VS-bombardement: Trump maakte de juiste keuze

Screenshot_20

(Door: “Manna”)

Ik heb lang met mezelf in conflict gezeten over dit artikel. Het gaat er bij mij namelijk niet in dat Assad gifgas (Sarin) heeft gebruikt bij de bombardementen afgelopen week. Belangrijkste argument hierbij is dat de man aan de winnende hand is en alles te verliezen heeft. Zeker omdat de internationale opinie het afgelopen jaar gedraaid is ten gunste van Assad als ‘Necessary Evil’. 

Volgens mij betreft het hier, gelijk aan het Ghouta- debacle in 2013, een false flag operatie of inderdaad, zoals de Russen beweren, losgekomen gifgas uit een gebombardeerd depot. Er is meer dan voldoende tegenstrijdige informatie om de officiële lezing in twijfel te trekken.

Maar waarom dan Donald? Waarom een Syrisch militair vliegveld platbombarderen? Je zegt zelf dat het onomstotelijk bewezen is dat Assad verantwoordelijk is. Heb je dit gehoord van je inlichtingendiensten?

Hoe het ook zij, Team Trump is niet gek. De represaille was een krachtig signaal, maar zeker ook beheerst. De wereld ziet nu dat :

– Trump zijn eigen weg gaat,
– De Democraten monddood zijn gemaakt over de Rusland-connectie,
– Rusland en China (president Xi is nota bene op bezoek ) een duidelijk signaal krijgen,
– Trump een man van zijn woord is én dat daden hierop volgen,
– In de VS zijn approval rate omhoog schiet.

Indien in een later stadium blijkt dat het een false flag was, heeft Trump weer een extra troef in handen om de veiligheidsdiensten schoon te vegen. En krijgt hij meer ruimte om toegeeflijk te zijn naar Assad of Rusland (inzake IS).

Donald Trump is niet 180 graden gedraaid. Hij begint het spel door te krijgen.

Sometimes you need to give a little to get a lot…

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Syrië. Bookmark de permalink .

36 reacties op VS-bombardement: Trump maakte de juiste keuze

 1. ronals en marjan zegt:

  Trump is een man van me hart ! Geen ” weglachen” van alle problemen maar aanpakken !!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ik kan wel meegaan met die gedachten zeker gezien de toch beperkte schade.
  Zeker nadat ik begrepen heb dat hij de russen op die basis een uur vantevoren gewaarschuwd heeft.
  Ook ben ik er bijna zeker van dat die gifgasbom een false flag was en niet de eerste van dat soort in Syrië.
  Misschien was het ook wel om Kim Il Un te lkaten zien dat het kan.
  Zou hij het met Putin hebben afgesproken??????????????????????????????

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Hussein Obama was een totale zak en veroorzaker van de ellende in o.a. Syrië, net zoals de lamzak Clinton de veroorzaker was van 9/11

  Je vergeet de invloed van de terreurgroepering van Iran, de Revolutionaire Garde die steeds meer grondgebied bezet in het MO en nu probeert Libanon om te vormen tot een islamitische staat door samenwerking met Hezbollah. Israël staat hier niet op te wachten. Dus er zal wel overleg zijn geweest tussen Jeruzalem en Washington. Een sterk Syrië als voorheen zal ongetwijfeld weer Israël aanvallen, zeker nu het zich weet gesteund door Rusland.

  Syrian shell explodes in Golan Heights, IDF attacks in response
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4850369,00.html

  Vergeet niet dat tussentijds het Syrisch leger Israël beschoot en dat Trump’s actie een waarschuwing is naar de Noord-Koreaanse gek die aanhoudend belooft Waschington van de aardbodem weg te branden, Japan aanhoudend bedreigt, Z-Korea zelfs beschiet (bombardment van Yeonpyeong) en een waarschuwing naar China toe die meent de Filipijnen te kunnen bedreigen en overal kunstmatige eilanden bouwt.

  Geliked door 1 persoon

 4. De Amerikaanse raketaanval op de Syrische luchtmachtbasis in Syrië was de facto alleen interessant en in het oog springend voor de terroristen die strijden tegen Assad. Iedereen weet dat Amerika met name de CIA alles op alles heeft gezet om Assad uit het zadel te wippen, zo heeft de CIA ISIS getraind, van wapens voorzien en steunt nog steeds de ‘rebellen’.

