VIDEO: “Ik houd van autorijden”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: “Ik houd van autorijden”

 1. urbanshenkie zegt:

  Hahaha die is goed 🙂

  Like

 2. Japio zegt:

  Nederlandse koe bevindt zich in ‘gevarenzone’
  http://nu.nl/dieren/4582515/nederlandse-koe-bevindt-zich-in-gevarenzone.html Het is werkelijk van de gekken dat die Nederlandse koe weg moet vanwege EU-milieuregels en die schijtbakken van moslims ongelimiteerd binnen mogen komen. Niet alleen de Hollander maar ook de Hollandse koe zit in de gevaren zone.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Die erbarmelijke regeltjes worden gemaakt door even zulke erbarmelijke mensjes aan hand van tabelletjes en lijstjes met cijfertjes uit discutabele onderzoeken van discutabele, zogenaamde heel hoog opgeleide mensen. Deze mensen zowel die van de regeltjes als die van het onderzoek hebben n.m.m. en ook ervaring, weliswaar de andere tak van sport onlosmakelijk met elkaar verbonden, daar hebben de meesten nog nooit een koe van dichtbij gezien, laat staan dat ze weten welke rassen er zijn en koeienvlaai is helemaal onbekend. Ze weten ook niet uit ervaring hoe zeer zij, die bedenkers van allemaal mestregeltjes (mest in de bodem injecteren), door hun beleid de akkerbouw en graslanden naar de mallemoer helpen. Ondertussen, en dat heeft wel vele jaren geduurd zijn ze er toch achter gekomen. Het heeft veel moeite gekost om de regeltjesmakers dat aan hun weinige verstand te peuteren. Echter, als men nu bedenkt, dat alles terug gedraaid wordt, zodat de landbouwgronden zich kunnen herstellen, nee, echt niet. Dat zou dus toegeven zijn dat ze fout waren en dat is gezichtsverlies. Alsof die gladjakkers ouur en alleen om het feit van waar ze zitten en maar doen, iedere dag gezichtsverlies lijden,
   Maar niet getreurd, dan bedenkt men wel weer wat anders, ingrijpends en zo kunnen ze ook op die lekkere warme stoel blijven zitten. Het betaald tenslotte prima. Zodoende moeten nu een flink aantal koeienboeren, die zich toegeld hebben op het behoud van typisch Nederlandse, zeldzeme rassen, gewoon maar eventjes hun stallen ruimen. Weg o.a. Lakenvelders, weg blaarkoppen en weg deze hele specifieke tak in de veeteelt, dus ook weg boeren. Geen inkomen meer, geruineerd? Pech gehad. Regeltjes zijn regeltjes, die de regeltjesmakers hebben bedacht en het kan ze geen barst schelen of ze de akkers verder kapot maken, zeldzame rassen laten verdwijnen en de boeren failliet laten gaan.
   Maar dan komt er voor een appel en een eitje weer veel land vrij en ook boerderijen, dat kunnen de regelneven dan heel prettig verdelen tussen het COA en Natuurbeheers organisaties. Die daar in het eerste geval immigranten in zetten en het tweede geval Hooglandrunderen. Alsof er in deze beide gevallen niet gescheten wordt.

   Like

   • BertG. zegt:

    Koeienvla, dat zijn toch die pakken vla van de melk unie.
    Gele vla met bolletjes chocola er in.

    Like

   • Nemesis zegt:

    LOL. Zou wel leuke zijn als de koeien dát produceerden i.p.v. een hoop dunne stront. Ik zie hier nu voor mijn ogen al hele hordes mensen uit de stad komend, kruipend overde weilanden om koeienvla op te lebberen. Ook de stallen zijn dan niet meer veilig voor die koeienvla-jagers. Voordeel: mestprobleem opgelost. 😀 😀 😀 . Overigens is die koeienvla ook nog halal ook. Tel uit je winst.

    Like

 3. Eric zegt:

  Om het verschil aan te geven:

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Die musulmannen denken nu eenmaal dat zij alles mogen. In ieder geval MEER dan de autochtonen.
  Gisteren, vrijdag tijdens het spitsuur rond Parijs heeft ene Rappeur “Souffiane”, Souf / Souf het nodig gevonden om met zijn mede-rappers de rondweg om Parijs de A6 bij Bobigny te moeten blokkeren om een “Rap” op te nemen.
  Tafel, stoeltjes en bekers drank ter verkoeling.!
  De politie kwam pas toen het te laat was….

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Vreselijk volk, is “onze” AliBéééééé nog een lieverdje bij vergeleken! Wedden dat dit allemaal steuntrekkers zijn!! Hebben wij ook al genoeg van in huis!!

   Like

 5. Elena zegt:

  Goh…al kijkende naar dit filmpje, viel mij op dat er ruim voldoende grote vrachtauto’s staan.
  Nahja, laahmaar !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s