Stockholm: Van terreuraanslag verdachte moslim is ISIS-sympathisant

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

De gearresteerde man, van wie vermoedt wordt dat hij achter de aanslag in Stockholm zit, is een 39-jarige Oezbeek. Dat bericht de Zweedse krant “Aftonbladet”.

Freie Zeiten

De man werd door de politie gearresteerd, omdat hij zich in een winkel in de buurt van de plaats delict “vreemd” gedragen zou hebben. Het zou dezelfde persoon zijn die daarvoor met een opsporingsfoto gezocht werd.

Zoals “Aftonbladet” bericht, gaat het om een 39-jarige man uit Oezbekistan, die in een voorstad van Stockholm woont. Volgens de krant heeft de Oezbeek op zijn Facebook-pagina propagandafilms van ISIS geüpload en beelden verspreid van gewonden van de terreuraanslag op de marathon van boston in april 2013.

“Aftonbladet” heeft met een kennis van de moslim gesproken. Zij zegt dat hij vier kinderen heeft en in de bouw werkt. De 39-jarige zou echter nooit over politiek hebben gesproken.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Stockholm: Van terreuraanslag verdachte moslim is ISIS-sympathisant

 1. Steven zegt:

  Héél Europa moet niet zo zeuren over die aanslagen, want daar wordt immers toch voor gekozen door de burgers.
  Ze stemmen allemaal op partijen zoals Groen Links en de PVDA…dan krijg je de aanslagen er GRATIS bij als dankbetuiging.
  Dat is toch een mooi gebaar van al die mensen die alleen maar VREDE komen brengen en verkondigen?

  Like

  • paul zwueste zegt:

   Precies.
   Geen medelijden beste mensen…
   Het klinkt hard en dat is ook zo, vooral als je ziet wat voor een enorme ellende dit soort stomme aanslagen door gruwelijke mensen bedacht, veroorzaken.
   Maar zo lang oerdomme wezens, die liever voor de tv hangen dan zich te verdiepen in de hedendaagse politiek en de daaruit volgende gebeurtenissen, blijven wegkijken en stemmen op de gevestigde partijen krijgen ze hun verdiende loon.
   En het meest vreselijke is misschien wel dat juist door een vergroting van de ellende de mensen leren kijken en oordelen, en dat eerst daarna de ogen van een volk open kunnen gaan…

   Like

 2. slimme jihadisten laten zich natuurlijk nooit uit over politiek; stilzwijgend een aanslag beramen gaat veel beter

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ondertussen blijft de Paus maar spreken over “Barmhartigheid” voor de “vluchtelingen”…!
  ////////////////
  Paus Franciscus stoort zich aan het woord “illegalen”.
  In een interview gisteren dat vandaag door onze krant is overgenomen, zegt de Paus dat het gebruik van de woorden “illegaal”
  als alternatief voor de woorden “Vluchteling en migrant’, geen eerlijke keuze is om de muur van onverschilligheid en angst weg te nemen.
  Het zijn dikwijls de kranten zelf die de negatieve “stereotypen” gebruiken als zij het hebben over migranten en vluchtelingen.
  Je hoeft maar te denken aan het verkeerde gebruik van deze woorden en de invloed die dit heeft op hen die de “vluchtelingen” moeten beoordelen.!
  Hoe vaak hoor je niet het woord “Illegaal” aldus de Paus.
  Volgens hem moedigt dit het publiek aan om een negatief oordeel te vormen.
  De Paus vindt ook dat men teveel spreekt over “bepaalde” gevallen van criminaliteit onder de migranten, terwijl er aan de andere kant te weinig wordt gesproken over de VELE gevallen van goede integratie.
  Uit de Fr Krant:
  Le Figaro
  ///
  [ In Rome worden ondertussen aanplakbiljetten met de foto van de Paus overgeplakt met ANTI-Paus-leuzen.
  Op de oorspronkelijke biljetten roept de Paus op tot meer Barmhartigheid ten aanzien van de “Vluchtelingen” ]

  Like

  • Nemesis zegt:

   Mijn mening is, dat deze paus Franziskus zelf heel erg illegaal is. De echte vorige paus is tenslotte niet overleden.
   In het Vaticaan heeft zich weer eens een klucht à la de Medici afgespeeld.

   Like

   • BertG. zegt:

    Moet die oude paus altijd eerst dood zijn dan.
    Ik dacht dat die vorige gewoon een beetje dement was geworden en geen flauw idee meer had wat ie daar stond te doen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    In vroegere tijden, ver weg en ook nabij, was de paus gewoon eerst dood. Door ouderdom, ziekte of gewoon om zeep geholpen. Daarom schreef ik ook dat het wel de tijden van De Medici, een machtige adelige clan, die zowel koningen, keizers en pausen op de troon verhief en ze even zo makkelijk vermoordde.
    Ik ken het niet anders als dat de paus “ten hemelen” is opgestegen en dat ze dan een nieuwe gingen kiezen. Dit is voor mij de eerste keer dat ik weet dat er een paus afgetreden is. En dat ook niet geheel vrijwillig. Zoiets in de trant van: de pauselijke troon of je leven. En dement was hij toen ook nog niet. Hoe het nu is weet eigenlijk niemand.
    Maar wat wel bekend is, dat het onder de bewoners van het Vaticaan broeit en smeult, de een is de ander zijn duivel. Bovendien zouden daar binnen die muren zich heel wat bijzonder nare dingen afspelen, waarvan duivels uitdrijvingen nog als een spelletje ganzenborden kan worden gezien. Ook deze kerels met jurken (zwart, rood, paars) daar moet ik niks van hebben. Als er een echte God was, zou hij dat Vaticaan rigoreus laten imploderen en alles onder zich begraven en zo, dat er niks meer van terug te vinden is.

    Like

   • elisah zegt:

    Dat klopt, het schijnt dat de echte paus niet positief genoeg was tegenover de islam en het gevaar durfde te benoemen, ze hebben hem daarom op een zijspoor gezet en hem vervangen door deze zgn paus Franciscus…

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, dat klopt als een bus. Maar er waren nog meer dingen die hij durfde aan te pakken en wat de clerus nou helemaal niet zo geweldig vond. O.a. de mogelijkheden om de ongebreidede kinderzegen in Afrika en Asien tegen te gaan, Dat was ook zo’n punt.
    Eigenlijk weet ik niet eens of deze afgedankte paus bezoek mag ontvangen of dat hij daadwerkelijk in dat huisje op het terrein van het Vaticaan als gevangene wordt gehouden. Dat zou me allerminst verbazen.

    Like

  • paul zwueste zegt:

   Het wordt hoog tijd dat deze paus door een moslim wordt gedood…!
   Hij zijn verdiende loon, en wij zijn dan van deze mongool verlost.

   Like

 4. Pietersen zegt:

  Deze lachende imbecile rijdt net zo makkelijk mensen dood als dat hij zijn vingertje in de lucht steekt.http://snaphanen.dk/2017/04/07/lastbil-paakoerer-folkemaengde-i-stockholm/

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Mag geen verwondering wekken.

  Like

 6. Hij was vast geen lid van de groenen.

  Like

 7. paulus655 zegt:

  Oh …..ik dacht dat het en verwarde man was, die niets met de islam te maken had.

  Like

 8. scheermes zegt:

  De premier van de zweden sprak de bemoedigende woorden uit voor de nabestaanden ,wij staan allemaal achter jullie !! Geweldig toch!!??????Dergelijke ingestudeerde riedels ,om steeds maar weer aan te horen is om van te kotsen !!Door hun idiote asielbeleid zijn zij ZELF de HOOFDSCHULDIGE,en inplaats om wat aan deze ziekelijke idiologie te doen ,blijven zij op dezelfde voet doorgaan ,en is de volgende aanslag een kwestie van tijd !! Als mijn vrouw of kind omkomt bij een aanslag ,en rutte zegt dan ook nog ,gaat u rustig slapen wij zijn met meer ,en ik zou rutte tegenkomen behoeft een moslim hem de kop er niet meer af te halen !! DOE IK ZELF !! met ALLE PLEZIER!! Hebben zij nu nog steeds niet in de gaten dat ZIJZELF ,de regeringsleiders de HOOFDSCHULDIGE zijn van ALLE aanslagen ??!!!! ECHT NIET ?? Dan wordt het de hoogste tijd om eens een hartig woordtje met deze eu misleiders te spreken ,OOK over de koran ,waaruit ALLE problemen uit voortvloeien, want doorover MOET gesproken worden wil je echt wat aan al de problemen doen,wat deze angsthazen donders goed weten !! Maar deze schijtleisters ZIJN DOODSBANG voor hun eigen hachje,en zijn derhalve niet in staat om ons land naar behoren te dienen !!Wij leven nu in een tijd waar wij sterke en moedige leiders nodig hebben,zoals geert widers en trump enz !! Anders wordt ons land naar de afgrond geleid ,door een stelletje landverraders die te laf zijn om de waarheid te verkondigen !! Zum kotsen !!

  Like

 9. elisah zegt:

  Het blijkt nu dat die bestuurder van de vrachtwagen ook nog een bom bij zich had, die niet afgegaan is. De bedoeling was dus om nog meer schade/slachtoffers te maken.

  Like

 10. paul zwueste zegt:

  In ieder geval heeft Koning Gustaaf (ze heten daar allemaal Gustaaf ) zijn afgrijzen uitgesproken, zijn medeleven met de slachtoffers betuigd en zich “geschokt” getoond.
  Volgens de koning is Zweden altijd een vrije natie geweest en zal Zweden altijd een vrije natie blijven….
  Er is dus geen enkele reden tot ongerustheid.

  Bij de volgende aanslag zal de Koning precies hetzelfde zeggen waarna het volk met een gerust gemoed de TV zal uitzetten.
  “Hij heeft zoals altijd héél mooi gesproken” zal Geertrüde zeggen
  terwijl zij de aardappelen op zet..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s