  Niemand weet of de gifgasaanval een false flag operatie is geweest of niet, zelf vermoed ík van wel. De woordvoerders en persvoorlichters van de Amerikaanse regering kunnen tussen hun tanden door liegen, ze zijn bijna net zo goed als Mark Rutte. Deze hele waanzin stuurt in mijn opinie aan op een nog grotere confrontatie voor de belanghebbende groepen over deze verdomde gas pijpleiding.

  Dat alles om dat Syrië een bijzonder belangrijke geografische positie in neemt, er lopen twee belangrijke olieroutes naar Europa een vanaf Qatar en Saoedi-Arabië via Jordanië en Syrië en een andere van Iran via zuidelijk Irak en Syrië. Iedereen met een klein beetje strategisch inzicht ziet toch wel dat de gas en olie pijpleidingen belangrijk zijn voor de USA, het is algemeen bekend dat Rusland gas levert aan Europa en de yankees willen dit gewoon terug draaien en daarom moet Assad het veld ruimen.

  Like

 5. scheermes zegt:

  Soms denk ik wel eens ,het lijkt wel poppenkast,jan klaasen en cathrijntje!! Amerika en rusland zijn zo machtig ,dat indien de politike wil aanwezig is ,de islam binnen de kortste tijd verleden tijd is ,en totaal verdwijnt !!Aangezien dit niet gebeurd ,reken ik het deze grootmachten, dit persoonlijk aan !! Als zij zich in de middenoosten politiek begeven ,moeten ze geen HALF werk leveren !! Ik vind trouwens dat de moslim landen in het midden oosten hun eigen problemen moeten oplossen ,en dat wij ons er niet mee moeten bemoeien !! Zij kunnen nu zeggen als jullie honden ons aanvallen, komen wij jullie aanvallen,en geef je hun een mandaat om het te doen!! Zij zullen ons zo wie zo wel aanvallen omdat dit in de koran staat ,maar wij geven hun nu wel een reden om nu aanslagen te plegen in hun ogen waar zij dankbaar gebruik van zullen maken !! DOM !!Aangezien zij in allah en de koran geloven ,zijn deze moslims NIET te helpen !! Dit is ONMOGELIJK !! IK denk dat de geschiedenis dit afdoende heeft bewezen !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Benesha zegt:

  Laten we hopen dat jouw gedachtengang juist is en dat hij in samenspraak met Rusland zijn vermeende Rusland connectie hiermee de dieperik heeft ingeboord. Dat zal snel blijken. Indien er nog raketten of vliegtuigen ook maar een beetje ‘dom’ doen, dan zal Rusland deze uit de lucht halen.

  Like

 7. Ik heb er goed over nagedacht. Dit is een af straffer voor Assad, China en Rusland. Niet verder dan tot hier. Terwijl Obama hier alleen maar mee dreigde, voegde Trump daad bij het woord. Hier toont hij ballen mee.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ik ga mee: We moeten niet het onmogelijke verwachten van Trump, die in z’n eentje moet zien te dealen met zowel de erfenis van Obama als de redeloze haat van zowel Links als de islam.
  Wel eens gehoord van een schaker, die af en toe gedwongen wordt om een stuk te offeren, teneinde de partij tenslotte te WINNEN?
  Uiteindelijk ligt dat op dezelde lijn.

  Like

 9. troubadour zegt:

  Hoewel ik het met de schrijver eens ben,toch nog even duidelijk dat Obama degene was in samenwerking met de EU die de zgn.Arabische Lente zijn begonnen om de Moslim Broederschap in het zadel te helpen.Waar dat toe geleid heeft mag duidelijk zijn.Tunesie,Lybie(bestaat dat nog)Egypte Morsi en Syrie honderdduizenden doden en miljoenen op de vlucht.Een half jaar daarvoor was ik in Syrie heb er met veel mensen gesproken ,velen waar geen vriend van Assad maar zeiden zij er heerst relatieve rust en groepen leven in vrede naast elkaar.We moeten proberen vlas.hen toen op een vreedzame manier veranderingen teweeg te brengen.
  Maar gluiperd O.had maar een doel,de moslimbroeders aan de macht en Assad verdrijven.
  Wat een boef.

