Vlaanderen: Meisje (14) krijgt klappen in bus

Screenshot_37

Xena Moenssens met vader Robert bij de bushalte Pultina, waar hij de bus klem reed om zijn dochter te redden.

(Door: Kristof Pieters)

Vader rijdt bus klem om dochter te redden

Een 14-jarig meisje heeft in een bus van De Lijn een harde klap tegen het hoofd gekregen van iemand uit een grote groep allochtone jongeren. Ze belde haar vader, die prompt in de auto stapte en de bus klem reed. De daders konden echter ontsnappen, omdat de chauffeur de deuren opende uit angst voor moeilijkheden.

De feiten deden zich voor ter hoogte van de Grote Markt in het Oost-Vlaamse Beveren. Xena Moenssens (14) was thuis in Moerbeke ingestapt en was op weg naar het huis van haar vader in Melsele. “Er zat bijna niemand in de bus, maar ter hoogte van zwembad De Meerminnen in de Pastoor Steenssensstraat stapte er een grote groep allochtone jongeren in. Het waren een stuk of veertig jongeren tussen de 12 en 15 jaar die blijkbaar een uitstapje hadden gemaakt naar het zwembad en weer richting Antwerpen reden. Ik was gewoon naar buiten aan het kijken toen ik plots een harde klap tegen mijn hoofd kreeg. Ik heb me omgedraaid en vroeg waarom ze me hadden geslagen. Er kwam echter geen antwoord. Ik ben toen ergens anders gaan zitten vooraan in de bus. Ik had echt schrik en durfde niet meer uit te stappen. Ik was bang dat ze me zouden achtervolgen. Daarom heb ik mijn vader vanuit de bus gebeld en hem verteld wat er gebeurd was.”

Lees verder>>>
(h/t A.D.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vlaanderen: Meisje (14) krijgt klappen in bus

 1. elisah zegt:

  Goed zo, ik zou het ook zo gedaan hebben.
  Hangen er trouwens geen camera’s in het openbaar vervoer?

  Like

 2. Zeer vredelievend toch die autochtonen (moslims het kan haast niet anders).

  Like

 3. Steven zegt:

  Alleen als het iemand met een hoofddoek was geweest, dan was het “haat tegen allochtonen” nu kijkt niemand er van op!

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Den dan die burgemeester die in het artikel geciteerd wordt, wat een onnozelaar hij dacht dat ’t van de baan was; blijkbaar kent hij z’ n mohammedaanse pappenheimers bijzonder slecht anders zou hij weten dat problemen met mohammedanen altijd vragen om permanente oplossingen alleen het totaal verdrijven van het mohammedanisme uit Europa kan een einde maken aan alle ellende die ‘niets met de pislam te maken heeft’. Een burgemeester behoort zulks te weten en ernaar te handelen maar ja van die carrièrepolitici die bij gebrek aan gewicht omhoog zijn gevallen hoef je ook niks anders dan policor wegkijken te verwachten. P.S. En geheel off-topic het woord ‘moslima’ bevalt me niet deze curieuze latinisering klinkt veel te positief ik stel voor het te vervangen door ‘mohammedoos’. Veel neutraler en toch volkomen duidelijk. Enzovoort een stelende moslim wordt dan een ‘mohammedief’ een aanslagpleger een ‘mohammedoder’ een ‘verwarde man’ een ‘mohammedwass’ licht getint jeugdig tuig wordt ‘mohammedoerak’ Erdogan et al. worden dan ‘mohammedemonemn’.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Het Tuig dat al dat Qudtvolk binnen heeft gelaten, zijn hier medeschuldig aan!! Walgelijk!! Groeten aan Xena en haar dappere vader!!

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  misschien ook tijd voor ouderwetse knokploegen samenstellen.

  Like

 7. Jij hebt een geweldige vader Xena.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s