“Terreuraanslagen zijn niet te voorkomen”

Screenshot_25

(Door: Olof van Joolen)

Te weinig capaciteit AIVD, doelwitten onbekend

AMSTERDAM – Hoewel potentiële aanslagplegers direct van hun bed zouden moeten worden gelicht, schort het bij de AIVD aan genoeg mankracht.

De Telegraaf

De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), die er naar eigen zeggen alles aan doet om aanslagen te voorkomen, kreeg er afgelopen jaar 240 mensen bij en heeft bijna 1800 man in dienst. Dat zijn er nog steeds niet genoeg om de honderden bij hen bekende Jihadisten te schaduwen. Laat staan de duizenden van wie aanwijzingen bestaan dat ze sympathiseren met dit radicale gedachtegoed.

Doelwitten

Ook potentiële doelwitten kunnen niet allemaal worden beveiligd. De AIVD meldde deze week in het jaarverslag dat jihadistische aanslagen zich alleen nog maar richten op onbeveiligde of zo goed als niet bewaakte doelwitten. Met Londen, waar de dader een voetpad van een brug op stuurde, en nu het Stockholmse warenhuis als meest extreme voorbeelden.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Terreuraanslagen zijn niet te voorkomen”

 1. Harry zegt:

  Donder alle moslims Europa uit !
  De enige remedie om weer een normaal bestaan op te bouwen .

  Liked by 2 people

 2. kan wel . Moeten ze de grenzen maar bewaken en niemand binnen laten. Iedereen die een land in wil, paspoort laten zien, auto nazien of er nog wat gevaarlijks inzit………………..deug je niet ? oke, dan een paar dagen ondervragen bij een grenspost. Nee, niks geen priveleges…………Maar ja, de EU……………….grenzen wagenwijd open………….vrij verkeer van goederen en PERSONEN ………

  Like

 3. BertG. zegt:

  Sluit ze op of verwijder ze, dan hoef je niks meer in de gaten te houden.
  Een kleuter kan het nog bedenken.
  Je kan geen potentiële aanslag plegers vrij laten rond lopen omdat niemand weet wanneer ze ontploffen.
  Dus de staat blijft verantwoordelijk voor ieder slachtoffer wat er gevallen is en nog moet vallen zolang ze ze laten lopen, niet de bevolking, die kan zich hier niet tegen verdedigen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Het moment de truck door de winkelstraat raasde, bestuurt door een “onevenwichtig” persoon……………

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Aanslagen zijn zo als te voorkomen, als je al die lieden van die perverse doctrine het land uitrot en ook een inreisverbod afkondigt , maar dat lef moet je natuurlijk wel hebben en dat ontbreekt bij de slappe Haagse regenten !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kwám het dus maar eens tot aanslagen hier, want anders verheffen ze nóóit hun kont; dat staat vast

   Liked by 1 persoon

   • Henk der Niederlànder zegt:

    En ook wanneer hier een aanslag komt, groot of klein, dan nog blijft de politiek en de wetshandhaving de andere kant op kijken ter wille van de Brusselse kliek.

    Liked by 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Nee, terreuraanslagen zijn niet voor 100% te voorkomen, maar door de ongekend grote aantallen immigranten, waarvan van velen niets bekend is, lopen we wél enorme risico’s op aanslagen. We weten dat er met de ‘ luchtelingenbootjes’ ook zeer veel terroristen Europa zijn binnengekomen, maar ondanks dat feit doet men veel te weinig aan het uitzetten van illegalen en uit oorlogsgebied terugkerende Jihadisten. Burgers worden hierdoor aan een zeer groot gevaar blootgesteld!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Slap gel*l. Aanslagen zijn wel degelijk te voorkomen.
  Terroristen zijn moslims, je kunt der islam beperken in eigen land, te beginnen met het sluiten van haatonderwijs.
  Terroristen zijn vaak criminelen, donder ze het land uit met hun strafblad. Zijn ze hier niet, doen ook hier ook niet boem, zo moeilijk is dat niet.
  Terroristen zijn bekend, ze gingen vechten voor haat en achterstand in hun zandland. Laat ze niet meer terug keren.
  Iedere allochtoon kan in de drugshandel geld verdienen en mag gewapend zijn; pakkans en straffen zijn ongeveer 0. Dit moet aangepakt worden.
  Allemaal PVV-oplossingen, dus onbespreekbaar voor de NSB-ers, die liever claimen dat aanslagen niet te voorkomen zijn. (en intussen grof hun zakken vullen als ambtenaar en adviseur)