  Geliked door 3 people

 10. Beschouwer zegt:

  Misschien wel een goede analyse. Assad laten weten niet te ver te gaan. Ik hoop dat er spoedig meer berichten komen over de aantrekkende Amerikaanse industrie en de ontmanteling van het klimaatsprookje waar Nederland als braafste jongetje van de klas steeds meer in verstrikt raakt en grote gevolgen kan hebben voor uw vrijheid en welvaart.

  Geliked door 1 persoon

 11. milaK9 zegt:

  Dat was een duur grapje voor het afsteken van wat raketten (+/- 2 miljoen per stuk).

  Weer valt de VS zomaar een soevereine staat aan.
  En dat allemaal zonder bewijs.
  -Hoe zat dat ook alweer met die baby’s in Irak?-
  De Russen schijnen al uren van te voren ingelicht te zijn.
  Daarom was die basis ook zo verlaten.
  Maar de Russen hebben het niet naar buiten gebracht.
  Wat is hier gaande?
  Ik vind het maar een gevaarlijke ontwikkeling.
  Trump/de regering daarachter trekt zijn eigen lijn*.

  *Kijkt met een schuin oog naar Noord-Korea*

  Like

 12. Beschouwer zegt:

  Misschien wel een goede actie. Assad laten weten niet te ver te gaan. Ik hoop in de toekomst de ontmanteling van het klimaatsprookje te zien. Het sprookje waar Nederland als braafste jongetje van de klas steeds meer in verstrikt raakt en wat grote gevolgen kan hebben voor uw vrijheid en welvaart. Nederland wordt dan een ecocommunistische CO2-dictatuur waar iedereen torenhoge energielasten moet betalen en heel veel kilometerheffing. Leuk leven is er dan niet meer bij.

  Like

 13. Luchtpint zegt:

  Dat de Democraten monddood zouden zijn gemaakt over de Rusland-connectie lijkt mij geen argument om Syrië te bombarderen. Totaal ongeloofwaardig dat dat een reden zou zijn om het te doen. Dat Rusland een invloed zou hebben gehad op de resultaten van Amerikaanse verkiezingen was een soort emo-“argument” van linkse ratten om toch maar te kunnen janken over het zgn. fake feit dat hun verkiezingen zouden gestolen zijn via anderen om. Konden ze zeggen dat dat zeker hun eigen fout niet was ! (dat de mensen zo gestemd hebben)

  Ik heb op al die tijd nog geen enkel argument van Links gehoord over hoe die manipulatie concreet in zijn werk zou zijn gegaan. Ze concluderen daar gewoon dat een beetje propaganda voeren op internet door de Russen voldoende zou zijn geweest om in één klap verhoudingsgewijs meer Amerikanen voor dan tegen Trump te laten stemmen. Alsof de Amerikaanse kiezer niet zijn eigen beslissingen neemt over wat hij in zijn eigen land waarneemt. Blijkbaar beschikt Putin dan over betere krachten om de samenleving “maakbaar” te maken dan de linksen zelf. Om je dood te lachen !

  Links stelt het dus zo voor alsof Putin een soort zwarte magie zou hebben gebruikt: even wat toverformules afhaspelen, wat naalden steken in voodoo poppetjes, voldoende propaganda voeren op internet en nog even op het juiste knopje van zijn magische afstandsbediening drukken, en huppekee !, de meeste Amerikanen stemmen daardoor op Trump ? Zo belachelijk stelt links het eigenlijk voor.

  Iedereen snapt toch wel dat links geen enkel argument heeft om te zeggen dat Rusland massaal Amerikanen hun keuze heeft laten bepalen ? Gewoon gezeik van linkse doetjes die niet tegen hun verlies kunnen. En met dat soort emo-bullshit zou hij dan rekening gaan houden om met de spierballen te gaan rollen en een zgn. signaal te gaan geven aan Putin, enkel om een hoopje linkse puberale jankers op zijn hand te krijgen met hun idiote verzinsels ?

  Totaal ongeloofwaardig, een conservatieve republikein die onvolwassen huilie-huilie millennials en ander links tuig in zijn kamp probeert te krijgen. Die zgn. Rusland-connectie was gewoon een verzinsel van Links waarmee men de kiezer als dom wou afschilderen achteraf, pure afgunst vanwege het resultaat dat links zelf niet kon boeken. Een puberaal zeurverhaal.

