Ook geil: de witte Bubbel-Mensch

Screenshot_26

(Door: “Boilingpoints”)

Na veertig jaar immigratie kunnen we gerust stellen dat de integratie volledig is mislukt. Een bepaalde bevolkingsgroep eist nog steeds aparte zwem-uurtjes, want de Nederlander is onrein. Men eist nog steeds dat men in alle uitbundigheid een dwingende religie mag uitdragen en ook schijnt het heel normaal te zijn dat honderden Turkse vlaggen een stad als Rotterdam bevuilen. En wie kan je van dit alles het beste de schuld geven? Juist, de gastheer natuurlijk. Wij zijn gewoon niet goed geïntegreerd! Maurice Crul, hoogleraar aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, vindt dat een hoop Nederlanders in  een ‘witte bubbel’ leven…  Ze sturen hun kinderen naar aparte scholen, begeven zich alleen in hun eigen kringetje, vieren hun eigen feesten en dat mag niet. Exact wat die andere bevolkingsgroep ook doet. Maar daar mogen we niets van zeggen, want dan heet het ineens intolerantie en racisme. Althans, dat beweren mensen die geweldig goed deugen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ook geil: de witte Bubbel-Mensch

 1. koddebeier zegt:

  Met klootzakken als Maurice Crul, hoogleraar in hogers domheidskunde heb je geen volksvijand nr.1 nodig want die heb je al.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Welke leerstoel bezet die man? Bij welke faculteit hoort die leerstoel? Welke financieringsbronnen houden die leerstoel en faculteit overeind? Die basisvragen moet je tegenwoordig bij elk “wetenschappelijk” onderzoek stellen.
   Een hoogleraar die tot ongewenste wetenschappelijke conclusies komt brengt zijn financiering en leerstoel in gevaar. Wetenschap is tot slaaf van haar geldgevers verworden.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens.
   Ik zou wel eens willen weten waar hij woont en verkeert.

   Like

  • paul zwueste zegt:

   Its my way, or the highway.
   Prima samengevat. Dat is duidelijk.
   We zouden die hele troep de high way op moeten sturen en dan vanuit de juiste goede hoogte uit het vliegtuig moeten donderen…!

   Geliked door 1 persoon

 2. anna zegt:

  nooit gehoord van deze Crul ……

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, een onbekende naam is het niet: In de jaren ’60-’70 schreef ene Heleen Crul-van Brussel de gangbare, hoewel destijds hóóggeprezen prietpraat-columns voor bladen als Lebelle en Margriet. Ze heeft ook nog een literatuurprijs in ontvangst mogen nemen, dus waarschijnlijk doe ik haar hiermee tekort, maar zó herinner ik het me nu eenmaal.
   Ze was getrouwd met een latere hoogleraar Crul, maar omdat dit nu gaat over zo’n halve eeuw terug, zal het niet dezelfde generatie zijn. Misschien wel familie.

   Like

 3. Steven zegt:

  Waar ik mij altijd aan erger aan dit soort ónderzoekjes’ is dat uiteindelijk het verhaal weer zo gedraaid wordt, dat het aan het gastland en haar inwoners ligt dat allochtonen zich ‘buitengesloten’ en ‘gediscrimineerd’ voelen.
  Ze vergeten er altijd wel bij te vermelden dat islamieten en zwarten in de meeste gevallen weinig tot NIETS met het blanke volk te maken wil hebben (de uitkeringen en RECHTSHULP uitgezonderd)
  Moslims staan op het schoolplein in groepjes bij elkaar en moeten van anderen niks weten (alleen van de langslopende blanke meisjes…je kent het wel…HEY HURRRR)
  Aparte moslim scholen…AFSCHAFFEN (dat werkt integratie en acceptatie tegen..en dat willen ze toch zo graag?)
  De ‘gediscrimineerde’ bevolkingsgroep doet er immers ZELF ook niks aan om met de samenleving mee te doen om acceptatie af te dwingen en er voor te zorgen dat ze een gewoon bestaan als ieder ander kunnen opbouwen.
  Ze zonderen zichzelf liever af met hun eigen bevolkingsgroep, en geven dan anderen de schuld dat ze worden uitgesloten.
  Die DISCRIMINATIE schreeuwers (niet de LINKSE blanke) hoor je immers ook nooit als de desbetreffende bevolkingsgroep alleen maar ellende veroorzaken, je hoort ze alleen als we er IETS van zeggen of aan willen doen (gesteund door de LINKSE landverziekers)

  Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Hoogleraar Crul.
  Enige vraag die overblijft: naar welke school gingen de biggen van deze hoogleraar.
  Zeker te weten niet naar een school waar de meerderheid uit de hedendaagse import bestaat.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Hoogleraar, houder van de leerstoel : Migratie en Ethnische Studies, Organisatie van Diversiteit en Onderwijs aan VU.

  Ahá, de migratie en ethnische studies en diversiteit. Tja, daar moet je dan wat mee. Ik ben blij dat ik er vanaf ben.

  Maar voor de rest, fuck him. Opheffen die leerstoel. Je leert er feitelijk geen donder.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Het probleem is een stuk ingewikkelder.
  Bubbel-menschen zijn niet alleen roomkleurig, ze zijn vaak ook nog linx.
  Zo wil mijn linxe schoonfamilie dat het kleinkind naar een witte school gaat. Dat zeggen ze niet, maar goed onderwijs betekent nu eenmaal geen zwarte school.
  Dan hebben ze een 2e huis in Frankrijk, zodat wanneer het hier onleefbaar wordt, ze lekker zichzelf kunnen blijven.
  Dan vliegen ze naar Quatamala om een weeshuis te bezoeken en te doneren, dit houdt ze deugend. Tamelijk debiel natuurlijk want was thuis gebleven dan had je duizenden euro’s meer kunnen schenken en 10 ledlampjes in je huis compenseren al die vliegreizen niet.
  Nee, autochtonen zijn er in meerdere smaken; zij die deugen. En zij die last hebben van het deugen van de anderen.

  Geliked door 1 persoon

 7. elisah zegt:

  Hij zou zich eens kunnen verdiepen in de zwarte bubbel, past beter bij zijn mentaliteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s