U wilt het geen oorlog noemen, maar de dader van de volgende aanslag doet dat wel

Screenshot_46

(Door: Annabel Nanninga)

En wie heeft er dan gelijk?

Na de slachtpartij op de redactie van Charlie Hebdo leek het mij legitiem om zo zoetjes aan eens te benoemen dat we verzeild zijn geraakt in een oorlog. De heilige jihad woedt tegen ons, en in ons midden, nietwaar? Niet waar, volgens types als Sheila Sitalsing en Rob Wijnberg en in hun kielzog roedels meer en minder verbaal behendige Deugers.

Wel waar, bewezen de daaropvolgende jaren. Militairen ín en lijken óp onze straten, mobiele bewakingsposten bij Joodse instellingen, geen medium dat nog Mohammed-cartoons publiceert, zware beveiliging voor iedere politicus die stelling neemt tegen de reeds lang dode, maar daarom niet minder invloedrijke krijgsheer van de mohammedaanse horden, oorlogsbeelden en -handelingen alom.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op U wilt het geen oorlog noemen, maar de dader van de volgende aanslag doet dat wel

 1. Aegolius cs zegt:

  Bijzonder: opiniërend artikel met in dit geval ’n logische verwachting/conclusie.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Wie zei ook weer, wie de vrede liefheeft wapend zich tot de tanden. Wie de vrede liefheeft moet ook de eerste klap durven uitdelen. Aanval is de beste verdediging werd eveneens ooit gezegd. Maar wie of wat moet aangevallen worden? Men durft het niet hardop te zeggen. Men weet het wel van links tot rechts maar dat zeggen dat is andere koek. Een heel klein beetje giftige stof kan een organisme verdragen en alleen zij die dom zijn nemen meer gif tot zich. Zelfs zoveel tot het omslagpunt van lethale vergiftiging is bereikt. Is Europa dat punt al voorbij? Potentiële aanslagplegers worden gemonitord maar niet in bewaring genomen. Het huis Europa wordt niet afgesloten en zij die binnen willen dringen worden met man en macht gered. Dat is onze humanitaire plicht, zegt men. De argeloze Europese burger die vandaag zijn boodschappen doet en in gedachten bezig is hoe volgende maand zijn hypotheek te betalen kan zomaar van achteren aangereden worden met 100 kmh. Maar deze burger wordt vandaag verteld dat hij moet aanpassen aan de nieuwe tijd. De diversiteit heeft ons veel gebracht is het credo en wie iets anders beweerd wordt met minachting bejegend en krijgt in zijn gezicht geslingerd dat hij vooral positief moet blijven. We mogen niet iedereen over een kam scheren wordt ons verteld. Maar als je niet alle haren kamt blijven de luizen zitten. Vroeger werd bij een ernstige aantasting van de hoofdhuid door luizen wel eens het hele hoofd geschoren. Dan wist je zeker dat de luizen weg waren. We hebben het nog nooit zo goed gehad en vanavond komt ook de postcodeloterij op T.V.. We zijn lang en breed aan de islamitische aanslagen gewend. Dat weet ik sinds 15 maart. Komen voor het einde van dit jaar nog 50 aanslagen in Europa ook dan zal de kreet tot verwijdering of minder islam in Europa onder hen die gedwongen moeten lijden niet opklinken. Kaarsjes aansteken en bloemen brengen en hand in hand lopen en gebouwen verlichten in de nationale kleuren brengt ons bij elkaar. Maar wie is ons en wie zijn zij. Europa is al lang ten val gebracht door de islam het is alleen nog wachten op de genade klap. Die komt reken maar.

  Geliked door 5 people

 3. tippelaar zegt:

  Wij, het vrije westen, zijn in oorlog met de islam. Terug in de tijd van de kruistochten. Vechten voor je leven of je overgeven aan de islam, met de dood als gevolg. Zo zie ik dat. Onze politici, de lafaards, die zich met bloed aan hun handen en met eelt op hun ziel zich een weg naar de top hebben gevochten door een zee van leugens en smeerlapperij, zien er geen been in om ons aan de islam uit te leveren. Zij maken de fatale denkfout dat zij buiten schot kunnen blijven als het uur u daar is. Zij worden van 2 kanten aangevallen. Als het bedreigde volk in opstand komt hangen zij met een touw om hun nek aan de lantaarnpalen van het binnenhof. Als de islam de overhand krijgt en overgaat tot gewapende aktie (en dat doen ze als ze denken dat ze sterk genoeg zijn om
  het van ons te winnen), zien we hun kadavers ook aan de lichtmasten hangen. Dat is de toekomst in nederland zoals ik dat zie.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  We zullen eens zien hoeveel Nederlanders er gemobiliseerd kunnen worden.
  Eerst die grote BOEM, daarna breekt de pleuris los.

  Like

 5. Voor hem ie het oorlog, voor ons wordt het oorlog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s