  Geliked door 1 persoon

 14. BertG. zegt:

  Gisteren vonden we bijna allemaal dat hij dat niet had moeten doen.
  Vandaag komt er 1 met een verhaal over waarom wel.
  En we zijn weer allemaal om hier, vandaag is het weer een held geworden.
  Werkelijk geen touw aan vast te knoppen w.b. de meningen van sommige.
  Logisch dat het zo een zooitje is hier, je krijgt hier nooit iemand op 1 lijn.
  Elke dag zijn de meningen ergens over totaal gewijzigd.

  Geliked door 1 persoon

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   exact bertg, wou eigenlijk hetzelfde reageren als jij maar dacht, pffff laat maar, hopeloos…

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Het is soms net zo een grote koffie tafel in een kroeg met bejaarden.
    Iemand oppert wat en krijgt meteen bijval, de rest zwijgt, anders kunnen ze morgen aan een andere tafel gaan zitten.
    Dus voor de lieve vrede is iedereen het altijd met mekaar eens.

    Geliked door 2 people

  • Aegolius cs zegt:

   Politiek mits met hart en ziel beleden,is voor de koffietafel, evenals bij feestjes de reden elkaar (in goede gezondheid….met geluk!) niet meer te ontmoeten.

   De islamfeestjes bij huwelijk of begrafenis zijn vaak ietwat explosief.

   Overigens meende ik met mijn (afwijkend) reactie duidelijk te maken dat ” jong geleerd oud is gedaan“ met bloedbad van Hama alsook islam versus islam, is wat het is in de “afgelopen” tijd.

   https://ejbron.wordpress.com/2017/04/07/het-begint-vs-vallen-syrische-strijdkrachten-aan/#comment-597609

   Like

  • Stef zegt:

   Beste Bert,
   Met alle respect.
   Dit is de reden waarom het lezen van reacties zo goed is.
   Ook jij weet de waarheid niet, behalve enkelen in de v.s.
   Het afwegen naar de dichtstbijzijnde waarschijnlijkheid is boeiend.
   En leerzaam.
   Van mij geen kritiek.

   Geliked door 2 people

   • paul zwueste zegt:

    Stef.
    Als je perse de waarheid wil horen moet je bij mij zijn.
    Ik heb namelijk altijd gelijk. Dat zal je wel geruststellen.
    Je hebt alwéér geluk want ik stel graag mensen gerust.
    Nou mooier kan je het niet hebben, dus.
    Maar wat wilde je eigenlijk weten.
    De waarheid wilde te kennen…?
    Weet je eigenlijk wel wat waarheid is…?
    Als je dat weet mag je mij vertellen wat jouw waarheid is en dan zal ik zien of ik gelijk heb.
    Nou, mooier kan ik het niet maken, dus daar zal je het mee moeten doen.
    Hopelijk ben je niet teleurgesteld.

    Like

 15. Luchtpint zegt:

  “Indien in een later stadium blijkt dat het een false flag was, heeft Trump weer een extra troef in handen om de veiligheidsdiensten schoon te vegen.”

  Niet als het een false flag is opgezet door de rebellen alleen, met de specifieke bedoeling om het bloedend hart van Amerikanen – inclusief hun president – te mobiliseren om Assad te bombarderen.

  Van een rare redenering gesproken.

  Geliked door 2 people

 16. Taljaard zegt:

  Geloof niet zo in false flag speculaties en blijf bij mijn standpunt van gisteren.
  Assad jr. verkeerde in de foute veronderstelling dat hij, met Trump in het Witte Huis, nog minder van de V.S. had te vrezen dan onder Obama en dat Rusland hem hoe dan ook nooit zou laten vallen.
  Met deze actie heeft hij zijn hand echter overspeeld.
  En het ziet er naar uit dat zowel Trump als Putin het daar, ondanks alle lawaai in de media, wel over eens zijn. Want Moskou heeft verklaard dat er wat hen betreft ook grenzen zijn aan hun steun aan Assad.

