te halen want iemand zal toch het vuile werk moeten opknappen….

  Geliked door 1 persoon

 8. Jade zegt:

  “We hebben ons in de koloniale tijd aan Afrika bezondigd”, zei de bondskanselier.
  Ja? En wat hebben wij daar mee te maken?
  Moeten wij daarom nu allemaal dood?
  Doe ons een lol en treed per direct af!!!

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Kun je meteen aan zien, in welke mate Merkel hoewel officieel nog steeds CDU- is geïnfecteerd door Links:
  Links bestookt eveneens sinds decennia het hele westen met waar het wel niet overal schuldig aan is: Wij, wij, wij.
  Haal er je schouders over op, stop dat wijf in een dwangbuis en voer d’r af naar de Charité, psychiatrische afdeling: In de isoleer kun je haar niet meer horen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Op die manier dringt Frau Merkel de mensen,een schuldbewustzijns-complex op…..Trouwens, wie gingen ,MET in hun Kielzog ANDEREN overheersen? en in kaartbrengen wat er TE HALEN viel, niet de GEWONE MAN..Zijzelf heeft toch ook een bepaalde ( christelijke) achtergrond!

   Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Zou dat Merkel mens dan ook willen opnoemen waar moslims zich al 1400 jaar aan bezondigen en wat ze allemaal op hun kerfstok hebben?

  Like

 11. Freija zegt:

  Stapelgek! Slechts een handjevol mensen is rijk geworden van de kolonien! Na de tweede oorlog was Europa straatarm, alles wat wij hier bereikt hebben, hebben we zelf opgebouwd.

  Like

 12. Thoth zegt:

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Gratis gesubsidieerde vrachtwagenrijlessen voor moslims en de volgende serie aanslagen zullen achter elkaar opvolgen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Duitsland wordt verder geïslamiseerd:

  Arabisch, Türkisch, Farsi: Niedersachsen will neue Schulfächer

  Die SPD-Grüne-Fraktion im niedersächsischen Landtag hat am Donnerstag laut dpa einem Antrag zugestimmt, laut dem weiterführende Schulen in dem Bundesland künftig Sprachen wie Arabisch und Farsi als Fächer anbieten sollen.

  https://de.sputniknews.com/politik/20170406315220220-niedersachsen-schule-fremdsprachen-migration/

  Heel nuttig want je hebt er niets aan.

  Like

 15. Jan zegt:

  Geef hen geen asiel want het zijn criminelen, aldus president Muhammadu Buhari van Nigeria. Al geef je hen alles, zij blijven criminelen omdat zij niets anders kunnen dan stelen en plunderen  Im Gespräch mit dem Korrespondenten Colin Freeman warnte Buhari davor seine
  Landsleute aufzunehmen und sagte, dass es nichts weiter als Kriminelle jeder
  Art und Schmarotzer seien, die Häuser und Geld haben wollen und dennoch
  Straftaten begehen werden, weil sie nichts anderes können.  https://volksbetrugpunktnet.wordpress.com/2017/04/06/gebt-ihnen-kein-asyl-es-sind-kriminelle/
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/nigeria/12143510/Nigerians-reputation-for-crime-has-made-them-unwelcome-in-Britain-says-countrys-president.html

  Like

 16. Het is te hopen dat de mensen in haar omgeving nou eens gaan inzien hoe achterlijk dit wijf is. Ze verpest ons hele leven.

  Like

 17. Pietersen zegt:

  Duivelse demon. Wij moeten boeten voor wat in Afrika is gebeurd ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s