  Like

 8. Heer M zegt:

  Tijd om dit demonen geloof uit te roeien

  Like

 9. Steven zegt:

  Als héél Europa alleen maar bezig is om nog meer asielparasieten op tehalen, dan moet je ook niet geschokt zijn als de aanslagen ook toenemen.
  We halen ze zelfs bij de kust van Libië op..brengen ze naar Europa…wij zijn steeds meer politie aan het aannemen om de dingen die we zelf creëren weer proberen te bestrijden.
  Water dragen naar de zee heet zoiets.

  Het ENIGE wat helpt is ze er ALLEMAAL uit TRAPPEN!

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  100% bescherming / beveiliging / security bestaat NIET.
  WEL kan men veel zaken minimaliseren door verandering van wetgeving cq handhaving van wetgeving.
  Verder , beslissingen op nationaal politiek niveau ook daadwerkelijk ten UITVOER brengen etc etc….
  Asielparasieten , en criminele allochtonen om te beginnen ERUIT knikkeren.
  Daarna DUBBEL-PASPOORTERS van “A” tot “Z” screenen . En degenen die een islam achtergrond hebben en in OVERHEIDS dienst zijn (krijgsmacht , politie , security en beveiligingsdiensten , douaniers , politieke cq zakelijke cq financiele cq private INFORMATIE verwerken , op WELK niveau dan ook ….Jammer dan ….ERUIT ….
  Op die wijze kom je al een behoorlijk eind op de goede weg.

  Liked by 1 persoon

  • inderdaad. Roerend mee eens met OUD-Marinier………………….maar dat ZIEN DE EU OVERHEDEN NIET………………….

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @ Rini Stegeman …was nog vergeten te benoemen dat het DAARNA de beurt is aan de politieke CLUSTERFUCKS , die dit alles hebben gefaciliteerd. ….En als we dan toch bezig zijn….dan ook maar gelijk doorgaan en ” die Bolle Overbodige” en zijn familie maar eens GRONDIG screenen …..Daar klopt namelijk ook geen ene ruk van. Kunnen we altijd nog beslissen of we in NL een monarchie willen aanhouden of een president ?

    Like

 11. Tistochwat zegt:

  O, jawel hoor! Die terreuraanslagen zijn juist héél goed te voorkomen! Geen enkele mohammedaanse halfaap meer het land binnenlaten en de mohammedanen die hier al zitten, massaal deporteren. Het woord ‘deporteren’ mag ik gebruiken, hè, Joop van Riessen? Net als jij, want jij wilde mij en andere PVV-stemmers ook deporteren. Dat heb ik je zélf horen zeggen, smeerlap!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  De vraag is niet meer WANNEER? Want ik wacht op die grote BOEM EN MISSCHIEN OOK NOG EEN OPHOL GESLAGEN TRUCK, dat dat gaat gebeuren is voor mij een vaststaand feit.
  Alle ingrediënten zijn hier voor aanwezig. De 32.000 ondergedoken jihadisten in Europa, de 15.000 geradicaliseerde moslims in Frankrijk, Zweden weet absoluut niet wat daar allemaal zit, Duitsland heeft duizenden salafisten, Nederland is Molenbeek in het groot. De Belgen weten al helemaal niet meer het verschil tussen vrede en Islam want die blijven geloven dat de moslim overal bij betrokken moet worden anders lukt het integreren niet en ze hebben niets maar ook niets geleerd van Molenbeek.
  Europa leeft op een TIJDBOM.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Ik wens van hier uit aan alle lezers van Bron en de Webmaster himself een heel fijn Paasfeest met familie en vrienden in jullie eigen veilige omgeving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s