  Assad sr. beschikte nog over een zekere mate van verstand en menselijkheid. Want ondanks zijn Israel-vijandige houding was hij daarnaast nog wel voor rede vatbaar was en bestuurde hij zijn eigen land redelijk goed. Maar zijn zoon lijkt een pathologische moordenaar en een paranoicus a la Saddam Hussein te wezen. En met het steunen van dat soort Arabische dictators heeft men in Washington slechte ervaringen. Dus in plaats van ”He’s a son of a bitch, but he’s our son of a bitch”, zoals men destijds Saddam Hussein kwalificeerde, is Assad jr. alleen maar ”a son of a bitch.”

  Hillary Clinton, Obama c.s. hebben in het recente verleden getracht het hele MO onder Amerikaanse hegemonie te krijgen met het instigneren van de zgn. ”Arabische lente” En onder Bush jr. was er 3 jaar daarvoor sprake van een mislukte revolutiepoging in Iran.
  Dat gekonkel is in Syrie en Lybie op een ramp uitgelopen en in Egypte op een bijna ramp, die slechts door het ingrijpen van het leger, die de moslimbroederschap aan de kant heeft gezet, afgewend kon worden. En in Iran zitten de mullah’s, de sjiitische geestelijkheid die er in feite al sinds 1979 de lakens uitdeelt. veel steviger in het zadel dan men in Washington dacht en hebben de meeste Perzen, hoewel zij vaak bepaald niet gelukkig zijn met deze regering, nog minder zin in een nieuwe onderworpenheid aan de V.S.. Men is daar de manier waarop Mossadeq aan de kant werd geschoven, het despotische regime van Reza Sjah Pahlavi en vooral de manier waarop de V.S. Saddam Hussein steunde in een bloedige oorlog tegen hen, nog niet vergeten.
  Dan hebben ze nog liever de mullah’s, die ten minste nog een garantie zijn voor hun tijdens de oorlog met Irak duur bevochten soevereiniteit en de binnenlandse rust en vrede.
  Dus geen chaos en ellende, a la Syrie en Lybie, in Iran en Egypte.

  ”It’s an awfull mess.”, zei Trump een paar dagen geleden ook al over de huidige toestand in Syrie en Lybie. Met de door hem bevolen actie tegen Assad jr. en het Syrische regeringsleger, waarover hij Moskou dus van te voren heeft ingelicht, heeft hij ook duidelijk aangegeven waar voor hem de grenzen liggen en dat hij GEEN Obama is.
  Het kan een eerste stap zijn om Moskou ervan te overtuigen dat hun onvoorwaardelijke steun aan Assad jr. een doodlopende weg is. En het lijkt erop dat Putin dit nu ook wel enigszins inziet.
  De tweede stap zou kunnen inhouden dat Moskou de prioriteit verlegt naar het, samen met de V.S,. bestrijden en uitschakelen van IS, Al Nusra, Al Qaida, etc, .en Assad jr. niet langer meer beschouwt als de persoon die, als een aan Moskou schatplichtige vazal, de stabiliteit en de binnenlandse orde in Syrie kan bewerkstelligen.

  Like

 17. vanhetgoor zegt:

  Sorry, maar Trump heeft een fout gemaakt, of een super intelligente zet die wij nog niet kunnen doorzien. Dat kan ook. De fout is dat het niet duidelijk is dat Al-Assad de opdracht heeft gegeven om gif-gas te gebruiken. Er zijn te veel tekenen dat het niet klopt, er zijn in het algemeen al te veel zaken die niet kloppen in deze oorlog. Want Turkije is een NATO partner en Turkije is ook begunstigde, zij strijden tegen de Koerden, net als ISIS die ook tegen de Koerden vecht. Rusland koopt ruwe aardolie uit Syrië, Amerika zou dat handelscontract willen hebben. Al-Assad is een klootzak die tienduizenden de dood in geholpen heeft. Helaas is een klootzak als Al-Assad nodig om een zwijnenstal als Syrië nog enigszins in toom te houden. Het is dus een zinloze oorlog met veel groepen die elk hun eigen beweegreden hebben om voor iets anders te kiezen dan voor de juiste oplossing van het probleem.

  De toekomst zal het leren of Trump ten gunste van de Russen of de Turken heeft gehandeld,

  Geliked door 1 persoon

 18. Ik heb Trump in het Witte Huis deze foto gestuurd; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/1RJ8RumWEo1
  Misschien heeft dat invloed gehad…

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Ja, Al-Assad heeft ongeveer 100.000 Syriërs over de kling gejaagd. De islamitische staat / ISIS / ISIL heeft miljoenen dakloos gemaakt èn 100.000’en uitgemoord. Het verschil is dat Al-Assad een dictator is die ‘democratisch’ gekozen is en het land een soort van ziekelijke verdorven stabiliteit moet geven.

   ISIS / islamitische staat is een organisatie die het moet hebben van de ontheemding van mensen, dan is er buit binnen te halen. Dat moorden van ISIS heeft niet de stabiliteit van een staat als doel maar winstbejag. Voor elke 1000 vluchtelingen wordt er zes miljoen Dollar binnengeharkt. Mensenhandel dus! Het is dus een gouden handel. Vergeet dat niet.

   Al-Assad is een klootzak, maar ISIS bestaat uit slechte mensen die miljoenen mensen in de ellende hebben gestort om daar extreem veel geld aan te verdienen.

   Like

 19. AEO zegt:

  Mijn reactie op Beschouwer: Het “klimaatsprookje”, het is maar hoe je het bekijkt. Ik geloof wel degelijk dat het klimaat warmer aan het worden is, ik kan het tenminste uit eigen waarnemingen vaststellen. Heel lang heb ook ik geloofd in dat CO² verhaal, maar kort geleden las ik iets over de samenstelling van onze atmosfeer. Er wordt steeds maar beweerd dat het broeikasgas CO² de veroorzaker zou zijn van de opwarming van het klimaat. Nu bestaat 78% van onze atmosfeer uit stikstof en 21% uit zuurstof, dat is samen dus 99%! Maar die overige 1% bestaat uit meerdere gassen, o.a. helium en argon en nog een aantal gassen, waaronder dus CO². Slechts 0,038% van onze atmosfeer bestaat uit CO², dat is omgerekend 1 op 2499! Voor deze berekening heb ik dat aandeel CO² dan eerst nog naar boven afgerond op 0,04%. Nederland produceert 0,5% van alle CO² en als we ons aandeel berekenen, dan komen we op een verhouding van 1 op 499800!
  Als ik deze cijfers bekijk, dan is dat hele CO² verhaal voor mij absoluut ongeloofwaardig geworden!
  Klimaatverandering ontken ik echter niet, want dat kan ik zelf waarnemen. Er zijn vaker veranderingen geweest, in de Middeleeuwen was het ook warmer, terwijl er toen geen sprake was van grootschalige industrie. In de Zeventiende Eeuw was het een stuk kouder, getuige de vele schilderijen van Hollandse schilders met winterse taferelen op het ijs. Het klimaat verandert dus wel vaker, maar daar zijn andere factoren in het spel, zoals een meer of minder aktieve zon. Met het CO² verhaal kan de overheid natuurlijk weer allerlei belastingen gaan verzinnen. Duurzame energie is echter wel noodzakelijk vanwege de ongewenste import van olie en gas uit landen met bedenkelijke regimes. Geld wat we uitgeven aan import van aardolie verdwijnt in de zakken van dictators in het Midden Oosten. Wind is gratis, en als windturbines eenmaal geplaatst zijn levert de wind gratis energie. Onderhoudsmonteurs geven hun verdiende salaris ook hier weer uit, dat geld blijft dus in onze economie circuleren. We zullen dus om meerdere redenen toch echt aan duurzame energie moeten, want olie en gas zullen ooit eens opraken, mogelijk al binnen een of twee generaties, en dan zullen we onze duurzame energie voorziening toch echt wel op orde moeten hebben!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Klimaatverandering is er altijd al geweest want in Nederland hebben we ook de ijstijd gehad maar het komt niet door mensen en het CO2 verhaal.

   Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Ik blijf bij mijn eigen onderbuik gevoel, Deep State heeft de regie, Trump voert de orde uit.
  Dat het wereldschaakspel momenteel een gevaarlijk element bevat mbt Noord Korea zal straks bepalend zijn voor de volgende zetten.
  MO blijft overeind met de geplande pijpleiding, dus opschonen is een vereiste.
  Rusland zal zijn eigen pijpleiding willen hebben vandaar de steun aan Assad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s